Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης
-
tzad
- Μαθητευόμενος

needing help
kalispera eimai apo thessaloniki kai psaxno simioseis gia ta mathimata tou diagonismou apo frontistirio. eimai diatethimenos na pliroso.to mail mou einai tzad@in.gr.
-
makris
- Μαθητευόμενος

ψαχνω κι εγω σημειωσεις αρχικα για κρατος και πολιτικη οικονομια απο φροντιστηριο. (εχω μια μικρη προτιμηση στο μπονια αλλα δεν ειναι και απαραιτητο.) φυσικα πληρωνω κι εγω γι αυτες.το mail μου ειναι makrisgia@yahoo.gr
-
tasos124
- Μαθητευόμενος

-
ioazon
- Προϊστάμενος

tasos124 έγραψε:πληροφορηθηκα οτι στον διαγωνισμο του 2006 ΕΣΣΔ+εστα απο τους 221 που περασαν οι 139 ηταν μαθητες του φροντιστηριου Μπονια.
ειναι δυνατο; Δεν μπορω να το πιστεψω.
υπαρχει καποιος που ναξερει περισοτερες πληροφοριες;
iazou τι λες; Εσυ ξερεις αν ειναι αληθεια;
Στη δική μου σειρά πάντως(ΙΣΤ) περίπου οι μισοί γνωριζόμασταν από τον Μπόνια (στην τελετή υποδοχής ήταν σαν reunion του Μπόνια), και κάμποσοι ακόμα είχαν βρει σημειώσεις του Μπόνια και είχαν διαβάσει για τις εισαγωγικές.
Ο Μπόνιας αφενός έχει πάρα πολλούς "μαθητές¨οπότε λογικό είναι να μπαίνουν τόσοι. Αν έχει 800 άτομα να προετοιμάζονται, δεν θα μπουν οι 130;; Αφετέρου, έχει το know-how και ομολογουμένως κάποιους πολύ καλούς καθηγητές.
-
ioazon
- Προϊστάμενος

-
primexevolution
- Μαθητευόμενος

ioazon έγραψε:
Ο Μπόνιας αφενός έχει πάρα πολλούς "μαθητές¨οπότε λογικό είναι να μπαίνουν τόσοι. Αν έχει 800 άτομα να προετοιμάζονται, δεν θα μπουν οι 130;; Αφετέρου, έχει το know-how και ομολογουμένως κάποιους πολύ καλούς καθηγητές.
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ "ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ," ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΟ...!
-
alex4
- Δόκιμος

-
Ioulia
- Μαθητευόμενος

SHMEIWSEIS MPONIA!
Ενδιαφέρομαι για τις φετινές σημειώσεις Μπόνια στα 2 βασικά μαθήματα (αυτές που καλύπτουν τις αλλαγές στην ύλη). Όποιο παιδί παρακολούθησε Μπόνια φέτος και περασε και θέλει να μου τις δανείσει για φωτοτυπία ή να τις πουλήσει, ας μου στείλει μέιλ στο tsilaki@gmail.com για να κανονίσουμε τιμή κλπ. Ευχαριστώ!
Τελευταία επεξεργασία από Ioulia σε Πέμ Μάιος 03, 2007 3:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
alex4
- Δόκιμος

μελινα έγραψε:alex4 έγραψε:lete oi tyxon prowres ekloges na pane pisw tis exams?....den to nomizw bebaia, perysi pantws eixame enhmerwthei apo to kalokairi, an kai eixan ginei allages...pantws sigoyra thelei bohtheia apo frontisthrio, an kai egw edwsa xwris mias kai eixa xrono alla kophka blakwdws....gia na doume
otan les blakodws ti enoeis?mipos eisai aftos pou ta perase ola sxedon me 40 kai kopike agglika me 24??aftos o kakomoiros tha trabaei ta mallia tou...kalitera na kobomoun me 16 para afto!!!
peripou...agglika pira 29 kai einai san na kopika otan eimoun Agglia gia 1mish xrono...sta grapta piga xalia, den kserw an edines fetos...
-
azby
- Μαθητευόμενος

Kalimera se olous!
Skeftomai na parakolouthisw mathimata bonia kai tha ithela systaseis kai plirofories gia kathigites. Sugekrimena, exw tis eksis epiloges gia organwsi kai leitoyrgia toy kratous:
Sarri, Babaliouta, Aspridi, Padouvaki
Yparxei kapoios pou na thewreitai kaluteros? einai panw katw sto idio kalo epipedo oloi?
Euxaristw.
Skeftomai na parakolouthisw mathimata bonia kai tha ithela systaseis kai plirofories gia kathigites. Sugekrimena, exw tis eksis epiloges gia organwsi kai leitoyrgia toy kratous:
Yparxei kapoios pou na thewreitai kaluteros? einai panw katw sto idio kalo epipedo oloi?
Euxaristw.
-
ioazon
- Προϊστάμενος

azby έγραψε:Kalimera se olous!
Euxaristw.
Παντουβάκη - εγγύηση
τον Μπαμπαλιούτα νομίζω οτι τον θυμάμαι από τα χρόνια μου (2003) και νομίζω είχα ακούσει οτι είναι καλός, θα ρωτήσω και θα μάθω. παντουβάκη σίγουρα εγγύηση
-
ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΣ
- Μόνιμος

ioazon έγραψε:azby έγραψε:Kalimera se olous!
Euxaristw.
Παντουβάκη - εγγύηση
τον Μπαμπαλιούτα νομίζω οτι τον θυμάμαι από τα χρόνια μου (2003) και νομίζω είχα ακούσει οτι είναι καλός, θα ρωτήσω και θα μάθω. παντουβάκη σίγουρα εγγύηση
ANAΦΕΡΕΣΤΕ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ? Η ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ?
Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες