Δημοτική Αστυνομία
-
Evapa
- Δόκιμος

και εγω στην ιδια φαση ειμαι νικο, περνουν 3 ατομα και ειμαι στην 5 θεση και εχω αγχωθει παρα πολυ το προβλημα ειναι οτι τις προηγούμενς χρονιές δινανε ανα δημο οποτε δεν μπορουσαν να κανουν και πολλες παρασπονδίες ενω φετος διναμε αλφαβητικα εγω π.χ. δεν εδινα με κανενα απο τους συνυποψηφίους μου που αυτο σε βαζει λιγο σε υποψιες περι βυσματος
-
Evapa
- Δόκιμος

σε εμας παντως εγραφαν οτι εβλεπαν γιατι οταν σημειωναν τις επιδοσεις ειμασταν απο πανω τους και βλεπαμε τι γραφανε.αλλα αν ηταν να περασουν οσους εχουν τα μορια τι μας βαλανε να δωσουμε τα αθληματα?παντως στο 1000ρι εγω εκανα 4.22 και οταν το σημειωνε του λεω΄'ε, τωρα τι 4,22 γραψτε 4.20' και μου λεει ελα δεν παιζουν ρολο αυτα, τα μορια σου ειναι στους πινακες, εσεις τι καταλαβαινετε ρε παιδια από αυτό?
-
CISSE
- Μαθητευόμενος

Evapa έγραψε:σε εμας παντως εγραφαν οτι εβλεπαν γιατι οταν σημειωναν τις επιδοσεις ειμασταν απο πανω τους και βλεπαμε τι γραφανε.αλλα αν ηταν να περασουν οσους εχουν τα μορια τι μας βαλανε να δωσουμε τα αθληματα?παντως στο 1000ρι εγω εκανα 4.22 και οταν το σημειωνε του λεω΄'ε, τωρα τι 4,22 γραψτε 4.20' και μου λεει ελα δεν παιζουν ρολο αυτα, τα μορια σου ειναι στους πινακες, εσεις τι καταλαβαινετε ρε παιδια από αυτό?
που έδωσες αθλήματα? εμάς καν δεν έλεγαν τον χρόνο...συν ότι εγραφαν οτι να ναι...στο μηκος δεν έκανα καλό άλμα γιατί δεν πήρα φόρα και τον άκουσα να λέει 4,50μ ....4,50 δεν εκανα ενα ολοκληρο σκ που πηγαν για προπονηση....για αυτο λεω οτι να ναι!!!! υπομονη καλες γιορτες να εχουμε και οσοι εχουν μορια να ετοιμασουν βαλιτσες...οι υπολοιποι...στις δουλειες που ειναι ηδη η ακομα χειροτερα χρυση ευκαιρια και παμε απο την αρχη παλι...
-
nikos_83
- Μαθητευόμενος

Μάλιστα...
Πάντως το μόνο που έχω να πω είναι ότι θα ξεσηκωθούν όλοι έτσι και δεν λάβουν καθόλου υπόψη τους τα αγωνίσματα και με τα δίκια τους δηλαδή... Διότι αυτά που είδαν τα μάτια μου στο Εθνικό δεν μου επιτρέπουν να δεχτώ ότι από τους παραπάνω 180 (που η πλειοψηφία είναι κορίτσια) πέρασαν τα αθλήματα. Anyway... φυσικά και δεν έχω τίποτα με τα παιδιά, όλοι στον ίδιο αγώνα είμαστε. Αν έχει κάποιος οτιδήποτε νεότερο ας μας πει. Evapa στο Εθνικό ήσουν;;;
Πάντως το μόνο που έχω να πω είναι ότι θα ξεσηκωθούν όλοι έτσι και δεν λάβουν καθόλου υπόψη τους τα αγωνίσματα και με τα δίκια τους δηλαδή... Διότι αυτά που είδαν τα μάτια μου στο Εθνικό δεν μου επιτρέπουν να δεχτώ ότι από τους παραπάνω 180 (που η πλειοψηφία είναι κορίτσια) πέρασαν τα αθλήματα. Anyway... φυσικά και δεν έχω τίποτα με τα παιδιά, όλοι στον ίδιο αγώνα είμαστε. Αν έχει κάποιος οτιδήποτε νεότερο ας μας πει. Evapa στο Εθνικό ήσουν;;;
-
nikos_83
- Μαθητευόμενος

Πάντως CISSE κακώς που βγάζεις τόση απαισιοδοξία... Η θέση που έχεις δεν είναι καθόλου άσχημη. Να μου ΄λεγες πως είσαι π.χ 350 να το καταλάβω. Και δε στο λέω για να σου χαιδέψω τα αυτιά... δε το συνηθίζω άλλωστε. Αν υπάρξει αξιοκρατία έστω και στο μισό της είσαι μέσα! ! ! Άλλωστε εσύ το είπες (και θα συμφωνήσω μαζί σου διότι ήμουν παρών). Οι Αθλητικές Δοκιμασίες στο Εθνικό χαρακτηρίζονται "ΣΚΕΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ".
-
davetasos
- Μαθητευόμενος

nikos_83 έγραψε:Αυτό ακριβώς μου είπε και ένας γνωστός μου... Ρωτάω γιατί έχω την τύχη-ατυχία να είμαι στους αμέσως επόμενους μετά τους 180... Δε θα πω ακριβώς την κατάταξή μου αλλά είμαι πολύ κοντά και όλο αυτό φέρνει πολύ άγχος... Και εντάξει στις αθλητικές δοκιμασίες τα πήγα πάρα πολύ καλά και και με πολύ καλές επιδόσεις... Απλά έχω ακούσει και το σενάριο του ότι τα αθλήματα είναι μια τυπική διαδικασία (σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή). Για αυτό ρωτάω, να πάρουμε παραδείγματα από άλλα έτη για να δούμε τι θα περιμένουμε. Πάντως είχα ακούσει ότι είχαν μείνει και κενές θέσεις τα προηγούμενα χρόνια αλλά δε ξέρω ακριβώς τους λόγους. Έχει να κάνει ίσως με κάποια γενική αποτυχία στα αγωνίσματα;
Οχι, απλα τα προηγουμενα χρονια δεν ειχε τοση ζητηση η δημοτικη αστυνομια και οι υποψηφιοι ηταν λιγοτεροι απο τις προσφερομενες θεσεις
-
magi22
- Μαθητευόμενος

καλησπερα!! θα ηθελα και εγω να ρωτησω με την σειρα μου κατι. στον δημο μου ειμαστε 8 και οι θεσεις ειναι 5. στα μορια ειμαι πρωτη με διαφορα απο την δευτερη κοπελα. σημειωτεον και οι 8 ειμαστε κοπελες. εσεις τι λετε ρε παιδια? εχω ελπιδες με τα μορια μου και ασ μην πηγα τοσο καλα στα αθληματα. ?? επισης οι υπολοιπες 5 δεν πηγαν και τελεια αλλα μαλλον πιο καλα απο μενα... και 2 πηραν αναβολη. πηρα την περιφερεια αλλα οτι να ναι!! εσεις τι λετε ρε παιδια!!?/
-
kalaxan
- Μόνιμος

mar1na έγραψε:kalaxan,εχεις messenger, mail η οτιδηποτε να σου στειλω?αν οχι ok δεν πειραζει.καλες γιορτες!
kalaxangr@yahoo.gr
-
Evapa
- Δόκιμος

nikos_83 έγραψε:Μάλιστα...
εγω εδινα στον πανελληνιο και εκει μια απο τα ιδια στο 1000αρι μια κοπελα σε καθε γκρουπ το εβγαζε και ουτε, εγω ας πουμε το εκανα 4.22 και τερματισα πρωτη απο τις κοπελες απλα σε εμας τις λεγανε τις επιδοσεις μας σε εσας στον εθνικό δεν τις λεγανε τις επιδοσεις?στον πανελληνιο εβλεπες ατομα, και κοπελες και αγορια που δεν μπορουσαν να περασουν το μηκος και τους φωναζαν οι κριτες σηκωσε τα ποδια λες και ηταν ο προπονητης τους και εκαναν προπονηση. δεν ξερω ρε παιδια τι να πω. οντως φετος ειχε πολυ ζητηση η δημοτικη αστυνομια αλλα νομιζω οτι λιγοι το ειχαμε παρει σοβαρα γιατι οι περισσοτεροι που ειδα και μιλησα στις εξετασεις ειχαν κανει απο μια εβδομαδα εως καθολου προπονηση λιγοι ηταν αυτοι που το ειχαν παρει ζεστα και ειχαν ασχοληθει.αυτο ειναι αδικια το να περασουν καποιοι που δεν ειχαν ασχοληθει απλα επειδη εχουν τα μορια και να μην περασουν αλλοι που ασχοληθηκαν αρκετα και φαινεται οτι το θελουν παργματικα
-
Evapa
- Δόκιμος

magi22 έγραψε:καλησπερα!! θα ηθελα και εγω να ρωτησω με την σειρα μου κατι. στον δημο μου ειμαστε 8 και οι θεσεις ειναι 5. στα μορια ειμαι πρωτη με διαφορα απο την δευτερη κοπελα. σημειωτεον και οι 8 ειμαστε κοπελες. εσεις τι λετε ρε παιδια? εχω ελπιδες με τα μορια μου και ασ μην πηγα τοσο καλα στα αθληματα. ?? επισης οι υπολοιπες 5 δεν πηγαν και τελεια αλλα μαλλον πιο καλα απο μενα... και 2 πηραν αναβολη. πηρα την περιφερεια αλλα οτι να ναι!! εσεις τι λετε ρε παιδια!!?/
ο δημος που τα εκανες ειναι στην αττικη η επαρχια?γιατι αν ειναι επαρχια νομιζω δυσκολα εκει αφηνουν και κενες θεσεις αν εισε αθηνα νομιζω εχεις αρκετες ελπιδες παντως περσι σε ενα δημο στην αττικη η κοπελα που ηταν πρωτη κοπηκε αλλα υπηρχαν αγορια και περασαν ολα τα αγορια
-
magi22
- Μαθητευόμενος

στην αττικη ειμαι αλλα απο την μια παιζουν ρολο τα μορια η τα αθληματα πιο πολυ απο την αλλη με καθησυχαζει οτι και τα αλλα κοριτσια δεν ηταν τελεια αρα με ποιο κριτηριο θα γινει η επιλογη? δηλαδη θα περασουν την 6η ας πουμε στην καταταξη των μοριων λογω καλυτερων επιδοσεων στα αθληματα? και τελικα ο παρονομαστης ποιος ειναι τα θληματα η τα μορια? πολυ μπερδεμα! και επισης θα βγουν οι πινακες με τα αθληματα αλλα μετα το κοψιμο και το περασμα απο ποιον θα γινει απο την περιφερεια η απο το δημο??
-
magi22
- Μαθητευόμενος

μμμμ λες ε?? τι να πω.. δεν ξερω... η αληθεια ειναι οτι αυτο πιστευω και γω ... σκεφτομαι πολλα βεβαια.. και γιατι να παρουν εμενα αφου αλλα κοριτσια ισως να πηγαν καλυτερα>? αλλα καμια δεν τα εκανε ολα τελεια. αρα γιατι να παρουν την 6η η την 7η εφοσον που πηγαν λιγο καλυτερα στα αθληματα αλλα που τις παιρναω 800-1000 μορια. απο την αλλη ειμαι πρωτη με διαφορα απο την δευτερη στα μορια.. κανονικα θα πρεπει ολες να κοπουμε αν δεν πηγαμε σε ενα αθλημα.. αλλα αυτο μαλλον δεν θα γινει... ακρη θα βρουμε στο τελος αλλα μεχρι τοτε ειμαστε μετεωροι!
Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες