Διαγωνισμός Υπουργείου Δικαιοσύνης

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
pap23
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό pap23 » Κυρ Ιαν 10, 2010 10:23 pm

darkblue έγραψε:εγώ έκλεισα ένα στην Αθηνάς, πάνω απο το μοναστηράκι!! Με ταξί θα μετακινηθώ..Απο Αθήνα ξέρω μόνο το κέντρο Ομονοια-Σύνταγμα και έτσι έκλεισα εκεί...(Και φαντάσου λέει να έχουν απεργία τα ταξι...!!! :shock: :shock: :shock: )

darkblue απο που εισαι????(αν επιτρεπεται)Και εγω παιδια ,δεν ξερω πολλα απο Αθηνα και εκλεισα στη Μιχαλακοπουλου και ο ρεσεψιονιστ μου ειπε με ταξι σε ωρα αιχμης 15 λεπτα απο την Πανεπιστημιουπολη.Εγω παλι ερχομαι απο Εβρο,απο την αλλη ακρη....και μου κοστιζουν αυτες οι δυο μερες περιπου 600 ευρω.Αλλα χαλαλι ειτε περασω ειτε οχι(πιο πιθανο) τουλαχιστον θα μπορω να πω,εκανα οτι μπορουσα οπως πολυ σωστα ειπε Chara32!!!!!Και τη συγχαιρω και την ιδια και οσα παιδια αντιμετωπιζουν πολλες δυσκολιες και παρολα αυτα παλευουν για να περασουν σε αυτο το διαγωνισμο καθως και σε αλλους.Παιδια μπραβο σας μη τα παραταται!!!!!!Δυναμη!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D

darkblue
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό darkblue » Κυρ Ιαν 10, 2010 10:38 pm

pap23 απο Σαλόνικα...εμένα όχι και 600 ευρώ ρε συ..βρήκα αεροπορικά πάνε-έλα 105 ευρώ μέσα απο ιντερνετ. Μετα 3 διανυκτερέυσεις σε hotel (3*30=) 90 ευρώ και όσα θα φάω. Ντάξει κλάιν χαλαρά...

katia7
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό katia7 » Δευ Ιαν 11, 2010 1:20 am

eleonnorra έγραψε:Pap και darkblue,υπομονη, θα προσπαθησουμε ολοι και οτι βγει.Η αληθεια ειναι, και εγω ξεχναω τον κωδικα δικαστικων υπαλληλων και δικαστηριων σε καποια αρθρα του οσο επαναληψεις και να κανω.Πολλες προθεσμιες και πολλα αλλα.και Το μονο που δεν φοβαμαι με τιποτα ειναι τα μαθηματα Λεκτικες ικανοτητες και Δικαιο καθοτι αποφοιτος πολιτικων επιστημων και φιλολογος ως 2ο πτυχιο. θα προσπαθησουμε.

ΤΩΡΑ ΨΑΡΩΣΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Chara32
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Chara32 » Δευ Ιαν 11, 2010 9:21 am

Καλημέρα σε όλους!! Επειδή δουλεύω σε τουριστικό γραφείο στην Αθήνα, πείτε μου ποιο ξενοδοχείο έχετε διαλέξει και μπορώ να το πάρω για εσάς φτηνότερα. Αν μπορώ να βοηθήσω ....θα χαρώ πολύ να το κάνω! Φιλιαα

nefeli32
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό nefeli32 » Δευ Ιαν 11, 2010 11:43 am

Ευχαριστουμε chara. Εγω ειμαι απο πειραια.

wemill
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό wemill » Δευ Ιαν 11, 2010 12:16 pm

Πήγα από το υπουργείο σήμερα και μου είπε ο γραμματέας ότι μάλλον δεν θα βγει ανακοίνωση για την κλήρωση αλλά θα βγει ανακοίνωση μια φορά όταν επικυρωθούν τα αποτελέσματα από τον ΑΣΕΠ. Δεν έχουν σταλεί πάντως ακόμα τα αποτελέσματα στον ΑΣΕΠ.
Με ανησυχεί λιγάκι η επικύρωση από τον ΑΣΕΠ! Ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα!

vasilikh
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό vasilikh » Δευ Ιαν 11, 2010 12:28 pm

wemill έγραψε:Πήγα από το υπουργείο σήμερα και μου είπε ο γραμματέας ότι μάλλον δεν θα βγει ανακοίνωση για την κλήρωση αλλά θα βγει ανακοίνωση μια φορά όταν επικυρωθούν τα αποτελέσματα από τον ΑΣΕΠ. Δεν έχουν σταλεί πάντως ακόμα τα αποτελέσματα στον ΑΣΕΠ.

καλημερα! τι ειδους προβλημα δηλαδη να υπαρξει? τωρα ανησυχω και εγω! και ποτε περιπου θα βγει αυτη η ανακοινωση?

polu
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό polu » Δευ Ιαν 11, 2010 12:34 pm

wemill έγραψε:Πήγα από το υπουργείο σήμερα και μου είπε ο γραμματέας ότι μάλλον δεν θα βγει ανακοίνωση για την κλήρωση αλλά θα βγει ανακοίνωση μια φορά όταν επικυρωθούν τα αποτελέσματα από τον ΑΣΕΠ. Δεν έχουν σταλεί πάντως ακόμα τα αποτελέσματα στον ΑΣΕΠ.

Μα γιατί τώρα αυτό? Δεν μπορώ να καταλάβω. Κι εμείς που είμαστε από επαρχία και δεν μπορέσαμε να πάμε στην κλήρωση να μην τα μάθουμε? Τόσο δύσκολο είναι? Μήπως είδες αν εχουν αναρτηθεί τουλάχιστον στο Υπουργείο από κάπου να τα μάθουμε?

Και για τους ΔΕ έχω να ευχηθώ πολύ καλή επιτυχία και να μην αγχώνεστε και να μην παρασύρεστε από οτιδήποτε ακούτε σ'αυτό η σε οποιαδήποτε άλλο forum, γιατί κι εμείς κάναμε το ίδιο λάθος, και αγχωνόμασταν και πέφταμε ψυχολογικά από ότι ακούγαμε και τελικά άδικα. Κανείς δεν ξέρει τι πρόκειται να συμβεί σίγουρα. Κι όσο για τις ερωτήσεις και τα θέματα τα έχουμε γράψει σε προηγούμενες σελίδες. Κι επίσης να πάτε ακόμα κι αν δεν είστε σίγουροι, ποτέ δεν ξέρετε τι γίνεται.

:wink:

alib
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό alib » Δευ Ιαν 11, 2010 12:50 pm

καλημερα και καλη χρονια σε ολους.... απ οτι γνωριζω σε ολους τους διαγωνισμους που γινονται υπο την αιγιδα του ασεπ αυτη ειναι η διαδικασια...δηλ. αφου βγουν τα προσωρινα αποτελεσματα στελνουν τα δικαιολογητικα στον ασεπ για επικυρωση και μετα βγαινουν τα οριστικα.... δεν υπαρχει θεμα.. απλα μπορει να παρει λιγο χρονο...

vk
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό vk » Δευ Ιαν 11, 2010 1:05 pm

alib έγραψε:

καλημερα και καλη χρονια σε ολους.... απ οτι γνωριζω σε ολους τους διαγωνισμους που γινονται υπο την αιγιδα του ασεπ αυτη ειναι η διαδικασια...δηλ. αφου βγουν τα προσωρινα αποτελεσματα στελνουν τα δικαιολογητικα στον ασεπ για επικυρωση και μετα βγαινουν τα οριστικα.... δεν υπαρχει θεμα.. απλα μπορει να παρει λιγο χρονο...

alib καλή χρονιά και σε σένα!!
Εγώ από την πλευρά μου έμαθα σήμερα το πρωί από άτομο που εργάζεται στο Υπουργείο ότι έχει φύγει ο πίνακας για επικύρωση και θα αναμένουμε νεότερα σε έναν μήνα περίπου... όσον αφορά τη διαδικασία τοποθέτησης κτλ δεν γνωρίζει ακόμη τίποτα κανείς....ούτε και οι αρμόδιοι...

wemill
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό wemill » Δευ Ιαν 11, 2010 1:14 pm

Εγώ μίλησα με τον Πρεβεζιάνο και μου είπε όσα ανέφερα!Είπε ότι δεν είχει νόημα να βγαίνουν συνέχεια ανακοινώσεις!Τόνισα ότι μου είπε μάλλον. Επιπλέον μου είπε ότι δεν εχουν φύγει τα χαρτιά για επικύρωση στον ΑΣΕΠ!!!

Εμένα με θορύβησε η ανακοίνωση:
ΑΣΕΠ: Παράνομες οι διαδικασίες πρόσληψης 55 Ειδικών Επιστημόνων στο ΥΠΕΘΑ
11/01/2010
Απεστάλη στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας η 3066/2009 απόφαση του Δ' Τμήματος του ΑΣΕΠ αναφορικά με τον έλεγχο της ανεξάρτητης αρχής για τη νομιμότητα της διαδικασίας πλήρωσης 55 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στο ΥΠΕΘΑ. Η σχετική προκήρυξη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας ήταν η υπ' αριθμ. 246263 Υπουργική Απόφαση, ΦΕΚ 92/Β/27.1.2009.
Το ΑΣΕΠ με την ανωτέρω απόφασή του, για λόγους μη τήρησης της απαιτούμενης νομιμότητας της διαδικασίας, δεν προέβη στην επικύρωση των πινάκων προσληπτέων και αναπληρωματικών. Οι σχετικοί φάκελοι επεστράφησαν στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

vasilikh
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό vasilikh » Δευ Ιαν 11, 2010 1:23 pm

wemill έγραψε:Εγώ μίλησα με τον Πρεβεζιάνο και μου είπε όσα ανέφερα!Είπε ότι δεν είχει νόημα να βγαίνουν συνέχεια ανακοινώσεις!Τόνισα ότι μου είπε μάλλον. Επιπλέον μου είπε ότι δεν εχουν φύγει τα χαρτιά για επικύρωση στον ΑΣΕΠ!!!

Εμένα με θορύβησε η ανακοίνωση:
ΑΣΕΠ: Παράνομες οι διαδικασίες πρόσληψης 55 Ειδικών Επιστημόνων στο ΥΠΕΘΑ
11/01/2010
Απεστάλη στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας η 3066/2009 απόφαση του Δ' Τμήματος του ΑΣΕΠ αναφορικά με τον έλεγχο της ανεξάρτητης αρχής για τη νομιμότητα της διαδικασίας πλήρωσης 55 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στο ΥΠΕΘΑ. Η σχετική προκήρυξη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας ήταν η υπ' αριθμ. 246263 Υπουργική Απόφαση, ΦΕΚ 92/Β/27.1.2009.
Το ΑΣΕΠ με την ανωτέρω απόφασή του, για λόγους μη τήρησης της απαιτούμενης νομιμότητας της διαδικασίας, δεν προέβη στην επικύρωση των πινάκων προσληπτέων και αναπληρωματικών. Οι σχετικοί φάκελοι επεστράφησαν στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

παιδια μιλαμε για εναν `διαφορετικου` τυπου διαγωνισμο, ας μην τον συγκρινουμε με τον δικο μας:
Μη νόμιμη έκρινε το ΑΣΕΠ τη διαδικασία πλήρωσης 55 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού (ΕΕΠ) στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας (υπ’ αριθμ. 246263 Υπουργική Απόφαση, ΦΕΚ 92/Β/27.1.2009). Η ανεξάρτηση Αρχή δεν επικύρωσε τους πίνακες προσληπτέων και επέστρεψε τους φακέλους στο ΥΕΘΑ.

Τη σχετική εντολή να σταλεί ο φάκελος του διαγωνισμού στο ΑΣΕΠ είχε δώσει ο τότε υπουργός Αμυνας Ευάγγελος Μεϊμαράκης, μετά τις αντιδράσεις που είχαν προκληθεί για τη διαδικασία. Για «φωτογραφικές» διατάξεις με σκοπό την πρόσληψη «ημετέρων» είχε κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλοντας με ερώτησή του από τις 5 Φεβρουαρίου 2009 το διαγωνισμό.

wemill
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό wemill » Δευ Ιαν 11, 2010 1:27 pm

vasilikh έγραψε:παιδια μιλαμε για εναν `διαφορετικου` τυπου διαγωνισμο, ας μην τον συγκρινουμε με τον δικο μας

Τι τύπου διαγωνισμός ήταν?? Γνωρίζεις??

vasilikh
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό vasilikh » Δευ Ιαν 11, 2010 1:30 pm

wemill έγραψε:
vasilikh έγραψε:παιδια μιλαμε για εναν `διαφορετικου` τυπου διαγωνισμο, ας μην τον συγκρινουμε με τον δικο μας

Τι τύπου διαγωνισμός ήταν?? Γνωρίζεις??[/quote

νομιζω ειμαστε αρκετα εξυπνοι για να καταλαβουμε τα αυτονοητα...

wemill
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό wemill » Δευ Ιαν 11, 2010 1:32 pm

vasilikh έγραψε:νομιζω ειμαστε αρκετα εξυπνοι για να καταλαβουμε τα αυτονοητα...

Για να ακυρωθεί κάτι... συνέβαινε σίγουρα. Αυτό που ήθελα να μάθω είναι αν ήταν γραπτός ή με σειρα προτεραιότητας.

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες