Δημοτική Αστυνομία

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
davetasos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό davetasos » Παρ Δεκ 18, 2009 12:27 pm

katia26 έγραψε:
nikos_83 έγραψε:
katia26 έγραψε:
M0nadik0s έγραψε:yparxei periptwsh na kopoun atoma sta psyxotexnika?kreroun kati oi palaioteroi?rwtaw epeidh eimai pros to parwn epilaxontas kai to skeftomai na katebw athina gia psyxotexnika...

ego de 8a pao kan..eimai ektos ton 180 gia ΔΕ kai milodas me atoma apo thn perifereia m ipan min perimeneis na kopoun polloi apo a8limata kai eidika apo psixotexnika.me liga logia tsaba to agxos gia mines(toulaxiston gia mena)
mias kai eimai 300 stin katataksi logo tou oti den m piasane edopiotita,xa8ike to oneiro gia ena kalitero avrio.makari na htan ta alimata aksiokratika kai oxi na pernage o ka8enas,vevea osoi exon ta moria de tus kunai kaneis ,kai eilikrina sigxaritiria safta ta paidia ..distixos logo ilikias de 8a boreso na ksanadoso xartia gia dimotiki astinomia.opote 8a parameino politria se magazia me rouxa..elpizo oxi gia pada..
kali tyxh se osous de kataferoun na boun.filia

Κάτια δε χρειάζεται να απογοητεύσαι. Διάβασα με προσοχή το τελευταίο σου post και ειλικρινά σε καταλαβαίνω. Δεν είναι όμως και η τελευταία ευκαιρία της ζωής μας. Και το πιο σίγουρο από όλα είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να παραμείνεις πωλήτρια από τη στιγμή που το κυνηγάς. Αν συνεχίσεις έτσι θα σου κάτσει κάτι... αρκεί να το παλεύεις... Από τη στιγμή που υπάρχει αυτό το όριο ηλικίας ίσως είναι η τελευταία σου ευκαιρία στη δημοτική αστυνομία (αν και η 300η θέση δεν είναι και τόσο αισιόδοξη) αλλά όχι και για άλλες προκυρήξεις... Έλεος δηλαδή...
Στην περιφέρεια που μίλησες σου είπαν στο περίπου πόσα άτομα από τους πρώτους 180 ενδεχομένως να κοπούν πάνω κάτω;;;

piga gia na diekdikiso ta moria tis edopiotitas alla de boro ek ton ysteron..milisa me ti dief8idria tin idia ,de m ipe perisotera para mono oti den prokite na kopoun tosoi polloi sta a8limata oste na peraso.an kai eixa elpides me afta pou eida sta a8limata..oti 9stis 10 kopeles kopikan xalara..(nai aniko sto 1/10) eki mou kopikan maxairi oi elpides..kati de 8a kserun ekei mesa?
otan exo kopei apo panelinies,eidikous frourous, kai ena soro alles prokiriksis -douleies logiko einai na ais8anomai etsi..afth nai itan i teleftea m efkeria.
pisteva sto ka8e ebodio gia kalo alla fainetai oti den isxyei panta..

Katia febrouario martio bgainei prokiriksi eidikon frouron .... mazepse moria kai prospathise..

savas
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό savas » Παρ Δεκ 18, 2009 1:02 pm

Evapa έγραψε:an koitaksete ta apotelesmata se alles perifereies iparxoun dimoi stous opoious den exei perasei oyte mia ginaika p.x. sto dimo stayroupolis p.e kai se allous dimous kia malista kopsane kopeles pou itan protes sti lista pou simainei oti itan aksiokrtika e den mporei re paidia ola ta lamogia lete na mazeytikan stin athina ti sto kalo,ego pantos pou ta eida anapterothika ligaki.ela na anevainoume ligaki kai na min apogoiteuomaste

κσλσ τα λες εσυ , αλλα εξηγησε μου για ποιο λογο σε ολες τις περιφερειες οταν καποιος δεν επιανε το οριο πχ στην σφαιρα, κοβοταν αμεσως και δεν πηγαινε στα υπολοιπα, ενω στην αττικη ανεξαρτητα αν επιανες τα ορια συνεχιζες σε ολα τα αγωνισματα.επιπλεον γιατι μονο στην αττικη δεν εχει ανακοινωθει ο πινακασ επιτυχοντων-αποτυχοντων στα αθληματα, αλλα περιμενουν να δωσουν και αυτοι που ειναι απο αναβολη και μετα?μηπως δεν ειναι τοσο αξιοκρατικα στην αθηνα και κατι μαγειρευεται?

kalaxan
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό kalaxan » Παρ Δεκ 18, 2009 2:05 pm

Evapa έγραψε:an koitaksete ta apotelesmata se alles perifereies iparxoun dimoi stous opoious den exei perasei oyte mia ginaika p.x. sto dimo stayroupolis p.e kai se allous dimous kia malista kopsane kopeles pou itan protes sti lista pou simainei oti itan aksiokrtika e den mporei re paidia ola ta lamogia lete na mazeytikan stin athina ti sto kalo,ego pantos pou ta eida anapterothika ligaki.ela na anevainoume ligaki kai na min apogoiteuomaste

Evapa από ότι φαίνεται..άλλο κράτος η Αθήνα...Και μένα το καλοκαίρι(ξέρω σας έχω πρήξει) οι επιτροπές της Αθήνας με φάγανε και δεν πέρασα αστυφυλάκων επειδή τους περάσαν σχεδόν όλους..Αλλά δεν πειράζει κάθε εμπόδιο σε καλό και εγώ προσωπικά στάθηκα πολύ τυχερός..

Τώρα σχετικά με τις γυναίκες θέλω να πω πως στη Θεσνίκη για 11 θέσεις περάσανε 4 γύναικες..μεγάλο ποσοστό αν το συγκρίνουμε με τη ποσόστωση 15% και τα μικρότερα όρια..οπότε δεν τίθεται θέμα σύγκρισης..
Και σας διαβεβαιώ πως οι γυναίκες που περάσανε το αξίζανε και με το παραπάνω..τουλάχιστον οι 2 που είδα εγώ και περάσανε στους επιτυχόντες για 2 δήμους..

Πάντως μην προδικάζετε ακόμη για την Αθήνα, δεν βγήκαν ακόμη οι πίνακες..μπορεί katia26 να αποδειχθεί τελικά οτι και η Αθήνα κινήθηκς αξιοκρατικά που αν συμβεί για μένα έχεις πολλές πιθανότητες καθώς πάνω από το 60% των υποψηφίων συνολικά κόβεται σε υψομέτρηση-αθλήματα..

Τέλος όσο αφορά τα ψυχοτεχνικά θεωρώ απίθανο να κοπεί κάποιος, αλλά πολύ πιθανό να μην προσέλθει.Να το μετάνιωσε πχ ή να πέρασε αλλού..(και αυτά έχουν συμβεί όπως είδα σε περσινές απαντήσεις).
Καλή επιτυχία.

Χθες, λόγω της φύσης της δουλειάς μου ανακοίνωσα στην εταιρία μου την προσπάθεια μου για τη δημοτική αστυνομία και ουσιαστικά προανακοίνωσα την(και μάλιστα μου την είπανε που τους το είπα ''τελευταία στιγμή')..Έκανε κανείς κάτι παρόμοιο?

seth
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό seth » Παρ Δεκ 18, 2009 2:14 pm

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 17/12/2009
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Αριθ. Πρωτ. : Δ.Υ.
-------------------------------------------
Ταχ. Δ/νση : Κατεχάκη 56
Ταχ. Κώδικας : 115 25 Αθήνα

ΘΕΜΑ: «Αποτελέσματα αθλητικών δοκιμασιών».

Οι υποψήφιοι που προσήλθαν στις αθλητικές δοκιμασίες που πραγματοποιήθηκαν 9/12 – 12/12/2009, στο Στάδιο του Εθνικού και στο Στάδιο του Πανελληνίου θα μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα ως εξής :
1. Οι πίνακες του άρθρου 7 παρ. 6 του Π.Δ. 135/2006 (πίνακες που περιλαμβάνουν κατά στήλη όλα τα σχετικά με την εξέτασή τους στοιχεία – ανάστημα & αθλητικές επιδόσεις) για τους υποψηφίους του Δήμου Αθηναίων, θα αναρτηθούν στο Δημοτικό Κατάστημα στην οδό Λιοσίων 22 την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009.
2. Οι πίνακες του άρθρου 7 παρ. 6 του Π.Δ. 135/2006 (πίνακες που περιλαμβάνουν κατά στήλη όλα τα σχετικά με την εξέτασή τους στοιχεία – ανάστημα & αθλητικές επιδόσεις) για τους υποψηφίους των υπόλοιπων Δήμων της προκήρυξης, θα αναρτηθούν στα αντίστοιχα Δημοτικά Καταστήματα, την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009.

seth
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό seth » Παρ Δεκ 18, 2009 3:02 pm

seth έγραψε:ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 17/12/2009
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ( Sorry παίδες δεν φταίω εγώ το αλλάξανε πάλι!)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 17/12/2009
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Οι υποψήφιοι που προσήλθαν στις αθλητικές δοκιμασίες που πραγματοποιήθηκαν 9/12 – 12/12/2009, στο Στάδιο του Εθνικού και στο Στάδιο του Πανελληνίου θα μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα αφού ολοκληρώσουν τις αθλητικές δοκιμασίες και οι υπόλοιποι υποψήφιοι που πήραν αναβολή, όπως ορίζεται ρητά στις διατάξεις του π.δ.135/2006.
Πιο συγκεκριμένα :
1. Οι πίνακες του άρθρου 7 παρ. 6 του Π.Δ. 135/2006 (πίνακες που περιλαμβάνουν κατά στήλη όλα τα σχετικά με την εξέτασή τους στοιχεία – ανάστημα & αθλητικές επιδόσεις) για τους υποψηφίους του Δήμου Αθηναίων, θα αναρτηθούν στο Δημοτικό Κατάστημα στην οδό Λιοσίων 22 την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010.
2. Οι πίνακες του άρθρου 7 παρ. 6 του Π.Δ. 135/2006 (πίνακες που περιλαμβάνουν κατά στήλη όλα τα σχετικά με την εξέτασή τους στοιχεία – ανάστημα & αθλητικές επιδόσεις) για τους υποψηφίους των υπόλοιπων Δήμων της προκήρυξης, θα αναρτηθούν στα αντίστοιχα Δημοτικά Καταστήματα, την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010.

Οι υποψήφιοι που προσήλθαν στις αθλητικές δοκιμασίες που πραγματοποιήθηκαν 9/12 – 12/12/2009, στο Στάδιο του Εθνικού και στο Στάδιο του Πανελληνίου θα μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα ως εξής :
1. Οι πίνακες του άρθρου 7 παρ. 6 του Π.Δ. 135/2006 (πίνακες που περιλαμβάνουν κατά στήλη όλα τα σχετικά με την εξέτασή τους στοιχεία – ανάστημα & αθλητικές επιδόσεις) για τους υποψηφίους του Δήμου Αθηναίων, θα αναρτηθούν στο Δημοτικό Κατάστημα στην οδό Λιοσίων 22 την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009.
2. Οι πίνακες του άρθρου 7 παρ. 6 του Π.Δ. 135/2006 (πίνακες που περιλαμβάνουν κατά στήλη όλα τα σχετικά με την εξέτασή τους στοιχεία – ανάστημα & αθλητικές επιδόσεις) για τους υποψηφίους των υπόλοιπων Δήμων της προκήρυξης, θα αναρτηθούν στα αντίστοιχα Δημοτικά Καταστήματα, την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009.

nikos_83
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό nikos_83 » Παρ Δεκ 18, 2009 3:59 pm

Τι καλά... Άντε λοιπόν παιδιά... Καλά Χριστούγεννα, Καλή Πρωτοχρονιά... Και τα ξαναλέμε 15 Γενάρη...

maritana
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό maritana » Παρ Δεκ 18, 2009 5:29 pm

μας κοροιδεύουνε....................? είναι δυνατόν? είχαν γραψει δεκεμβρη και τώρα λενε ιανουαριο? θα τρελαθούμε

savas
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό savas » Παρ Δεκ 18, 2009 7:14 pm

maritana έγραψε:μας κοροιδεύουνε....................? είναι δυνατόν? είχαν γραψει δεκεμβρη και τώρα λενε ιανουαριο? θα τρελαθούμε

καλα τι γινετε ρε παιδια, γιατι τοσο μαγειρεμα. δηλ τοσο δυσκολο ειναι να ανακοινωσουν απο τωρα τους επιτυχοντες οπως στις αλλες περιφερειες?τι φοβουνται?

athina16
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό athina16 » Παρ Δεκ 18, 2009 7:28 pm

katia26 έγραψε:
M0nadik0s έγραψε:yparxei periptwsh na kopoun atoma sta psyxotexnika?kreroun kati oi palaioteroi?rwtaw epeidh eimai pros to parwn epilaxontas kai to skeftomai na katebw athina gia psyxotexnika...

ego de 8a pao kan..eimai ektos ton 180 gia ΔΕ kai milodas me atoma apo thn perifereia m ipan min perimeneis na kopoun polloi apo a8limata kai eidika apo psixotexnika.me liga logia tsaba to agxos gia mines(toulaxiston gia mena)
mias kai eimai 300 stin katataksi logo tou oti den m piasane edopiotita,xa8ike to oneiro gia ena kalitero avrio.makari na htan ta alimata aksiokratika kai oxi na pernage o ka8enas,vevea osoi exon ta moria de tus kunai kaneis ,kai eilikrina sigxaritiria safta ta paidia ..distixos logo ilikias de 8a boreso na ksanadoso xartia gia dimotiki astinomia.opote 8a parameino politria se magazia me rouxa..elpizo oxi gia pada..

ΚΑΤΙΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΙΛΙΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ.ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΙΣΩΣ ΓΙΝΕΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ.ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΣΟΙ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ.ΚΟΠΗΚΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 180 ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ,ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ!!! ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΨΥΧΟΤΕΧΝΙΚΑ!!!! ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ...

nikos_83
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό nikos_83 » Παρ Δεκ 18, 2009 7:41 pm

athina16 έγραψε:
katia26 έγραψε:

ΚΑΤΙΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΙΛΙΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ.ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΙΣΩΣ ΓΙΝΕΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ.ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΣΟΙ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ.ΚΟΠΗΚΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 180 ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ,ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ!!! ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΨΥΧΟΤΕΧΝΙΚΑ!!!! ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ...

Αθηνά σου είπαν εσένα ότι κόπηκες;;; Γιατί από ότι ξέρω δεν έλεγαν σε κανέναν αν πέρασε ή αν κόπηκε...

Evapa
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Evapa » Σάβ Δεκ 19, 2009 12:00 am

re paidia den legane an perases i an kopikes alla sou legane tis epidoseis sou.ikseres ti ekanes se antithesh me alles xronies pou den sou legane tis epidoseis sou kai ekei epefte to mageirema pantos ematha oti persi sto marousi pou eixe tis polles theseis gia p.e (25 ipopsifioi gia 11 theseis) egine sfagi mono mia kopela perase kai oi ipoloipoi antres pos sas fainetai esas ayto.kai persi den tous legane figete alla tous vazane na ta dosoun ola ta athlimata.parola ayta sto telos itan aksiokratikoi....ego apla to mono pou leo einai na min apogoiteuomaste akoma.as perasoume toulaxiston kala ta xristougenna

Evapa
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Evapa » Σάβ Δεκ 19, 2009 12:09 am

kalaxan έγραψε:

Evapa από ότι φαίνεται..άλλο κράτος η Αθήνα...Και μένα το καλοκαίρι(ξέρω σας έχω πρήξει) οι επιτροπές της Αθήνας με φάγανε και δεν πέρασα αστυφυλάκων επειδή τους περάσαν σχεδόν όλους..Αλλά δεν πειράζει κάθε εμπόδιο σε καλό και εγώ προσωπικά στάθηκα πολύ τυχερός..

Τώρα σχετικά με τις γυναίκες θέλω να πω πως στη Θεσνίκη για 11 θέσεις περάσανε 4 γύναικες..μεγάλο ποσοστό αν το συγκρίνουμε με τη ποσόστωση 15% και τα μικρότερα όρια..οπότε δεν τίθεται θέμα σύγκρισης..
Και σας διαβεβαιώ πως οι γυναίκες που περάσανε το αξίζανε και με το παραπάνω..τουλάχιστον οι 2 που είδα εγώ και περάσανε στους επιτυχόντες για 2 δήμους..

Πάντως μην προδικάζετε ακόμη για την Αθήνα, δεν βγήκαν ακόμη οι πίνακες..μπορεί katia26 να αποδειχθεί τελικά οτι και η Αθήνα κινήθηκς αξιοκρατικά που αν συμβεί για μένα έχεις πολλές πιθανότητες καθώς πάνω από το 60% των υποψηφίων συνολικά κόβεται σε υψομέτρηση-αθλήματα..

Τέλος όσο αφορά τα ψυχοτεχνικά θεωρώ απίθανο να κοπεί κάποιος, αλλά πολύ πιθανό να μην προσέλθει.Να το μετάνιωσε πχ ή να πέρασε αλλού..(και αυτά έχουν συμβεί όπως είδα σε περσινές απαντήσεις).
Καλή επιτυχία.

Χθες, λόγω της φύσης της δουλειάς μου ανακοίνωσα στην εταιρία μου την προσπάθεια μου για τη δημοτική αστυνομία και ουσιαστικά προανακοίνωσα την(και μάλιστα μου την είπανε που τους το είπα ''τελευταία στιγμή')..Έκανε κανείς κάτι παρόμοιο?

pantos kalaxan epidi ta eida ta oria pou piasan oi kopeles pou itan epitixouses stin simproteuousa eixane kanei oi perissoteres to 100ari 13 kai 14 deyterolepta kapoies eixan paei kalitera kai apo tous antres , aytous tous xronous gia na tous petixei mia ginaika an den einai athlitria tou stivou sigoura kanei athlitismo xronia gia na min po kai protathlitismo anyway kala kanane kai tin vgalane tin posostosi giati autes oi kopeles den tha pernousan parolo pou to aksizoun. pantos kai se mas ipirxe ena palikari pou ekane 3.10 to 1000ari stin athina env oi ipoloipoi antres sernontan mprosta se auton alla autos mathame oti ekane protathlitismo sta 400!!!

Evapa
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Evapa » Σάβ Δεκ 19, 2009 12:12 am

kai gia na eimaste antikeimenikoi ta oria stous antres prepei na meiwthoun giati ego eida pollous antres mpouxesides kai mpoulides pou ta pianane mia xara ta oria

kalaxan
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό kalaxan » Σάβ Δεκ 19, 2009 12:28 am

Evapa έγραψε:kai gia na eimaste antikeimenikoi ta oria stous antres prepei na meiwthoun giati ego eida pollous antres mpouxesides kai mpoulides pou ta pianane mia xara ta oria

Έτσι όπως δώσαμε εμείς τα αθλήματα, (όλα την ίδια μέρα,το 1000ρι τελευταίο,στο μήκος μετρούσε άκυρα κτλ) πολύ δύσκολα ένας μπουχέσας θα τα έπιανε..και όπως είδες κοπήκανε πολλοί άντρες και προσωπικά δεν είδα κάποιον μπουχέσα ή αγύμναστο να τα πιάνει...

Σίγουρα αν κανανε πιο αυστηρά για τους άντρες τα όρια θα έπρεπε να αυξήσουν αρκετά τη σφαίρα..4,50 μέσο όρο είναι πολύ λίγο..

athina16
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό athina16 » Σάβ Δεκ 19, 2009 9:54 am

nikos_83 έγραψε:
athina16 έγραψε:
katia26 έγραψε:

Αθηνά σου είπαν εσένα ότι κόπηκες;;; Γιατί από ότι ξέρω δεν έλεγαν σε κανέναν αν πέρασε ή αν κόπηκε...

ΝΙΚΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΟΠΗΚΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥ.Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΜΕΣΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΡΙΑ,ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΑΝΕ ΒΑΣΗ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ.

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες