Δημοτική Αστυνομία

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
pix_lax82
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό pix_lax82 » Παρ Δεκ 04, 2009 7:55 pm

Οπως ισως πολυ απο εδω μεσα ετσι και γω πριν λίγο καιρο απολύθηκα απο την δουλειά μου. Εχω κάνει αυτη την στιγμή αίτηση στην Δημοτική Αστυνομία και στον Δημο που εκανα ειμαι λογικά στους προσληφθέντες.

Την Τετάρτη και την Παρασκευή θα διαγωνιστω μαζί με αλλους συνηποψηφίους για μια θέση.

Εαν με βάση τα μόρια που εχω ειμαι π.χ 7ος και οι θέσεις ειναι 6. Και δω οτι οι υπόλοιποι 6 εκαναν ολοι χρονους οχι κατω απο το όριο δεν θα διαμαρτυρηθώ γιατι και αυτοί ειναι οπως και γω παιδια που ψάχνουν μια θέση. Εαν τωρα κανουν 4 μέρες να φέρουν βόλτα το 1000ρι δεν το συζητώ.

Αλλα επειδη ξέρω οτι στην ουσία τα αγωνίσματα δεν εχουν καποιο ουσιώδη ρόλο στην δουλειά μας δεν τα θεωρώ τόσο σημαντικά.

Ειναι πολύ σημαντικό να πετύχουμε και να είμαστε κάτω απο τα όρια απο εκει και πέρα ομως εαν ειμαι 7ος δεν θα κανω κανενα σαματα ουτε εισαγγελεα θα φέρω επειδη ο 6ος εκανα 16,2 ή 17 και οχι 16.

Αυτό ειναι προσωπική άποψη βέβαια και δεν επιθυμω να την ασπαστεί κανείς,
απλα μεσα στο αγχος μας και την αγωνία μας για μια καλύτερη μέρα δεν χρειάζεται να χάνουμε το μέτρο.

npantelis
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό npantelis » Παρ Δεκ 04, 2009 8:10 pm

kalaxan μάλλον αγνοείς τη νομοθεσία για τη μη διάκριση των φύλων στην εύρεση εργασίας. Εκεί αναφέρεται και η έννοια της διάκρισης, μέσω καταρχήν ουδέτερων κριτηρίων, που εμμέσως οδηγούν σε διάκριση λόγω φύλλου.
Για παράδειγμα αν ζητάει μια προκήρυξη και από άντρες και από γυναίκες να έχουν ανάστημα κάτω από 1.70, τότε δε θα κόβονταν πολύ άντρες; ΝΑΙ (βοηθάω και εγώ στις απαντήσεις).
Το θέμα είναι αν δικαιολογείται από τη φύση της δουλειάς να ζητούνται αυτά τα όρια.
Για μένα όντως θα μπορούσαν τα όρια να είναι τα ίδια, αλλά με εξομοίωση προς τα κάτω. Δεν πρόκειται για σώμα ασφαλείας. Για μένα πολύ δικαιολογημένα διαμαρτύρονται οι κοπέλες. Στους ολυμπιακούς αγώνες ρίχνουν με σφαίρα 4 κιλά και τώρα πρέπει να ρίξουν με 7.
Σίγουρα το ότι είμαι μέσα στα μόρια και πιάνω και τα όρια στα αθλήματα, επηρεάζει αυτά που γράφω. Αλλά νομίζω πως το ότι δε με αφορά αν θα κοπεί κάποιος μπροστά μου, με κάνει να το σκέφτομαι πιο αντικειμενικά.
Από την άλλη οι κοπελίτσες που κλαίγονται για τα όρια, ξεχνούν να αναφέρουν πως απαιτείται από τους άνδρες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις για να συμμετέχουν, αυτό το θεωρώ πολύ πιο σημαντικό σαν διάκριση γιατί είναι απροκάλυπτη εναντίον των αντρών.

kalaxan
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό kalaxan » Παρ Δεκ 04, 2009 8:14 pm

pix_lax82 έγραψε:
Αλλα επειδη ξέρω οτι στην ουσία τα αγωνίσματα δεν εχουν καποιο ουσιώδη ρόλο στην δουλειά μας δεν τα θεωρώ τόσο σημαντικά.

Τα αγωνίσματα και τα όρια τους είναι αναπόσπαστο μέρος της προκήρυξης όπως και ο τρόπος μοριοδότησης.

Ακριβώς με την ίδια λογική λοιπόν δεν εχει κάποιο ουσιώδη ρόλο στην (υποτιθέμενη) δουλειά μας αν ο χ έχει την τριτεκνεία και με περνάει στα μόρια ή ο ψ με περνάει για 1-2 μόρια...

Εκεί όμως κανείς δε λέει τίποτα..

Όλοι μάθανε να αμφισβητούν τα όρια(δεν αναφέρομαι σε εσένα pix_lax)..στο κάτω κάτω αν κάποιος διαφωνούσε με τα όρια μπορούσε να μην κάνει τα χαρτιά του εδώ και να τα κάνει πχ για Διοικητική θέση.

Evapa
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Evapa » Παρ Δεκ 04, 2009 8:16 pm

exeis dikio opos ta les alla ksereis ti ginetai ego p.x kano edo kai 3 mines kathe mera proponisi mexri kai mesa sti vroxi pigaina kai etrexa exo sakatepsei ta gonata mou giati proponoume moni mou giati den exei lefta gia na plirono proponiti kai ta oria sxedon ta piano den einai loipon adiko na erthei mia kopelia pou ksekinise tora proponisi den exei kai to ipsos kai sigoura den exei kai ta athlimata kai na perasei auti epeidi exei enan gnwsto?einai adikia pos na to kanoume diladi kapos prepei na profilaktoume an theloun na einai antikeimenikoi egw sou lew na kopsoun kai mena an kanw 16.2 kai oxi 16 alla na kopsoun kai olous tous allous pou den to kanoun

Evapa
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Evapa » Παρ Δεκ 04, 2009 8:23 pm

npantelis έγραψε:kalaxan μάλλον αγνοείς τη νομοθεσία για τη μη διάκριση των φύλων στην εύρεση εργασίας. Εκεί αναφέρεται και η έννοια της διάκρισης, μέσω καταρχήν ουδέτερων κριτηρίων, που εμμέσως οδηγούν σε διάκριση λόγω φύλλου.
Για παράδειγμα αν ζητάει μια προκήρυξη και από άντρες και από γυναίκες να έχουν ανάστημα κάτω από 1.70, τότε δε θα κόβονταν πολύ άντρες; ΝΑΙ (βοηθάω και εγώ στις απαντήσεις).
Το θέμα είναι αν δικαιολογείται από τη φύση της δουλειάς να ζητούνται αυτά τα όρια.
Για μένα όντως θα μπορούσαν τα όρια να είναι τα ίδια, αλλά με εξομοίωση προς τα κάτω. Δεν πρόκειται για σώμα ασφαλείας. Για μένα πολύ δικαιολογημένα διαμαρτύρονται οι κοπέλες. Στους ολυμπιακούς αγώνες ρίχνουν με σφαίρα 4 κιλά και τώρα πρέπει να ρίξουν με 7.
Σίγουρα το ότι είμαι μέσα στα μόρια και πιάνω και τα όρια στα αθλήματα, επηρεάζει αυτά που γράφω. Αλλά νομίζω πως το ότι δε με αφορά αν θα κοπεί κάποιος μπροστά μου, με κάνει να το σκέφτομαι πιο αντικειμενικά.
Από την άλλη οι κοπελίτσες που κλαίγονται για τα όρια, ξεχνούν να αναφέρουν πως απαιτείται από τους άνδρες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις για να συμμετέχουν, αυτό το θεωρώ πολύ πιο σημαντικό σαν διάκριση γιατί είναι απροκάλυπτη εναντίον των αντρών.

symfwno mazi sou panteli afou milame gia isotita tha mporousan na eksiswsoun ta oria me ta oria tvn gynaikvn kai na dinoume oloi auta kai na itan pragmati antikeimenikoi giati mi nomizetai kai ta pallia oria tvn gynaikvn polles kopeles den ta exoun.env twra ti ekana evalan stis gynaikes ta idia oria me tous antres kai kanoun ta strava matia einai pio dikaio auto?afou oi 9 stis 10 gynaikes sti sfaira den to pianoun to orio pos ginetai na exoun perasei gynaikes ara kanoun ta strava matia.mia i alli diladi.as vazane ta palia oria twn gynaikvn se olous kai as itan aksiokratikoi

kalaxan
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό kalaxan » Παρ Δεκ 04, 2009 8:29 pm

npantelis έγραψε:kalaxan μάλλον αγνοείς τη νομοθεσία για τη μη διάκριση των φύλων στην εύρεση εργασίας. Εκεί αναφέρεται και η έννοια της διάκρισης, μέσω καταρχήν ουδέτερων κριτηρίων, που εμμέσως οδηγούν σε διάκριση λόγω φύλλου.

Δεν είμαι νομικός.Δε γνωρίζω τη νομοθεσία.Η λογική μου όμως λέει οτι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει διάκριση(ίσως το γεγονός οτι για γυναίκες είναι 1,67 το ύψος και για άντρες 1,70 εκεί ναι θα έπρεπε να είναι 1,70 για όλους).
Και όπως έχω ξαναπεί πολλάκις το θεωρώ μακράν δικαιότερο από την ποσόστοση.

Το ξέρεις οτι στην αεροπορία εγώ που είμαι 1,97 δε δικαιούμαι να πάω γιατί θέλει 1,85 και κάτω?Δεν είναι άδικο για τους άντρες?Όμως το δεχόμαστε και εγώ το καταλαβαίνω.
Ναι δεν είναι σώμα ασφαλείας(αν και θέλουν να το κάνουν) αλλά δεν είναι δουλειά γραφείου.Απαιτείται ένα αξιοπρεπές παρουσιαστικό που θα σου επιτρέπει να επιβληθείς σε αυτόν που καλείσαι ''να συμμορφώσεις''.Πως θα σου φαινόταν να ερχόταν μια εύσωμη κοπελίτσα 1,50 να σου υποδείξει πως δεν πρεπει να σταθμεύσεις σε εκείνο το σημείο?
Θα την έπαιρνες στα σοβαρά?..
Αν η δημοτική αστυνομία ήταν ιδιωτική επιχείρηση δε θα μετρούσε τη φυσική κατάσταση και το παρουσιαστικό?

4 κιλα αλλά τη ρίχνουν 15 μέτρα με το κάθε χέρι και όχι 4,5.
Εγώ όπως και περισσότεροι άντρες τη ρίχνουμε αρκετά πάνω από 7 μέτρα με το κάθε χέρι...Πόσο πιο κάτω δηλαδή να πάμε?Νομίζω οτι είναι στη μέση το όριο και αρκετά κάτω λόγω γυναικών.
Έχεις δει άντρα να έχει πρόβλημα με τη σφαίρα?(δε θα έπρεπε όμως να έχει κατα αναλογία με τα άλλα αγωνίσματα?

Σαφώς φίλε μου σε επηρεάζει.Και μένα δε θα με ένοιαζε τότε και θα έλεγα να περάσουν πολλές γυναίκες να είναι πιο όμορφο το κλίμα κτλ..:wink:

[b]Σαφώς.Θα έπρεπε λοιπόν να έχουν τουλάχιστον +1 χρόνο στα όρια ηλικίας για τους άντρες.Όπως φυσικά να μοριοδοτούν και την απαραίτητη ξένη γλώσσα(όπως κανανε στην Πελοπόνησο)

Evapa
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Evapa » Παρ Δεκ 04, 2009 8:49 pm

kalaxan έγραψε:

Δεν είμαι νομικός.Δε γνωρίζω τη νομοθεσία.Η λογική μου όμως λέει οτι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει διάκριση(ίσως το γεγονός οτι για γυναίκες είναι 1,67 το ύψος και για άντρες 1,70 εκεί ναι θα έπρεπε να είναι 1,70 για όλους).

kalaxan mallon exeis mperdeutei den zitaei i dimotiki astynomia prwtathlitries sfairas zitaei ti mesi gynaika pou asxoleitai me ton athlitismo.aytes pou rixnoun 15 metra kanoun prwtathlitismokai den nomizo oti aytes antiprosvpeyoun ti mesi ginaika. asxoloume me ton athlitismo apo tote pou thimamai ton eayto mou.i sfaira loipon einai kati apo ti fusi poli diskolo gai gynaika kai oso gia tin isotita grafei pouthena oti ta oria prepei na eksisonontai sumfvna me ta oria ton antron?as eksisothoun symfvna me ta oria tvn gynaikvn , as itan loipon 1.67 gia olous to ipsos giati prepei na einai 1.70 gia olous?den to katalavaino ayto

Το ξέρεις οτι στην αεροπορία εγώ που είμαι 1,97 δε δικαιούμαι να πάω γιατί θέλει 1,85 και κάτω?Δεν είναι άδικο για τους άντρες?Όμως το δεχόμαστε και εγώ το καταλαβαίνω.
Ναι δεν είναι σώμα ασφαλείας(αν και θέλουν να το κάνουν) αλλά δεν είναι δουλειά γραφείου.Απαιτείται ένα αξιοπρεπές παρουσιαστικό που θα σου επιτρέπει να επιβληθείς σε αυτόν που καλείσαι ''να συμμορφώσεις''.Πως θα σου φαινόταν να ερχόταν μια εύσωμη κοπελίτσα 1,50 να σου υποδείξει πως δεν πρεπει να σταθμεύσεις σε εκείνο το σημείο?
Αν η δημοτική αστυνομία ήταν ιδιωτική επιχείρηση δε θα μετρούσε τη φυσική κατάσταση και το παρουσιαστικό?

Εγώ όπως και περισσότεροι άντρες τη ρίχνουμε αρκετά πάνω από 7 μέτρα με το κάθε χέρι...Πόσο πιο κάτω δηλαδή να πάμε?Νομίζω οτι είναι στη μέση το όριο και αρκετά κάτω λόγω γυναικών.
Έχεις δει άντρα να έχει πρόβλημα με τη σφαίρα?(δε θα έπρεπε όμως να έχει κατα αναλογία με τα άλλα αγωνίσματα?

Σαφώς φίλε μου σε επηρεάζει.Και μένα δε θα με ένοιαζε τότε και θα έλεγα να περάσουν πολλές γυναίκες να είναι πιο όμορφο το κλίμα κτλ..:wink:

[b]Σαφώς.Θα έπρεπε λοιπόν να έχουν τουλάχιστον +1 χρόνο στα όρια ηλικίας για τους άντρες.Όπως φυσικά να μοριοδοτούν και την απαραίτητη ξένη γλώσσα(όπως κανανε στην Πελοπόνησο)

Evapa
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Evapa » Παρ Δεκ 04, 2009 8:50 pm

Evapa έγραψε:
kalaxan έγραψε:

kalaxan mallon exeis mperdeutei den zitaei i dimotiki astynomia prwtathlitries sfairas zitaei ti mesi gynaika pou asxoleitai me ton athlitismo.aytes pou rixnoun 15 metra kanoun prwtathlitismokai den nomizo oti aytes antiprosvpeyoun ti mesi ginaika. asxoloume me ton athlitismo apo tote pou thimamai ton eayto mou.i sfaira loipon einai kati apo ti fusi poli diskolo gai gynaika kai oso gia tin isotita grafei pouthena oti ta oria prepei na eksisonontai sumfvna me ta oria ton antron?as eksisothoun symfvna me ta oria tvn gynaikvn , as itan loipon 1.67 gia olous to ipsos giati prepei na einai 1.70 gia olous?den to katalavaino ayto

djensar
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό djensar » Παρ Δεκ 04, 2009 9:34 pm

ego na kano mia poli apli erotisi...ma poli apli gia tis kopeles...

THELATE I DE THELATE NA BITE DIMOTIKI ASTINOMIA ?NE I OU?

MI PATE PROPONISI TELEFTEA VDOMADA....oi 2 -3 vdomades...alla 3 mines...

DEN EXO DEI OUTE MIA KOPELA ,MA OUTE MIA POU EKANE PROPONISI 3 MINES K DE TA EVGALE....

einai sa na mou lete...me 2 idietera na paro LOWER...de ginete...theli proponisi gia ti MESI GINEKA...

gia to MESO ADRA NE EINAI PIO EFKOLA>..logo somatikis diaplasis ipotheto...

alla k sis koritsakia....ME PROPONISI PATE TURBO!!!!

simera eida kopela pu ekane stivo ...1000ari 2:53 , k eixe akoma dinami...

TI NA PUME OI ADRES DLD?

an rotisete aftes tis kopeles ti tha sas pune?DE BORUNE OI GINEKES?

tha su PI OLA GINODE...alla thelun proponisi..

k oi adres thelun proponisi alla safos pio ligi...

ta oria einai PIASTA K APO TUS 2....

djensar
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό djensar » Παρ Δεκ 04, 2009 9:38 pm

signomi ennooousa kopela 2:53 800ari,oxi 1000ari

Evapa
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Evapa » Παρ Δεκ 04, 2009 10:09 pm

ego pantos ekei pou proponoume proponeitai kai enas athlitis marathonodromos kai mou eipe oti to rekor tou sto 1000ari einai 4.10 entaksei vevaia epeidi aytos kanei marathonio isos exei allo rythmo twra pws i alli to ekane 2.53 ti na sou po.ego pantws 3 mines kanw proponisi entaksei to 1000ari to vgazo sta 4.26 pisteuo pos ekei tha vgei alla i sfaira theoro oti 1 stis 100 gynaikes tha piasoun ta 9 metra se aristero kai deksi

djensar
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό djensar » Παρ Δεκ 04, 2009 10:21 pm

Evapa έγραψε:ego pantos ekei pou proponoume proponeitai kai enas athlitis marathonodromos kai mou eipe oti to rekor tou sto 1000ari einai 4.10 entaksei vevaia epeidi aytos kanei marathonio isos exei allo rythmo twra pws i alli to ekane 2.53 ti na sou po.ego pantws 3 mines kanw proponisi entaksei to 1000ari to vgazo sta 4.26 pisteuo pos ekei tha vgei alla i sfaira theoro oti 1 stis 100 gynaikes tha piasoun ta 9 metra se aristero kai deksi

ego theorume argos k kano 3.55 ...marathonodromos 4.10 argos mu fenete....

i kopela ekane 2.53 sto 80 ta ekato ,ta 800...eixe k allo na dosi...

sto gipedo exo dei kaboses kopeles....

1000ari borun 2/10....
100 .... 8/10
mikos...4/10
ipsos....10/10
sfera....2/10

Evapa
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Evapa » Παρ Δεκ 04, 2009 11:09 pm

djensar έγραψε:
Evapa έγραψε:ego pantos ekei pou proponoume proponeitai kai enas athlitis marathonodromos kai mou eipe oti to rekor tou sto 1000ari einai 4.10 entaksei vevaia epeidi aytos kanei marathonio isos exei allo rythmo twra pws i alli to ekane 2.53 ti na sou po.ego pantws 3 mines kanw proponisi entaksei to 1000ari to vgazo sta 4.26 pisteuo pos ekei tha vgei alla i sfaira theoro oti 1 stis 100 gynaikes tha piasoun ta 9 metra se aristero kai deksi

ego theorume argos k kano 3.55 ...marathonodromos 4.10 argos mu fenete....

i kopela ekane 2.53 sto 80 ta ekato ,ta 800...eixe k allo na dosi...

sto gipedo exo dei kaboses kopeles....

1000ari borun 2/10....
100 .... 8/10
mikos...4/10
ipsos....10/10
sfera....2/10

ego pantws exthes
piga ston panellinio gia proponisi kai itan kamia 30aria kopeles e oute mia den to epiase to orio sti sfaira fainetai ekei pou proponise esi mazeytikan oi protathlitries !!!3.55 kai theorise argos???????????olous tous gymnastes exo rotisei sto gipedo kai oloi mou lene oti to 4.20 einai diskolos xronos kai o marathonodromos episis to idio leei ti na po telika to grigoro kai to argo einai poli sxetiko....

Evapa
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Evapa » Παρ Δεκ 04, 2009 11:21 pm

entometaksi nomizo oti ayta pou grafeis einai ligo antifatika pos ginetai kapoia na vgazei to 100ari kai na min mporei na vgalei to mikos afou to mikos einai thema taxytitas an spridareis tha to vgaleis ti na po fainetai ekei pou pas esi tha isxioun kai alloi nomoi tis fisis

djensar
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό djensar » Παρ Δεκ 04, 2009 11:29 pm

Evapa έγραψε:entometaksi nomizo oti ayta pou grafeis einai ligo antifatika pos ginetai kapoia na vgazei to 100ari kai na min mporei na vgalei to mikos afou to mikos einai thema taxytitas an spridareis tha to vgaleis ti na po fainetai ekei pou pas esi tha isxioun kai alloi nomoi tis fisis

ti na sou po ....fenete to PTIXIO TIS GIMNASTIKIS AKADIMIAS to pirame me visma....

kati gia na kseris...

oi riptes RIXNUN me ta podia..eite afto ine akodio,sfera,i sfira...

mikos den ine thema mono taxitias alla pano apo ola altikotita,fora,na kratisis podia psila ston aera k oxi na ta katevasis grigora...
mi ksexnas pos ta agoria k liga koritsia pernun liga metra fora k to pernane...
ti exune KSADERFIA LAGOUS?OXI

pezi rolo i altikotita...

dld sto NBA ,oi baskebolistes pernun 40 metra fora??ase mas more...

k ne 2 kopeles stis 10...k akrivos stis 10...giati 10 mono erxode sto gipedo...ne 2 petane ti sfera...i mia ine panipsili k alli exi miiki dinami...

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 7 επισκέπτες