Δημοτική Αστυνομία

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
dumanian
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό dumanian » Δευ Δεκ 14, 2009 11:40 pm

davetasos έγραψε:Θα τους κανεις μηνυση με ποια δικαιολογια? Οτι τους βλεπεις να προπονουνται στο γηπεδο? Σοβαρεψου.... Εχουν χαρτι γιατρου που αποδεικνυει οτι την μερα των αθληματων ειχαν προβλημα, οχι οτι ηταν αναπηροι...

τα εγγραφα που ειναι σφραγισμενα απο το νοσοκομειο Χανιων ειναι στη διαθεση του δικηγορου μου( μπορώ να σου δωσω τις γνωματευσεις να τις διαβάσεις αν δεν εχεις ηδη μια απο αυτές).Δεν ειναι άδικο γι αυτους που εξεταστηκαν και κοπηκαν για 5 εκ.για παραδειγμα στο μηκος? καποιοι πονηροι να εχουν περιθώριο προετοιμασιας αλλες 30 ημέρες?εσύ τι αποψη εχεις?

davetasos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό davetasos » Τρί Δεκ 15, 2009 1:56 am

dumanian έγραψε:
davetasos έγραψε:Θα τους κανεις μηνυση με ποια δικαιολογια? Οτι τους βλεπεις να προπονουνται στο γηπεδο? Σοβαρεψου.... Εχουν χαρτι γιατρου που αποδεικνυει οτι την μερα των αθληματων ειχαν προβλημα, οχι οτι ηταν αναπηροι...

τα εγγραφα που ειναι σφραγισμενα απο το νοσοκομειο Χανιων ειναι στη διαθεση του δικηγορου μου( μπορώ να σου δωσω τις γνωματευσεις να τις διαβάσεις αν δεν εχεις ηδη μια απο αυτές).Δεν ειναι άδικο γι αυτους που εξεταστηκαν και κοπηκαν για 5 εκ.για παραδειγμα στο μηκος? καποιοι πονηροι να εχουν περιθώριο προετοιμασιας αλλες 30 ημέρες?εσύ τι αποψη εχεις?

Κανε οτι νομιζεις... εγω παντως εκανα προπονηση και περασα τα αθληματα με θλαση και τραβηγμα στα ποδια, πονουσα αλλα ετρεχα σαν μην ειχα τιποτα.
Και στην τελικη το πολυ πολυ να σου κανουν και οι αλλοι μηνυση για παραβιαση προσωπικων δεδομενων που τους τραβηξες με καμερα χωρις την αδεια τους....

kalaxan
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό kalaxan » Τρί Δεκ 15, 2009 12:02 pm

mar1na έγραψε:
kalaxan έγραψε:Ψυχοτεχνικά ξέρετε αν θα δώσουμε όλοι τελικά στους Θρακομακεδόνες όπως πέρυσι?

kalaxan ευγε! αυτο που περιμενες τοσο καιρο! ευχομαι καλη επιτυχια στα ψυχοτεχνικα...πρεπει να εχεις αγχος ε?

Eυχαριστώ,ευχαριστώ..
Αλλά γιατί να έχω άγχος?

Αφού δίπλα στο ψυχιατρείο της Σταυρούπολης μεγάλωσα για να μην πω και μέσα τόσες φορές που μπήκα βγήκα...
Ξέρεις την είσοδο δεν την φυλάνε αυστηρα..Έχει και ένα πέρασμα από πίσω..

Γνώρισα που λες τον Μητσάρα που του αρέσει να ρεύεται μπροστά σε κόσμο,το (Μέγα) Αλέξανδρο που μια μέρα θα κάνει την Ελλάδα μεγάλη τρανή,την κυρα Βασιλική που κάθε απόγευμα βάζει τα (σκορωφαγωμένα) καλά της και περιμένει να γυρίσει ο ναυτικός της (που τον έχουν απαγάγει εξωγήινοι στο ρόζγουελ) ..
Συνηθίζαμε να πηγαίναμε με τα ποδήλατα..μας κηνυγούσαν οι φύλακες, μας κηνυγούσαν και οι τρελογιατροί να μας πατήσουν καμιά ένεση να ηρεμήσουμε..
Τι να σου λέω από εμπειρίες..Θα τα πούμε καλύτερα από κοντά στη σχολή :wink:

Α δε ρώτησα, εσύ τι έκανες?Τα πέρασες τα αγωνίσματα?

trip
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό trip » Τρί Δεκ 15, 2009 12:13 pm

να υποθεσω οτι συναναστρεφοσουν και με τον Μεγα Ναπολεοντα;

kalaxan
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό kalaxan » Τρί Δεκ 15, 2009 1:34 pm

trip έγραψε:να υποθεσω οτι συναναστρεφοσουν και με τον Μεγα Ναπολεοντα;

Στις αρχές που πήγαινα..Μετά μας άφησε ο Βοναπάρτης, πήγε να βρει την Ιωσηφίνα του..(μεγάλος έρωτας..)

pix_lax82
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό pix_lax82 » Τρί Δεκ 15, 2009 1:46 pm

Για την Περιφερεια Αττικής

Οι υποψήφιοι που δεν προσήλθαν για εξέταση για λόγους που δεν οφείλονταν σε δική τους υπαιτιότητα, και εφόσον δήλωσαν πριν την εξέταση την αδυναμία τους, να συμμετάσχουν σε αυτή, λόγω πρόσκαιρης ανικανότητας, θα υποβληθούν στις εκ του νόμου προβλεπόμενες αθλητικές δοκιμασίες, εντός αποκλειστικής προθεσμίας ενός μηνός, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 15 παρ. 5 του Ν.3731/2008.
Πιο συγκεκριμένα, για τους ανωτέρω υποψηφίους το πρόγραμμα έχει ως εξής :

“ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ”
Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010
α) Σφαίρα
β) Μήκος
γ) 100μ
Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010
α) Ύψος
β) 1000μ
Οι Υποψήφιοι πρέπει να βρίσκονται στις 07:00πμ στο γήπεδο του Πανελληνίου Γ.Σ. (Πεδίο Άρεως, είσοδος από Μαυρομματαίων).
Οι αθλητικές δοκιμασίες θα ολοκληρωθούν για τον κάθε υποψήφιο σε δύο ημέρες. Την 1η μέρα ο υποψήφιος θα διαγωνιστεί σε ρίψη σφαίρας, άλμα σε μήκος & δρόμο 100μ. και την 2η μέρα θα διαγωνιστεί σε άλμα σε ύψος & δρόμο 1000μ.

Προσοχή : Οι υποψήφιοι δεν θα γίνουν δεκτοί στις αθλητικές δοκιμασίες εάν δεν παρουσιάσουν το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς και το πιστοποιητικό της Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής (όσοι δεν το έχουν ήδη υποβάλει).

djensar
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό djensar » Τρί Δεκ 15, 2009 1:46 pm

dumanian έγραψε:
Κοτσοβολος έγραψε:οντως 1 μηνας ειναι καλα,αντε να δουμε γιατι παρατηνεται με εμας και η αγωνια των υπολοιπων που περιμενουν τα αποτελεσματα :roll:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ FORUM KAI ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΕΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΕΡΑΣΑ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ.ΩΣΤΟΣΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.
ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΔΥΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.(ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΤΛ.)
ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ΠΡΟΣΟΧΗ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΜΗΝΥΣΗ Κ ΟΧΙ ΕΝΣΤΑΣΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΔΙΚΙΑ...

aderfe thes na mas pis to onoma sou..eite eisai gineka eite adras..

ksero Poli KALA pioi perasan ta athlimata nea kidonia...k pes mas k ton arithmo katataksis....

EPIDI STO DIMO NEAS KIDONIAS EIXAME 8 anavoles oles k oles.... k apo oti mu pan itan 7 koritsia k 1 agori....

k epidi ego ime to agori...

ANAFERESE SE MENA?

alla k pali den erxome gipedo esto tora...giati de boro na proponitho...

elpizo na kanis lathos ama les emena,alla k pali den nomizo na kanis kati...

1.den iparxei miinisi alla enstasi
2.Otan exun xarti giatru ti tha tus pis?
3.Ti simeni oti itan gipedo kathimerina?Afto isos ine xirotero ,giati ipodiloni Arketi proponisi k isos pithano travmatismo....
4.Travmatismos simeni oxi oti de boris na KUNISIS,alla oti de boris na piasis esto k to 100 ta ekato...
dld oti erxode k kanun xalari proponisi ti simeni?isos anaronun me xalari proponisi....

djensar
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό djensar » Τρί Δεκ 15, 2009 1:56 pm

dumanian έγραψε:

k kati allo gia na kseris...

Osoi einai odos travmaties...
tha ine xirotera...
exun oxi mono na kseperasun to travmatismo tous alla
k na epanelthun sto 100 tis ekato pu itan prin...pragma poli diskolo...

Tora an kapios itan Travmatis Moufa....Esto k Moufa na to KANE ,k pali efoson exi xarti giatry APO DIMOSIO,den boris na aneresis xarti DIMOSIU FOREA,ine apla ta pragmata....

mono an eixe isxiristi SPASIMO PODIU k tin evlepes na trexi xoris gipso...

alla epidi k go to epsaksa..prin ta athlimata gia kameres klp...

pigene KSANA mia volta sto dikigoro sou....k rota ton..Katagrafi Prosopikon Dedomenon ti kseri?

de boro na sou po ti tha kanis,apla prosexe mi vris to mpela sou...

To Diskolo komati ITAN NA MIN MAS KLEPSUN STA ATHLIMATA....edo de sas eklepsan DEN epese visma...k si tora psaxnis Trixa sta axira,apo xartia giatron...

kali tixi...!

pix_lax82
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό pix_lax82 » Τρί Δεκ 15, 2009 1:57 pm

Πως τα φερνει ετσι η ζωη καμια φορα....

kalaxan
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό kalaxan » Τρί Δεκ 15, 2009 2:48 pm

pix_lax82 έγραψε:Για την Περιφερεια Αττικής

Οι υποψήφιοι που δεν προσήλθαν για εξέταση για λόγους που δεν οφείλονταν σε δική τους υπαιτιότητα, και εφόσον δήλωσαν πριν την εξέταση την αδυναμία τους, να συμμετάσχουν σε αυτή, λόγω πρόσκαιρης ανικανότητας, θα υποβληθούν στις εκ του νόμου προβλεπόμενες αθλητικές δοκιμασίες, εντός αποκλειστικής προθεσμίας ενός μηνός, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 15 παρ. 5 του Ν.3731/2008.
Πιο συγκεκριμένα, για τους ανωτέρω υποψηφίους το πρόγραμμα έχει ως εξής :

“ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ”
Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010
α) Σφαίρα
β) Μήκος
γ) 100μ
Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010
α) Ύψος
β) 1000μ
Οι Υποψήφιοι πρέπει να βρίσκονται στις 07:00πμ στο γήπεδο του Πανελληνίου Γ.Σ. (Πεδίο Άρεως, είσοδος από Μαυρομματαίων).
Οι αθλητικές δοκιμασίες θα ολοκληρωθούν για τον κάθε υποψήφιο σε δύο ημέρες. Την 1η μέρα ο υποψήφιος θα διαγωνιστεί σε ρίψη σφαίρας, άλμα σε μήκος & δρόμο 100μ. και την 2η μέρα θα διαγωνιστεί σε άλμα σε ύψος & δρόμο 1000μ.

Προσοχή : Οι υποψήφιοι δεν θα γίνουν δεκτοί στις αθλητικές δοκιμασίες εάν δεν παρουσιάσουν το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς και το πιστοποιητικό της Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής (όσοι δεν το έχουν ήδη υποβάλει).

Εγώ πάντως ακόμη δεν έχω καταλάβει σε τι εξυπηρετεί τις επιτροπές να δίνετε τα μισά τη μια μέρα και τα μισά την άλλη..

pix_lax82
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό pix_lax82 » Τρί Δεκ 15, 2009 2:50 pm

Πολυ καλη ερώτηση. δεν εχει καποια ιδιαίτερη λογική

savas
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό savas » Τρί Δεκ 15, 2009 3:05 pm

ξερει κανεις ρε παιδια αν θα ανακοινωσει η περιφερεια τα ονοματα αυτων που περασαν και αυτων που κοπηκαν στα αθληματα?

tina84
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

δημοτικη αστυνομια

Δημοσίευσηαπό tina84 » Τρί Δεκ 15, 2009 5:15 pm

savas έγραψε:ξερει κανεις ρε παιδια αν θα ανακοινωσει η περιφερεια τα ονοματα αυτων που περασαν και αυτων που κοπηκαν στα αθληματα?

Σαββα πηγες καθολου απο δημο Κηφισιας να δεις τη σειρα καταταξης?
εμενα τηλεφωνικα μου ειπαν τη σειρα καταταξης μου αλλα ξεχασα να τους ρωτησω αν αυτη η λιστα με τα ονοματα ειναι πριν την υψομετρηση.επισης γνωριζεις ποσα ατομα ειναι για ΔΕ?

mar1na
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Re: δημοτικη αστυνομια

Δημοσίευσηαπό mar1na » Τρί Δεκ 15, 2009 6:36 pm

tina84 έγραψε:
savas έγραψε:ξερει κανεις ρε παιδια αν θα ανακοινωσει η περιφερεια τα ονοματα αυτων που περασαν και αυτων που κοπηκαν στα αθληματα?

εμενα τηλεφωνικα μου ειπαν τη σειρα καταταξης μου αλλα ξεχασα να τους ρωτησω αν αυτη η λιστα με τα ονοματα ειναι πριν την υψομετρηση.επισης γνωριζεις ποσα ατομα ειναι για ΔΕ?

54 ατομα για ΔΕ κηφισιας ειχε η λιστα.λογικα οποτε πριν την υψομετρηση γιατι ολο και καποιος θα εμεινε.αλλα δεν ξερω σιγουρα.

tina84
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Re: δημοτικη αστυνομια

Δημοσίευσηαπό tina84 » Τρί Δεκ 15, 2009 7:08 pm

mar1na έγραψε:
tina84 έγραψε:

54 ατομα για ΔΕ κηφισιας ειχε η λιστα.λογικα οποτε πριν την υψομετρηση γιατι ολο και καποιος θα εμεινε.αλλα δεν ξερω σιγουρα.

σ ευχαριστω Μαρινα!κι εσυ για Κηφισια?καλη επιτυχια σου ευχομαι!
ξερω οτι στην αρχη (πριν την υψομετρηση)τα ατομα ηταν εκει γυρω στα 50 αλλα δε ξερω αν η λιστα που ενημερωθηκα σημερα ειναι μετα την υψομετρηση!

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες