Διαγωνισμός Υπουργείου Δικαιοσύνης

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
pap23
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό pap23 » Πέμ Ιαν 14, 2010 2:35 pm

darkblue έγραψε:pap23 απο Σαλόνικα...εμένα όχι και 600 ευρώ ρε συ..βρήκα αεροπορικά πάνε-έλα 105 ευρώ μέσα απο ιντερνετ. Μετα 3 διανυκτερέυσεις σε hotel (3*30=) 90 ευρώ και όσα θα φάω. Ντάξει κλάιν χαλαρά...

darkblue sorry ξεχασα να αναφερω οτι θα ειναι μαζι μου και ο αντρας μου!!εχω "χτυπησει" μπιελες,με τοσο διαβασμα.Λιγο ακομα και τελειωνει... :wink: Chara32 σε ευχαριστω πολυ για την προσφορα βοηθειας, αλλα εχω κλεισει ξενοδοχεια και εισητηρια.Να'σαι καλα κουκλα μου!!!!

eleonnorra
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό eleonnorra » Πέμ Ιαν 14, 2010 2:50 pm

Καλημερα και καλο διαβασμα σε ολους. Nefeli32 πας φροντιστηριο?Ειναι πολλα τα τμηματα για τον διαγωνισμο των υπαλληλων?

nefeli32
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό nefeli32 » Πέμ Ιαν 14, 2010 3:18 pm

Kαλησπερα Ελεονορα και σε σενα.ΟΧΙ δεν παω φροντιστηριο επειδη δεν εχω τοσο, την οικονομικη ανεση,μα εχω 2 φιλες μου,που πανε.Οι οποιες μου εχουν δωσει κατι σημειωσεις τους,γενικα απο λεκτικες που ζητησα διοτι εκει εχω λιγο προβλημα .Αυτες μου ειχαν αναφερει οτι θα πεσουν γενικως,λιγο δυσκολα θεματα απ οσο τους ειπαν εκει.ιδωμεν.Απ οσο ξερω ειναι 6 τμηματα,αλλα πρωινα αλλα απογευματινα.νομιζω ειναι γυρω στα 230 ατομα για το διαγωνισμο των δικαστικων υπαλληλων ΔΕ σε αυτο το φροντιστηριο της Αθηνας,επι το πλειστον κοπελες.Απο το σεπτεμβριο εχουν ξεκινησει και αλλα απο πριν.

darkblue
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό darkblue » Πέμ Ιαν 14, 2010 3:22 pm

ουφ εγω ρε guys δεν μπορώ να διαβάσω μεσοβδόμαδα λόγω δουλειάς. Άντε αν κάτσω καμιά ωρίτσα πριν πέσω για ύπνο το βράδυ. Άσχετο: πλακά -πλάκα ώρες και αμφιθέατρα δεν πρέπει να βγούν? κοντοζυγώνει ο καιρός. Μην πάθουμε καμια νίλα πάλι και αναβληθεί τελευταία στιγμή....! φτου φτου μακρυα!!

darkblue
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό darkblue » Πέμ Ιαν 14, 2010 3:29 pm

Αυτό πάλι με τα φροντιστήρια ποτέ δεν το κατάλαβα...Να έλεγα είναι το δύσκολο το αντικείμενο που δεν το καταλαβαίνεις να πας φροντιστήριο να στο εξηγήσουν!! Τώρα είναι θέμα αποστήθισης και μόνο!!! δε μπορώ να καταλάβω ρε γμτ..τη μια ντεμέκ κρίση και δε συμμαζεύεται και την άλλη πάνε να κάνουν φροντιστήριο τα άρθρα!! :roll: Τι παραπάνω θα σε πούν? Αυτούσια άρθρα θα πέσουν να τα γράψουμε, όπως και στο δίκαιο αυτούσια κομμάτια! Στρώσιμο τον κώλο κάτω θέλει και κρατάτε τα χρήματα σας να ψωνίσετε τπτ τώρα στις εκπτώσεις ρε!!!

nefeli32
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό nefeli32 » Πέμ Ιαν 14, 2010 3:58 pm

darkblue έγραψε:Αυτό πάλι με τα φροντιστήρια ποτέ δεν το κατάλαβα...Να έλεγα είναι το δύσκολο το αντικείμενο που δεν το καταλαβαίνεις να πας φροντιστήριο να στο εξηγήσουν!! Τώρα είναι θέμα αποστήθισης και μόνο!!! δε μπορώ να καταλάβω ρε γμτ..τη μια ντεμέκ κρίση και δε συμμαζεύεται και την άλλη πάνε να κάνουν φροντιστήριο τα άρθρα!! :roll: Τι παραπάνω θα σε πούν? Αυτούσια άρθρα θα πέσουν να τα γράψουμε, όπως και στο δίκαιο αυτούσια κομμάτια! Στρώσιμο τον κώλο κάτω θέλει και κρατάτε τα χρήματα σας να ψωνίσετε τπτ τώρα στις εκπτώσεις ρε!!!

Dark αν ειχα την οικονομικη ανεση και το χρονο θα πηγαινα μονο για τις λεκτικες!Οι λιγες σημειωσεις που μου δωσανε με βοηθησανε αρκετα.

eviskep
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό eviskep » Πέμ Ιαν 14, 2010 4:01 pm

darkblue έγραψε:Αυτό πάλι με τα φροντιστήρια ποτέ δεν το κατάλαβα...Να έλεγα είναι το δύσκολο το αντικείμενο που δεν το καταλαβαίνεις να πας φροντιστήριο να στο εξηγήσουν!! Τώρα είναι θέμα αποστήθισης και μόνο!!! δε μπορώ να καταλάβω ρε γμτ..τη μια ντεμέκ κρίση και δε συμμαζεύεται και την άλλη πάνε να κάνουν φροντιστήριο τα άρθρα!! :roll: Τι παραπάνω θα σε πούν? Αυτούσια άρθρα θα πέσουν να τα γράψουμε, όπως και στο δίκαιο αυτούσια κομμάτια! Στρώσιμο τον κώλο κάτω θέλει και κρατάτε τα χρήματα σας να ψωνίσετε τπτ τώρα στις εκπτώσεις ρε!!!

exeis apoluto dikio darkblue... xamena xrhmata sthn sugkekrimenh periptwsh efoson exoume sugkekrmenh ulh!!
egw phga se frontisthrio gia to test deksiothtwn kai prepei na pw oti me bohthise para polu mias kai egrapsa 80% alla den uphrxe kathorismenh ulh.

eleonnorra
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό eleonnorra » Πέμ Ιαν 14, 2010 4:11 pm

nefeli32 έγραψε:

Dark αν ειχα την οικονομικη ανεση και το χρονο θα πηγαινα μονο για τις λεκτικες!Οι λιγες σημειωσεις που μου δωσανε με βοηθησανε αρκετα.

Λογικα οι περισσοτερες διαγωνιζομενες και διαγωνιζομενοι θα μαστε αθηναιοι.μμμ,, :?

eleonnorra
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό eleonnorra » Πέμ Ιαν 14, 2010 5:04 pm

eviskep έγραψε:

exeis apoluto dikio darkblue... xamena xrhmata sthn sugkekrimenh periptwsh efoson exoume sugkekrmenh ulh!!
egw phga se frontisthrio gia to test deksiothtwn kai prepei na pw oti me bohthise para polu mias kai egrapsa 80% alla den uphrxe kathorismenh ulh.

Επισης,δεν θεωρω την φροντιστηριακη λυση στο συγκεκριμενο διαγωνισμο ως πανακεια.Φροντιστηριο μονο για Πανελληνιες εχω κανει. Καλη βαθμολογια evi στο τεστ δεξιοτητων.Μια χαρα.Εγω 90% πηρα.Αλλα αν ξαναγινοταν,θα ξαναδινα.

polu
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό polu » Πέμ Ιαν 14, 2010 5:14 pm

katia7 έγραψε:
polu έγραψε:Εννοώ όσους ΠΕ έδωσαν και πέρασαν με πάνω από 5, το λέω επείδη είδα στην κλήρωση ότι κλήρωσαν και τους 190. Δεν έχω καμία πληροφόρηση, απλά λέω στην περίπτωση που έχουν σκοπό να πάρουν όλους, όπως ακούστηκε ότι τους ζήτησαν οι δικαστές, αλλά δεν έχω καμία πληροφορία αν θα γίνει κάτι τέτοιο όντως, μη σας μπερδεύω.... δεν ξέρω αν όντως τίθεται τέτοιο θέμα. Συγγνώμη αν προκάλεσα μπέρδεμα, τις ελπίδες μου και μόνο γράφω.

Έχει ενδιαφέρον αυτό που λες.Δηλαδή για την τελευταία θέση κλήρωσαν και τους 190 που είχαν πάνω απο 5 και όχι μόνο αυτούς που είχαν ίση βαθμολογία?
Συγνώμη που επιμένω αλλά δεν ξέρω αν κατάλαβα σωστά.
Αν είναι έτσι άλλαξε κάτι?

Η κοπέλα που έγραψε στο http://www.odye.gr/ ότι παρευρέθηκε στην κλήρωση αναφέρει ότι η κλήρωση έγινε για όλους τους ισοβαθμούντες - συμμετέχοντες που έλαβαν 5+, και φαίνεται αυτό και στην καινούρια ανακοίνωση στον πίνακα τελικής βαθμολογίας στο site του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Δεν φαίνεται να έχει αλλάξει τίποτα ως τώρα.

roma
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό roma » Πέμ Ιαν 14, 2010 7:38 pm

παιδια λογω δουλειας δεν μπορεσα να μπω το τελευταιο χρονικο διαστημα,ηθελα να αναφερω κατι.... ακουγεται στο υπουργειο δικαιοσυνης σε μια γενικη διευθυνση του, να αυξηθουν οι θεσεις των διοριστεων στους πε.ειναι γαμωτο και στην μεση ο προυπολογισμος του κρατους.αυτοι να μειωσουν θελουν οχι να αυξησουν.(συμπληρωση:μονο για τους πε ακουσα) για τους δε δεν εμαθα κατι εκτος απο εκεινο που ειχα πει οτι λογω μεγαλης συμμετοχης ενδεικνυται απο την επιτροπη να πεσουν δυσκολα θεματα.αλλα σκεφτομαι αν καποιοι εχουν διαβασει τι φοβουνται!εκτος απο τις λεκτικες, αν ειναι δυσκολες στην αναπτυξη.αντε να δωσει και σε εμας να βγουν τα αποτελεσμστα.αμην και ποτε.καλο βραδυ

maria ve
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό maria ve » Παρ Ιαν 15, 2010 12:25 am

Παραμονες των εξετασεων μας και το τοπικ μας να μην ειναι πρωτο? Χμμμ να το θεωρησω υποπτο? :?: :?

maria ve
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό maria ve » Παρ Ιαν 15, 2010 12:27 am

Και μη μου πειτε πως το εχουμε ριξει ολοι στο διαβασμα τοοοσο ωστε να μην προλαβαινουμε να μπουμε κι εδω λιγο... Και ξαναλεω υποπτο.

xrysanthemo
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό xrysanthemo » Παρ Ιαν 15, 2010 1:37 am

na rwtisw ligo tous dioristeous PE mipws exei kapioa pliroforisi gia to pote mporei na oloklirwthei i diadikasia kai pote tha ginoun oi diorismoi??? Xronika diladi pote tha kalifthoun oi theseis?????

fo
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό fo » Παρ Ιαν 15, 2010 9:52 am

σου εστειλα, το πηρες?[/quote]

vasiliki den to pira...gia xanaprospa8ise...

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες