Διαγωνισμός Υπουργείου Δικαιοσύνης

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
darkblue
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό darkblue » Κυρ Ιαν 17, 2010 3:43 pm

Για αυτό έκαναν ένσταση !!!!!!!!!!!! Καλο είναι να αντιλαμβάνεστε τις καταστασεις!!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!!!!!! ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΕΣ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ!!! Δεν καταλαβαίνω τι λες και εσύ και ο roma!!! Είχαν κάνει αίτηση, δεν εγιναν δεκτοί και άρα δεν γράφηκαν στον πίνακα με συμμετέχοντες, έκανα ένσταση γιατί προφανώς θα είχαν λόγους και έγιναν δεκτοί!! Απόλυτα δημοκρατικό και σύννομο!! Απ ότι μπορώ να καταλάβω ο άλλος εννοεί οτι δεν είχαν κάνει αίτηση και έκανα μια ένσταση και μπήκαν στους συμμετέχοντες!! Και αν γνωρίζει κάτι τέτοιο ας πάει να τα καταγγείλει στην αρμόδια αρχή και ας στείλει και την καταγγελία του και εδω για να είναι comple!! Διαφορετικά αν τα παιδιά έκαναν αίτηση, δεν έγιναν δεκτοί στους συμμετέχοντες και μετά εκαναν ένσταση η οποία έγινε δεκτή, δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό! Η ένσταση ίσα ίσα που φανερώνει τη διαφάνεια και την αξιοπιστία του διαγωνισμού!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ????????????????????????????????????????????????????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

nefeli32
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό nefeli32 » Κυρ Ιαν 17, 2010 4:00 pm

darkblue έγραψε:Για αυτό έκαναν ένσταση !!!!!!!!!!!! Καλο είναι να αντιλαμβάνεστε τις καταστασεις!!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!!!!!! ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΕΣ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ!!! Δεν καταλαβαίνω τι λες και εσύ και ο roma!!! Είχαν κάνει αίτηση, δεν εγιναν δεκτοί και άρα δεν γράφηκαν στον πίνακα με συμμετέχοντες, έκανα ένσταση γιατί προφανώς θα είχαν λόγους και έγιναν δεκτοί!! Απόλυτα δημοκρατικό και σύννομο!! Απ ότι μπορώ να καταλάβω ο άλλος εννοεί οτι δεν είχαν κάνει αίτηση και έκανα μια ένσταση και μπήκαν στους συμμετέχοντες!! Και αν γνωρίζει κάτι τέτοιο ας πάει να τα καταγγείλει στην αρμόδια αρχή και ας στείλει και την καταγγελία του και εδω για να είναι comple!! Διαφορετικά αν τα παιδιά έκαναν αίτηση, δεν έγιναν δεκτοί στους συμμετέχοντες και μετά εκαναν ένσταση η οποία έγινε δεκτή, δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό! Η ένσταση ίσα ίσα που φανερώνει τη διαφάνεια και την αξιοπιστία του διαγωνισμού!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ????????????????????????????????????????????????????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Δεν υπαρχει καμια προθεση dark.cool. Απλα ρωτησα τον roma και δεν βρηκα στα λογια του κατι κακο.ισα ισα τα λεει εξω απο τα δοντια για ολα.Οτι εμεις οι ΔΕ, δεν θα εχουμε μεγαλη αποχη,ειναι πια σιγουρο!Υπομονη,καλο διαβασμα

Chara32
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Chara32 » Κυρ Ιαν 17, 2010 4:08 pm

darkblue έγραψε:Για αυτό έκαναν ένσταση !!!!!!!!!!!! Καλο είναι να αντιλαμβάνεστε τις καταστασεις!!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!!!!!! ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΕΣ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ!!! Δεν καταλαβαίνω τι λες και εσύ και ο roma!!! Είχαν κάνει αίτηση, δεν εγιναν δεκτοί και άρα δεν γράφηκαν στον πίνακα με συμμετέχοντες, έκανα ένσταση γιατί προφανώς θα είχαν λόγους και έγιναν δεκτοί!! Απόλυτα δημοκρατικό και σύννομο!! Απ ότι μπορώ να καταλάβω ο άλλος εννοεί οτι δεν είχαν κάνει αίτηση και έκανα μια ένσταση και μπήκαν στους συμμετέχοντες!! Και αν γνωρίζει κάτι τέτοιο ας πάει να τα καταγγείλει στην αρμόδια αρχή και ας στείλει και την καταγγελία του και εδω για να είναι comple!! Διαφορετικά αν τα παιδιά έκαναν αίτηση, δεν έγιναν δεκτοί στους συμμετέχοντες και μετά εκαναν ένσταση η οποία έγινε δεκτή, δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό! Η ένσταση ίσα ίσα που φανερώνει τη διαφάνεια και την αξιοπιστία του διαγωνισμού!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ????????????????????????????????????????????????????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σου και εύχομαι παραγματικά και για εσένα το καλύτερο !! Οντως....τα καταφέρνω, και λειτουργώντας σαν zobie, δεν αισθάνομαι τίποτα....μόνο διαβάζω. Βοηθάνε και 3-4 Valerianes :roll: :shock: Για αυτά που έλεγε ο ROMA θεωρώ ότι ίσως θέλει να πεί, ότι εφόσον το μήνα Νοεμβριο έκαναν τόσα άτομα ένσταση, σημαίνει ότι είχαν και αυτοί προετοιμαστεί και διαβάσει, αλλίως δεν θα έκαναν ένσταση. Οπότε αυτό μειώνει τις πιθανότητες ότι οι περισσότεροι να έχουν κουραστεί και να το έχουν παρατήσει (όπως τουλάχιστον εγώ πίστευα). Οπότε η συμμετοχή θα είναι μεγάλη, και δεν θα υπάρχει απόχή. Οπως και να εχει, μικρή -μεγάλη αποχή, ας περάσουν αυτοί που διαβάσαν καλύτερα και ας έρθουν να γράψουν και 10.000 άτομα.

maria ve
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό maria ve » Κυρ Ιαν 17, 2010 5:58 pm

eviskep έγραψε:re paidia gt treleneste me to paramikro??? o roma gia kalo to eipe! kai exei dikio..
eiste 'tuxeroi' gt perasan autoi pou aksizan kai oxi autoi pou eixan bisma..an den eixan ginei oi ekloges, isws dioristeoi na mhn eisastan eseis pou katsate k diabasate alla alloi pou mphkan me tis gnwstes agnwstes gnwrimies... epishs bohthise h toso megalh apoxh gt o antagwnismos htan mikroteros! makari na uparxei toso megali apoxh ka se mas kai as mas lene 'tuxerous'.. :wink:

Εγω παλι πιστευω πως θα υπαρχει αποχη . Αλλα τι αγχωνεστε αυτοι που ειναι να περασουν θα περασουν οπως και να εχει. Και εννοω αυτοι που εχουν διαβασει. Μπορουμε να μπουμε μεσα στους 68?Αυτη ειναι η ουσια. Ολα τα αλλα ειναι για να περναει η ωρα.

katia7
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό katia7 » Κυρ Ιαν 17, 2010 6:48 pm

Chara32 έγραψε:Καλησπέρα....2 εβδομάδες μείνανε ! Σημερα κάνω διάλειμμα με ασκησούλες των λεκτικών δεξιοτήτων ....Τι πιο όμορφη ημέρα από το να διαβάζεις κώδικες ! Σκεφτόμουνα προχτές να τα παρατήσω....αλλά να' μαι πάλι ...ακόμα διαβάζω! Πριν 2 μήνες χώρισα με τον φίλο μου που υπεραγαπούσα και προχτές έμαθα ότι ο πατέρας μου έχει σε πολύ αρχικό στάδιο καρκίνο στο αίμα....! :( Δεν ξέρω πλεόν πώς μπορώ να συγκεντρωθώ...είμαι λίγο σαν zobie αλλά την παλεύω. Δεν σας το λέω για να με λυπηθεί κανείς...απλά για να σας δώσω κουράγιο, ότι....εγώ είμαι ακόμα εδώ και διαβάζω! Υπομονή 2 εβδομάδες ! :shock: :?

Πραγματικά σε θαυμάζω για το κουράγιο σου και ας μη σε ξέρω.Σου εύχομαι τα καλύτερα σε όλα τα επίπεδα και καλή τύχη στις εξετάσεις

katia7
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό katia7 » Κυρ Ιαν 17, 2010 6:55 pm

roma έγραψε:
nefeli32 έγραψε:Roma πως βλεπεις το διαγωνισμο για τους δε?εχεις ακουσει κατι?

ενας λογος που το υπουργειο με πραξη του ανακοινωσε την διεξαγωγη των ημερομηνιων 1 μηνα πριν, οπως αυτοδικαιως επραξε και στην πρωτη ημερομηνια που δινατε αλλα ανασταλησαν λογω εκλογων ηταν ο φοβος της αποχης οπως εγινε με τους πε.κοιτα νεφελη,δεν μπορω να μιλησω θεωρητικα,χωρις αποδειξεις η συγκεκριμενες πληροφοριες. οταν 100 ατομα ειχαν υποβαλλει ενσταση και τους κανανε δεκτους να συμμετασχουν,γιατι δεν ηταν στους συμμετεχοντες των ονοματων απο την αρχη του διαγωνισμου,αυτο τι σου λεει?οτι υποβαλαν για να δωσουν διοτι εχουν προετοιμαστει.μετα οταν μιλατε για φροντιστηρια εσεις που προετοιμαζονται 200 ατομα απο ενα μονο φροντσιτηριο των αθηνων για να δωσουν?!φαντασου συν και αλλα φροντιστηρια των αθηνων στο κεντρο που δεν θελω να κανω διαφημιση που ποσα ατομα μπορει να ειναι και να προετοιμαζονται?εσεις που γραφετε εδω οι δε?παλιοι και νεοι.μετα αυτοι που δεν γραφουν στο διορισμος.gr και απλα μπαινουν να δουν και να διαβασουν?τι να σου πω?!ποσοι ειστε 4900 ατομα ολοι? οι 2000 με 2500 θα κατεβουν να γραψουν για 68 θεσεις.τι να πω?δυσκολος διαγωνισμος χωρις να απογοητευσω κανεναν.το μονο σιγουρο που μπορω να σου πω ειναι σε σενα και τους δε, εμαθα οτι τα θεματα θα ναι πολυπλοκα και δυσκολουτσικα.τωρα μην με ρωτας για αποχες και αλλα.αντε να φαμε,καλη ορεξη και καλο στοιχημα να πιασουμε τα παιχνιδια της κυριακης :)

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ!
Τα θέματα θα είναι πανδύσκολα και ο ανταγωνισμός μεγάλος.
Έτσι όπως το θέτεις οι θέσεις θα μείνουν κενές...
darkblue τα σέβη μου :)

eleonnorra
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό eleonnorra » Κυρ Ιαν 17, 2010 8:50 pm

maria ve έγραψε:
eviskep έγραψε:re paidia gt treleneste me to paramikro??? o roma gia kalo to eipe! kai exei dikio..
eiste 'tuxeroi' gt perasan autoi pou aksizan kai oxi autoi pou eixan bisma..an den eixan ginei oi ekloges, isws dioristeoi na mhn eisastan eseis pou katsate k diabasate alla alloi pou mphkan me tis gnwstes agnwstes gnwrimies... epishs bohthise h toso megalh apoxh gt o antagwnismos htan mikroteros! makari na uparxei toso megali apoxh ka se mas kai as mas lene 'tuxerous'.. :wink:

Εγω παλι πιστευω πως θα υπαρχει αποχη . Αλλα τι αγχωνεστε αυτοι που ειναι να περασουν θα περασουν οπως και να εχει. Και εννοω αυτοι που εχουν διαβασει. Μπορουμε να μπουμε μεσα στους 68?Αυτη ειναι η ουσια. Ολα τα αλλα ειναι για να περναει η ωρα.

Καλησπερα και απο εμενα.Θεωρω,θα εχουμε αποχη,οχι ομως στα ιδια επιπεδα των ΠΕ.Νομιζω,οι πολυ καλα διαβασμενοι θα μαστε γυρω στα 600 με 700 ατομα απο το συνολο. :)

maria ve
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό maria ve » Κυρ Ιαν 17, 2010 9:27 pm

eleonnorra έγραψε:
maria ve έγραψε:

Καλησπερα και απο εμενα.Θεωρω,θα εχουμε αποχη,οχι ομως στα ιδια επιπεδα των ΠΕ.Νομιζω,οι πολυ καλα διαβασμενοι θα μαστε γυρω στα 600 με 700 ατομα απο το συνολο. :)[/quote

Κι εγω ετσι λεω και μπας και ειναι και πολλοι οι 700 διαβασμενοι που αναφερεις. Α και να πω και το αλλο που γελασα το καλοκαιρι απιστευτα οτι καποιοι ΠΕ εχασαν το διαγωνισμο επειδη δεν ενημερωθηκαν εγκαιρα και τους εφταιξε το υπουργειο που εβγαλε τελευται στιγμη ανακοινωση και σουξου μουξου. Παιδια οποιος λαμβανει μερος σοβαρα στις εξετασεις πιστευω ενημερωνετε και ειναι παντα στην τσιτα για αυτα τα θεματα. Μην τρελαθουμε τωρα. Γνωμη μου παντα...

maria ve
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό maria ve » Κυρ Ιαν 17, 2010 9:29 pm

maria ve έγραψε:
eleonnorra έγραψε:
maria ve έγραψε:

Καλησπερα και απο εμενα.Θεωρω,θα εχουμε αποχη,οχι ομως στα ιδια επιπεδα των ΠΕ.Νομιζω,οι πολυ καλα διαβασμενοι θα μαστε γυρω στα 600 με 700 ατομα απο το συνολο. :)[/quote

Κι εγω ετσι λεω και μπας και ειναι και πολλοι οι 700 διαβασμενοι που αναφερεις. Α και να πω και το αλλο που γελασα το καλοκαιρι απιστευτα οτι καποιοι ΠΕ εχασαν το διαγωνισμο επειδη δεν ενημερωθηκαν εγκαιρα και τους εφταιξε το υπουργειο που εβγαλε τελευται στιγμη ανακοινωση και σουξου μουξου. Παιδια οποιος λαμβανει μερος σοβαρα στις εξετασεις πιστευω ενημερωνετε και ειναι παντα στην τσιτα για αυτα τα θεματα. Μην τρελαθουμε τωρα. Γνωμη μου παντα...

*ενημερωνεται...αντε θα δωσουμε και λεκτικες :D

eleonnorra
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό eleonnorra » Κυρ Ιαν 17, 2010 9:37 pm

maria ve έγραψε:
eleonnorra έγραψε:
maria ve έγραψε:

Μαρια,600 με 700 οι πολυ καλα προετοιμασμενοι στανταρ!!!!!!Σκεφτοντας τους αγνωστους προετοιμασμενους που δεν δινουν συμμετοχη εδω και τα παιδια απο φροντιστηρια.Οι υπολοιποι εναπομειναντες προετοιμασμενοι μετρια,λιγο η καθολου :wink:

manos7
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό manos7 » Δευ Ιαν 18, 2010 12:19 am

roma έγραψε:ενας λογος που το υπουργειο με πραξη του ανακοινωσε την διεξαγωγη των ημερομηνιων 1 μηνα πριν, οπως αυτοδικαιως επραξε και στην πρωτη ημερομηνια που δινατε αλλα ανασταλησαν λογω εκλογων ηταν ο φοβος της αποχης οπως εγινε με τους πε.κοιτα νεφελη,δεν μπορω να μιλησω θεωρητικα,χωρις αποδειξεις η συγκεκριμενες πληροφοριες. οταν 100 ατομα ειχαν υποβαλλει ενσταση και τους κανανε δεκτους να συμμετασχουν,γιατι δεν ηταν στους συμμετεχοντες των ονοματων απο την αρχη του διαγωνισμου,αυτο τι σου λεει?οτι υποβαλαν για να δωσουν διοτι εχουν προετοιμαστει.μετα οταν μιλατε για φροντιστηρια εσεις που προετοιμαζονται 200 ατομα απο ενα μονο φροντσιτηριο των αθηνων για να δωσουν?!φαντασου συν και αλλα φροντιστηρια των αθηνων στο κεντρο που δεν θελω να κανω διαφημιση που ποσα ατομα μπορει να ειναι και να προετοιμαζονται?εσεις που γραφετε εδω οι δε?παλιοι και νεοι.μετα αυτοι που δεν γραφουν στο διορισμος.gr και απλα μπαινουν να δουν και να διαβασουν?τι να σου πω?!ποσοι ειστε 4900 ατομα ολοι? οι 2000 με 2500 θα κατεβουν να γραψουν για 68 θεσεις.τι να πω?δυσκολος διαγωνισμος χωρις να απογοητευσω κανεναν.το μονο σιγουρο που μπορω να σου πω ειναι σε σενα και τους δε, εμαθα οτι τα θεματα θα ναι πολυπλοκα και δυσκολουτσικα.τωρα μην με ρωτας για αποχες και αλλα.αντε να φαμε,καλη ορεξη και καλο στοιχημα να πιασουμε τα παιχνιδια της κυριακης :)

Παιδιά διαβάστε και κατά τη γνώμη μου μη παίρνετε στα σοβαρά τα παραπάνω..παρόμοια έλεγε και για τους ΠΕ και καμία σχέση τελικά..αρχίζει ενα κατεβατό,ασύντακτο τελείως..χωρίς στοιχεία..με γενικότητες..και το κορυφαίο στο τέλεος λέει...: καλή όρεξη και να πιάσουμε και το στοίχημα της Κυριακής..! ότι να ναι όμως..!μην ασχολείστε..

katia7
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό katia7 » Δευ Ιαν 18, 2010 12:35 am

manos7 έγραψε:
roma έγραψε:ενας λογος που το υπουργειο με πραξη του ανακοινωσε την διεξαγωγη των ημερομηνιων 1 μηνα πριν, οπως αυτοδικαιως επραξε και στην πρωτη ημερομηνια που δινατε αλλα ανασταλησαν λογω εκλογων ηταν ο φοβος της αποχης οπως εγινε με τους πε.κοιτα νεφελη,δεν μπορω να μιλησω θεωρητικα,χωρις αποδειξεις η συγκεκριμενες πληροφοριες. οταν 100 ατομα ειχαν υποβαλλει ενσταση και τους κανανε δεκτους να συμμετασχουν,γιατι δεν ηταν στους συμμετεχοντες των ονοματων απο την αρχη του διαγωνισμου,αυτο τι σου λεει?οτι υποβαλαν για να δωσουν διοτι εχουν προετοιμαστει.μετα οταν μιλατε για φροντιστηρια εσεις που προετοιμαζονται 200 ατομα απο ενα μονο φροντσιτηριο των αθηνων για να δωσουν?!φαντασου συν και αλλα φροντιστηρια των αθηνων στο κεντρο που δεν θελω να κανω διαφημιση που ποσα ατομα μπορει να ειναι και να προετοιμαζονται?εσεις που γραφετε εδω οι δε?παλιοι και νεοι.μετα αυτοι που δεν γραφουν στο διορισμος.gr και απλα μπαινουν να δουν και να διαβασουν?τι να σου πω?!ποσοι ειστε 4900 ατομα ολοι? οι 2000 με 2500 θα κατεβουν να γραψουν για 68 θεσεις.τι να πω?δυσκολος διαγωνισμος χωρις να απογοητευσω κανεναν.το μονο σιγουρο που μπορω να σου πω ειναι σε σενα και τους δε, εμαθα οτι τα θεματα θα ναι πολυπλοκα και δυσκολουτσικα.τωρα μην με ρωτας για αποχες και αλλα.αντε να φαμε,καλη ορεξη και καλο στοιχημα να πιασουμε τα παιχνιδια της κυριακης :)

Παιδιά διαβάστε και κατά τη γνώμη μου μη παίρνετε στα σοβαρά τα παραπάνω..παρόμοια έλεγε και για τους ΠΕ και καμία σχέση τελικά..αρχίζει ενα κατεβατό,ασύντακτο τελείως..χωρίς στοιχεία..με γενικότητες..και το κορυφαίο στο τέλεος λέει...: καλή όρεξη και να πιάσουμε και το στοίχημα της Κυριακής..! ότι να ναι όμως..!μην ασχολείστε..

Σωστά μόνο άγχος μας προκαλεί

wemill
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό wemill » Δευ Ιαν 18, 2010 10:25 am

Εικόνα
Κανένο νέο για τους ΠΕ?? Εγώ δεν έχω μάθει κάτι! Έμαθε κανείς αν έχουν σταλεί τα αποτελέσματα στον ΑΣΕΠ?

polu
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό polu » Δευ Ιαν 18, 2010 10:52 am

katia7 έγραψε:
manos7 έγραψε:

Σωστά μόνο άγχος μας προκαλεί

Το ίδιο θα σας έλεγα κι εγώ,μη δίνετε σημασία, δεν ξέρετε τι περάσαμε κι εμείς οι ΠΕ, τι άγχος μας δημιουργούσε, όλο αρνητικά σενάρια, και όλο τα πιο δύσκολα και απίστευτα θα μας συνέβαιναν. Όποιος θέλει μπορεί να γράφει ό,τι θέλει, έγω σας συμβουλέυω να μην πανικοβάλλεστε από όσα ακούτε, αυτή είναι η γνώμη μου. Και μεταξύ μας, να πάτε όλοι να γράψετε, ακόμα κι αν δεν έχετε προλάβει να διαβάσετε γιατί ποτέ δεν ξέρετε τι γίνεται. Δεν υπάρχει καταρχήν αυτό το τόσο αυστηρό κλίμα που υπάρχει σε άλλες εξετάσεις, δεδομένου ότι σας έχουν να δώσετε 100-100 άτομα σε αμφιθέατρα πολύ μικρής χωριτικότητας, θυμηθείτε αυτά που σας λέω.Εμείς είχαμε προσέλθει καμια 20άρια ανα αίθουσα και είμασταν απομακρυσμένοι, αλλά η πρόβλεψη ήταν να είμαστε 100 άτομα σε μικρά αμφιθέατρα. Υπάρχει και η θετική πλευρά, μην ακούτε μόνο τα αρνητικά, που μόνο σκοπό έχουν να σας πανικοβάλλουν. Το συγκεκριμένο άτομα πριν καιρό έλεγε ότι είναι ΔΕ,όχι μ'αυτο το διαγωνισμό όμως, και τώρα λέει ότι πάει για συμβολαιογράφος!!!!Αναρρωτηθείτε λίγο για τα κίνητρα του.

maria ve
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό maria ve » Δευ Ιαν 18, 2010 11:13 am

Πολυ εσυ πως τα ειχες γραψει στους κωδικες? Κατα λεξη? Με δικα σου λογια?Οι βαθμοι που πηρες ηταν αντικειμενικοι?Αδικηθηκες πιστευεις?Περιμενες να περασεις?Στα δικαια στηριχθηκες περισσοτερο στις γνωσεις σου η στο διαβασμα σου? Να υποθεσω οτι τελειωσες νομικη? Σε ρωταω καλοβουλα για να μαθαινουμε κι εμεις τιποτις. :D

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 3 επισκέπτες