FANH75 έγραψε:Από τον κώδικα δικαστικών υπαλλήλων, το κεφάλαιο με την επιλογή προϊσταμένων το διαβάσατε; Όχι ότι είναι δύσκολο αλλά έχει πολλά....και μου φαίνεται κουλό να πέσει ως θέμα :oops:
Φανη μονο αναγνωσεις .

FANH75 έγραψε:Από τον κώδικα δικαστικών υπαλλήλων, το κεφάλαιο με την επιλογή προϊσταμένων το διαβάσατε; Όχι ότι είναι δύσκολο αλλά έχει πολλά....και μου φαίνεται κουλό να πέσει ως θέμα :oops:

FANH75 έγραψε:maria ve έγραψε:FANH75 έγραψε:maria ve έγραψε:Γεια σε ολους τους ΠΕ αλλα κυριως στους συναγωνιστες ΔΕ. Παιδια τι βλεπετε να πεφτει στη γλωσσα? Νομιζω θα εχουμε περιληψη και σιγουρα ενα κειμενο με ερωτησεις κατανοησης. Εσεις τι λετε?
Μάλλον στη μορφή που ήταν και τα θέματα των ΠΕ. Είναι τόσο όμως τόσο ευρύ το αντικείμενο της γλώσσας που όσο και να διαβάσει κάποιος, όλα παίζονται...
Φανη κι εγω ετσι πιστευω τελικα. Θα κινηθουν οπως στους ΠΕ .Με το συντακτικο πως τα πας? Ρ+Υ+Α+προσδιορισμοι κουλουβαχατα τα εχω κανει.
Να σου πω την αλήθεια δεν ασχολούμαι και πολύ με τις λεκτικές...είχα διαβάσει παλιότερα κάποια πράγματα αλλά τώρα τα έχω αφήσει. Αυτό που με προβληματίζει είναι οι κώδικες, ενώ τους έχω καταλάβει δεν ξέρω τί θα θυμηθώ....

Chara32 έγραψε:FANH75 έγραψε:maria ve έγραψε:FANH75 έγραψε:maria ve έγραψε:Γεια σε ολους τους ΠΕ αλλα κυριως στους συναγωνιστες ΔΕ. Παιδια τι βλεπετε να πεφτει στη γλωσσα? Νομιζω θα εχουμε περιληψη και σιγουρα ενα κειμενο με ερωτησεις κατανοησης. Εσεις τι λετε?
Μάλλον στη μορφή που ήταν και τα θέματα των ΠΕ. Είναι τόσο όμως τόσο ευρύ το αντικείμενο της γλώσσας που όσο και να διαβάσει κάποιος, όλα παίζονται...
Φανη κι εγω ετσι πιστευω τελικα. Θα κινηθουν οπως στους ΠΕ .Με το συντακτικο πως τα πας? Ρ+Υ+Α+προσδιορισμοι κουλουβαχατα τα εχω κανει.
Να σου πω την αλήθεια δεν ασχολούμαι και πολύ με τις λεκτικές...είχα διαβάσει παλιότερα κάποια πράγματα αλλά τώρα τα έχω αφήσει. Αυτό που με προβληματίζει είναι οι κώδικες, ενώ τους έχω καταλάβει δεν ξέρω τί θα θυμηθώ....
Νομίζω ότι η λεκτικές είναι πραγματικά το μόνο μάθημα που δεν είναι στο χέρι μας.....! Ήταν στο χέρι μας ....από το δημοτικό...αλλά τότε ουδείς το είχε καταλάβει...τώρα, όποιος ξέρει...ξέρει ! Και εγώ είμαι απο αυτούς που στο δημοτικό ....δεν είχα δώσει και πολύ βάση :) ...Το μονο που διαβάζω τώρα είναι ένα βιβλίο με ασκήσεις γραμματικής κτλ. Αντε σε 17 ημέρες θα ησυχάσουμε :o

pen έγραψε:καλημερα σε ολους! xrisanthemo ειχα διαβασει καπου στο forum οτι τα ατομα απο κρητη ειναι γυρω στα 5. το λογικο ειναι να δηλωσουμε προτιμηση οποτε σε αυτη την περιπτωση η καταγωγη δεν θα παιξει ρολο, κριτηριο θα αποτελεσει η προτιμηση και η σειρα καταταξης.
εγω ειμαι απο αθηνα οπως και οι περισσοτεροι φανταζομαι! θεωρω δεδομενο λοιπον οτι θα παω εκτος αθηνων!
γνωριζει κανεις ποσα ατομα περιπου επιθυμουν να δηλωσουν θεσσαλια??

vasilikh έγραψε:pen έγραψε:καλημερα σε ολους! xrisanthemo ειχα διαβασει καπου στο forum οτι τα ατομα απο κρητη ειναι γυρω στα 5. το λογικο ειναι να δηλωσουμε προτιμηση οποτε σε αυτη την περιπτωση η καταγωγη δεν θα παιξει ρολο, κριτηριο θα αποτελεσει η προτιμηση και η σειρα καταταξης.
εγω ειμαι απο αθηνα οπως και οι περισσοτεροι φανταζομαι! θεωρω δεδομενο λοιπον οτι θα παω εκτος αθηνων!
καλημερα και απο εμενα! το ζητημα ειναι τα νησια (πλην της κρητης και του ιονιου που πιστευω οτι θα εχουν ζητηση) ποσοι θα θελησουν να τα δηλωσουν ως πρωτη προτιμηση τους ή εστω στις πρωτες των προτιμησεων... εγω ειμαι απο πελ/νησο και επομενως η αθηνα θα ειναι στην αρχη των προτιμησεων μου.

polu έγραψε:vasilikh έγραψε:pen έγραψε:καλημερα σε ολους! xrisanthemo ειχα διαβασει καπου στο forum οτι τα ατομα απο κρητη ειναι γυρω στα 5. το λογικο ειναι να δηλωσουμε προτιμηση οποτε σε αυτη την περιπτωση η καταγωγη δεν θα παιξει ρολο, κριτηριο θα αποτελεσει η προτιμηση και η σειρα καταταξης.
καλημερα και απο εμενα! το ζητημα ειναι τα νησια (πλην της κρητης και του ιονιου που πιστευω οτι θα εχουν ζητηση) ποσοι θα θελησουν να τα δηλωσουν ως πρωτη προτιμηση τους ή εστω στις πρωτες των προτιμησεων... εγω ειμαι απο πελ/νησο και επομενως η αθηνα θα ειναι στην αρχη των προτιμησεων μου.

polu έγραψε:Εννοώ όσους ΠΕ έδωσαν και πέρασαν με πάνω από 5, το λέω επείδη είδα στην κλήρωση ότι κλήρωσαν και τους 190. Δεν έχω καμία πληροφόρηση, απλά λέω στην περίπτωση που έχουν σκοπό να πάρουν όλους, όπως ακούστηκε ότι τους ζήτησαν οι δικαστές, αλλά δεν έχω καμία πληροφορία αν θα γίνει κάτι τέτοιο όντως, μη σας μπερδεύω.... δεν ξέρω αν όντως τίθεται τέτοιο θέμα. Συγγνώμη αν προκάλεσα μπέρδεμα, τις ελπίδες μου και μόνο γράφω.

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες