Διαγωνισμός Υπουργείου Δικαιοσύνης
-
trip
- Μόνιμος

Καλημερα σε ολες και ολους.Εχω αρκετο καιρο να γραψω, αλλα ηταν για καλο λογο, αφου εκει που δεν το περιμενα, πετυχα σε εξετασεις για προσληψη σε δημο εδω στην Κρητη.Εχω παρατησει το διαβασμα εδω και 1 μηνα αλλα λεω να ανεβω μια βολτα το Σαβ/κο ετσι για το γαμωτο.Τοσοι μηνες βεβαια διαβασματος χωρις νοημα, αλλα και αν γυρναγε ο χρονος πισω παλι το ιδιο θα εκανα αφου δεν ειχα αλλες επιλογες.
Θελω να ευχηθω σε ολες και ολους καλη επιτυχια, καλα κουραγια και καθαρα μυαλα.
Θελω να ευχηθω σε ολες και ολους καλη επιτυχια, καλα κουραγια και καθαρα μυαλα.
-
TRIFI78
- Μαθητευόμενος

Μετα απο πολύ καιρό απουσιας απο το forum..
Ήθελα να στειλω τις καλυτερες ευχες μου για μεγάλη επιτυχία σε ολα τα παιδια!!!
Εμείς που τα περάσαμε σας κατανοούμε πληρως! Συγκεντρωθείτε, μην αγχώνεστε για τα διαδικαστικά, την επιτήρηση, ούτε για τον χρονο που θα εχετε στη διαθεση σας και τοποθετήστε τη σκεψη σας και τις γνωσεις σε μια σειρα και το χερι σας θα αρχισει αυτομάτως να γραφει. Βλέπω απ' οσα γραφετε ότι ειστε καλα προετοιμασμένοι και οτι το θελετε πολυ..οποτε πιστέψτε με..αυτα αρκούν!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ήθελα να στειλω τις καλυτερες ευχες μου για μεγάλη επιτυχία σε ολα τα παιδια!!!
Εμείς που τα περάσαμε σας κατανοούμε πληρως! Συγκεντρωθείτε, μην αγχώνεστε για τα διαδικαστικά, την επιτήρηση, ούτε για τον χρονο που θα εχετε στη διαθεση σας και τοποθετήστε τη σκεψη σας και τις γνωσεις σε μια σειρα και το χερι σας θα αρχισει αυτομάτως να γραφει. Βλέπω απ' οσα γραφετε ότι ειστε καλα προετοιμασμένοι και οτι το θελετε πολυ..οποτε πιστέψτε με..αυτα αρκούν!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
-
fo
- Δόκιμος

FANH75 έγραψε:Ερώτηση για ΠΕ, επειδή δεν το διευκρινίζει η ανακοίνωση διορθωτικό επιτρέπεται;
nomizw pws oxi...8umamai pou moutzourwna...(an kai paizei apla na min eixa dior8wtiko:))
loipon paidia na pw kai gw me ti seira mou kali epituxia.na exete ka8aro to mualo sas kai ola 8a pane kala. euxomai na er8ei i wra pou 8a deite to onoma sas sti lista twn dioristewn.
trip sugxaritiria gia tin epituxia sou!
kalo vradu, kalo taxidi se olous taxidepsoun kai kali tixi se olous!
-
eviskep
- Μαθητευόμενος

molis gurisa paidia!!!!! terastia apoxh!!!!!!! sto diko mou tmhma toulaxiston... sto fusiko ola ta amfitheatra apo 150 onomata pou htan se kathe aithousa hrthan 10-20!!!!! sto diko mou htan 18, sto dipla 10 kai se ena allo 15... to suzhtousame me toys epithrhtes,den einai dikh mou ektimhsh.
ta themata htan polu xthphta.. kai ean eixes diabasei egrafes!!
egw egrapsa metria, pisteuw oti exw piasei th bash.
bebaia polloi hrthan gia thn empeiria, polloi PE alla kai polloi DE adiabastoi..
ante na doume ayrio ti tha kanoyme!!!
bebaia polloi hrthan gia thn empeiria, polloi PE alla kai polloi DE adiabastoi..
-
pavlos-thess
- Γενικός Διευθυντής

eviskep έγραψε:molis gurisa paidia!!!!! terastia apoxh!!!!!!! sto diko mou tmhma toulaxiston... sto fusiko ola ta amfitheatra apo 150 onomata pou htan se kathe aithousa hrthan 10-20!!!!! sto diko mou htan 18, sto dipla 10 kai se ena allo 15... to suzhtousame me toys epithrhtes,den einai dikh mou ektimhsh.
Aυξανονται οι πιθανοτητες για επιτυχια!
Ηταν κι εγω να δωσω αλλα το ενδιαφερον μου εστιαστηκε αλλου :lol:
Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες