Δημοτική Αστυνομία
-
Vaggelis88
- Μαθητευόμενος

-
Vaggelis88
- Μαθητευόμενος

-
kalaxan
- Μόνιμος

Vaggelis88 έγραψε:telika kseroume pote peripou tha mas fonaksoun gia psixotexnika i pote tha anartithoun oi pinakes epityxontwn sta athlimata?
Λογικά 18-19 Ιανουαρίου θα πάτε για ψυχοτεχνικά οι του Νομού Αττικής.Αφού 11-13 δίνουν αθλήματα οι εξ αναβολής.
Όσο για τους πρώτους πίνακες λογικά πρεπει να βγουν πριν τις γιορτές.
-
kalaxan
- Μόνιμος

-
kalaxan
- Μόνιμος

-
trip
- Μόνιμος

kalaxan έγραψε:trip έγραψε:kalaxan έγραψε:Α σε μας επίσης βγήκαν οι πίνακες καταταξης από τα αθλήματα.
Μπορεις να γραψεις το site;
Αναφερει και οσους δεν προσηλθαν λογω αναβολης;
Στο rcm.gr θα το βρείτε για τη Θεσσαλονίκη.Μπορείτε να κατεβάσετε και τους πίνακες.
ευχαριστω το βρηκα.Αρα να περιμενουμε και εμεις απο Περιφερεια Κρητης.
-
kalaxan
- Μόνιμος

-
trip
- Μόνιμος

kalaxan έγραψε:Aν προσέξετε στην περιφέρεια μου κανείς δεν πήρε αναβολή για τα αθλήματα ενώ οι υποψήφιοι ήταν παρα πολλοί για τις θέσεις και δεν αναφέρει προσωρινός πίνακας..
Ή πήραν αναβολή αλλά δεν το διευκρινίζει?Πάντως στο δήμο μου σίγουρα κανείς δεν πήρε αναβολή..
Αν δεις την κατηγορια ΤΕ Δημος Σταυρουπολης αναφερει ενα ατομο που δεν προσηλθε για λογους υγειας και εγινε δεκτη η αιτηση του για αναβολη.
-
kalaxan
- Μόνιμος

trip έγραψε:kalaxan έγραψε:Aν προσέξετε στην περιφέρεια μου κανείς δεν πήρε αναβολή για τα αθλήματα ενώ οι υποψήφιοι ήταν παρα πολλοί για τις θέσεις και δεν αναφέρει προσωρινός πίνακας..
Ή πήραν αναβολή αλλά δεν το διευκρινίζει?Πάντως στο δήμο μου σίγουρα κανείς δεν πήρε αναβολή..
Αν δεις την κατηγορια ΤΕ Δημος Σταυρουπολης αναφερει ενα ατομο που δεν προσηλθε για λογους υγειας και εγινε δεκτη η αιτηση του για αναβολη.
οκ δεν το πρόσεξα.
-
trip
- Μόνιμος

kalaxan έγραψε:trip έγραψε:kalaxan έγραψε:Aν προσέξετε στην περιφέρεια μου κανείς δεν πήρε αναβολή για τα αθλήματα ενώ οι υποψήφιοι ήταν παρα πολλοί για τις θέσεις και δεν αναφέρει προσωρινός πίνακας..
οκ δεν το πρόσεξα.
Αρα αναφερει και οσους πηραν αναβολη οι οποιοι ειναι μονο ενας ή ελαχιστοι τελοσπαντων.
Kalaxan μαλλον ειστε πιο τιμιοι εσεις εκει στο Βορα.
-
kalaxan
- Μόνιμος

trip έγραψε:kalaxan έγραψε:trip έγραψε:kalaxan έγραψε:Aν προσέξετε στην περιφέρεια μου κανείς δεν πήρε αναβολή για τα αθλήματα ενώ οι υποψήφιοι ήταν παρα πολλοί για τις θέσεις και δεν αναφέρει προσωρινός πίνακας..
οκ δεν το πρόσεξα.
Αρα αναφερει και οσους πηραν αναβολη οι οποιοι ειναι μονο ενας ή ελαχιστοι τελοσπαντων.
Kalaxan μαλλον ειστε πιο τιμιοι εσεις εκει στο Βορα.
Ναι οι πίνακες είναι πολύ κατατοπιστικοί-αναλυτικοί.Οι επιτροπές ήταν δίκαιες.Επίσης φέτος πήρε μόνο 11 άτομα σε όλη τη Θεσνίκη.Η αναλογία υποψήφιοι/θέσεις ήταν πάρα πολύ μικρή.
Και επειδή αυτά είχαν ακουστεί οτι η επιτροπή δε χαρίστηκε περυσι,αναβολή (φαντάζομαι) πήρε μόνο αυτός που είχε πραγματικά πρόβλημα.
Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 20 επισκέπτες