djensar έγραψε:ρε παιδια ξεκινησε η συζητηση απο αθηνα και εφτασε Λονδινο....ΕΛΕΟΣ!
1.μακαρι ολοι να περασουν....ναι οκ!
2.δε θα πω αν ηταν τα αθληματα ευκολα η δυσκολα...
αλλα σιγουρα πιαστα και απο τους 2.........
3.ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ ΚΛΗΣΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ?
Ε????????????????
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ?
ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ 2 ΜΠΛΟΚ ΜΕ ΡΟΖ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ κ ΓΡΑΦΕ ΑΜΑΞΙΑ STO PLAYSTATION...
ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΦΩΤΙΑ,ΣΕ ΔΑΣΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ ΤΡΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ???
ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΛΗΜΥΡΙΣΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΓΙΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟΣ,η ΕΧΕΙ ΠΧ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ? ΔΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ???
ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΑΝΟΔΙΟΥΣ...
ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΒΑΣΤΑΝΕ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑ,ΜΑΧΑΙΡΙΑ, Η ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΚΕΤΟ 5-5 και 10-10 ....εκει να σε ΔΩ , ΤΙ 100αρια θα κανεις και τι 1000αρια ...σα το κεντερη...
κατσε γιατι τα εχετε παρει, οτι μπενετε στην εφορια στο 2ο οροφο..........
στο τμημα ΞΥΧΑΡΔΙΔΕΞ...
αν πατε επαρχια θα ειστε ηρεμοι κατα κυριο λογο,,
οσοι μπειτε αθηνα...ελατε και πειτε μου...ΔΕ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΡΕΞΩ...
και για του λογου το αληθες....οπως πατε να ψωνισετε στην ΕΡΜΟΥ.....
ναι ναι εκει που ψωνιζετε καθε σαββατο,ειναι κατι Πρασινα ανθρωπακια δεξια στο πεζοδρομιο....εγω πηγα,και μιλησαμε και ηπιαμε ενα καφε και καναμε και 2 τσιγαρα,και μιλαγαμε 1 ωρα....ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ....
το νοημα ηταν ενα...επαρχια θα εισαι ωραιος...
ΑΘΗΝΑ θα σου πω ποσο ΘΑ ΤΡΕΞΕΙΣ>...
ενα απλο παραδειγμα πριν 3 χρονια...
αναρχικοι πεταξαν μολοτοφ μεσα στο αμαξακι της δημοτικης με μεσα μια κοπελα και εναν αντρα της δημοτικης....οι αναρχικοι κρατουσαν τις πορτες κλειστες...και τους λεγανε αν βγειτε εξω σας καθαρισαμε....τελικα τους εβγαλαν καμια 20αρια περαστικοι που εδιωξαν αναρχικους....ομως η πλατη της κοπελας καηκε...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ....δεν ειναι ολα ΡΟΔΙΝΑ!
αυτο το ειπες σε δημοσιο φορουμ οποτε εχω και μαρτυρες!τα μπλοκακια με τα ροζ χαρτακια τα θελω για να κανω πρακτικη!!θα σου στειλω και διευθυνση να μου τα στειλεις με κουριερ αγορι μου,κατα το κοπελα μου.
προβλημα μαζι σου δεν εχω φιλε αλλα να ξερεις οτι εαν ηθελες να γινεις κομαντο να πηγαινες στους ευελπιδες η σε σωματα καταστολης η γενικα σε σωματα ασφαλειας...τωρα εκανες τα χαρτα σου και πιθανοτατα θα περασεις και θα εισαι ειδικο ενστολο προσωπικο στον δημο σου.
πρεπει να ζηλευεις που δεν εισαι αθηνα οποτε για να ζησεις στιγμες αδρεναλινης!
δεν αμφισβητω οτι ειναι μια δουλεια με ρισκα αλλα μην το παρακανουμε κιολας..οσον αφορα τωρα το ξυσιμο που λες εγω αναφερθηκα στα καθηκοντα της δημοτικης αστυνομιας αν αυτα σου φαινονται οτι ειναι λιγα για σενα μαλλον εσυ δεν ξερεις που εκανες τα χαρτια σου και προφανως ολα οσα ειπες μιας και εισαι για επαρχια ειναι αυτα που ζητας απο τη δουλεια σου.
ειδικοδυναμιτες!!!!!!να σου πω οτι δεν πηγαινω στην ερμου γιατι στηριζω τα συνοικιακα καταστηματα! θα πεις οτι ξεφυγα απτο θεμα αλλα δεν καταλαβαινεις οτι το θεμα ειναι ηδη ληξαν.τα αθληματα εγιναν,για οσους δεν δηλωσαν ασθενεια,και οι κομαντο πλεον ειναι ετοιμοι για να περασουν βασικη εκπαιδευση στη σχολη!μη σου πω θα φερουν εκπαιδευτες απτα ΛΟΚ εχω ακουσει.