Διαγωνισμός Υπουργείου Δικαιοσύνης

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
roma
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό roma » Δευ Ιαν 18, 2010 11:15 am

καλημερα δεν προκαλω κανενα αγχος απλα εκφρασα οσα γνωριζω και μου εχουν πει. κυρια πολυ εχω γραψει ποτε εγω οτι ειμαι δε? βρειτε μου το αρθρο και θα σας παραδεχτω που πανευκολο ειναι αν πατησετε στο προφιλ μου να δειτε τα μηνυματα μου.ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!εμενα τα αρθρα μου ηταν για το διαγωνισμο μας που ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΥΣ. ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ αρθρα κατηγορηματικα για την προκηρυξη απο την αρχη και για επαινους για οσους περασανε.ντροπη να ΨΕΥΔΕΣΑΙ. ΜΗΝ με ξαναρωτησετε για το διαγωνισμο σας.ΑΝΤΕ ΠΙΑ.

manos7
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό manos7 » Δευ Ιαν 18, 2010 11:38 am

roma έγραψε:καλημερα δεν προκαλω κανενα αγχος απλα εκφρασα οσα γνωριζω και μου εχουν πει. κυρια πολυ εχω γραψει ποτε εγω οτι ειμαι δε? βρειτε μου το αρθρο και θα σας παραδεχτω που πανευκολο ειναι αν πατησετε στο προφιλ μου να δειτε τα μηνυματα μου.ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!εμενα τα αρθρα μου ηταν για το διαγωνισμο μας που ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΥΣ. ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ αρθρα κατηγορηματικα για την προκηρυξη απο την αρχη και για επαινους για οσους περασανε.ντροπη να ΨΕΥΔΕΣΑΙ. ΜΗΝ με ξαναρωτησετε για το διαγωνισμο σας.ΑΝΤΕ ΠΙΑ.

Ωχ..θίχτηκε κιόλας..!! Καταρχήν..''άρθρα κατηγορηματικά'' τι σημαίνει πάλι..;νέα γλώσσα;; ΄΄απλά έκφρασα''..τι είναι πάλι αυτό..;Απορώ πραγματικά αν έχεις δώσει για συμβολαιογράφος..! Και αν στη τελική έχεις δώσει,άνοιξε νέο topic και πες το πόνο σου εκεί..!Kαι μακάρι να χεις περάσει για να ηρεμήσεις και συ και όλοι μας΄οι ''υπαλληλίσκοι''..!
Ηθικό δίδαγμα..''Όσα δε φτάνει η αλεπού..!!''
Άντε πια με το κάθε κομπλεξικό..!
Παιδιά μη δίνεται καμιά σημασία..σε ότι λέει..γυρίστε στις προηγούμενες σελίδες να δείτε τι πληροφορίες..και καλά... έδινε για τους ΠΕ,που τελικά ήταν όλες ανακριβείς..

eleonnorra
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό eleonnorra » Δευ Ιαν 18, 2010 11:46 am

manos7 έγραψε:
roma έγραψε:καλημερα δεν προκαλω κανενα αγχος απλα εκφρασα οσα γνωριζω και μου εχουν πει. κυρια πολυ εχω γραψει ποτε εγω οτι ειμαι δε? βρειτε μου το αρθρο και θα σας παραδεχτω που πανευκολο ειναι αν πατησετε στο προφιλ μου να δειτε τα μηνυματα μου.ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!εμενα τα αρθρα μου ηταν για το διαγωνισμο μας που ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΥΣ. ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ αρθρα κατηγορηματικα για την προκηρυξη απο την αρχη και για επαινους για οσους περασανε.ντροπη να ΨΕΥΔΕΣΑΙ. ΜΗΝ με ξαναρωτησετε για το διαγωνισμο σας.ΑΝΤΕ ΠΙΑ.

Ωχ..θίχτηκε κιόλας..!! Καταρχήν..''άρθρα κατηγορηματικά'' τι σημαίνει πάλι..;νέα γλώσσα;; ΄΄απλά έκφρασα''..τι είναι πάλι αυτό..;Απορώ πραγματικά αν έχεις δώσει για συμβολαιογράφος..! Και αν στη τελική έχεις δώσει,άνοιξε νέο topic και πες το πόνο σου εκεί..!Kαι μακάρι να χεις περάσει για να ηρεμήσεις και συ και όλοι μας΄οι ''υπαλληλίσκοι''..!
Ηθικό δίδαγμα..''Όσα δε φτάνει η αλεπού..!!''
Άντε πια με το κάθε κομπλεξικό..!
Παιδιά μη δίνεται καμιά σημασία..σε ότι λέει..γυρίστε στις προηγούμενες σελίδες να δείτε τι πληροφορίες..και καλά... έδινε για τους ΠΕ,που τελικά ήταν όλες ανακριβείς..

Στην θεματολογια της συνεντευξης ομως ηταν μεσα.Δεν εχετε παραπονο οι ΠΕ :D Ο καθενας γραφει οτι θελει.Εμεις κρινουμε.Πως παει το διαβασμα?

polu
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό polu » Δευ Ιαν 18, 2010 11:46 am

maria ve έγραψε:Πολυ εσυ πως τα ειχες γραψει στους κωδικες? Κατα λεξη? Με δικα σου λογια?Οι βαθμοι που πηρες ηταν αντικειμενικοι?Αδικηθηκες πιστευεις?Περιμενες να περασεις?Στα δικαια στηριχθηκες περισσοτερο στις γνωσεις σου η στο διαβασμα σου? Να υποθεσω οτι τελειωσες νομικη? Σε ρωταω καλοβουλα για να μαθαινουμε κι εμεις τιποτις. :D

Γεια σου Μαρία! Στους κώδικες τα είχα γράψει με δικά μου λόγια εννοείται, δεν τα ήξερα ποτέ με παπαγαλία και δε ομίζω ότι τα ξέρει και κανείς παπαγαλία, ούτε οι εξεταστες, ούτε καν οι δικαστές πιστεύω. Εγώ βέβαι δεν έγραψα καλά στους κώδικες, οπότε μη στηριχθείς σε μένα, αλλά ούτε στη σχολή, ούτε πουθενά δεν ζητάνε παπαγαλία. Οι βαθμοί στους κώδικες και στο ποινικό ήταν νομίζω πολύ αυστηροί, αυτό φαίνεται και σε όλων τους βαθμούς, ειδικά αν δεις στους κώδικές νομίζω ότι και ελάχιστοι πέρασαν τη βάση, ούτε καν ο πρώτος όμως, που αυτό θα πρέπει να σας ξεαγχώσει, αφού ο πρώτος κόπηκε σε ένα μάθημα, και πέρασε με άριστη βαθμολογία πάραυτα. Στο αστικό και στις λεκτικές ήταν πιο επιεικείς, πιθανόν ήταν θέμα βαθμολογητών, όπως είναι σε όλους τους διαγωνισμούς νομίζω.¨Ηταν όμως σε όλους νομίζω το ίδιο, οπότε δεν τέθηκε θέμα ατυχίας ή αδικίας. Νομική τελείωσα, και νομίζω ότι στα δίκαι στηρίχθηκα περισσότερο στις γνώσεις που είχα, και από τη δουλειά περισσότερο, και από όσες εξετάσεις είχα δώσει ως τότε.

Roma, ειλικρινά δεν ήθελα να έρθουμε σε αντιπαράθεση, μόνο να μην αγχώνονται και οι ΔΕ ήθελα, γιατί σε εμάς το άγχος δεν έκανε καθόλου καλό, και τελικά δεν χρειάστηκε να πανικοβληθούμε τόσο. Θέλω να πιστεύω ότι καλό είναι να κοιτάζουμε και τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Δεν ήθελα να σε προσβαλλω, να μην αγχώνονται τα παιδιά ήθελα, ίσως ήμουν υπερβολική μαζί σου, και δεν έπρεπε, αλλά δε μίλησα όταν άγχωνες εμάς, και τα είπα όλα τώρα όσα σκεφτόμουν. Δικαίωμα σου όμως να λες ό,τι θέλεις, το ίδιο κι εμείς. Ας πούμε ότι δεν είχα καταλάβει καλά λόγω του άγχους μου και νόμιζα ότι είχες γράψει ότι είχες προσληφθεί ως ΔΕ ή κάτι τέτοιο,δεν έχει σημασία, δεν θα κάθίσω τώρα να κοιτάζω τα παλία, mea culpa.

katia7
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό katia7 » Δευ Ιαν 18, 2010 1:23 pm

Πώς πάει το διάβασμα?Εγώ δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω επανάληψη :roll:

katia7
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό katia7 » Δευ Ιαν 18, 2010 1:35 pm

katia7 έγραψε:Πώς πάει το διάβασμα?Εγώ δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω επανάληψη :roll:

Προφανώς όλοι διαβάζετε και γω...έφτασα στο σημείο να απαντώ στον εαυτό μου :shock:
Ε ρε γλέντια!!! :oops: :lol:

maria ve
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό maria ve » Δευ Ιαν 18, 2010 2:39 pm

Πολυ σε ευχαριστω για την απαντηση. Καλη σταδιοδρομια.

eleonnorra
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό eleonnorra » Δευ Ιαν 18, 2010 5:15 pm

Επερωτηση για τους ΠΕ..Θυμαστε ποσα θεματα ειχαν οι λεκτικες? Αριθμο εννοω:?: 5 με 6 θεματα?

vasilikh
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό vasilikh » Δευ Ιαν 18, 2010 8:00 pm

ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΥΣ?!? να σου πω ROMA και γιατι γραφεις εδω και καταδεχεσαι να μιλας με μελλοντες υπαλληλισκους? ξερεις οτι αν οχι ολο το ποσοστο των διοριστεων ΠΕ, η πλειοψηφια αυτων εχουν τελειωσει τη νομικη και ειναι δικηγοροι η ασκουμενοι? συναδελφοι σου κυριε ROMA ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ οτι για να εδωσες για συμ/φος (αν και εφοσον) εχεις τελειωσει νομικη και εσυ. τι συμπεριφορα ειναι αυτη? ξεφυγες κυριε ROMA.

FANH75
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό FANH75 » Δευ Ιαν 18, 2010 8:28 pm

:oops: :oops: :oops:

wemill
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό wemill » Δευ Ιαν 18, 2010 8:43 pm

Εικόνα

darkblue
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό darkblue » Δευ Ιαν 18, 2010 11:42 pm

http://www.youtube.com/watch?v=SiF-y45T ... re=channel

Αφιερωμένο...Κουράγιο σε όλους...και Δύναμη!

pap23
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό pap23 » Τρί Ιαν 19, 2010 1:16 am

Μια χαζη ερωτηση ακομα μου επιτρεπεται.....και στους ΠΕ και στους ΔΕ τις παρατηρησεις τις μαθαινετε????? :oops: :?:

FANH75
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό FANH75 » Τρί Ιαν 19, 2010 9:22 am

Θα ήθελα να ρωτήσω τους ΠΕ τί χρησιμοποιήσατε για πρόχειρο: λευκές σελίδες που δώσανε σε όποιον ήθελε ή το πίσω μέρος του τετραδίου που είχατε;

Μπορεί να φαίνεται χαζή η ερώτησή μου αλλά όποιος/α από τους ΠΕ μπορεί ας απαντήσει. Ευχαριστώ

wemill
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό wemill » Τρί Ιαν 19, 2010 9:39 am

FANH75 έγραψε:Θα ήθελα να ρωτήσω τους ΠΕ τί χρησιμοποιήσατε για πρόχειρο: λευκές σελίδες που δώσανε σε όποιον ήθελε ή το πίσω μέρος του τετραδίου που είχατε;
Μπορεί να φαίνεται χαζή η ερώτησή μου αλλά όποιος/α από τους ΠΕ μπορεί ας απαντήσει. Ευχαριστώ

Μας είχαν δώσει ένα τετράδιο Α4 όπως των πανελληνίων. Όποιος ήθελε πρόχειρο χρησιμοποιούσε την τελευταία σελίδα όπως συμβαίνει πάντα!

eleonnorra έγραψε:Επερωτηση για τους ΠΕ..Θυμαστε ποσα θεματα ειχαν οι λεκτικες? Αριθμο εννοω:?: 5 με 6 θεματα?

Νομίζω ήταν 7 τα θέματα!
1α. θέμα κειμένου β. περίληψη
2. σχολιασμός ενός αποσπάσματος (Ελύτης)
3. διαφορά στη σημασία 10 επιρρημάτων
4. συνώνυμα λέξεων
5. αντώνυμα λέξεων
6. ετυμολογία
7. διόρθωση λαθών σε φράσεις

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες