keda έγραψε:tina84 έγραψε:keda έγραψε:tina84 έγραψε:κατια και καλαχαν αν ειδατε οι επιδοσεις τις αθηνας δεν αντιστοιχουν σε αναπηρο ετσι?
βεβαιως να περασουν πρωτα οι καλυτεροι αλλα μετα απο τους καλυτερους θα περασουν οι λιγοτερο καλυτεροι.
εγω περσι αυτοειδα. αλλα και βυσματα βεβαια.
τελικα η προκηρυξη θα πρεπε να αναφερεται μονο σε αθλητες, δηλαδη αν ριξεις σφαιρα 8.70 εχει διαφορα με το 9!
βεβαια!ειναι και δυσκολη δουλεια!να γραφεις κλησεις , πρεπει να ξερεις να ριχνεις σφαιρα!
καλαχαν εγω δεν ειπα οτι με χτυπησε στη πλατη αυτη που μετραγε, για να με καθησυχασει, αυτοειναι δικο σου συμπερασμα, εγω ειπα αυτοπου μου ειπε.
μη προτρεχεις
to diploma 8.70 εχει διαφορα με το 9 ??
ειναι τοιδιο το διπλωμα με τη σφαιρα?
γι αυτο υπαρχουν τα μορια για να υπαρχει ταξινομηση
anoigeis megalo thema twra....
taksinomisi ? what is this ?????????/
ta diploma mou , 5etous fitisis politexneio dinei ta idia moria me kapoion pou teleiwse panepistimio ! ! !
thes na poume gia tis ksenes gloses ? to metaptixiako ? an eisai triteknos kai exoume ta idia moria me pernas ??? auto legete taksinomisi ???
auto legete aksiokratia ??
as poume esi diladi...ikseres eksarxis oti tha diagonisteis stin sfaira, kai meta apo toso kairo den eisai ikani na rikseis panw apo to orio ..kai aksiokratika panta perimeneis na se paroun ??
telospanton kalos i kakos autoi einai oi kanones , kai an thelete na pame mprosta kapia mera ofiloume oloi na tous sevomaste.
και για μενα τα αθληματα εχουν μεγαλυτερη σημασια απο τα μορια , ομως απαντησα στην ερωτηση σου προηγουμενως που ειπες αν ειναι το ιδιο 8.70 και 9 στο διπλωμα, και σου ειπα για την ταξινομηση
ομως εγω σας λεω πως λειτουργουν τα πραγματα στην αθηνα, γιατι μαλλον εσυ keda k kalaxan ειστε εκτος αττικης αν καταλαβα καλα
σας ειπα οτι πρωτα παιρνουν αυτους που εχουν περασει ολα τα αγωνισματα
και μετα κοιτανε τους αμεσως επομενους που αγγιζουν τα ορια
και εγω κανω προπονηση απο εδω κ 3 μηνες , με δισκοκηλη, ενεσεις και τα λοιπα, δεν ειδα φως κ μπηκα,
ηρεμηστε και μην βιαζεστε να βγαλετε συμπερασματα
καλη σας επιτυχια!