Δημοτική Αστυνομία
-
npantelis
- Δόκιμος

Evapa έγραψε:kai gia na eimaste antikeimenikoi ta oria stous antres prepei na meiwthoun giati ego eida pollous antres mpouxesides kai mpoulides pou ta pianane mia xara ta oria
Evapa τα όρια δεν έχουν μπει για να κοπεί κάποιος σώνει και καλά, η πολιτεία θα ήταν ικανοποιημένη με τα όρια έστω και αν τα περνούσαν όλοι οι υποψήφιοι, η πολιτεία θεσπίζει συγκεκριμένα όρια τα οποία επιτρέπουν κατά την κρίση της να υπηρετηθεί η συγκεκριμένη θέση. Αν κάποιος είναι μπουχέσας όντως, πώς έτρεξε το 1000αρι; Δεν είναι υποψήφια μοντέλα.
-
Evapa
- Δόκιμος

paidia ego ayto pou leo einai oti mia kopela gia na ta piasei auta ta oria prepei na athleitai kairo na exei poli kali fisiki katastasi se antithesi me tous antrs pou ta pianoun kai entelos agimnastoi kai ayto de sto leo etsi giti eida agoria pou irthan sto gipedo tin teleutai evdomada gia proponisi enas malista pou irthe paizei na min eixe ksanatreksei sti zoi tou pote kai omos ta athlimata ta evgaze, sto orio men alla ta evgaze .den einai logiko loipon na zitas apo tis ginaikes poli kali fisiki katastasi eno apo tous antres oxi kai to 1000ari paidia se emas to kanane agoria pou kapnizane kai den eixan kanei katholou proponiseis me poli kaki fusiki katastasi kai omos to vgazane, elaxistoi kopikan tha eprepe na itan etsi ta oria pou kai apo tous antres na pernane autoi pou exoun an mi ti allo mia kali fisiki katastasi kai oxi oloi
-
npantelis
- Δόκιμος

Evapa να σε ξαναρωτήσω , γιατί όχι όλοι; Υπάρχει κάποιος λόγος που πρέπει να κοπούν ντε και καλά κάποιοι; Όταν γίνονται διαγωνισμοί ΑΣΕΠ αν καταθέσεις τα χαρτιά σου σωστά και πλήρη κόβεται κάποιος; ΟΧΙ.
Γιατί για τη δημοτική αστυνομία πρέπει να κοπεί κάποιος υποχρεωτικά στα αθλήματα; Εσύ μου λες ότι τα είχαν τα όρια χωρίς να έχουν καλή φυσική κατάσταση, αφού έπιασαν τα όρια πώς δεν είχαν καλή φυσική κατάσταση;
Η καλή φυσική κατάσταση για το διαγωνισμό ορίζεται ως αυτή που σου επιτρέπει να πιάσεις τα όρια.
Evapa αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να σκεφτείς για ποιο λόγο μπαίνουν τα όρια, ότι δε μπαίνουν με σκοπό να κοπούν κάποιοι και να ανέβουν κάποιοι άλλοι στην κατάταξη. Τα όρια υπάρχουν με σκοπό μια ελάχιστη αντοχή-ταχύτητα-αλτικότητα-δύναμη, αν την έχει ένας άντρας χωρίς να ασχολείται, εσένα γιατί σε καίει αυτό;
Γιατί για τη δημοτική αστυνομία πρέπει να κοπεί κάποιος υποχρεωτικά στα αθλήματα; Εσύ μου λες ότι τα είχαν τα όρια χωρίς να έχουν καλή φυσική κατάσταση, αφού έπιασαν τα όρια πώς δεν είχαν καλή φυσική κατάσταση;
Η καλή φυσική κατάσταση για το διαγωνισμό ορίζεται ως αυτή που σου επιτρέπει να πιάσεις τα όρια.
Evapa αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να σκεφτείς για ποιο λόγο μπαίνουν τα όρια, ότι δε μπαίνουν με σκοπό να κοπούν κάποιοι και να ανέβουν κάποιοι άλλοι στην κατάταξη. Τα όρια υπάρχουν με σκοπό μια ελάχιστη αντοχή-ταχύτητα-αλτικότητα-δύναμη, αν την έχει ένας άντρας χωρίς να ασχολείται, εσένα γιατί σε καίει αυτό;
-
djensar
- Μόνιμος

μηπως γιατι τα αγορια λιγο πολυ παντα επαιζαν και λιγο ποδοσφαιρακι στο δημοτικο ?
μηπως γιατι ολα τα αθλητικα τμηματα μινι παιδων εχουν κατα κυριο λογο αγορια?
δες μπασκετ δες ποδοσφαιρο δες στιβο...κυριως αγορακια βλεπεις...
κοριτσακια βλεπεις 10-15 στο βολλευ ,καμια 20αρια στο στιβο και καμια 15αρια στο κολυμβητηριο...μετα τελος!
μηπως εμας που ειμαστε γυμναστες μας ακουγε κανεις?
λέγαμε φερτε τα παιδια σας σε αθλητικους χωρους,,κυριαρχει παχυσαρκια,και και και...
Λεγαμε σε γονεις η κορουλα σου κανει κατι?ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...μα τι λες???
ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ....οι περισσοτεροι γονεις εχουν τα κοριτσακια σπιτι και τα ταιζουν λες και ειναι οι βασιλισσες μελισσες...
αυτο που λες ΕΒΑΠΑ ...ΙΣΧΥΟΥΝ ....
αλλα απο τι?τα αγορια εχουν τα ορια γιατι συνηθως ολα παιζανε κατι χρονακια λιγο βολλευ ποδοσφαιρο η μπασκετ...
ακομα και αυτοι που λενε οτι δε κανουν κατι...Στο μηνα το παιζουν 1-2 ..5χ5 η πανε μια βολτα με ποδηλατο η κατι αλλο...(νταξει υπαρχουν και καποιοι μουχλες δε λεω)
αλλα για μια κοπελα που εχει γυμνασει εστω και λιγο το κορμι της ..ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ...
τωρα αμα καποια/καποιος ειναι Σπιτι-Μαμ-Τηλεοραση-Μαμ-Καναπες-Μαμ-Κρεβατι-Μαμ.....
και δεν υπαρχει πουθενα λιγο γυμναστικη ,λεω εγω τωρα,μηπως ειναι φυσιολογικο ?λεω εγω τωρα ε?
μηπως γιατι ολα τα αθλητικα τμηματα μινι παιδων εχουν κατα κυριο λογο αγορια?
δες μπασκετ δες ποδοσφαιρο δες στιβο...κυριως αγορακια βλεπεις...
κοριτσακια βλεπεις 10-15 στο βολλευ ,καμια 20αρια στο στιβο και καμια 15αρια στο κολυμβητηριο...μετα τελος!
μηπως εμας που ειμαστε γυμναστες μας ακουγε κανεις?
λέγαμε φερτε τα παιδια σας σε αθλητικους χωρους,,κυριαρχει παχυσαρκια,και και και...
Λεγαμε σε γονεις η κορουλα σου κανει κατι?ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...μα τι λες???
ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ....οι περισσοτεροι γονεις εχουν τα κοριτσακια σπιτι και τα ταιζουν λες και ειναι οι βασιλισσες μελισσες...
αυτο που λες ΕΒΑΠΑ ...ΙΣΧΥΟΥΝ ....
αλλα απο τι?τα αγορια εχουν τα ορια γιατι συνηθως ολα παιζανε κατι χρονακια λιγο βολλευ ποδοσφαιρο η μπασκετ...
ακομα και αυτοι που λενε οτι δε κανουν κατι...Στο μηνα το παιζουν 1-2 ..5χ5 η πανε μια βολτα με ποδηλατο η κατι αλλο...(νταξει υπαρχουν και καποιοι μουχλες δε λεω)
αλλα για μια κοπελα που εχει γυμνασει εστω και λιγο το κορμι της ..ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ...
τωρα αμα καποια/καποιος ειναι Σπιτι-Μαμ-Τηλεοραση-Μαμ-Καναπες-Μαμ-Κρεβατι-Μαμ.....
και δεν υπαρχει πουθενα λιγο γυμναστικη ,λεω εγω τωρα,μηπως ειναι φυσιολογικο ?λεω εγω τωρα ε?
-
Evapa
- Δόκιμος

panteli mallon den exeis katalavei ti thelo na po i isos ego den ta ekfrazo sosta.fysika kai den tha eprepe na kovetai kapoios kai makari na imastan germania pou o kosmos den kanei aman na mpei sto dimosio giati vriskei douleia kai ston idiotiko tomea kai kanei auti pou exei spoudasei alla...distixos eimaste stin ellada pou dinoun ptixia averta se toso kosmo xoris na mporoun na aporrofisoun olon auton ton kosmo kai makari na itan toses oi theseis osoi kai oi ipopsifioi alla den einai etsi kapoioi prepei na kopoun distixos toulaxiston na einai aksiokratiko auto kai nai enas antras me ayta ta oria den xreiazetai na exei fisiki katastasi gia na ta perasei vevaia mporei aytoi na exoun krinei oti tous kanoun pou profanos auto exei simbei gia na exoun valei ayta ta oria an kai den nomizo na exoun kanei kai kamia epistimoniki meleti tora to pos vgainoun auta ta oria den to ksero pantos to sigouro einai oti enas agumnastos antras ayta ta oria ta pernaei eno mia agumnasti gunaika oxi
-
djensar
- Μόνιμος

Evapa έγραψε:panteli mallon den exeis katalavei ti thelo na po i isos ego den ta ekfrazo sosta.fysika kai den tha eprepe na kovetai kapoios kai makari na imastan germania pou o kosmos den kanei aman na mpei sto dimosio giati vriskei douleia kai ston idiotiko tomea kai kanei auti pou exei spoudasei alla...distixos eimaste stin ellada pou dinoun ptixia averta se toso kosmo xoris na mporoun na aporrofisoun olon auton ton kosmo kai makari na itan toses oi theseis osoi kai oi ipopsifioi alla den einai etsi kapoioi prepei na kopoun distixos toulaxiston na einai aksiokratiko auto kai nai enas antras me ayta ta oria den xreiazetai na exei fisiki katastasi gia na ta perasei vevaia mporei aytoi na exoun krinei oti tous kanoun pou profanos auto exei simbei gia na exoun valei ayta ta oria an kai den nomizo na exoun kanei kai kamia epistimoniki meleti tora to pos vgainoun auta ta oria den to ksero pantos to sigouro einai oti enas agumnastos antras ayta ta oria ta pernaei eno mia agumnasti gunaika oxi
για να μη το κουραζουμε..
μονο σε ενα μπορειτε να μιλατε...στη σφαιρα...
ολα τα αλλα ειναι ισα...και ΠΙΑΣΤΑ και απο τους 2...με λιγη προπονησουλα...
αν σε 2 βδομαδες εκανες ολη τη προπονηση που εχεις κανει τα προηγουμενα 24 χρονια....και παλι φυσιολογικο να μη το πιασεις...
(δεν αναφερομαι σε σενα)
(αλλα οντως αν μια κοπελα Λιμαρε νυχακι σπιτι της 25 χρονια....λιγο Δυσκολο)
αν δε λιμαρε νυχακι ...μην ανησυχεις μα και αν κοπει σιγουρα εφτασε κοντα...
εχω καταστασεις απο αθληματα....ολες οι κοπελες που κοπηκαν 100αρι...ηταν στα 17-18....κοντα δλδ...και με προπονηση θα το φτανε..
τωρα μη μου πεις για αλλες,γιατιαμα δεις καμια με 23 δευτερολεπτα...ειναι το νυχακι που σου λεγα
-
kalaxan
- Μόνιμος

Εγω πάντως ξαναλέω δεν είδα κανεναν αγύμναστο να περνάει τη μέρα που έδωσα.
Όλοι οι γνωστοί μου-παλιοί συμμαθητές-συμμαθήτριες μου που δεν ειχαν γυμναστεί ή γυμνάστηκαν λίγες μέρες,κοπήκανε..κάποιοι περάσανε τα πρώτα αθλήματα αλλά το 1000ρι δεν μπορέσαν να το βγάλουν...
(Αλλά αυτά όπως είπα με επιτροπές εδώ πάνω όχι στην Αθήνα που είναι κουκουρούκου όπως είπατε και εσείς..)
Τώρα αν κάνανε τα όρια ακόμη πιο δύσκολα τότε δε θα περνούσε κυριολεκτικά καμια ''κοινή'' γυναίκα όπως και πολλοί άντρες.Θα ήταν κλειστός διαγωνισμός μόνο για αθλητές/αθλήτριες.Νομίζω οτι τα όρια είναι καλά..
Όλοι οι γνωστοί μου-παλιοί συμμαθητές-συμμαθήτριες μου που δεν ειχαν γυμναστεί ή γυμνάστηκαν λίγες μέρες,κοπήκανε..κάποιοι περάσανε τα πρώτα αθλήματα αλλά το 1000ρι δεν μπορέσαν να το βγάλουν...
(Αλλά αυτά όπως είπα με επιτροπές εδώ πάνω όχι στην Αθήνα που είναι κουκουρούκου όπως είπατε και εσείς..)
Τώρα αν κάνανε τα όρια ακόμη πιο δύσκολα τότε δε θα περνούσε κυριολεκτικά καμια ''κοινή'' γυναίκα όπως και πολλοί άντρες.Θα ήταν κλειστός διαγωνισμός μόνο για αθλητές/αθλήτριες.Νομίζω οτι τα όρια είναι καλά..
-
Evapa
- Δόκιμος

djensar se ayto exeis dikio ontos oi antres eiste pio drastirioi apo tis ginaikes oi perissoteroi toulaxiston omos re c ego eida ena palikari pou irthe gia mia proponisi sto stadio pou pigaina ego kai re c pigaine na pidiksei skama kai eixe ta kleidia tou stin tsepi tou kai koudounizane kai ekane san xazo, mporeis na fantasteis tin eikona einai dinaton na pas na trekseis kai na exeis kleidia, lefta stis tsepes? ma einai geloio.ta na sou po emena auto to paidi gia fitoukla mou ekane perissotero kai den pisteyo oti exei kanei pote sti zoi tou ola auta pou les kai omos re c epidi ton petixa otan diname ta perase leei ta athlimata tora ti exeis na peis e?ama ton evlepes tha katalavenes
-
djensar
- Μόνιμος

Evapa έγραψε:djensar se ayto exeis dikio ontos oi antres eiste pio drastirioi apo tis ginaikes oi perissoteroi toulaxiston omos re c ego eida ena palikari pou irthe gia mia proponisi sto stadio pou pigaina ego kai re c pigaine na pidiksei skama kai eixe ta kleidia tou stin tsepi tou kai koudounizane kai ekane san xazo, mporeis na fantasteis tin eikona einai dinaton na pas na trekseis kai na exeis kleidia, lefta stis tsepes? ma einai geloio.ta na sou po emena auto to paidi gia fitoukla mou ekane perissotero kai den pisteyo oti exei kanei pote sti zoi tou ola auta pou les kai omos re c epidi ton petixa otan diname ta perase leei ta athlimata tora ti exeis na peis e?ama ton evlepes tha katalavenes
μηπως τα χε για πλακα?και ηρθε στο γηπεδο να δοκιμασει τον εαυτο του?
αλλα και πρωτη φορα αν ερχοταν...παλι κατι θα χε κανει πιο πριν...
τωρα αν ηταν μουχλας και τα περασε....ηταν κρυφο ταλεντο...
η αληθεια ειναι οτι πρεπει να εισαι λιγο ΑΛΤΙΚΟΥΛΗΣ για να κανεις 3.60...
Υ.Γ και γω 2 βδομαδες πριν πηγα με γιαλακια,κλειδια στη τσεπη,και ipod στα αυτια/// και παπουτσια περπατηματος,,οποιος με εβλεπε θα πεταγε γιαουρτια μαζι με το πηλινο.....
δε σημαινει αυτο ομως οτι δεν εκανα αθλητισμο ποτε μου...
και θα σου πω κατι αλλο...
εχω κανει αρκετο αθλητισμο-πρωταθλητισμο αλλα και αρκετο ταβλι ....στη ζωη μου...
δεν μπορω να ειμαι 100 %σιγουρος οτι θα περασω...μεχρι τη στιγμη εκεινη...
ακομα και τωρα μου δινω 80% που θα δωσω σε 20 μερες......
ο θεος και η υγεια πρωτα...
-
Evapa
- Δόκιμος

paidia to 1 deyterolepto sto 100ari einai poli diskolo na to rikseis toulaxiston emena me diskolepse para poli eno to 1000ri to kaneis poli pio aneta ti na po diladi ego kanontas proponisi evlepa mera me ti mera treli veltiosi sto 1000ari kai sto mikos sto 100ari gia na rikso to 1 deyterolepto diskolytika para poli
-
life
- Μαθητευόμενος

Λοιπόν τα όρια σίγουρα δεν ήταν εξωπραγματικά, όμως οι κοπέλες έπρεπε να προσπαθήσουν πολύ για να τα βγάλουν. Εγώ προσωπικά που δεν ασχολούμαι καθόλου με γυμναστική δεν δυσκολεύτηκα καθόλου στα αθλήματα, μόνο στο 1000ρι το οποίο ήταν όντως ζόρι. Πάντως κάποιος εντελώς "μπουχέσας" όπως λέει και η φίλη πιο πάνω, σίγουρα δεν τα είχε όλα τα αγωνίσματα.
Και ναι, είναι άδικο που τα όρια είναι κοινά για άντρες και γυναίκες, αλλά γι'αυτό φταίνε οι έξυπνες που είχαν κάνει ένσταση κατά της ποσόστωσης και δικαιώθηκαν και προσλήφθηκαν αναδρομικά. Δυστυχώς δεν μπορείτε να απαιτείτε ισόνομη μεταχείριση και από την μία να μην θέλετε να ισχύει η ποσόστωση αλλά από την άλλη να έχετε ευνοϊκότερους όρους, όπως χαμηλότερα όρια στα αγωνίσματα κτλ...
Και ναι, είναι άδικο που τα όρια είναι κοινά για άντρες και γυναίκες, αλλά γι'αυτό φταίνε οι έξυπνες που είχαν κάνει ένσταση κατά της ποσόστωσης και δικαιώθηκαν και προσλήφθηκαν αναδρομικά. Δυστυχώς δεν μπορείτε να απαιτείτε ισόνομη μεταχείριση και από την μία να μην θέλετε να ισχύει η ποσόστωση αλλά από την άλλη να έχετε ευνοϊκότερους όρους, όπως χαμηλότερα όρια στα αγωνίσματα κτλ...
-
osfp1925
- Δόκιμος

life έγραψε:Και ναι, είναι άδικο που τα όρια είναι κοινά για άντρες και γυναίκες, αλλά γι'αυτό φταίνε οι έξυπνες που είχαν κάνει ένσταση κατά της ποσόστωσης και δικαιώθηκαν και προσλήφθηκαν αναδρομικά. Δυστυχώς δεν μπορείτε να απαιτείτε ισόνομη μεταχείριση και από την μία να μην θέλετε να ισχύει η ποσόστωση αλλά από την άλλη να έχετε ευνοϊκότερους όρους, όπως χαμηλότερα όρια στα αγωνίσματα κτλ...
+100000000
Έτσι είναι θέλετε δεν θέλετε..όταν εγώ ας πούμε πήγαινα μπάλα από 8 χρονών και η ξαδερφή μου έκανε πιάνο..και τώρα που έδωσε δημοτική αστυνομία..με προπόνηση μόνο 2μηνών..και κόπηκε τις έφταιγε το σύστημα..
-
mar1na
- Μαθητευόμενος

Evapa έγραψε:xa xa les na epesa toso ekso kai na itan krifo talento pantos epeidi milisa kai mazi tou emena gia gka gka mou fanike... mporei na ipokrinotan pantos den leo
re su evapa den katalabainoun,mhn asxoloumaste me suta twra.fusika den einai toso eukolo gia tis gunaikes oso gia tous antres!!!!
apla den katalabainoun oti h idia h douleia ths dhmotikhs astunomias einai na grafei klhseis kai na kunhgaei planodious mhn exontas to dikaiwma na tous prosagagei..... otan h dhmotikh astunomia tha prosaxthei sthn elas,h opoia pragmati einai drasthria,emeis tha exoume kanei 5 paidia kai oi antres tha exoun parei 30 kila kai den tha mporoun na phdhksoun 1,5 metro mhkos.....koita to 95% twn 30arhdwn sthn astunomia ....mhn asxoloumaste akomh kai twra sthn teleutaia eutheia me ta oria twn athlhmatwn...auta einai ta ligotera....oi gnwseis kai ta ptuxia den feugoun....h fusikh katastash omws....auto na skefteitai kai na teleiwsei h koubenta oson afora tis adikies....pragmati gia na kopsoun kosmo einai ta oria gia mia douleia pou den ta xreiazetai...prepei na to dexthoume omws mias kai phgame kai dwsame ta athlimata kai apodextheikame tous orous tis prokhrukseis pou htan antisuntagmatikoi...opoios hthele kai eixe ta kotsia kai tis antoxes as ekane prosfugh gia thn antisuntagmatikothta klp klp.as poume kati allo twra...egw se katalabainw apoluta giati mou htan polu duskolo..blepeis omws apo kanenan na mporei na krinei antikeimenika edw mesa ,oson afora ta athlimata ,apo tous antres?????? egw pantws oxi!!! opote sunexise kai perimene ta dikai apotelesmata kopela mou...afou perases ola ta athlimata 99,9999999% tha peraseis!!!!! kalh epituxia se olous sas kai anoikste ta muala sas kai deite thn pragmatikothta apeksarthmenoi apo zhleies kai kakies!!!!!!! eimaste sthn telikh eutheia to kalutero einai o enas na ftiaxnoume thn psuxologia tou allou kai oxi na thn xalame!!!!!go on!
Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 14 επισκέπτες