Διαγωνισμός Υπουργείου Δικαιοσύνης

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
darkblue
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό darkblue » Δευ Ιαν 25, 2010 11:13 pm

κάποιος απο τους ΠΕ, η διαδικασία πως είχε? καθόσασταν αλφαβητικα και περνούσαν και σαν σφραγιζαν τα ονόματα? οι επιτηρητές αυστηροί? βοηθούσαν καθόλου?

manos7
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό manos7 » Τρί Ιαν 26, 2010 12:00 am

darkblue έγραψε:κάποιος απο τους ΠΕ, η διαδικασία πως είχε? καθόσασταν αλφαβητικα και περνούσαν και σαν σφραγιζαν τα ονόματα? οι επιτηρητές αυστηροί? βοηθούσαν καθόλου?

Στην αίθουσα που ήμουν εγώ,λόγω της μεγάλης αποχής καθόμασταν όπου θέλαμε σχεδόν..σχετικά μακριά ο ένας από τον άλλο βέβαια.. Γενικά ήταν χαλαρά..δεν υπήρχε αυστηρότητα και οι επιτηρητές προσπαθούσαν να βοηθήσουν κάπως και έδιναν θάρρος.Τα ονόματα τα σφραζιγαν στο τέλος,όταν δίναμε και την ταυτότητα..Το κλίμα ήταν ήρεμο και καθόλου αγχωτικό..

nefeli32
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό nefeli32 » Τρί Ιαν 26, 2010 12:12 am

manos7 έγραψε:
darkblue έγραψε:κάποιος απο τους ΠΕ, η διαδικασία πως είχε? καθόσασταν αλφαβητικα και περνούσαν και σαν σφραγιζαν τα ονόματα? οι επιτηρητές αυστηροί? βοηθούσαν καθόλου?

Στην αίθουσα που ήμουν εγώ,λόγω της μεγάλης αποχής καθόμασταν όπου θέλαμε σχεδόν..σχετικά μακριά ο ένας από τον άλλο βέβαια.. Γενικά ήταν χαλαρά..δεν υπήρχε αυστηρότητα και οι επιτηρητές προσπαθούσαν να βοηθήσουν κάπως και έδιναν θάρρος.Τα ονόματα τα σφραζιγαν στο τέλος,όταν δίναμε και την ταυτότητα..Το κλίμα ήταν ήρεμο και καθόλου αγχωτικό..

Kαλησπερα και απο εμενα,μονο Μανο σε εμας, δεν θα υπαρχει τετοια αποχη δυστυχως. :cry:

FANH75
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό FANH75 » Τρί Ιαν 26, 2010 9:44 am

Αχ αυτοί οι κώδικες... :evil:

afrodh
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό afrodh » Τρί Ιαν 26, 2010 10:07 am

FANH75 έγραψε:Αχ αυτοί οι κώδικες... :evil:

Η που θα μου κατσει το αρθρο κ θα το γραψω τελεια ή δεν θα γραψω ουτε μια λεξη του.θα θελα να ξερα...η επιτροπη που ορισε την υλη τα ξερει τα αρθρα απ'εξω??? :?: :?:
επισης,ειπε καποιος απο σας οτι εκλεισε ξενοδοχειο πλατεια μαβιλης?μηπως μενουμε στο ιδιο? :P :P

eviskep
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό eviskep » Τρί Ιαν 26, 2010 10:30 am

egw ekleisa afrodh....epitrepetai na pw edw to onoma tou ksenodoxeiou??

afrodh
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό afrodh » Τρί Ιαν 26, 2010 2:28 pm

eviskep έγραψε:egw ekleisa afrodh....epitrepetai na pw edw to onoma tou ksenodoxeiou??

δεν ξερω αν επιτρεπεται.εγω εκλεισα στο α.....ις.για να μην το αναφερω ολοκληρο.επι της βασ.σοφιας.καταλαβες?σ'αυτο εισαι?

eviskep
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό eviskep » Τρί Ιαν 26, 2010 2:35 pm

afrodh έγραψε:
eviskep έγραψε:egw ekleisa afrodh....epitrepetai na pw edw to onoma tou ksenodoxeiou??

δεν ξερω αν επιτρεπεται.εγω εκλεισα στο α.....ις.για να μην το αναφερω ολοκληρο.επι της βασ.σοφιας.καταλαβες?σ'αυτο εισαι?

nai s'auto!!! teleia... an einai tha feugoume mazi gia to panepisthmio!

tati_14
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό tati_14 » Τρί Ιαν 26, 2010 3:08 pm

geia se olous kai apo mena...de mporw na pw oti exw agxos gia tis eksetaseis. pio poly me agxwnei to oti de kserw ti morfi tis eksetaseis, diladi an tha einai pollaplis epilogis i erwtiseis anaptyksis...tespa. ki egw ekleisa ksenodoxeio, se diplani perioxi, kapou stin odo Mixalakopoyloy. opoios ekleise episis ekei as apantisei. episis an kserei kaneis tipota gia ta themata , alla oxi malakies psemmata gia na agxwthoume, na einai alitheies, as mas enimerwsei. kali epityxia se olous sas. kalo kouragio.

eviskep
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό eviskep » Τρί Ιαν 26, 2010 3:20 pm

tati_14 έγραψε:geia se olous kai apo mena...de mporw na pw oti exw agxos gia tis eksetaseis. pio poly me agxwnei to oti de kserw ti morfi tis eksetaseis, diladi an tha einai pollaplis epilogis i erwtiseis anaptyksis...tespa. ki egw ekleisa ksenodoxeio, se diplani perioxi, kapou stin odo Mixalakopoyloy. opoios ekleise episis ekei as apantisei. episis an kserei kaneis tipota gia ta themata , alla oxi malakies psemmata gia na agxwthoume, na einai alitheies, as mas enimerwsei. kali epityxia se olous sas. kalo kouragio.

tati logika tha einai erwthseis anaptuksis, an krinoume apo tous PE... makari na ginei allagh k na baloun pollaplhs epiloghs,ta paw kalutera ekei!
sigoura den mporeis na ksereis apo kanena, mono ean bgei anakoinwsh h se enhmerwsoun apo to upourgeio.

tati_14
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό tati_14 » Τρί Ιαν 26, 2010 3:27 pm

nai kala tha itan na mathainame kati kai apo kei alla xlwmo to vlepw...xexe..pantws thewrw oti oi PE tha prepei na exoun pio dyskola themata giati einai PE...tha itan adiko an emeis grafame anaptyksis kai de kserw egw ti allo giati gia pollous afto to antikeimeno einai agnwsto..se sxesi me tous PE pou oxi mono den einai alla to xoun spoudasei kiolas...tespa..o theos mazi mas kai vlepoume..na maste kala panw apo ola..

nefeli32
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό nefeli32 » Τρί Ιαν 26, 2010 3:30 pm

Εχω νεα!Ειχα συνομιλια με την φιλη μου.Σημερα τελειωσανε τα τεστ των μαθηματων στο συγκεκριμενο φροντιστηριο.Αλλοι αλλες τα πηγαν καλα στα τεστ και αλλες πολυ μετρια.Συνολο ειναι 322 ατομα απο το συγκεκριμενο φροντιστηριο του κεντρου των αθηνων απ οσο με πληροφορησε.

nefeli32
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό nefeli32 » Τρί Ιαν 26, 2010 3:47 pm

Κουραγιοοοο σε ολους και ολες μας. :(

eleonnorra
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό eleonnorra » Τρί Ιαν 26, 2010 4:47 pm

Πως τα παμε παιδια?? Επι το πλειστον οπως λετε,οι περισσοτερες/οι θα μαστε απο το Αστυ, :?

tati_14
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό tati_14 » Τρί Ιαν 26, 2010 7:36 pm

den katalavainw giati pane kai frontistirio?to thewrw tzampa lefta..einai thema diavasmatos..an den strwseis kwlo to frontistirio de mporei na kanei kati..to mono pou mporei einai na vrei themata..tespa..kalo kouragio paidia..to fagame to gaidaro ..i oura mas emeine

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες