Διαγωνισμός Υπουργείου Δικαιοσύνης

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
FANH75
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό FANH75 » Τρί Ιαν 12, 2010 6:00 pm

maria ve έγραψε:Γεια σε ολους τους ΠΕ αλλα κυριως στους συναγωνιστες ΔΕ. Παιδια τι βλεπετε να πεφτει στη γλωσσα? Νομιζω θα εχουμε περιληψη και σιγουρα ενα κειμενο με ερωτησεις κατανοησης. Εσεις τι λετε?

Μάλλον στη μορφή που ήταν και τα θέματα των ΠΕ. Είναι τόσο όμως τόσο ευρύ το αντικείμενο της γλώσσας που όσο και να διαβάσει κάποιος, όλα παίζονται...

TKASTRO
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

ΑΜΟΙΒΑΙΑ

Δημοσίευσηαπό TKASTRO » Τρί Ιαν 12, 2010 8:26 pm

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ 80 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΡΟΔΟ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΤΛ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΜΟΙΒΑΙΑ.

maria ve
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό maria ve » Τρί Ιαν 12, 2010 10:10 pm

FANH75 έγραψε:
maria ve έγραψε:Γεια σε ολους τους ΠΕ αλλα κυριως στους συναγωνιστες ΔΕ. Παιδια τι βλεπετε να πεφτει στη γλωσσα? Νομιζω θα εχουμε περιληψη και σιγουρα ενα κειμενο με ερωτησεις κατανοησης. Εσεις τι λετε?

Μάλλον στη μορφή που ήταν και τα θέματα των ΠΕ. Είναι τόσο όμως τόσο ευρύ το αντικείμενο της γλώσσας που όσο και να διαβάσει κάποιος, όλα παίζονται...

Φανη κι εγω ετσι πιστευω τελικα. Θα κινηθουν οπως στους ΠΕ .Με το συντακτικο πως τα πας? Ρ+Υ+Α+προσδιορισμοι κουλουβαχατα τα εχω κανει.

FANH75
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό FANH75 » Τρί Ιαν 12, 2010 10:41 pm

maria ve έγραψε:
FANH75 έγραψε:

Φανη κι εγω ετσι πιστευω τελικα. Θα κινηθουν οπως στους ΠΕ .Με το συντακτικο πως τα πας? Ρ+Υ+Α+προσδιορισμοι κουλουβαχατα τα εχω κανει.

Να σου πω την αλήθεια δεν ασχολούμαι και πολύ με τις λεκτικές...είχα διαβάσει παλιότερα κάποια πράγματα αλλά τώρα τα έχω αφήσει. Αυτό που με προβληματίζει είναι οι κώδικες, ενώ τους έχω καταλάβει δεν ξέρω τί θα θυμηθώ....

eviskep
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό eviskep » Τρί Ιαν 12, 2010 10:48 pm

Ti themata epesan stis lektikes deksiothtes twn PE??? as mas pei kapoios... pantws to mualo mou exei arxisei kai ta xanei me tosa pou prepei na aposthithisw!!! :lol: auto pou den mporw me tpt na mathw einai h sugkrothsh twn dikasthriwn kai twvn uphresiakwn sumbouliwn!!! polles suntheseis.... :roll: :roll:

maria ve
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό maria ve » Τετ Ιαν 13, 2010 12:12 am

eviskep έγραψε:Ti themata epesan stis lektikes deksiothtes twn PE??? as mas pei kapoios... pantws to mualo mou exei arxisei kai ta xanei me tosa pou prepei na aposthithisw!!! :lol: auto pou den mporw me tpt na mathw einai h sugkrothsh twn dikasthriwn kai twvn uphresiakwn sumbouliwn!!! polles suntheseis.... :roll: :roll:

Καλα τα κομματια που αναφερεις απλως ΔΕΝ υπαρχουν :D

afrodh
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό afrodh » Τετ Ιαν 13, 2010 8:28 am

eviskep έγραψε:Ti themata epesan stis lektikes deksiothtes twn PE??? as mas pei kapoios... pantws to mualo mou exei arxisei kai ta xanei me tosa pou prepei na aposthithisw!!! :lol: auto pou den mporw me tpt na mathw einai h sugkrothsh twn dikasthriwn kai twvn uphresiakwn sumbouliwn!!! polles suntheseis.... :roll: :roll:

οι μερες που εμειναν δεν ειναι πολλες και σε περιπτωσεις οπως αυτες δεν αφιερωνω τον πολυτιμο μου χρονο.αν πεσουν....επεσαν.θα χασω 2 μοναδες.
παρεμπιπτοντως,στο δικαιο το κεφαλαιο με τη συνταγματικη ιστορια πως το βλεπετε?δεν μπορω να το μαθω με τιποτα.οχι οτι μαθαινω τους κωδικες.... :lol: :lol:

afrodh
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό afrodh » Τετ Ιαν 13, 2010 8:35 am

και 2 σχολια.ευχαριστουμε παρα πολυ chara για τη βοηθεια.ειμαι απο κατερινη αλλα προλαβα κ εκλεισα.η προταση σου και μονο δειχνει την καλοσυνη του χαρακτηρα σου.
darkblue,μπαμ εκανε οτι εισαι βορειοελλαδιτης 8) .τωρα επιβεβαιωθηκε.

nefeli32
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό nefeli32 » Τετ Ιαν 13, 2010 10:35 am

Καλημερα σε ολους.Φοβαμαι μαρια οτι με τις λεκτικες θα χω προβλημα.Σε 2 ωρες να αναπτυξουμε 2περιληψεις στο κειμενο και σε τιτλο που θα μας δωσουνε,συν τα γραμματικα ,συντακτικα.Εγω φοβαμαι πολυ.

nikos76
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό nikos76 » Τετ Ιαν 13, 2010 11:01 am

Kαλημέρα και απο εμένα. Εκείνο που έχω απορία είναι το εξής:
Πόσες ερωτήσεις είναι στον κώδικα και σε τι μορφή?
και Δεύτερον τι γίνεται στην συνέντευξη (τι ρωτάνε?),και επιπλέον όλοι που ξέρω ψάχνουν απο τώρα βίσμα και γνωστό στην επιτροπή και το υπουργείο.
Μήπως είναι χαμένος κόπος να πάμε ρε παιδιά?
Λέω τώρα εγώ , την γνώμη σας θέλω, όσων αγωνιούν μαζί με μένα γιατί δεν πιστεύω στη αξιοκρατία εκτός ΑΣΕΠ!!(είμαι λιγουλάκι δύσπιστος)

eviskep
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό eviskep » Τετ Ιαν 13, 2010 11:37 am

afrodh έγραψε:

οι μερες που εμειναν δεν ειναι πολλες και σε περιπτωσεις οπως αυτες δεν αφιερωνω τον πολυτιμο μου χρονο.αν πεσουν....επεσαν.θα χασω 2 μοναδες.
παρεμπιπτοντως,στο δικαιο το κεφαλαιο με τη συνταγματικη ιστορια πως το βλεπετε?δεν μπορω να το μαθω με τιποτα.οχι οτι μαθαινω τους κωδικες.... :lol: :lol:

olo to biblio mou an deis einai shmeiwmeno, upogrammismeno...to kefalaio me th suntagmatikh istoria einai anepafo!!!! to prosperasa...

eviskep
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό eviskep » Τετ Ιαν 13, 2010 11:42 am

nikos76 έγραψε:Kαλημέρα και απο εμένα. Εκείνο που έχω απορία είναι το εξής:
Πόσες ερωτήσεις είναι στον κώδικα και σε τι μορφή?
και Δεύτερον τι γίνεται στην συνέντευξη (τι ρωτάνε?),και επιπλέον όλοι που ξέρω ψάχνουν απο τώρα βίσμα και γνωστό στην επιτροπή και το υπουργείο.
Μήπως είναι χαμένος κόπος να πάμε ρε παιδιά?
Λέω τώρα εγώ , την γνώμη σας θέλω, όσων αγωνιούν μαζί με μένα γιατί δεν πιστεύω στη αξιοκρατία εκτός ΑΣΕΠ!!(είμαι λιγουλάκι δύσπιστος)

niko an guriseis pisw sth suzhthsh tha deis ta themata pou epesan stous PE stous kwdikes...
oso gia th sunenteuksh, tha prepei arxika na grapsoume panw apo 5 gia na mas kalesoun...alla apo oti eidame stous PE h sunenteuksh den epirease th seira katatakshs twn graptwn!
an exeis th dunatothta na anebeis athina den xaneis tpt! pote den ksereis...kalo einai na mhn skeftomaste oti ola leitourgoun me bisma... an diabasoume kala kati tha grapsoume!!

vasilikh
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό vasilikh » Τετ Ιαν 13, 2010 12:13 pm

καλημερα! βγηκαν οι πινακες οπως διαμορφωθηκαν μετα την κληρωση. ειναι στην ιστοσελιδα του υπουργειου δικαιοσυνης.

wemill
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό wemill » Τετ Ιαν 13, 2010 5:56 pm

vasilikh έγραψε:καλημερα! βγηκαν οι πινακες οπως διαμορφωθηκαν μετα την κληρωση. ειναι στην ιστοσελιδα του υπουργειου δικαιοσυνης.

Επόμενο βήμα λοιπόν να αποσταλούν οι πίνακες στον ΑΣΕΠ!! Για να δούμε με τι ρυθμούς θα κινηθούν...

FANH75
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό FANH75 » Τετ Ιαν 13, 2010 10:00 pm

Από τον κώδικα δικαστικών υπαλλήλων, το κεφάλαιο με την επιλογή προϊσταμένων το διαβάσατε; Όχι ότι είναι δύσκολο αλλά έχει πολλά....και μου φαίνεται κουλό να πέσει ως θέμα :oops:

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες