Δημοτική Αστυνομία

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
Evapa
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Evapa » Τετ Δεκ 16, 2009 6:35 pm

pantws paidia metaksi mas an sinexisoun na kathisteroun na vgaloun ta apotelesmata tha me deite kai emena se ayto to psixiatrio pou lete na kano parea me ton vonapzrti kai to mega aleksandro...popo ti agxos einai auto!!!

Vaggelis88
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Vaggelis88 » Τετ Δεκ 16, 2009 6:44 pm

Evapa έγραψε:pantws paidia metaksi mas an sinexisoun na kathisteroun na vgaloun ta apotelesmata tha me deite kai emena se ayto to psixiatrio pou lete na kano parea me ton vonapzrti kai to mega aleksandro...popo ti agxos einai auto!!!

xaxaxaxax auto ksanapesto :shock:

Vaggelis88
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Vaggelis88 » Τετ Δεκ 16, 2009 8:39 pm

telika kseroume pote peripou tha mas fonaksoun gia psixotexnika i pote tha anartithoun oi pinakes epityxontwn sta athlimata?

kalaxan
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό kalaxan » Τετ Δεκ 16, 2009 8:53 pm

Vaggelis88 έγραψε:telika kseroume pote peripou tha mas fonaksoun gia psixotexnika i pote tha anartithoun oi pinakes epityxontwn sta athlimata?

Λογικά 18-19 Ιανουαρίου θα πάτε για ψυχοτεχνικά οι του Νομού Αττικής.Αφού 11-13 δίνουν αθλήματα οι εξ αναβολής.
Όσο για τους πρώτους πίνακες λογικά πρεπει να βγουν πριν τις γιορτές.

Evapa
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Evapa » Τετ Δεκ 16, 2009 11:43 pm

paidia emena mia kopela pou eixe perasei propersi sti dimotiki astyniomia mou eipe oti oi pinakes vgainoun afou dosoun kai ta athlimata aytoi pou exoun parei anavoli ara logika mesa genari ths vgoun

kalaxan
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό kalaxan » Πέμ Δεκ 17, 2009 10:29 am

Mηπως ξερετε ο Καποδίστριας 2 πως μπορεί να μας επηρεάσει?
Σε μενα ο δήμος μου που έχει δημοτική αστυνομία ενώνεται το 2010 με άλλους 2 δήμους που δεν εχουν δημοτική αστυνομία.

Πέρα από τα όρια ευθύνης που μεγαλώνουν αλλάζει κάτι άλλο?

kalaxan
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό kalaxan » Πέμ Δεκ 17, 2009 10:29 am

Α σε μας επίσης βγήκαν οι πίνακες καταταξης από τα αθλήματα.

trip
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό trip » Πέμ Δεκ 17, 2009 10:34 am

kalaxan έγραψε:Α σε μας επίσης βγήκαν οι πίνακες καταταξης από τα αθλήματα.

Μπορεις να γραψεις το site;
Αναφερει και οσους δεν προσηλθαν λογω αναβολης;

kalaxan
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό kalaxan » Πέμ Δεκ 17, 2009 10:47 am

trip έγραψε:

Στο rcm.gr θα το βρείτε για τη Θεσσαλονίκη.Μπορείτε να κατεβάσετε και τους πίνακες.

trip
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό trip » Πέμ Δεκ 17, 2009 10:54 am

kalaxan έγραψε:
trip έγραψε:

Στο rcm.gr θα το βρείτε για τη Θεσσαλονίκη.Μπορείτε να κατεβάσετε και τους πίνακες.

ευχαριστω το βρηκα.Αρα να περιμενουμε και εμεις απο Περιφερεια Κρητης.

kalaxan
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό kalaxan » Πέμ Δεκ 17, 2009 1:31 pm

Aν προσέξετε στην περιφέρεια μου κανείς δεν πήρε αναβολή για τα αθλήματα ενώ οι υποψήφιοι ήταν παρα πολλοί για τις θέσεις και δεν αναφέρει προσωρινός πίνακας..
Ή πήραν αναβολή αλλά δεν το διευκρινίζει?Πάντως στο δήμο μου σίγουρα κανείς δεν πήρε αναβολή..

trip
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό trip » Πέμ Δεκ 17, 2009 1:36 pm

kalaxan έγραψε:Aν προσέξετε στην περιφέρεια μου κανείς δεν πήρε αναβολή για τα αθλήματα ενώ οι υποψήφιοι ήταν παρα πολλοί για τις θέσεις και δεν αναφέρει προσωρινός πίνακας..
Ή πήραν αναβολή αλλά δεν το διευκρινίζει?Πάντως στο δήμο μου σίγουρα κανείς δεν πήρε αναβολή..

Αν δεις την κατηγορια ΤΕ Δημος Σταυρουπολης αναφερει ενα ατομο που δεν προσηλθε για λογους υγειας και εγινε δεκτη η αιτηση του για αναβολη.

kalaxan
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό kalaxan » Πέμ Δεκ 17, 2009 1:44 pm

trip έγραψε:
kalaxan έγραψε:Aν προσέξετε στην περιφέρεια μου κανείς δεν πήρε αναβολή για τα αθλήματα ενώ οι υποψήφιοι ήταν παρα πολλοί για τις θέσεις και δεν αναφέρει προσωρινός πίνακας..

Αν δεις την κατηγορια ΤΕ Δημος Σταυρουπολης αναφερει ενα ατομο που δεν προσηλθε για λογους υγειας και εγινε δεκτη η αιτηση του για αναβολη.

οκ δεν το πρόσεξα.

trip
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό trip » Πέμ Δεκ 17, 2009 1:49 pm

kalaxan έγραψε:
trip έγραψε:

οκ δεν το πρόσεξα.

Αρα αναφερει και οσους πηραν αναβολη οι οποιοι ειναι μονο ενας ή ελαχιστοι τελοσπαντων.
Kalaxan μαλλον ειστε πιο τιμιοι εσεις εκει στο Βορα.

kalaxan
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό kalaxan » Πέμ Δεκ 17, 2009 1:59 pm

trip έγραψε:
kalaxan έγραψε:
trip έγραψε:

οκ δεν το πρόσεξα.

Αρα αναφερει και οσους πηραν αναβολη οι οποιοι ειναι μονο ενας ή ελαχιστοι τελοσπαντων.
Kalaxan μαλλον ειστε πιο τιμιοι εσεις εκει στο Βορα.

Ναι οι πίνακες είναι πολύ κατατοπιστικοί-αναλυτικοί.Οι επιτροπές ήταν δίκαιες.Επίσης φέτος πήρε μόνο 11 άτομα σε όλη τη Θεσνίκη.Η αναλογία υποψήφιοι/θέσεις ήταν πάρα πολύ μικρή.

Και επειδή αυτά είχαν ακουστεί οτι η επιτροπή δε χαρίστηκε περυσι,αναβολή (φαντάζομαι) πήρε μόνο αυτός που είχε πραγματικά πρόβλημα.

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 18 επισκέπτες