Διαγωνισμός Υπουργείου Δικαιοσύνης

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
eleonnorra
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό eleonnorra » Πέμ Ιαν 21, 2010 2:55 pm

eleonnorra έγραψε::?: :?: :?: :? :!: :idea:

Σωστη παρατηρηση roma

eviskep
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό eviskep » Πέμ Ιαν 21, 2010 3:58 pm

kai anarwtiemai twra egw.... ti paw na kanw sth athina??? o enas exei teleiwsei politikes episthmes, o allos filologia, o allos einai askoumenos dikhgoros... egw pou eimai DE, mhpws den prepei na dwsw gia to diagwnismo pou apeuthinetai se DE :?: :?:
katalabainw oti oloi exoun dikaiwma k den mporei kaneis na to apagoreusei alla edw den yparxoun isa dedomena...me apotelesma na apogohteuomaste!

kessy
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό kessy » Πέμ Ιαν 21, 2010 4:04 pm

eviskep έγραψε:kai anarwtiemai twra egw.... ti paw na kanw sth athina??? o enas exei teleiwsei politikes episthmes, o allos filologia, o allos einai askoumenos dikhgoros... egw pou eimai DE, mhpws den prepei na dwsw gia to diagwnismo pou apeuthinetai se DE :?: :?:
katalabainw oti oloi exoun dikaiwma k den mporei kaneis na to apagoreusei alla edw den yparxoun isa dedomena...me apotelesma na apogohteuomaste!

δεν θα κοιταξεις τιποτα.Θα δωσεις κανονικα.Δεν ξερεις ποτε τι γινεται.Ασε που εαν δεν πας, μετα μπορει να αναρωτηθεις ΤΙ θα γινοταν εαν εδινες.

eviskep
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό eviskep » Πέμ Ιαν 21, 2010 4:14 pm

kessy έγραψε:
eviskep έγραψε:kai anarwtiemai twra egw.... ti paw na kanw sth athina??? o enas exei teleiwsei politikes episthmes, o allos filologia, o allos einai askoumenos dikhgoros... egw pou eimai DE, mhpws den prepei na dwsw gia to diagwnismo pou apeuthinetai se DE :?: :?:

δεν θα κοιταξεις τιποτα.Θα δωσεις κανονικα.Δεν ξερεις ποτε τι γινεται.Ασε που εαν δεν πας, μετα μπορει να αναρωτηθεις ΤΙ θα γινοταν εαν εδινες.

den uparxei periptwsh na mhn paw..isws exw kourastei apo to diabasma.mia ebdomada emeine..ligo upomonh akoma k tha teleiwsei!!!

vicky7
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό vicky7 » Πέμ Ιαν 21, 2010 4:15 pm

Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΕΓΩ.ΔΕ ΘΕΩΡΗΣΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ.ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ!ΝΑΙ ΔΙΝΩ ΓΙΑ ΔΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΡΗΚΑΤΕ ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ.

eleonnorra
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό eleonnorra » Πέμ Ιαν 21, 2010 4:44 pm

Ειλικρινα, ολιγον αισχυνομαι που δινω ως ΔΕ, διοτι επρεπε να ειχα δωσει ως ΠΕ.Και το εχω μετανιωσει οικτρα!Η γενεσιουργος αιτια της μη συμμετοχης μου, στους ΠΕ, ηταν λογω μη συγκεκριμενων και εξειδικευμενων γνωσεων της νομικης επιστημης που ασκουν οι δικηγοροι.Αλλα πιστεψε με εβικη οτι θα συνυπαρχουν στους υποψηφιους ΔΕ πολλοι ΠΕ απο διαφορους κλαδους.Δεν ειμαι μοναχα εγω!!Απλα ειχα το θαρρος να πω οτι εχω τελειωσει ΠΕ ενω αλλες,αλλοι οι οποιοι μπορει να μην συνγραφουν μαζι μας εδω στο φορουμ να το υποκρυπτουν.Τελος παντων καλο κουραγιο σε ολες μας.

afrodh
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό afrodh » Πέμ Ιαν 21, 2010 4:45 pm

να σου πω κατι?πολλες φορες το σκεφτομουν κ εγω κ απογοητευομουν.δεν ανταγωνιζομαστε με ισους ορους κ αυτο ειναι αδικια για μας.δεν κατηγορω τους πε που συμμετεχουν.καλα κανουν αφου τους παρεχεται το δικαιωμα.το συστημα φταιει.αλλα με αυτη τη λογικη θα επρεπε να παραιτηθουμε απο καθε προσπαθεια κ ν μην ξανασυμμετασχουμε σε γραπτους :!: οχι.δεν θα κανω τη χαρη σε κανεναν.ξερω ποσο διαβασα κ με τι κοπο-ασχετα απο το πατατρακ που επαθα με την υλη.θα παω κ θα τα δωσω ολα με πεισμα.θα στυψω το μυαλο μου να θυμηθει οσα απομνημονευσε.το ιδιο θα κανεις κ εσυ.αφιερωσες πολυ χρονο για ν φτασεις ως εδω κ δεν θα απογοητευτεις τωρα.μακαρι σε λιγο καιρο απο τωρα να συζηταμε για πιο ευχαριστες διαδικασιες.βλεπε φο βασιλικη κτλ.αν δεν περασουμε παλι,εμεις να μα στε καλα.θα μαζεψουμε δυναμεις κ κουραγιο για επομενους στοχους.

Chara32
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Chara32 » Πέμ Ιαν 21, 2010 5:02 pm

Τι ωραία να διαβάζεις χωρίς .....να δουλεύεις ! ! Εχω πάρει άδεια ..(θα τις κλάίω τις μερούλες μου το καλοκαίρι...) ! Μόλις ξύπνησα και είδα ότι εμείς που γράφουμε εδώ συναντηθήκαμε έξω από τα αμφιθέατρα ...και μας είπαν ότι θα γράψουμε σε μια αίθουσα όλοι μαζί, και έχουμε το δικαίωμα να ανταλλάξουμε τις απόψεις μας ! Μόνο για εμάς ειδικά ....! Δυστυχώς ξύπνησα ....και πρέπει να συνεχίσω το απαισιότατο διάβασμα. Σήμερα σκεφτόμουνα γιατί ...δεν τήρησαν στο διαγωνισμό το όριο ηλικίας ...για να ήσασταν λιγότεροι ? :roll:

roma
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό roma » Πέμ Ιαν 21, 2010 5:42 pm

βρε παιδια γιατι απογοητευεστε?ελεος!!!!ο καθενας θα παει και οτι ξερει γραψει.δεν ειστε οι μονοι απο τους δε, εδω στο σαιτ,που μακαρι να σαστε μονο εσεις!απο τους πε ποσοι ηταν απο εδω?γυρω στα 8 ατομα.οι υπολοιποι ηταν αγνωστοι απο τους επιτυχοντες!!!!!θυμαμαι τους πε οταν δινανε τα παιδια δεν υπηρχε αυτο το πραγμα στο σαιτ και τοσο κομφουζιο!!!ηρεμα δωσανε και μετα αφου δωσανε εκθεταν τις αποψεις τους αξιοπρεπως!!.και τι εγινε και τι σας νοιαζει,αν θα δωσουν 4000 ατομα η 3000 ατομα και αν εχει τελειωσει ο αλλος πε η μεταπτυχιακο η διδακτορικο.δεν σας ενδιαφερει!!!!μην πανικοβαλεστε.ελεος.δεν τελειωνει η ζωη και μια προκηρυξη!προς θεου!

nefeli32
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό nefeli32 » Πέμ Ιαν 21, 2010 6:39 pm

Πως παει το διαβασμα??

afrodh
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό afrodh » Πέμ Ιαν 21, 2010 7:23 pm

roma έγραψε:βρε παιδια γιατι απογοητευεστε?ελεος!!!!ο καθενας θα παει και οτι ξερει γραψει.δεν ειστε οι μονοι απο τους δε, εδω στο σαιτ,που μακαρι να σαστε μονο εσεις!απο τους πε ποσοι ηταν απο εδω?γυρω στα 8 ατομα.οι υπολοιποι ηταν αγνωστοι απο τους επιτυχοντες!!!!!θυμαμαι τους πε οταν δινανε τα παιδια δεν υπηρχε αυτο το πραγμα στο σαιτ και τοσο κομφουζιο!!!ηρεμα δωσανε και μετα αφου δωσανε εκθεταν τις αποψεις τους αξιοπρεπως!!.και τι εγινε και τι σας νοιαζει,αν θα δωσουν 4000 ατομα η 3000 ατομα και αν εχει τελειωσει ο αλλος πε η μεταπτυχιακο η διδακτορικο.δεν σας ενδιαφερει!!!!μην πανικοβαλεστε.ελεος.δεν τελειωνει η ζωη και μια προκηρυξη!προς θεου!

οι πε roma δεν εξεθεταν τις αποψεις τους επειδη απλα δεν προλαβαιναν να μπουν για να τις εκθεσουν.το μαθανε 10 η κ λιγοτερες μερες πριν.ο χρονος τους ητν τοσο περιορισμενος που ουτε επαναληψη δεν εκαναν.που καιρος για κουβεντες.οι δικες μας συζητησεις ξεκινησαν οργανωμενα μετα την ανακοινωση-αν προσεξες.επισης,αν ησουν στη θεση μας κ εσυ στο ιδιο...κομφουζιο θα συμμετειχες.ισως και πιο πολυ απο εμας..

vasilikh
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό vasilikh » Πέμ Ιαν 21, 2010 7:27 pm

afrodh έγραψε:
roma έγραψε:βρε παιδια γιατι απογοητευεστε?ελεος!!!!ο καθενας θα παει και οτι ξερει γραψει.δεν ειστε οι μονοι απο τους δε, εδω στο σαιτ,που μακαρι να σαστε μονο εσεις!απο τους πε ποσοι ηταν απο εδω?γυρω στα 8 ατομα.οι υπολοιποι ηταν αγνωστοι απο τους επιτυχοντες!!!!!θυμαμαι τους πε οταν δινανε τα παιδια δεν υπηρχε αυτο το πραγμα στο σαιτ και τοσο κομφουζιο!!!ηρεμα δωσανε και μετα αφου δωσανε εκθεταν τις αποψεις τους αξιοπρεπως!!.και τι εγινε και τι σας νοιαζει,αν θα δωσουν 4000 ατομα η 3000 ατομα και αν εχει τελειωσει ο αλλος πε η μεταπτυχιακο η διδακτορικο.δεν σας ενδιαφερει!!!!μην πανικοβαλεστε.ελεος.δεν τελειωνει η ζωη και μια προκηρυξη!προς θεου!

οι πε roma δεν εξεθεταν τις αποψεις τους επειδη απλα δεν προλαβαιναν να μπουν για να τις εκθεσουν.το μαθανε 10 η κ λιγοτερες μερες πριν.ο χρονος τους ητν τοσο περιορισμενος που ουτε επαναληψη δεν εκαναν.που καιρος για κουβεντες.οι δικες μας συζητησεις ξεκινησαν οργανωμενα μετα την ανακοινωση-αν προσεξες.επισης,αν ησουν στη θεση μας κ εσυ στο ιδιο...κομφουζιο θα συμμετειχες.ισως και πιο πολυ απο εμας..

συμφωνω σε ολα με τιην afrodh. πραγματικα επειδη ηταν καλοκαιρι και το μαθαμε τελευταια στιγμη δεν υπηρχε αυτη η πολυτελεια της συνομιλιας. πιστευω αν διναμε και εμεις τωρα το ιδιο θα καναμε.

pap23
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό pap23 » Παρ Ιαν 22, 2010 6:16 pm

vasilikh έγραψε:
pap23 έγραψε:Ερωτηση:Το αρθρο 7 του κωδικα οργανισμου δικαστηριων που αντικατασταθηκε ολοκληρο απο το αρθρο 2 του ....καποιου νομου τελος παντων θα ψαξω να το βρω ή δεν το μαθαινω??????????????(τα νευρα μου τα νευρα μου τα νευρα μου.....)

εννοεις αυτο: ? "Αρθρο 7

Γραμματέας

1. Για τη νόμιμη συγκρότηση του δικαστηρίου απαιτείται η παρουσία
του γραμματέα του, εκτός αν ο νόμος ορίζει διαφορετικά. Αν δεν υπάρχει
ή για οποιοδήποτε λόγο απουσιάζει ή κωλύεται ο γραμματέας και ο
νόμιμος αναπληρωτής του, καθήκοντα γραμματέα ανατίθενται σύμφωνα με
τις διατάξεις του άρθρου 10 παράγραφος 6.

2. Αν δεν υπάρχει ή για οποιοδήποτε λόγο απουσιάζει ή κωλύεται ο
γραμματέας ειρηνοδικείου, το δικαστήριο συγκροτείται και χωρίς αυτόν
και τα πρακτικά τηρούνται από τον ειρηνοδίκη.

3. Στις διασκέψεις του δικαστηρίου μετέχει και ο γραμματέας του
εκτός αν το δικαστήριο δεν κρίνει αναγκαία την παρουσία του".

***Το άρθρο 7 αντικατεστάθη ως άνω δια του άρθρ. 1 του Ν. 1868/1989
ΦΕΚ Α 230.

Sorry που ελειψα αλλα αρωστησα!!Ναι,vasilikh για αυτο το αρθρο λεω!Μπορεις να μου απαντησεις???

pap23
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό pap23 » Παρ Ιαν 22, 2010 6:24 pm

Γραφει κανεις στο αμφιθεατρο Α15 ΧΗΜΙΚΟΥ????? :oops:

maria ve
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό maria ve » Παρ Ιαν 22, 2010 7:21 pm

pap23 έγραψε:
vasilikh έγραψε:
pap23 έγραψε:Ερωτηση:Το αρθρο 7 του κωδικα οργανισμου δικαστηριων που αντικατασταθηκε ολοκληρο απο το αρθρο 2 του ....καποιου νομου τελος παντων θα ψαξω να το βρω ή δεν το μαθαινω??????????????(τα νευρα μου τα νευρα μου τα νευρα μου.....)

εννοεις αυτο: ? "Αρθρο 7

Γραμματέας

1. Για τη νόμιμη συγκρότηση του δικαστηρίου απαιτείται η παρουσία
του γραμματέα του, εκτός αν ο νόμος ορίζει διαφορετικά. Αν δεν υπάρχει
ή για οποιοδήποτε λόγο απουσιάζει ή κωλύεται ο γραμματέας και ο
νόμιμος αναπληρωτής του, καθήκοντα γραμματέα ανατίθενται σύμφωνα με
τις διατάξεις του άρθρου 10 παράγραφος 6.

2. Αν δεν υπάρχει ή για οποιοδήποτε λόγο απουσιάζει ή κωλύεται ο
γραμματέας ειρηνοδικείου, το δικαστήριο συγκροτείται και χωρίς αυτόν
και τα πρακτικά τηρούνται από τον ειρηνοδίκη.

3. Στις διασκέψεις του δικαστηρίου μετέχει και ο γραμματέας του
εκτός αν το δικαστήριο δεν κρίνει αναγκαία την παρουσία του".

***Το άρθρο 7 αντικατεστάθη ως άνω δια του άρθρ. 1 του Ν. 1868/1989
ΦΕΚ Α 230.

Sorry που ελειψα αλλα αρωστησα!!Ναι,vasilikh για αυτο το αρθρο λεω!Μπορεις να μου απαντησεις???

Αν θες τη γνωμη μου το μαθαινεις και πολυ καλα. Ειναι απο τις σοσαρες του διαγωνισμου.

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες