Διαγωνισμός Υπουργείου Δικαιοσύνης

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
coperto
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό coperto » Δευ Ιαν 11, 2010 1:34 pm

vasilikh έγραψε:
wemill έγραψε:Εγώ μίλησα με τον Πρεβεζιάνο και μου είπε όσα ανέφερα!Είπε ότι δεν είχει νόημα να βγαίνουν συνέχεια ανακοινώσεις!Τόνισα ότι μου είπε μάλλον. Επιπλέον μου είπε ότι δεν εχουν φύγει τα χαρτιά για επικύρωση στον ΑΣΕΠ!!!

Εμένα με θορύβησε η ανακοίνωση:
ΑΣΕΠ: Παράνομες οι διαδικασίες πρόσληψης 55 Ειδικών Επιστημόνων στο ΥΠΕΘΑ
11/01/2010
Απεστάλη στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας η 3066/2009 απόφαση του Δ' Τμήματος του ΑΣΕΠ αναφορικά με τον έλεγχο της ανεξάρτητης αρχής για τη νομιμότητα της διαδικασίας πλήρωσης 55 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στο ΥΠΕΘΑ. Η σχετική προκήρυξη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας ήταν η υπ' αριθμ. 246263 Υπουργική Απόφαση, ΦΕΚ 92/Β/27.1.2009.
Το ΑΣΕΠ με την ανωτέρω απόφασή του, για λόγους μη τήρησης της απαιτούμενης νομιμότητας της διαδικασίας, δεν προέβη στην επικύρωση των πινάκων προσληπτέων και αναπληρωματικών. Οι σχετικοί φάκελοι επεστράφησαν στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

παιδια μιλαμε για εναν `διαφορετικου` τυπου διαγωνισμο, ας μην τον συγκρινουμε με τον δικο μας:
Μη νόμιμη έκρινε το ΑΣΕΠ τη διαδικασία πλήρωσης 55 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού (ΕΕΠ) στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας (υπ’ αριθμ. 246263 Υπουργική Απόφαση, ΦΕΚ 92/Β/27.1.2009). Η ανεξάρτηση Αρχή δεν επικύρωσε τους πίνακες προσληπτέων και επέστρεψε τους φακέλους στο ΥΕΘΑ.

Τη σχετική εντολή να σταλεί ο φάκελος του διαγωνισμού στο ΑΣΕΠ είχε δώσει ο τότε υπουργός Αμυνας Ευάγγελος Μεϊμαράκης, μετά τις αντιδράσεις που είχαν προκληθεί για τη διαδικασία. Για «φωτογραφικές» διατάξεις με σκοπό την πρόσληψη «ημετέρων» είχε κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλοντας με ερώτησή του από τις 5 Φεβρουαρίου 2009 το διαγωνισμό.

Συγκρίνετε ανόμοια πράγματα. Σε αυτο τον διαγωνισμό του ΥΠΕΘΑ θα εμπαιναν (και θα μπουν κατά τη γνώμη μου) σκληροπυρινικά κομματόσκυλα. Πρόκειται για θέσεις φιλέτο με παχυλούς μισθούς και με πολύ μαύρο χρήμα. Ο δικός μας διαγωνισμος ειναι για δικαστικούς γραμματείς. Δηλαδή χαμηλόβαθμες και πολύ χαμηλότερα αμοιβόμενες θέσεις. Δε πρόκειται να υπάρξει τέτοιο πρόβλημα σε μας ειδικά από τη στιγμή που ούτε η συνέντευξη επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα. Αρα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

eleonnorra
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό eleonnorra » Δευ Ιαν 11, 2010 1:41 pm

katia7 έγραψε:
eleonnorra έγραψε:Pap και darkblue,υπομονη, θα προσπαθησουμε ολοι και οτι βγει.Η αληθεια ειναι, και εγω ξεχναω τον κωδικα δικαστικων υπαλληλων και δικαστηριων σε καποια αρθρα του οσο επαναληψεις και να κανω.Πολλες προθεσμιες και πολλα αλλα.και Το μονο που δεν φοβαμαι με τιποτα ειναι τα μαθηματα Λεκτικες ικανοτητες και Δικαιο καθοτι αποφοιτος πολιτικων επιστημων και φιλολογος ως 2ο πτυχιο. θα προσπαθησουμε.

ΤΩΡΑ ΨΑΡΩΣΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Μα δεν το ειπα για να ψαρωσει καμια και κανενας.Απλα ειπα προσωπικα, οτι δεν φοβαμαι τις Λεκτικες και το Δικαιο της Β Λυκειου ενω για το κωδικα υπαλληλων και δικαστηριων, εχει παρα πολλες προθεσμιες τις οποιες ξεχναω οσες επαναληψεις και να κανω. 8) Εγω ειμαι απο Κηφισια,Αθηνα.Ευχαριστουμε.

vasilikh
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό vasilikh » Δευ Ιαν 11, 2010 1:42 pm

Συγκρίνετε ανόμοια πράγματα. Σε αυτο τον διαγωνισμό του ΥΠΕΘΑ θα εμπαιναν (και θα μπουν κατά τη γνώμη μου) σκληροπυρινικά κομματόσκυλα. Πρόκειται για θέσεις φιλέτο με παχυλούς μισθούς και με πολύ μαύρο χρήμα. Ο δικός μας διαγωνισμος ειναι για δικαστικούς γραμματείς. Δηλαδή χαμηλόβαθμες και πολύ χαμηλότερα αμοιβόμενες θέσεις. Δε πρόκειται να υπάρξει τέτοιο πρόβλημα σε μας ειδικά από τη στιγμή που ούτε η συνέντευξη επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα. Αρα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.[/quote]

δεν τα συγκρινουμε! και εγω αυτο ακριβως ειπα οτι δεν εχει καμια σχεση με τον δικο μας διαγωνισμο... νομιζω οτι ηταν με μορια και συνεντευξη...

vk
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό vk » Δευ Ιαν 11, 2010 5:14 pm

Για την κλήρωση μόλις έμαθα ότι τελικά δεν έγινε διότι η Επιτροπή διαπίστωσε με κάποιο τρόπο ότι δεν υπάρχουν ισοβαθμίες και ο πίνακας έφυγε όπως ήταν....
Γνωρίζει κάποιος κάτι περί τούτου....

fo
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό fo » Δευ Ιαν 11, 2010 5:17 pm

vk έγραψε:
alib έγραψε:
wemill έγραψε:Πήγα από το υπουργείο σήμερα και μου είπε ο γραμματέας ότι μάλλον δεν θα βγει ανακοίνωση για την κλήρωση αλλά θα βγει ανακοίνωση μια φορά όταν επικυρωθούν τα αποτελέσματα από τον ΑΣΕΠ. Δεν έχουν σταλεί πάντως ακόμα τα αποτελέσματα στον ΑΣΕΠ.
Με ανησυχεί λιγάκι η επικύρωση από τον ΑΣΕΠ! Ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα!

καλημερα και καλη χρονια σε ολους.... απ οτι γνωριζω σε ολους τους διαγωνισμους που γινονται υπο την αιγιδα του ασεπ αυτη ειναι η διαδικασια...δηλ. αφου βγουν τα προσωρινα αποτελεσματα στελνουν τα δικαιολογητικα στον ασεπ για επικυρωση και μετα βγαινουν τα οριστικα.... δεν υπαρχει θεμα.. απλα μπορει να παρει λιγο χρονο...

alib καλή χρονιά και σε σένα!!
Εγώ από την πλευρά μου έμαθα σήμερα το πρωί από άτομο που εργάζεται στο Υπουργείο ότι έχει φύγει ο πίνακας για επικύρωση και θα αναμένουμε νεότερα σε έναν μήνα περίπου... όσον αφορά τη διαδικασία τοποθέτησης κτλ δεν γνωρίζει ακόμη τίποτα κανείς....ούτε και οι αρμόδιοι...

paidia pira kai gw simera to prwi ston preveziano (vevaia ton vrika tin 80h fora,alla de peirazei).o an8rwpos mou fanike oti exei pliri mesanuxta).peran twn olwn pou eipate (pou ta idia eipe kai se mena) ton rwtisa gia tin topo8etisi kai xerete ti mou eipe???oti leei 8a mas enimerwsoun apo tis upiresies!!!kai tou lew poies upiresies???de 8a dilwsoume pou 8eloume na pame????????????????kai mou leei, e nai,nai 8a dilwsete...stis upiresies!!!!!!twra eseis ti katalavainete???maura mesanixta exei o tupos!vivi mou egw mono esena empisteuomai koritsi mou!!! :lol: :lol: :lol: kamia fora auta pou ma8ainoume apo allou, einai pio egkura!oplisteite me upomoni, exoume polu dromo mprosta mas!filakia se olous!

OPALAKIA
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό OPALAKIA » Δευ Ιαν 11, 2010 5:49 pm

Λοιπον τα πραγματα εχουνε ως εξης παιδια:
τα χαρτια σας δεν εχουνε φυγει ακομη για ΑΣΕΠ, και όταν γυρίσουν (σε 1 μήνα και )τότε θα σας καλέσουν τους 80 να προσκομισετε καποια χαρτια,πιστοποιητικα υγειας,τιτλους σπουδων, κ.α και μαζι με αυτα θα δηλώσετε και την προτιμηση τοποθετηση σας.Τα λεω γιατι τα ξερω απο μέσα.

OPALAKIA
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό OPALAKIA » Δευ Ιαν 11, 2010 5:54 pm

OPALAKIA έγραψε:Λοιπον τα πραγματα εχουνε ως εξης παιδια:
τα χαρτια σας δεν εχουνε φυγει ακομη για ΑΣΕΠ, και όταν γυρίσουν (σε 1 μήνα και )τότε θα σας καλέσουν τους 80 να προσκομισετε καποια χαρτια,πιστοποιητικα υγειας,τιτλους σπουδων, κ.α και μαζι με αυτα θα δηλώσετε και την προτιμηση τοποθετηση σας.Τα λεω γιατι τα ξερω απο μέσα.

Α,και τελικα ο τόπος κατοικίας δε παίζει ρόλο,αλλα η σειρα κατάταξης σας και προτίμησης(και το μέσον φυσικα).

polu
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό polu » Δευ Ιαν 11, 2010 6:31 pm

vk έγραψε:Για την κλήρωση μόλις έμαθα ότι τελικά δεν έγινε διότι η Επιτροπή διαπίστωσε με κάποιο τρόπο ότι δεν υπάρχουν ισοβαθμίες και ο πίνακας έφυγε όπως ήταν....

Πώς είναι δυνατόν να μην έγινε κλήρωση? Αφου ισοβαθμούσαμε πολλοί... Και υπάρχει και ανακοίνωση... Δεν πήγε κανένας να μας πει αν έγινε? Περίεργο ακούγεται...

vasilikh
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό vasilikh » Δευ Ιαν 11, 2010 7:23 pm

polu έγραψε:
vk έγραψε:Για την κλήρωση μόλις έμαθα ότι τελικά δεν έγινε διότι η Επιτροπή διαπίστωσε με κάποιο τρόπο ότι δεν υπάρχουν ισοβαθμίες και ο πίνακας έφυγε όπως ήταν....

Πώς είναι δυνατόν να μην έγινε κλήρωση? Αφου ισοβαθμούσαμε πολλοί... Και υπάρχει και ανακοίνωση... Δεν πήγε κανένας να μας πει αν έγινε? Περίεργο ακούγεται...[/quo

καλησπερα! καλα για τους υπολοιπους αλλα για την 80η και 81η τι εγινε? μηπως και αυτες δεν ισοβαθμουσαν?? θα μας τρελανουν?

vk
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό vk » Δευ Ιαν 11, 2010 7:44 pm

Κι εμένα πολύ περίεργο μου φάνηκε αλλά το πιστεύω γιατί θεωρώ αξιόπιστες τις πληροφορίες που είχα... Ίσως χωρίς στρογγυλοποίηση των βαθμών να μην υπάρχουν ισόβαθμοι.. τι να πω...αυτά έμαθα και αυτά είπα...

vasilikh
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό vasilikh » Δευ Ιαν 11, 2010 7:52 pm

vk έγραψε:Κι εμένα πολύ περίεργο μου φάνηκε αλλά το πιστεύω γιατί θεωρώ αξιόπιστες τις πληροφορίες που είχα... Ίσως χωρίς στρογγυλοποίηση των βαθμών να μην υπάρχουν ισόβαθμοι.. τι να πω...αυτά έμαθα και αυτά είπα...

καλα εκανες και μας πληροφορησες.... θα πρεπει να παρουμε αυριο τηλ στο υπουργειο να τους ρωτησουμε να δουμε τι ακριβως εχει γινει...

vk
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό vk » Δευ Ιαν 11, 2010 11:37 pm

παιδιά διάβασα κάποια πράγματα στην σελίδα του ΟΔΥΕ και έσπευσα να τα επιβεβαιώσω μέσω της γνωστής που εργάζεται στο Υπουργείο... Υπήρξε κάποια παρανόηση κι έτσι συμπέρανα ότι η κλήρωση που δεν έγινε αφορούσε μόνο την κατάταξη στην 80η και την 81η θέση που αρχικώς ισοβαθμούσαν. Όντως για την κρίσιμη αυτή θέση δεν έγινε κλήρωση αφού η κοπέλα που ήταν στην 80η θέση δεν προσήλθε στη συνέντευξη!! Η κλήρωση κατά τα λοιπά έγινε για όλους κανονικά.. Υπήρξε ανακατάταξη αλλά δεν έμεινε κάποιος εκτός! Η παρανόηση πάντως δεν οφειλόταν σε αναληθείς πληροφορίες από το Υπουργείο αλλά από όσα μου μετέφερε το άτομο που μεσολαβεί στην πληροφόρησή μου...

wemill
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό wemill » Τρί Ιαν 12, 2010 9:32 am

Στη σελίδα της ΟΔΥΕ αναφέρεται από πρόσωπο που παρευρέθηκε στην κλήρωση τι ακριβώς έγινε.

vasilikh
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό vasilikh » Τρί Ιαν 12, 2010 1:08 pm

wemill έγραψε:Στη σελίδα της ΟΔΥΕ αναφέρεται από πρόσωπο που παρευρέθηκε στην κλήρωση τι ακριβώς έγινε.

τελικα υπηρξε φως στο τουνελ! οποτε η διαδικασια ακολουθηθηκε κανονικα, απο εδω και περα αναμενουμε τα καλυτερα... ελπιζω και ευελπιστω συντομα να εχουμε νεα. καλο διαβασμα στους ΔΕ που σιγουρα και αυτοι εχουν το δικο τους αγχος...

maria ve
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό maria ve » Τρί Ιαν 12, 2010 3:58 pm

Γεια σε ολους τους ΠΕ αλλα κυριως στους συναγωνιστες ΔΕ. Παιδια τι βλεπετε να πεφτει στη γλωσσα? Νομιζω θα εχουμε περιληψη και σιγουρα ενα κειμενο με ερωτησεις κατανοησης. Εσεις τι λετε?

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες