fo έγραψε:σου εστειλα, το πηρες?
vasiliki den to pira...gia xanaprospa8ise...[/quote]
καλημερα! fo σου εχω στειλει ηδη στην διευθυνση που μου εστειλες.

FANH75 έγραψε:http://www.ministryofjustice.gr/index.php
anakoinosh gia de

eleonnorra έγραψε:Το θεμα για μενα,ιδιαιτερα στο δικαιο,ειναι η αναπτυξη περισσοτερων επιστημονικων θεσεων και αναλυσεων και οχι μονο η σχολικη αναπτυξη του δικαιου της β λυκειου οπως καταγραφονται.Ειναι πολυ λιγη και φτωχη η αναπτυξη στο σχολικο βιβλιο!!!! :!: :)

maria ve έγραψε:eleonnorra έγραψε:Το θεμα για μενα,ιδιαιτερα στο δικαιο,ειναι η αναπτυξη περισσοτερων επιστημονικων θεσεων και αναλυσεων και οχι μονο η σχολικη αναπτυξη του δικαιου της β λυκειου οπως καταγραφονται.Ειναι πολυ λιγη και φτωχη η αναπτυξη στο σχολικο βιβλιο!!!! :!: :)
Σωστο αυτο που λες αλλα... μην ξεχνας πως μιλαμε για βιβλιο Β Λυκειου και για επιπεδο παιδιων 16, 17 χρονων. Ασχετα αν καποιοι απο αυτους που θα δωσουν θα ειναι 45 χρονων. Και απο την αλλη καποια κεφαλαια μπορει να μην καλυπτουν ολο το γνωστικο αντικειμενο οπως λες αλλα δε μαθαινονται και ευκολα . Το κεφαλαιο με τις δικαιοπραξιες και τα κληρονομικα προσωπικα με ταλαιπωρησε, δεν εχει και την καλυτερη διατυπωση σε μερικα σημεια. Πιστευω πως αν πεσει ερωτηση απο το Δικαιο που το βλεπω πολυ πιθανο ειδικα απο το κεφαλαιο με το εγκλημα η τη δικαιοπραξια που ειναι τα πιο κρισιμα αν γραψει καποιος οσα αναφερει το βιβλιο ειναι καλυμμενος. Αν παλι ξερεις κατι παραπανω βαλτο και αυτο και εισαι τζαμι.

nefeli32 έγραψε:Roma,λες να υπαρχουν διαφορες στην διαδικασια αναμεσα σε εμας απο τους ΠΕ που δωσανε?Σου ευχομαι καλα αποτελεσματα αν και δεν εχω καταλαβει περι τινος προκειται.Συμβολαιογραφος η Διευθυντης Υποθηκοφυλακειου?

roma έγραψε:maria ve έγραψε:eleonnorra έγραψε:Το θεμα για μενα,ιδιαιτερα στο δικαιο,ειναι η αναπτυξη περισσοτερων επιστημονικων θεσεων και αναλυσεων και οχι μονο η σχολικη αναπτυξη του δικαιου της β λυκειου οπως καταγραφονται.Ειναι πολυ λιγη και φτωχη η αναπτυξη στο σχολικο βιβλιο!!!! :!: :)
Σωστο αυτο που λες αλλα... μην ξεχνας πως μιλαμε για βιβλιο Β Λυκειου και για επιπεδο παιδιων 16, 17 χρονων. Ασχετα αν καποιοι απο αυτους που θα δωσουν θα ειναι 45 χρονων. Και απο την αλλη καποια κεφαλαια μπορει να μην καλυπτουν ολο το γνωστικο αντικειμενο οπως λες αλλα δε μαθαινονται και ευκολα . Το κεφαλαιο με τις δικαιοπραξιες και τα κληρονομικα προσωπικα με ταλαιπωρησε, δεν εχει και την καλυτερη διατυπωση σε μερικα σημεια. Πιστευω πως αν πεσει ερωτηση απο το Δικαιο που το βλεπω πολυ πιθανο ειδικα απο το κεφαλαιο με το εγκλημα η τη δικαιοπραξια που ειναι τα πιο κρισιμα αν γραψει καποιος οσα αναφερει το βιβλιο ειναι καλυμμενος. Αν παλι ξερεις κατι παραπανω βαλτο και αυτο και εισαι τζαμι.
ΣΩΣΤΗ!!! αυτο το στοιχημα παντα θα το χανω για 1 παιχνιδι βρε γαμωτην μου.μπηκα στο νετ να δω το στοιχημα και μπηκα και εδω.η παπαδακι τι εγινε μαρια?

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες