Δημοτική Αστυνομία

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
savas
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό savas » Κυρ Δεκ 13, 2009 11:01 pm

στην λιοσιων που ειναι αναρτημενα τ μορια, ξερει κανεις που ακριβως ειναι? σε πιο κτηριο,τι αριθμο? ειναι τα μορια μονο για δημο αθηναιων εκει? ή ειναι για ολη την αττικη?

davetasos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό davetasos » Δευ Δεκ 14, 2009 1:05 am

Ξερει κανενας ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα των αθληματων?

katia26
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό katia26 » Δευ Δεκ 14, 2009 1:34 am

savas έγραψε:στην λιοσιων που ειναι αναρτημενα τ μορια, ξερει κανεις που ακριβως ειναι? σε πιο κτηριο,τι αριθμο? ειναι τα μορια μονο για δημο αθηναιων εκει? ή ειναι για ολη την αττικη?

λιοσιων 22,μονο για δημο αθηνας μοριοδοτηση..

Κοτσοβολος
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Κοτσοβολος » Δευ Δεκ 14, 2009 8:29 am

καλημερα παιδια,εγω πηρα αναβολη των αθληματων λογω θλασης.
Απο μορια ειμαι μεσα αλλα κανω φυσιοθεραπειες και το ποδι μου δεν ειναι ακομα ετοιμο,ξερει κανεις ποτε θα γινουν τα αθληματα για τους τραυματιες?
Ελπιζω να εχω χρονο να αναρωσω γιατι ειναι κριμα να κοπω ενω τα αθληματα τα βγαζω.
Αυτη τη στιγμη με το ζορι περπαταω :cry:

savas
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό savas » Δευ Δεκ 14, 2009 10:37 am

katia26 έγραψε:
savas έγραψε:στην λιοσιων που ειναι αναρτημενα τ μορια, ξερει κανεις που ακριβως ειναι? σε πιο κτηριο,τι αριθμο? ειναι τα μορια μονο για δημο αθηναιων εκει? ή ειναι για ολη την αττικη?

λιοσιων 22,μονο για δημο αθηνας μοριοδοτηση..

ok κατια σε ευχαριστω

Evapa
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Evapa » Δευ Δεκ 14, 2009 11:40 am

katia26 έγραψε:
Evapa έγραψε:
katia26 έγραψε:
kalaxan έγραψε:
katia26 έγραψε:για οσους δε το ξερουν εχει βγει η μοριοδοτηση στη λιοσιων..συνολο 406 ατομα για ΔΕ..δυστυχως δε μου πιασανε εντοπιοτητα και ειμαι με ενα απολυτηριο 13 και περιμενω.ακομα και ατομα με 10 αποτι ειδα με εντοπιοτητα πηγαν στους 150 πρωτους.
τωρα δυστυχωσ πρεπει να παρακαλαω να μεινουν καποιοι στα αθληματα για να περασω.αλλα ετσι ειναι η ζωη..

Kάτια έδωσες χαρτί εντοπιότητας και βεβαίωση μόνιμης κατοικίας?Αν ναι κάνε ένσταση(αίτηση θεραπείας-αν έχεις το δικαίωμα ακόμη).

Καλη επιτυχια.

ειχα παντοτε τα χαρτια μου στην επαρχια ,ενω μενω αθηνα απο ενος ετους.το θεμα ειναι οτι η πρκηρυξη ελεγε να εχει γινει αυτο το χαρτι καποιουσ μηνες ριν δημοσιευτει η προκηρυξη..περιπου μαιο δηλαδη..εγω τα μετεφερα τα χαρτια μου μεσα στο καλοκαιρι..ποτε δε με πιανει..γνωριζετε κατι γιαυτο?

ta xartia sou mporouses na ta metafereis mexri kai 20 meres prin liksei i prothesmia arkei na pigaines ena logariasmo dei, ote klp pou na edeixne oti ta teleutai 2 xronia meneis athina.to ksero giati to eixa psaksei kai ego kai eixa parei se dimotologio ktl. mporouses pantos mexri kai tin teleutaia stigmi

ναι το εκανα αυτο!μου δωσανε ενα μπλε χαρτι το οποιο δειχνει οτι ειμαι δημοτης αθηναιων!πηγα λογαριασμουσ δεη,και φορολογικες δηλωσεις 2 ετων που δειχνουν οτι μενω εδω..αυτο το εστειλα μαζι με τα υπολοιπα στο φακελο..μηπως ηθελε και καποιο αλλο χαρτι?γνωριζει καποιος που εχει εντοπιοτητα να μας πει ??

arxika sou dinei ena xarti i dimotiki astinomia monimou katikias kai meta me ayto to xarti pas sto dimotologio gia na sou dosei ena allo xarti oti kai kala esai dimotis apo oti ksero ayta ta dio xartia xreiazesai.

maritana
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό maritana » Δευ Δεκ 14, 2009 11:41 am

η περιφερεια τι λέει για τους τραυματίες............? κατάφερε κάποιος να επικονωνήσει? πότε περίπου είναι τα αθλήματα?

Evapa
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Evapa » Δευ Δεκ 14, 2009 11:42 am

paidia emathe kaneis tipota kainourio gia to pote tha vgei pinaks kai meta ta athlimata? emas mas eipan oti mallon auti ti vdomada tha dosoun autoi pou piran anavoli kai mexri telos tou mina tha vgoun ta apotelesmata.mipos emathe omos kapoios kati kainourio?/

na rotiso kai kati allo sta psixotexnika tha mas kalesoun olous kai tous epilaxontes i mono autous pou pernane?

savas
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό savas » Δευ Δεκ 14, 2009 11:44 am

maritana έγραψε:η περιφερεια τι λέει για τους τραυματίες............? κατάφερε κάποιος να επικονωνήσει? πότε περίπου είναι τα αθλήματα?

se peripou 2 mhna tha dothoun ta athlhmata

maritana
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό maritana » Δευ Δεκ 14, 2009 11:44 am

Evapa έγραψε:paidia emathe kaneis tipota kainourio gia to pote tha vgei pinaks kai meta ta athlimata? emas mas eipan oti mallon auti ti vdomada tha dosoun autoi pou piran anavoli kai mexri telos tou mina tha vgoun ta apotelesmata.mipos emathe omos kapoios kati kainourio?/

na rotiso kai kati allo sta psixotexnika tha mas kalesoun olous kai tous epilaxontes i mono autous pou pernane?

όταν έδινες αθλήματα στο είπαν για αυτή τη βδομαδα ??? ή η περιφέρεια αττικής???

savas
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό savas » Δευ Δεκ 14, 2009 11:44 am

savas έγραψε:
maritana έγραψε:η περιφερεια τι λέει για τους τραυματίες............? κατάφερε κάποιος να επικονωνήσει? πότε περίπου είναι τα αθλήματα?

se peripou 1 mhna tha dothoun ta athlhmata

maritana
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό maritana » Δευ Δεκ 14, 2009 11:45 am

savas έγραψε:

se peripou 2 mhna tha dothoun ta athlhmata

σε 2 μήνες ????sorry δε σε κατάλαβα

Κοτσοβολος
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Κοτσοβολος » Δευ Δεκ 14, 2009 12:03 pm

σε 2 μηνες???
ειναι σιγουρο αυτο παιδια?
εμενα οταν εδωσα το χαρτι του νοσοκομειου μου ειπαν σε 1-2 εβδομαδες και οτι θα ανακοινωθει στο site της περιφερειας Αττικης.Μεχρι τωρα τπτ και δεν απαντα κανεις στο τηλεφωνο.
Παντως σε 2 μηνες λιγο δυσκολο το κοβω γιατι Φεβρουαριο πρεπει να μπουν οσοι περασουν στη σχολη

djensar
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό djensar » Δευ Δεκ 14, 2009 12:37 pm

Κοτσοβολος έγραψε:σε 2 μηνες???
ειναι σιγουρο αυτο παιδια?
εμενα οταν εδωσα το χαρτι του νοσοκομειου μου ειπαν σε 1-2 εβδομαδες και οτι θα ανακοινωθει στο site της περιφερειας Αττικης.Μεχρι τωρα τπτ και δεν απαντα κανεις στο τηλεφωνο.
Παντως σε 2 μηνες λιγο δυσκολο το κοβω γιατι Φεβρουαριο πρεπει να μπουν οσοι περασουν στη σχολη

η περιφερεια κρητης ανακοινωσε οτι για μας,δλδ για αυτους που πηραν αναβολη ,θα δωθουν 10-11 γεναρη....

1 μηνας αναρωση ειναι μια χαρα πιστευω....

trip
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό trip » Δευ Δεκ 14, 2009 12:37 pm

Το διαστημα στο οποιο πρεπει να διαγωνισθουν οι τραυματιες και οι "τραυματιες" δεν μπορει να ειναι μεγαλυτερο του ενος μηνος απο την μερα που εγιναν κανονικα τα αγωνισματα.Αυτο μας ειπαν απο την Περιφερεια Κρητης συμφωνα με εγγραφο απο το Υπουργειο.Λογικα αμεσως μετα τις γιορτες θα δωσουν.

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες