Δημοτική Αστυνομία
-
tina84
- Μαθητευόμενος

Re:
athina16 έγραψε:ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ?? ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ!!!!!! 21 ΕΙΜΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ!!
γιατι βρε Αθηνα να μη περασεις?το ξερεις οτι περσι που εδινα ξανα περασαν κοπελες που εκαναν το 1000αρι σε 5.30 και τη σφαιρα δε πετυχαν το οριο και το μηκος 3.50?(για περιφερεια αττικης ετσι κανουνε, διαλεγουν τα καλυτερα ορια)
-
athina16
- Μαθητευόμενος

Re:
tina84 έγραψε:athina16 έγραψε:ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ?? ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ!!!!!! 21 ΕΙΜΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ!!
γιατι βρε Αθηνα να μη περασεις?το ξερεις οτι περσι που εδινα ξανα περασαν κοπελες που εκαναν το 1000αρι σε 5.30 και τη σφαιρα δε πετυχαν το οριο και το μηκος 3.50?(για περιφερεια αττικης ετσι κανουνε, διαλεγουν τα καλυτερα ορια)
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!! ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ,400 ΓΙΑ 180 ΘΕΣΕΙΣ!! ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ..
-
katia26
- Μαθητευόμενος

Re:
athina16 έγραψε:tina84 έγραψε:athina16 έγραψε:ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ?? ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ!!!!!! 21 ΕΙΜΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ!!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!! ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ,400 ΓΙΑ 180 ΘΕΣΕΙΣ!! ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ..
μακαρι να ειναι ετσι?σοβαρα μιλας τωρα?και να περναει το καθε αναπηρο...που δεν εχει φορεσει αθλητικο παπουτσι ποτε στη ζωη του..και μεις που καναμε προετειμασια απο το καλοκαιρι τι ειμαστε? οι μακακεσ της υποθεσης?
πφφφφ
σαν την αλλη που ακουγα προχτες.ειχε βαλει 35 πατους κατω απο τις καλτσες και περασε την υψομετρηση..μιλαμε ο διαγωνισμος αυτοσ ειναι εντελωσ τραγωδια..
-
katia26
- Μαθητευόμενος

Re:
keda έγραψε:katia...i anaksiokratia vasileuei...den to kseres???????
o boulis tha perasei kai i faklana pou tis peftei i sfaira sta podia kai exei mparmpa stin koroni...oi ypoloipoi pame gia volta..! !!
ετσι ειναι..αυτα τα ξερουμε απο την αρχη..βγαζω 2500 μορια περιπου για ΔΕ αθηνας και ειλικρινα ανησυχω μη με φανε τα βυσματα..αυτα που ειδα στον πανελληνιο ειναι τραγελαφικα..οι κριτες να κανουν υποδειξεις σε κοριτσακια που πηδουσαν μισο μετρο στο μηκος,και να σημειωνουν οτι ναναι.η μπροστινη μου εριχνε τη σφαιρα το πολυ 3 μετρα και αποτι ειχα σταμπαρει το ονομα της ειχε γραψει στο χαρτι 5 μετρα/5 μετρα
για αριστερο δεξι..εκει κανεις την παπια μη σου ριξει κανενα 2 μετρα στο ονομα σου.ειλικρινα εχω φρικαρει με αυτα που ειδα.και δε ξερω τι να κανω αυριο αν ξανασυμβει αυτο..
-
keda
- Μαθητευόμενος

Re:
an sou katsei exei kalos...an oxi den xalase kai o kosmos....douleies iparxoun Paaara polles...me kaliteres apolaves+ sinthikes ..to thema einai na exeis oreksi gia doulia ...an oden exeis , trexa oso pio grigora mporeis aurio sto 1000ri ! ! !
-
kalaxan
- Μόνιμος

Re:
katia26 έγραψε:keda έγραψε:katia...i anaksiokratia vasileuei...den to kseres???????
o boulis tha perasei kai i faklana pou tis peftei i sfaira sta podia kai exei mparmpa stin koroni...oi ypoloipoi pame gia volta..! !!
ετσι ειναι..αυτα τα ξερουμε απο την αρχη..βγαζω 2500 μορια περιπου για ΔΕ αθηνας και ειλικρινα ανησυχω μη με φανε τα βυσματα..αυτα που ειδα στον πανελληνιο ειναι τραγελαφικα..οι κριτες να κανουν υποδειξεις σε κοριτσακια που πηδουσαν μισο μετρο στο μηκος,και να σημειωνουν οτι ναναι.η μπροστινη μου εριχνε τη σφαιρα το πολυ 3 μετρα και αποτι ειχα σταμπαρει το ονομα της ειχε γραψει στο χαρτι 5 μετρα/5 μετρα
για αριστερο δεξι..εκει κανεις την παπια μη σου ριξει κανενα 2 μετρα στο ονομα σου.ειλικρινα εχω φρικαρει με αυτα που ειδα.και δε ξερω τι να κανω αυριο αν ξανασυμβει αυτο..
Έτσι την πάτησα εγώ για σχολή αστυφυλάκων...
Περάσανε τους ανάπηρους/ες και τους κοντούς/ες με συνέπεια για λίγα μόρια να μείνω έξω..
Δε θα την παλέψω να είμαι για δεύτερη φορά στο παρα 5 και να με αφήσουν έξω έτσι π@υστικα..
Εγώ θα αντιδράσω πάντως αυτή τη φορά αν δω αδικία..
-
keda
- Μαθητευόμενος

Re:
[/quote] Έτσι την πάτησα εγώ για σχολή αστυφυλάκων...
Περάσανε τους ανάπηρους/ες και τους κοντούς/ες με συνέπεια για λίγα μόρια να μείνω έξω..
Δε θα την παλέψω να είμαι για δεύτερη φορά στο παρα 5 και να με αφήσουν έξω έτσι π@υστικα..
Εγώ θα αντιδράσω πάντως αυτή τη φορά αν δω αδικία..[/quote]
kalaxan telika to nick den einai tixaio....genimenos mpatsos !
Εγώ θα αντιδράσω πάντως αυτή τη φορά αν δω αδικία..[/quote]
kalaxan telika to nick den einai tixaio....genimenos mpatsos !
-
tina84
- Μαθητευόμενος

δημοτικη αστυνομια
κατια και καλαχαν αν ειδατε οι επιδοσεις τις αθηνας δεν αντιστοιχουν σε αναπηρο ετσι?
βεβαιως να περασουν πρωτα οι καλυτεροι αλλα μετα απο τους καλυτερους θα περασουν οι λιγοτερο καλυτεροι.
εγω περσι αυτοειδα. αλλα και βυσματα βεβαια.
τελικα η προκηρυξη θα πρεπε να αναφερεται μονο σε αθλητες, δηλαδη αν ριξεις σφαιρα 8.70 εχει διαφορα με το 9!
βεβαια!ειναι και δυσκολη δουλεια!να γραφεις κλησεις , πρεπει να ξερεις να ριχνεις σφαιρα!
καλαχαν εγω δεν ειπα οτι με χτυπησε στη πλατη αυτη που μετραγε, για να με καθησυχασει, αυτοειναι δικο σου συμπερασμα, εγω ειπα αυτοπου μου ειπε.
μη προτρεχεις
βεβαιως να περασουν πρωτα οι καλυτεροι αλλα μετα απο τους καλυτερους θα περασουν οι λιγοτερο καλυτεροι.
τελικα η προκηρυξη θα πρεπε να αναφερεται μονο σε αθλητες, δηλαδη αν ριξεις σφαιρα 8.70 εχει διαφορα με το 9!
βεβαια!ειναι και δυσκολη δουλεια!να γραφεις κλησεις , πρεπει να ξερεις να ριχνεις σφαιρα!
καλαχαν εγω δεν ειπα οτι με χτυπησε στη πλατη αυτη που μετραγε, για να με καθησυχασει, αυτοειναι δικο σου συμπερασμα, εγω ειπα αυτοπου μου ειπε.
μη προτρεχεις
-
keda
- Μαθητευόμενος

Re: δημοτικη αστυνομια
tina84 έγραψε:κατια και καλαχαν αν ειδατε οι επιδοσεις τις αθηνας δεν αντιστοιχουν σε αναπηρο ετσι?
μη προτρεχεις
to diploma 8.70 εχει διαφορα με το 9 ??
-
FITNESSMAN
- Μαθητευόμενος

καλησπερα και απο μενα!! καλη επιτυχια σε ολους.λοιπον σημερα ημουν στον εθνικο που εδινε η κοπελα μου.δεν μας αφησαν να μπουμε μεσα.μετα απο 2 ωρες και με χιλια ζορια μας εβαλαν μεσα.και ξαφνικα ακουω ενα κριτη απο το γηπεδο μεσα να ωριεται σαν τρελος εξωωωωω ολοι εξωωωωωωωωωω οι εξυπναδες αλλου φωναζε... τι εγινε ρε παιδια ρωταω?? μια μητερα τραβαγε με καμερα την κορη της.γιατι δεν θελουν καμερες????????? τι φοβουνται και ποιον?????? εβλεπα μηκος στα 2 μετρα απο κοπελες και το μετραγαν πολυ παραπανω....λοιπον απο τις γυναικες παιρνανε 2 στις 15 περιπου απο οτι ειδα σημερα...και πολλους ανδρες τους ζορισε το μηκος.. δεν πρεπει να αφησουμε να περασουν ατομα που δεν αξιζουν..πρεπει καποια στιγμη να υπαρξει αξιοκρατια σ αυτη τη χωρα για να παμε μπροστα..δεν μπορει να πηγαινουμε συνεχεια πισω γιατι καποια στιγμη και μαλιστα συντομα αν συνεχιστει αυτο δεν θα υπαρχει γυρισμος για την Χωρα μας.σκεφτηκα να παω στον Τριανταφυλοπουλο σημερα να τα καταγγειλω ολα...το σκεφτομαι πολυ σοβαρα..γιατι δεν θελουν καμερες??? γιατι δεν θελουν να ειμαστε μεσα και να βλεπουμε απο κοντα???
-
kalaxan
- Μόνιμος

tina84 έγραψε:κατια και καλαχαν αν ειδατε οι επιδοσεις τις αθηνας δεν αντιστοιχουν σε αναπηρο ετσι?
μη προτρεχεις
Τίνα μάλλον δεν είδες οτι ειδικά σε εσάς στην Αθήνα θα σας βάλουν να κάνετε περιπολείες με τους αστυφύλακες?..Μάλλον δεν ξέρετε που πάτε ή πως βλέπουν στο μέλλον τη δημοτική αστυνομία..Στο παρελθόν έχουν γίνει εισηγήσεις και για οπλισμό..
(παρεπιπτόντως στο δήμο μου ούτε καν κλήσεις δίνουνε)
Για αναπηρους/ες αναφέρθηκα στους 18-25 ετών που ήξεραν τα όρια απο πάντα και δεν τα κατάφεραν να τα περάσουν..Αυτοί για μένα είναι ανάπηροι..Για τη δημοτική αστυνομία δεν είπα τίποτα εγώ περι αναπήρων....
Επίσης Τίνα δεν είπα ποτέ οτι σε χτύπησε στην πλάτη...είπα στον συνδίκτυο djensar..φαντάζεσαι να.. βάζοντας και τη σάλτσα ''χτύπησει στην πλάτη..'' Σε υποτιθέμενο σκηνικό δηλαδή.
Τέλος η προκήρυξη δεν αναφέρει πουθενά οτι αν αποτύχουν οι παραπάνω στα όρια θα πάρουν τους αμέσως επόμενους..Αλήθεια το πιστεύεις πραγματικά οτι για αυτό το κάνουν?Για αυτό επιπλέον δε σας λένε και τα μόρια σας?
-
tina84
- Μαθητευόμενος

kalaxan έγραψε:tina84 έγραψε:κατια και καλαχαν αν ειδατε οι επιδοσεις τις αθηνας δεν αντιστοιχουν σε αναπηρο ετσι?
μη προτρεχεις
kalaxan τα λογια απεχουν πολυ απο τις πραξεις,μπορει να λενε διαφορα αλλα τοθεμα ειναι τι συμβαινει τωρα..
εμενα στο δημο μου κλησεις δινουν
δηλαδη αν εσυ δε περασεις σε ενα αθλημα και στο τελος δεις οτι σε περασαν , θα πας και διαμαρτυρηθεις γιατι σε περασαν?οχι βεβαια.
Τίνα μάλλον δεν είδες οτι ειδικά σε εσάς στην Αθήνα θα σας βάλουν να κάνετε περιπολείες με τους αστυφύλακες?..Μάλλον δεν ξέρετε που πάτε ή πως βλέπουν στο μέλλον τη δημοτική αστυνομία..Στο παρελθόν έχουν γίνει εισηγήσεις και για οπλισμό..
(παρεπιπτόντως στο δήμο μου ούτε καν κλήσεις δίνουνε)
Για αναπηρους/ες αναφέρθηκα στους 18-25 ετών που ήξεραν τα όρια απο πάντα και δεν τα κατάφεραν να τα περάσουν..Αυτοί για μένα είναι ανάπηροι..Για τη δημοτική αστυνομία δεν είπα τίποτα εγώ περι αναπήρων....
Επίσης Τίνα δεν είπα ποτέ οτι σε χτύπησε στην πλάτη...είπα στον συνδίκτυο djensar..φαντάζεσαι να.. βάζοντας και τη σάλτσα ''χτύπησει στην πλάτη..'' Σε υποτιθέμενο σκηνικό δηλαδή.
Τέλος η προκήρυξη δεν αναφέρει πουθενά οτι αν αποτύχουν οι παραπάνω στα όρια θα πάρουν τους αμέσως επόμενους..Αλήθεια το πιστεύεις πραγματικά οτι για αυτό το κάνουν?Για αυτό επιπλέον δε σας λένε και τα μόρια σας?
Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες