Διαγωνισμός Υπουργείου Δικαιοσύνης

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
maria ve
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό maria ve » Τετ Ιαν 13, 2010 11:04 pm

FANH75 έγραψε:Από τον κώδικα δικαστικών υπαλλήλων, το κεφάλαιο με την επιλογή προϊσταμένων το διαβάσατε; Όχι ότι είναι δύσκολο αλλά έχει πολλά....και μου φαίνεται κουλό να πέσει ως θέμα :oops:

Φανη μονο αναγνωσεις .

Chara32
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Chara32 » Τετ Ιαν 13, 2010 11:07 pm

FANH75 έγραψε:Από τον κώδικα δικαστικών υπαλλήλων, το κεφάλαιο με την επιλογή προϊσταμένων το διαβάσατε; Όχι ότι είναι δύσκολο αλλά έχει πολλά....και μου φαίνεται κουλό να πέσει ως θέμα :oops:

Αστα Φανή....εγώ και που το διάβασα...δεν το θυμάμαι....! Μοιάζουν και τόσο όλα μεταξύ τους....! Πάντως είναι λίγο κουλό να πέσει ώς θέμα...αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Θα έλεγα να το κοιτάξεις χαλαρά, να έχεις έστω μια ιδέα. Καλό κουράγιο...!

FANH75
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό FANH75 » Τετ Ιαν 13, 2010 11:11 pm

Το είχα αφήσει τελείως από την αρχή....θα του ρίξω μια ματιά. Πόσα να χωρέσει και αυτό το κεφάλι....πρέπει να έχεις σκληρό δίσκο 300 και βάλε GB!

Chara32
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Chara32 » Τετ Ιαν 13, 2010 11:15 pm

FANH75 έγραψε:
maria ve έγραψε:
FANH75 έγραψε:
maria ve έγραψε:Γεια σε ολους τους ΠΕ αλλα κυριως στους συναγωνιστες ΔΕ. Παιδια τι βλεπετε να πεφτει στη γλωσσα? Νομιζω θα εχουμε περιληψη και σιγουρα ενα κειμενο με ερωτησεις κατανοησης. Εσεις τι λετε?

Μάλλον στη μορφή που ήταν και τα θέματα των ΠΕ. Είναι τόσο όμως τόσο ευρύ το αντικείμενο της γλώσσας που όσο και να διαβάσει κάποιος, όλα παίζονται...

Φανη κι εγω ετσι πιστευω τελικα. Θα κινηθουν οπως στους ΠΕ .Με το συντακτικο πως τα πας? Ρ+Υ+Α+προσδιορισμοι κουλουβαχατα τα εχω κανει.

Να σου πω την αλήθεια δεν ασχολούμαι και πολύ με τις λεκτικές...είχα διαβάσει παλιότερα κάποια πράγματα αλλά τώρα τα έχω αφήσει. Αυτό που με προβληματίζει είναι οι κώδικες, ενώ τους έχω καταλάβει δεν ξέρω τί θα θυμηθώ....

Νομίζω ότι η λεκτικές είναι πραγματικά το μόνο μάθημα που δεν είναι στο χέρι μας.....! Ήταν στο χέρι μας ....από το δημοτικό...αλλά τότε ουδείς το είχε καταλάβει...τώρα, όποιος ξέρει...ξέρει ! Και εγώ είμαι απο αυτούς που στο δημοτικό ....δεν είχα δώσει και πολύ βάση :) ...Το μονο που διαβάζω τώρα είναι ένα βιβλίο με ασκήσεις γραμματικής κτλ. Αντε σε 17 ημέρες θα ησυχάσουμε :o

afrodh
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό afrodh » Πέμ Ιαν 14, 2010 11:41 am

Chara32 έγραψε:
FANH75 έγραψε:
maria ve έγραψε:
FANH75 έγραψε:
maria ve έγραψε:Γεια σε ολους τους ΠΕ αλλα κυριως στους συναγωνιστες ΔΕ. Παιδια τι βλεπετε να πεφτει στη γλωσσα? Νομιζω θα εχουμε περιληψη και σιγουρα ενα κειμενο με ερωτησεις κατανοησης. Εσεις τι λετε?

Μάλλον στη μορφή που ήταν και τα θέματα των ΠΕ. Είναι τόσο όμως τόσο ευρύ το αντικείμενο της γλώσσας που όσο και να διαβάσει κάποιος, όλα παίζονται...

Φανη κι εγω ετσι πιστευω τελικα. Θα κινηθουν οπως στους ΠΕ .Με το συντακτικο πως τα πας? Ρ+Υ+Α+προσδιορισμοι κουλουβαχατα τα εχω κανει.

Να σου πω την αλήθεια δεν ασχολούμαι και πολύ με τις λεκτικές...είχα διαβάσει παλιότερα κάποια πράγματα αλλά τώρα τα έχω αφήσει. Αυτό που με προβληματίζει είναι οι κώδικες, ενώ τους έχω καταλάβει δεν ξέρω τί θα θυμηθώ....

Νομίζω ότι η λεκτικές είναι πραγματικά το μόνο μάθημα που δεν είναι στο χέρι μας.....! Ήταν στο χέρι μας ....από το δημοτικό...αλλά τότε ουδείς το είχε καταλάβει...τώρα, όποιος ξέρει...ξέρει ! Και εγώ είμαι απο αυτούς που στο δημοτικό ....δεν είχα δώσει και πολύ βάση :) ...Το μονο που διαβάζω τώρα είναι ένα βιβλίο με ασκήσεις γραμματικής κτλ. Αντε σε 17 ημέρες θα ησυχάσουμε :o

οι λεκτικες εχουν υλη που αγγιζει...το απειρο.οσα κ να διαβασεις μπορει να μην αρκουν.τα βασικα παιδια.πως κανουμε περιληψη,ορθογραφια οπως την ξεραμε+να παρακολουθουνται λιγο οι νεες αλλαγες αντε κ λιγα συνωνυμα.συντακτικο βαλανε στους πε?αν βλουν πιστευω θα ναι καμια παραθεση-επεξηγηση.τι αλλο? :roll: πιο πολυ φοβαμαι τους κωδικες που μου ελειπαν τα μισα αρθρα κ το ανακαλυψα προσφατα.... :x

xrysanthemo
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό xrysanthemo » Πέμ Ιαν 14, 2010 12:18 pm

kalimera se olous kai kali epitixia.....
Ime kenourgia sto forum kai perimenw me agwnia ti tha ginei me tous PE. Epidi akougontai pola gia ton arithmo twn epitixontwn apo Kriti,den kseroume tin katagwgi tou kathe ipopsifiou. Apo ta epwnima ston pinaka dioristewn nomizw oti ine 7 atoma me epifilaksi. Opws kai na exei kanenas den kserei an oi ipopsifioi tha dilwsoun ton topo pou katagontai.
Gnwrizei kaneis kati perisotero????????????

pen
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό pen » Πέμ Ιαν 14, 2010 12:43 pm

καλημερα σε ολους! xrisanthemo ειχα διαβασει καπου στο forum οτι τα ατομα απο κρητη ειναι γυρω στα 5. το λογικο ειναι να δηλωσουμε προτιμηση οποτε σε αυτη την περιπτωση η καταγωγη δεν θα παιξει ρολο, κριτηριο θα αποτελεσει η προτιμηση και η σειρα καταταξης.
εγω ειμαι απο αθηνα οπως και οι περισσοτεροι φανταζομαι! θεωρω δεδομενο λοιπον οτι θα παω εκτος αθηνων!

γνωριζει κανεις ποσα ατομα περιπου επιθυμουν να δηλωσουν θεσσαλια??

vasilikh
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό vasilikh » Πέμ Ιαν 14, 2010 12:58 pm

pen έγραψε:καλημερα σε ολους! xrisanthemo ειχα διαβασει καπου στο forum οτι τα ατομα απο κρητη ειναι γυρω στα 5. το λογικο ειναι να δηλωσουμε προτιμηση οποτε σε αυτη την περιπτωση η καταγωγη δεν θα παιξει ρολο, κριτηριο θα αποτελεσει η προτιμηση και η σειρα καταταξης.
εγω ειμαι απο αθηνα οπως και οι περισσοτεροι φανταζομαι! θεωρω δεδομενο λοιπον οτι θα παω εκτος αθηνων!

καλημερα και απο εμενα! το ζητημα ειναι τα νησια (πλην της κρητης και του ιονιου που πιστευω οτι θα εχουν ζητηση) ποσοι θα θελησουν να τα δηλωσουν ως πρωτη προτιμηση τους ή εστω στις πρωτες των προτιμησεων... εγω ειμαι απο πελ/νησο και επομενως η αθηνα θα ειναι στην αρχη των προτιμησεων μου.

fo
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό fo » Πέμ Ιαν 14, 2010 1:07 pm

vasiliki to email mou einai fotinakio@in.gr. steile mou, 8elw kt na sou pw.

polu
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό polu » Πέμ Ιαν 14, 2010 1:35 pm

vasilikh έγραψε:
pen έγραψε:καλημερα σε ολους! xrisanthemo ειχα διαβασει καπου στο forum οτι τα ατομα απο κρητη ειναι γυρω στα 5. το λογικο ειναι να δηλωσουμε προτιμηση οποτε σε αυτη την περιπτωση η καταγωγη δεν θα παιξει ρολο, κριτηριο θα αποτελεσει η προτιμηση και η σειρα καταταξης.

καλημερα και απο εμενα! το ζητημα ειναι τα νησια (πλην της κρητης και του ιονιου που πιστευω οτι θα εχουν ζητηση) ποσοι θα θελησουν να τα δηλωσουν ως πρωτη προτιμηση τους ή εστω στις πρωτες των προτιμησεων... εγω ειμαι απο πελ/νησο και επομενως η αθηνα θα ειναι στην αρχη των προτιμησεων μου.

Πάντως γνώμη μου είναι ότι στα νησάκια θα πάνε αυτοί που θα είναι στην τελευταία πεντάδα ή δεκάδα το πολύ, αφού αυτές οι θέσεις δεν είναι πολλές, αν εξαιρέσεις κρήτη και επτάνησα, οπότε δεν πρέπει οι υπόλοιποι ν'ανησυχούν. Πάντως αν όντως πάρουν και τους 190, μακάρι να τους πάρουν τώρα μάζι μας, γιατί αλλίως πιθανότατα ο 81ος να πάει Αθήνα και ο 70ος π.χ να μην παέι ενώ είναι από εκεί ας πούμε.Επίσης απ' 'ο,τι βλέπω νομίζω ότι περισσότεροι είναι από τη Βόρεια Ελλάδα πάρα από την Αθήνα, οπότε όσοι είστε από την Αθήνα μπορεί και να σας πάρουν εκεί.Ιδωμεν...

katia7
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό katia7 » Πέμ Ιαν 14, 2010 1:42 pm

polu έγραψε:
vasilikh έγραψε:

Πάντως γνώμη μου είναι ότι στα νησάκια θα πάνε αυτοί που θα είναι στην τελευταία πεντάδα ή δεκάδα το πολύ, αφού αυτές οι θέσεις δεν είναι πολλές, αν εξαιρέσεις κρήτη και επτάνησα, οπότε δεν πρέπει οι υπόλοιποι ν'ανησυχούν. Πάντως αν όντως πάρουν και τους 190, μακάρι να τους πάρουν τώρα μάζι μας, γιατί αλλίως πιθανότατα ο 81ος να πάει Αθήνα και ο 70ος π.χ να μην παέι ενώ είναι από εκεί ας πούμε.Επίσης απ' 'ο,τι βλέπω νομίζω ότι περισσότεροι είναι από τη Βόρεια Ελλάδα πάρα από την Αθήνα, οπότε όσοι είστε από την Αθήνα μπορεί και να σας πάρουν εκεί.Ιδωμεν...[/quτι
τι εννοεις να παρουν και τους 190????????

katia7
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό katia7 » Πέμ Ιαν 14, 2010 1:44 pm

polu ποιους 190 εννοεις?

polu
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό polu » Πέμ Ιαν 14, 2010 2:04 pm

Εννοώ όσους ΠΕ έδωσαν και πέρασαν με πάνω από 5, το λέω επείδη είδα στην κλήρωση ότι κλήρωσαν και τους 190. Δεν έχω καμία πληροφόρηση, απλά λέω στην περίπτωση που έχουν σκοπό να πάρουν όλους, όπως ακούστηκε ότι τους ζήτησαν οι δικαστές, αλλά δεν έχω καμία πληροφορία αν θα γίνει κάτι τέτοιο όντως, μη σας μπερδεύω.... δεν ξέρω αν όντως τίθεται τέτοιο θέμα. Συγγνώμη αν προκάλεσα μπέρδεμα, τις ελπίδες μου και μόνο γράφω.

katia7
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό katia7 » Πέμ Ιαν 14, 2010 2:13 pm

polu έγραψε:Εννοώ όσους ΠΕ έδωσαν και πέρασαν με πάνω από 5, το λέω επείδη είδα στην κλήρωση ότι κλήρωσαν και τους 190. Δεν έχω καμία πληροφόρηση, απλά λέω στην περίπτωση που έχουν σκοπό να πάρουν όλους, όπως ακούστηκε ότι τους ζήτησαν οι δικαστές, αλλά δεν έχω καμία πληροφορία αν θα γίνει κάτι τέτοιο όντως, μη σας μπερδεύω.... δεν ξέρω αν όντως τίθεται τέτοιο θέμα. Συγγνώμη αν προκάλεσα μπέρδεμα, τις ελπίδες μου και μόνο γράφω.

Έχει ενδιαφέρον αυτό που λες.Δηλαδή για την τελευταία θέση κλήρωσαν και τους 190 που είχαν πάνω απο 5 και όχι μόνο αυτούς που είχαν ίση βαθμολογία?
Συγνώμη που επιμένω αλλά δεν ξέρω αν κατάλαβα σωστά.
Αν είναι έτσι άλλαξε κάτι?

vasilikh
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό vasilikh » Πέμ Ιαν 14, 2010 2:18 pm

[quote="fo"]vasiliki to email mou einai fotinakio@in.gr. steile mou, 8elw kt na sou pw.[/quo

σου εστειλα, το πηρες?

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες