Δημοτική Αστυνομία

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
Evapa
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Evapa » Πέμ Δεκ 10, 2009 3:40 pm

Dark έγραψε:ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ POST ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ.ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΕΠΑΛ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ....ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΑΛ,ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΣΟΤΙΜΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΝΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ,ΣΤΗΝ Α Η ΣΤΗ Β....ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΕ ΕΧΕΙ ΖΑΛΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

signomi gia dimotiki astynomia milas?giati an milas gia ayto den iparxei a kai b katigoria iparxei katigoria de, te, kai pe autos tha einai stin katigoria de.

npantelis
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό npantelis » Πέμ Δεκ 10, 2009 4:00 pm

kalaxan έγραψε:Παιδιά σε εμάς τελικά ήταν πολύ αυστηρά(δίκαια).Πολύ όμως...
Ξεκινήσαμε με το μήκος.Πήγανε οι κριτές στο σκάμα φτιάξανε ένα λοφάκι και μας είπανε όποιος το πατάει βγαίνε άκυρος.Όποιος κάνει κάτω από 3,60 δεν περνάει..
Εκεί κοπήκανε 9 στις 10 γυναίκες αντε 8 στις 10(ακόμη και κοπέλες γυμνασμένες,τεφατζούδες ή πρώην αθλήτριες)....Εγώ έκανα με την πρώτη έγκυρο 4,03.
Μετά ύψος,100αρι,σφαίρα και τέλος 1000ρι..Όλα by the book..Δε χαρίστηκαν πουθενά..
Από το πρώτο αγώνισμα αποκλείστηκε η άλλη η κοπέλα και ήμουν πρώτος...
Το οποίο κράτησε μέχρι το τέλος.Αν και ζορίστηκα με το 1000ρι.Το έκανα σε 4,08 αλλά με είχε πιάσει σφάχτης στο δεύτερο γύρο και δεν την πάλευα με τίποτα.Λόγω της θέλησης μου να μπω πέρασα..Είχε προηγηθεί και βροχή κτλ..

Τελικά Π Ε Ρ Α Σ Α... :D :D :D :D

Καλή επιτυχία και σε εσάς, θα τα πούμε μέσα στις σχολές..

kalaxan, συγχαρητήρια!! Είσαι αρκετά τυχερός, εδώ που έδινα εγώ πέρασε κόσμος με σπρώξιμο, όντως για κάποιον που μένει εκτός με αυτόν τον τρόπο είναι κάπως άσχημο.

Evapa
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Evapa » Πέμ Δεκ 10, 2009 4:16 pm

paidia kalispera vgikan simera sto dimo mou ta moria kai eimai 5h kai pernoun 3 kai exo apo pano mou 3 ginaikes exo kamia elpida na peraso giati ta oria ta epiasa exthes kai to 1000ari to kano.exo kamia omos elpida i na min pao katholou giati xano ton xrono mou

pix_lax82
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό pix_lax82 » Πέμ Δεκ 10, 2009 4:22 pm

Οσο ζεις ελπίζεις....

Πας και περιμένεις....

npantelis
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό npantelis » Πέμ Δεκ 10, 2009 4:27 pm

Evapa έγραψε:paidia kalispera vgikan simera sto dimo mou ta moria kai eimai 5h kai pernoun 3 kai exo apo pano mou 3 ginaikes exo kamia elpida na peraso giati ta oria ta epiasa exthes kai to 1000ari to kano.exo kamia omos elpida i na min pao katholou giati xano ton xrono mou

De nomizo oti tithetai thema, na mhn pas! Ennoeitai pos prepei na pas.
Kserei kaneis apo periergeia me posa moria mpainei o teleutaios (xoris kommenous apo athlimata) sto dimo athinaion?

savas
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό savas » Πέμ Δεκ 10, 2009 8:12 pm

gia dimi khfisias kserei kanenas posa moria exei o teleyteow apo toys protous 24, prin ta athlhmata.giati ston dhmo den lene tipota

tina84
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

δημοτικη αστυνομια

Δημοσίευσηαπό tina84 » Πέμ Δεκ 10, 2009 9:44 pm

savas έγραψε:gia dimi khfisias kserei kanenas posa moria exei o teleyteow apo toys protous 24, prin ta athlhmata.giati ston dhmo den lene tipota

Σαββα κι εγω για Κηφισια ειμαι δε.
τα μορια ακουσα οτι βγηκαν στη λιοσιων .
εκει θα πας.
εγω δεπηγα ακομα.
μηπως ξερεις αν κοπηκαν απο Κηφισια_
ειμαι εντελως στο σκοταδι!

savas
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Re: δημοτικη αστυνομια

Δημοσίευσηαπό savas » Παρ Δεκ 11, 2009 10:13 am

tina84 έγραψε:
savas έγραψε:gia dimi khfisias kserei kanenas posa moria exei o teleyteow apo toys protous 24, prin ta athlhmata.giati ston dhmo den lene tipota

Σαββα κι εγω για Κηφισια ειμαι δε.
τα μορια ακουσα οτι βγηκαν στη λιοσιων .
εκει θα πας.
εγω δεπηγα ακομα.
μηπως ξερεις αν κοπηκαν απο Κηφισια_
ειμαι εντελως στο σκοταδι!

γεια σου τινα σε ευχαριστω. και εγω μια απο τα ιδια εντελως στο σκοταδι,δεν ξερω τπτ

Evapa
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Evapa » Παρ Δεκ 11, 2009 12:14 pm

paidia kalimera simera ston panellinio sto 1000ari egine xamos nomizo.entaksei oi antres oi perissoteroi to evgazan an kai ipirxan kai kapoioi pou den to evgazan apo tis kopeles omos itan metrimenes sta daxtila autes pou to ekanan.ego sto giro mou termatisa proti apo tis kopeles kai to ekana 4.22 itan ligo zorika giati eixe kai limnoules se kapoia simeia..kala apotelesmata se olous kai euxomai na ta poume stis sxoli. :)

KAT7
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό KAT7 » Παρ Δεκ 11, 2009 12:27 pm

ΠΑΙΔΙΑ,
ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΕ ΣΕ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΟ ΕΞΩ Ή ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ.

ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΕ ΚΑΙ ΔΕ?
ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ

seth
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό seth » Παρ Δεκ 11, 2009 12:39 pm

KAT7 έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ,
ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΕ ΣΕ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΟ ΕΞΩ Ή ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ.

ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΕ ΚΑΙ ΔΕ?
ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ

Ας με διορθώσει κάποιος που ξέρει καλύτερα αλλά νομίζω ασχέτως κατηγορίας (ΔΕ,ΤΕ,ΠΕ) στην αρχή όλοι κάνουν έξω.(Το διάστημα δεν το ξέρω). Απλά υποθέτω οι ΤΕ και ΠΕ εκτός του ότι είναι πιο ψηλά μισθολογικά από τους ΔΕ, πρέπει να έχουν και γρηγορότερη εξέλιξη στις βαθμίδες.

peka
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό peka » Παρ Δεκ 11, 2009 12:58 pm

seth έγραψε:
Ας με διορθώσει κάποιος που ξέρει καλύτερα αλλά νομίζω ασχέτως κατηγορίας (ΔΕ,ΤΕ,ΠΕ) στην αρχή όλοι κάνουν έξω.(Το διάστημα δεν το ξέρω). Απλά υποθέτω οι ΤΕ και ΠΕ εκτός του ότι είναι πιο ψηλά μισθολογικά από τους ΔΕ, πρέπει να έχουν και γρηγορότερη εξέλιξη στις βαθμίδες.

Σωστα τα λεει ο seth!

neofertos1
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Πέρασαααα !!!!

Δημοσίευσηαπό neofertos1 » Παρ Δεκ 11, 2009 1:56 pm

Μόλις γύρισα από τα αγωνίσματα που δίναμε στο Ηράκλειο και πέρασα !!!! Ήμουν πρώτος άρα (πρώτα ο θεός) ετοιμάζομαι για τα περαιτέρω ... Απλά ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς, από εδώ και πέρα τι γίνεται ; Πότε πάμε ψυχοτεχνικά και πότε στη σχολή; σας έχει ενημερώσει κανείς για αυτά;
Καλή επιτυχία σε όλους και συγχαρητήρια σε αυτούς που περάσανε ...

trelokomeio
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό trelokomeio » Παρ Δεκ 11, 2009 2:03 pm

Evapa έγραψε:paidia kalimera simera ston panellinio sto 1000ari egine xamos nomizo.entaksei oi antres oi perissoteroi to evgazan an kai ipirxan kai kapoioi pou den to evgazan apo tis kopeles omos itan metrimenes sta daxtila autes pou to ekanan.ego sto giro mou termatisa proti apo tis kopeles kai to ekana 4.22 itan ligo zorika giati eixe kai limnoules se kapoia simeia..kala apotelesmata se olous kai euxomai na ta poume stis sxoli. :)

αθήνα σχετικά χαλαροί...
θεσσαλονίκη αρκετά αυστηροί...γερμανικο μοντέλο...

αλλου τι έγινε;

δράμα, πατρα, ροδο, ανατολικο ολυμπο ;

kalaxan
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό kalaxan » Παρ Δεκ 11, 2009 2:13 pm

Ψυχοτεχνικά ξέρετε αν θα δώσουμε όλοι τελικά στους Θρακομακεδόνες όπως πέρυσι?

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες