Διαγωνισμός Υπουργείου Δικαιοσύνης
-
eviskep
- Μαθητευόμενος

Τα θέματα:
θέμα 1ο
Α) Ποιά Δικαστήρια διευθύνονται απο το Τριμελές Συμβούλιο και ποιές οι αρμοδιότητες του Τριμελούς Συμβουλίου που διευθύνουν τα δικαστήρια αυτα;
Β) Ποιοί προίστανται της γραμματείας του δικαστηρίου και της γραμματείας της Εισαγγελίας και ποιά είναι τα υπηρεσιακά καθήκοντα του γραμματέα του δικαστηρίου ή της Εισαγγελείας;
θέμα 2ο
Α) Ποιά είναι τα κωλύματα διορισμού δικαστικού υπαλληλου;
Β) Ποιά είναι τα πειθαρχικά παραπτώματα του δικαστικού υπαλληλου;
Γ) Ποιοί οι λόγοι λύσης της υπαλληλικής σχέσης του δικαστικού υπαλληλου και σε ποιές περιπτώσεισ επιβάλλεται η οριστική παύση;
θέμα 1ο
Α) Ποιά Δικαστήρια διευθύνονται απο το Τριμελές Συμβούλιο και ποιές οι αρμοδιότητες του Τριμελούς Συμβουλίου που διευθύνουν τα δικαστήρια αυτα;
Β) Ποιοί προίστανται της γραμματείας του δικαστηρίου και της γραμματείας της Εισαγγελίας και ποιά είναι τα υπηρεσιακά καθήκοντα του γραμματέα του δικαστηρίου ή της Εισαγγελείας;
θέμα 2ο
Α) Ποιά είναι τα κωλύματα διορισμού δικαστικού υπαλληλου;
Β) Ποιά είναι τα πειθαρχικά παραπτώματα του δικαστικού υπαλληλου;
Γ) Ποιοί οι λόγοι λύσης της υπαλληλικής σχέσης του δικαστικού υπαλληλου και σε ποιές περιπτώσεισ επιβάλλεται η οριστική παύση;
-
Chara32
- Δόκιμος

-
maria ve
- Δόκιμος

Γεια σας και χαρα σας. Τεραστια αποχη! Στο αμφιθεατρο που ημουν εγω απο τα 180 ατομα προσηλθαν 40!!Στα αλλα αμφιθεατρα επικρατησαν περιπου οι ιδιες συνθηκες. Τα θεματα ειναι ακριβως αυτα που εγραψε η Ευη. Πιστευω οτι ο ανταγωνισμος συνεχιζει να ειναι μεγαλος γιατι οσοι προσηλθαν , παρεμειναν μεχρι τελευταια στιγμη και εγραψαν . Ελαχιστοι αποχωρησαν νωρις. Τα θεματα ηταν αυτουσια κομματια απο τους κωδικες .
Καλη συνεχεια και κουραγιο για αυριο σε ολους και ολες.Καλη μας επιτυχια!Γεραααα!!
Καλη συνεχεια και κουραγιο για αυριο σε ολους και ολες.Καλη μας επιτυχια!Γεραααα!!
-
eleonnorra
- Δόκιμος

-
thess80
- Δόκιμος

Mία σημαντική πληροφορία για τους ΠΕ. Μέσα στο Φεβρουάριο θα βγεί ανακοίνωση απο το Υπουργείο Δικαιοσύνης για πρόσληψη όλων όσοι πέρασαν στη β' φάση του διαγωνισμού, εκτός απο αυτούς που δεν πήγαν στη συνεύντευξη. Οι 80 πρώτοι θα διοριστούν Φεβρουάριο, οι επόμενοι 80 Μάρτιο και οι τελευταίοι 23 μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού. Για τους ΔΕ δεν γνωρίζω τι μέλλοι γενέσθαι.
-
fo
- Δόκιμος

thess80 έγραψε:Mία σημαντική πληροφορία για τους ΠΕ. Μέσα στο Φεβρουάριο θα βγεί ανακοίνωση απο το Υπουργείο Δικαιοσύνης για πρόσληψη όλων όσοι πέρασαν στη β' φάση του διαγωνισμού, εκτός απο αυτούς που δεν πήγαν στη συνεύντευξη. Οι 80 πρώτοι θα διοριστούν Φεβρουάριο, οι επόμενοι 80 Μάρτιο και οι τελευταίοι 23 μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού. Για τους ΔΕ δεν γνωρίζω τι μέλλοι γενέσθαι.
pou to ema8es auto? kai pws 8a ginei auto? anoixan kainouries 8eseis? mou fainetai polu travigmeno..makari na ta paroun ola ta paidia alla de nomizw, einai polla ta atoma...kai xefeugei polu apo ta plaisia tis prokirixis...de milame gia 5-10 atoma...
-
thess80
- Δόκιμος

pen έγραψε:ευχομαι καλη επιτυχια στους δε και καλα αποτελεσματα!
thess γνωριζεις μηπως αν θα δηλωσουμε προτιμηση οσον αφορα το μερος?με τι κριτηρια δηλαδη θα γινει η τοποθετηση?
Σας μετέφερα τα λόγια του ίδιου του Καστανίδη που ειπώθηκαν σε τρίτο πρόσωπο. Απο κεί και πέρα, δεν γνωρίζω τίποτα περισσότερο.
-
maria ve
- Δόκιμος

thess80 έγραψε:Mία σημαντική πληροφορία για τους ΠΕ. Μέσα στο Φεβρουάριο θα βγεί ανακοίνωση απο το Υπουργείο Δικαιοσύνης για πρόσληψη όλων όσοι πέρασαν στη β' φάση του διαγωνισμού, εκτός απο αυτούς που δεν πήγαν στη συνεύντευξη. Οι 80 πρώτοι θα διοριστούν Φεβρουάριο, οι επόμενοι 80 Μάρτιο και οι τελευταίοι 23 μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού. Για τους ΔΕ δεν γνωρίζω τι μέλλοι γενέσθαι.
Αν εχεις πληροφορηση και για μας τους ΔΕ κανε ενα κοπο και γραψε δυο σειρες κι εδω . Ευχαριστω.
-
x-foithths
- Μαθητευόμενος

Και στο μεγάλο αμφιθέατρο της θεολογικής, μόλις 70 είμασταν από συνολικά 300 άτομα.. Μεγάλη αποχή και απ αυτά που ακούω και από σας, γύρω στα 1500 άτομα υπολογίζω να προσήλθαν στις εξετάσεις σήμερα. Βέβαια ακόμα και έτσι, οι πιθανότητες επιτυχίας εξακολουθούν να είναι ελάχιστες μιας και ένα μεγάλο ποσοστό έγραψε καλά. Εγώ περιμένω γύρω στο 7 μιας και το θέμα με το κώλυμα διορισμού το έγραψα τελείως άρτσι μπούρτσι!!!
Λογικά αν ισχύει αυτό που είπε Thess80 πρέπει να ισχύσει περισσότερο για τους ΔΕ μιας και συμφέρει περισσότερο το κράτος να πληρώνει ΔΕ και όχι ΠΕ. :-))) Άσχετα αν κι εγώ είμαι πτυχιούχος πολιτικών επιστημών με master στο ευρωπαικό δίκαιο!!! :-)
To βιβλίο της β λυκείου απλά δε μαθαίνεται... Ο Θεός βοηθός
Επίσης, 70 άτομα στο αμφιθέατρο της θεολογικής, εκ των οποίων οι 65 ήταν γυναίκες.... Ντροπή σε κάτι χαζογκομενάκια που τα άκουσα να λένε όταν έφευγα από την εξέταση ότι μακάρι να βάζανε πολύ πιο δύσκολα θέματα για να ξεχωρίζαν από τα υπόλοιπα μπάζα... Η ευγενής άμιλλα σε όλο της το μεγαλείο!!
Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα παιδιά μέσα από την καρδιά μου. Ό,τι καλύτερο για όλους μας και μακάρι να γίνει καμιά στραβή και να αυξήσουν τις θέσεις μιας και παντού διαβάζω πως έχουν ανάγκη από δεκαπλάσιο αριθμό υπαλλήλων!!!
Λογικά αν ισχύει αυτό που είπε Thess80 πρέπει να ισχύσει περισσότερο για τους ΔΕ μιας και συμφέρει περισσότερο το κράτος να πληρώνει ΔΕ και όχι ΠΕ. :-))) Άσχετα αν κι εγώ είμαι πτυχιούχος πολιτικών επιστημών με master στο ευρωπαικό δίκαιο!!! :-)
To βιβλίο της β λυκείου απλά δε μαθαίνεται... Ο Θεός βοηθός
Επίσης, 70 άτομα στο αμφιθέατρο της θεολογικής, εκ των οποίων οι 65 ήταν γυναίκες.... Ντροπή σε κάτι χαζογκομενάκια που τα άκουσα να λένε όταν έφευγα από την εξέταση ότι μακάρι να βάζανε πολύ πιο δύσκολα θέματα για να ξεχωρίζαν από τα υπόλοιπα μπάζα... Η ευγενής άμιλλα σε όλο της το μεγαλείο!!
Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα παιδιά μέσα από την καρδιά μου. Ό,τι καλύτερο για όλους μας και μακάρι να γίνει καμιά στραβή και να αυξήσουν τις θέσεις μιας και παντού διαβάζω πως έχουν ανάγκη από δεκαπλάσιο αριθμό υπαλλήλων!!!
-
TRIFI78
- Μαθητευόμενος

Φίλε/η μου σοβαρολογείς???αυτό το τρίτο πρόσωπο το γνωρίζεις?έχεις κάποια σχεση με τον κλάδο?
Δε φανταζεσαι τί ανακούφιση θα αισθανθούν όλα αυτά τα παιδιά που παλεψαν μέχρι τελους και τελικά η συνεντευξη δε τους βοήθησε καθόλου, που θα μπορούσε φυσικά να τους ανεβάσει στην κατάταξη και ίσως να βρίσκονταν στους ογδόντα.Μακάρι φυσικά και να ισχυσει και για τους ΔΕ.
Η κατασταση στα δικαστηρια είναι απελπιστική και οι 148 μια σταγόνα στον ωκεανό των ελλείψεων...
-
thess80
- Δόκιμος

TRIFI78 έγραψε:thess80 έγραψε:Mία σημαντική πληροφορία για τους ΠΕ. Μέσα στο Φεβρουάριο θα βγεί ανακοίνωση απο το Υπουργείο Δικαιοσύνης για πρόσληψη όλων όσοι πέρασαν στη β' φάση του διαγωνισμού, εκτός απο αυτούς που δεν πήγαν στη συνεύντευξη. Οι 80 πρώτοι θα διοριστούν Φεβρουάριο, οι επόμενοι 80 Μάρτιο και οι τελευταίοι 23 μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού. Για τους ΔΕ δεν γνωρίζω τι μέλλοι γενέσθαι.
Φίλε/η μου σοβαρολογείς???αυτό το τρίτο πρόσωπο το γνωρίζεις?έχεις κάποια σχεση με τον κλάδο?
Δε φανταζεσαι τί ανακούφιση θα αισθανθούν όλα αυτά τα παιδιά που παλεψαν μέχρι τελους και τελικά η συνεντευξη δε τους βοήθησε καθόλου, που θα μπορούσε φυσικά να τους ανεβάσει στην κατάταξη και ίσως να βρίσκονταν στους ογδόντα.Μακάρι φυσικά και να ισχυσει και για τους ΔΕ.
Η κατασταση στα δικαστηρια είναι απελπιστική και οι 148 μια σταγόνα στον ωκεανό των ελλείψεων...
Το πρόσωπο αυτό το γνωρίζω και μπορώ να σου εγγυηθώ για την σοβαρότητα του. Όσον αφορά εμένα, δεν ανήκω στον κλάδο και δεν ήμουν καν υποψήφιος σε αυτο το διαγωνισμό. Τέλος να προσθέσω οτι ο Καστανίδης συζήτησε το θέμα με τον Παπακωνσταντίνου και πήρε το πράσινο φως για να προσληφθούν όλοι, πλην αυτών που δεν πήγαν στη συνεύντευξη.
-
FANH75
- Μόνιμος

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες