Υποχρεώσεις εργαζομένων με stage

Κοινωφελής εργασία, Ωρομίσθιοι, Μερική Απασχόληση, Εργασιακή εμπειρία.
olivi
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό olivi » Δευ Οκτ 19, 2009 9:27 am

dionysia έγραψε:Kalispera paidia!!!!! Ergazomai kai egw se mia Ypiresia tou Yp.Politismou me Stage......Sas pliroforw oti emeis douleuoume parapanw wres apo tous monimous kai apo tous ypoloipous ektaktous.....me polu ligotera xrimata....pou den aggizoun kan ta 500....Exei uparksei minas pou exw parei 200 molis eyrw.....kai o logos itan aplos..."Eixa kapoio provlima me to podi mou kai eprepe na meinw sto krevati" Eixa xarti giatrou pou to epivevaiwne kai to mono pou mou eipan einai oti tha parw paratasi tou programmatos.....An einai dinaton....Kanoume akrivws tin idia douleia me tous upoloipous me polu ligotera xrimata....Den einai adiko....????Den prepei epitelous na ginei kati????Edw kai 2 xronia pou einai ekei den exw ekpedeytei...?????

ετσι ετσι... πες τα...!

andreas81
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό andreas81 » Τρί Οκτ 20, 2009 11:53 am

dionysia έγραψε:Edw kai 2 xronia pou einai ekei den exw ekpedeytei...?????[/b][/i]

Αυτό είναι το μείζον ή ότι μπήκατε μέσα από βουλευτικά γραφεία? Ο κ. Βέης είπε να καταργηθεί η προσαύξηση των stage και μακάρι να γίνει!

andreas81
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό andreas81 » Τρί Οκτ 20, 2009 11:53 am

dionysia έγραψε:Edw kai 2 xronia pou einai ekei den exw ekpedeytei...?????[/b][/i]

Αυτό είναι το μείζον ή ότι μπήκατε μέσα από βουλευτικά γραφεία? Ο κ. Βέης είπε να καταργηθεί η προσαύξηση των stage και μακάρι να γίνει! Καλή συνέχεια

nikelef
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό nikelef » Τρί Οκτ 20, 2009 12:22 pm

οπως σου εχω πει και σε αλλο τοπικ ανδρεα81 θα γινει ακριβως το αντιθετο....θα μονιμοποιηθουν οσοι εχουν πανω απο 24 μηνες και οι αλλοι θα παρουν εξτρα μοριοδοτηση....διαβασε καμια εφημεριδα και τις δηλωσεις λομβερδου και ασε τι λεει ο καθε βεης που βαζει μεσα πολυτεκνους με 1000 μορια...στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινί....

sakis8888
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό sakis8888 » Τρί Οκτ 20, 2009 2:39 pm

nikelef έγραψε:οπως σου εχω πει και σε αλλο τοπικ ανδρεα81 θα γινει ακριβως το αντιθετο....θα μονιμοποιηθουν οσοι εχουν πανω απο 24 μηνες και οι αλλοι θα παρουν εξτρα μοριοδοτηση....διαβασε καμια εφημεριδα και τις δηλωσεις λομβερδου και ασε τι λεει ο καθε βεης που βαζει μεσα πολυτεκνους με 1000 μορια...στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινί....

Ετσι απλα να μονιμοποιηθουν δεν παιζει με τιποτα! Μεσω εξετασεων με εξτρα μορια μπορει...αλλιως θα αντιδρασουν ολοι!

Falpi
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Falpi » Τρί Οκτ 20, 2009 2:51 pm

Στην Ελλάδα που ζείς όλα να τα περιμένεις .Δεν θα μου φανεί παράξενο να γίνει η μονιμοποίηση τους, ήδη ο Λοβέρδος το ψάχνει. Ας διαμαρτυρυθούμε οι υπόλοιποι.Ας κάνουμε κάτι .Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση.Βγαίνουν προκηρύξεις του ΑΣΕΠ και έχουν δυο και τρεις θέσεις διοικητικού και τώρα λένε θα μονιμοποιηθουν οι stagers.E OXI ΕΛΕΟΣ.Στείλτε e-mail διαμαρτυρίας στο Λοβέρδο.Ας οργανωθούμε μέσα από το forum.

andreas81
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό andreas81 » Τρί Οκτ 20, 2009 3:44 pm

sakis8888 έγραψε:
nikelef έγραψε:οπως σου εχω πει και σε αλλο τοπικ ανδρεα81 θα γινει ακριβως το αντιθετο....θα μονιμοποιηθουν οσοι εχουν πανω απο 24 μηνες και οι αλλοι θα παρουν εξτρα μοριοδοτηση....διαβασε καμια εφημεριδα και τις δηλωσεις λομβερδου και ασε τι λεει ο καθε βεης που βαζει μεσα πολυτεκνους με 1000 μορια...στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινί....

Ετσι απλα να μονιμοποιηθουν δεν παιζει με τιποτα! Μεσω εξετασεων με εξτρα μορια μπορει...αλλιως θα αντιδρασουν ολοι!

Sakis8888 συμφωνώ, nikelef τις έχω παρακολουθήσει τις δηλώσεις Λοβέρδου και μπορώ να σου πω όπως ξαναέγραψα ότι θύμωσα όταν άφηνε ανοιχτό παράθυρο για τους πέραν των 24 μηνών!

sakis8888
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό sakis8888 » Τρί Οκτ 20, 2009 4:05 pm

Falpi έγραψε:Στην Ελλάδα που ζείς όλα να τα περιμένεις .Δεν θα μου φανεί παράξενο να γίνει η μονιμοποίηση τους, ήδη ο Λοβέρδος το ψάχνει. Ας διαμαρτυρυθούμε οι υπόλοιποι.Ας κάνουμε κάτι .Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση.Βγαίνουν προκηρύξεις του ΑΣΕΠ και έχουν δυο και τρεις θέσεις διοικητικού και τώρα λένε θα μονιμοποιηθουν οι stagers.E OXI ΕΛΕΟΣ.Στείλτε e-mail διαμαρτυρίας στο Λοβέρδο.Ας οργανωθούμε μέσα από το forum.

Συμφωνω απολυτα...και εγω σε αυτη τη μεγαλη "οικογενεια" των διοικητικων ανηκω!

Δλδ τι θα γινει...για παραδειγμα θα μονιμοποιηθει μια γνωστη μου που τελειωσε με το ζορι το Λυκειο και δουλευει στο πρωτοδικειο εδω και 2,5 χρονια επειδη ειχε βυσμα και εγω απο ΑΕΙ θα εξακολλουθω να ειμαι ανεργος περιμενοντας καποιο γραπτο διαγωνισμο ή ως λυση απελπισιας να παω σε εργοστασιο και μαλιστα στην παραγωγη!

Το λιγοτερο αδικια :!:

Ενα προσωπικο παραδειγμα ηταν αυτο, φανταζομαι και εσεις θα εχετε αναλογα!

sunrise
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sunrise » Τρί Οκτ 20, 2009 4:59 pm

sakis8888 έγραψε:
Falpi έγραψε:Στην Ελλάδα που ζείς όλα να τα περιμένεις .Δεν θα μου φανεί παράξενο να γίνει η μονιμοποίηση τους, ήδη ο Λοβέρδος το ψάχνει. Ας διαμαρτυρυθούμε οι υπόλοιποι.Ας κάνουμε κάτι .Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση.Βγαίνουν προκηρύξεις του ΑΣΕΠ και έχουν δυο και τρεις θέσεις διοικητικού και τώρα λένε θα μονιμοποιηθουν οι stagers.E OXI ΕΛΕΟΣ.Στείλτε e-mail διαμαρτυρίας στο Λοβέρδο.Ας οργανωθούμε μέσα από το forum.

Συμφωνω απολυτα...και εγω σε αυτη τη μεγαλη "οικογενεια" των διοικητικων ανηκω!

Δλδ τι θα γινει...για παραδειγμα θα μονιμοποιηθει μια γνωστη μου που τελειωσε με το ζορι το Λυκειο και δουλευει στο πρωτοδικειο εδω και 2,5 χρονια επειδη ειχε βυσμα και εγω απο ΑΕΙ θα εξακολλουθω να ειμαι ανεργος περιμενοντας καποιο γραπτο διαγωνισμο ή ως λυση απελπισιας να παω σε εργοστασιο και μαλιστα στην παραγωγη!

Το λιγοτερο αδικια :!:

Ενα προσωπικο παραδειγμα ηταν αυτο, φανταζομαι και εσεις θα εχετε αναλογα!

επειδη όλοι εχουμε αναλογα παραδείγματα μήπως πρεπει να οργανςθουμε λιγακι ολοι εμεις και να ακουστεί η άποψή μας δημοσίως?Μηπως ο κος Λοβέρδος πρεπει να ακούσει και την δική μας άποψη???

ΜΑΡΙΑΣΑΛΟΝΙΚΙΑ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΜΑΡΙΑΣΑΛΟΝΙΚΙΑ » Τρί Οκτ 20, 2009 5:23 pm

ΕΛΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ!!ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΕΠ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ Κ ΟΙ 2 ΜΟΝΙΜΕΣ ΜΕ ΑΔΕΙΕΣ ΚΥΗΣΗΣ Κ ΕΓΩ Κ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΡΟΙΔΟ,ΕΜΜΜ ΣΥΓΝΩΜΗ,ΣΤΕΙΤΖ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΙΤΗΣΕΙΣ :? ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΩΔΙΚΟ Κ ΘΑ ΑΝΑΣΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΩΡΟ ΑΔΩΡΟ...ΤΟ ΦΑΓΑΜΑ ΤΟ ΛΟΥΚΙ Κ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΠΑΝΙΚΟ!!
ΤΑ ΣΤΕΙΤΖ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΥΝΟΝΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ :x :evil:ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΛΕΩ ΤΩΡΑ...

ΜΑΡΙΑΣΑΛΟΝΙΚΙΑ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΜΑΡΙΑΣΑΛΟΝΙΚΙΑ » Τρί Οκτ 20, 2009 5:29 pm

olivi έγραψε:
dionysia έγραψε:Kalispera paidia!!!!! Ergazomai kai egw se mia Ypiresia tou Yp.Politismou me Stage......Sas pliroforw oti emeis douleuoume parapanw wres apo tous monimous kai apo tous ypoloipous ektaktous.....me polu ligotera xrimata....pou den aggizoun kan ta 500....Exei uparksei minas pou exw parei 200 molis eyrw.....kai o logos itan aplos..."Eixa kapoio provlima me to podi mou kai eprepe na meinw sto krevati" Eixa xarti giatrou pou to epivevaiwne kai to mono pou mou eipan einai oti tha parw paratasi tou programmatos.....An einai dinaton....Kanoume akrivws tin idia douleia me tous upoloipous me polu ligotera xrimata....Den einai adiko....????Den prepei epitelous na ginei kati????Edw kai 2 xronia pou einai ekei den exw ekpedeytei...?????

ετσι ετσι... πες τα...!

ΒΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ!!!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ....ΧΥΜΑ ΣΤΟ ΚΥΜΑ...ΑΣ ΒΓΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ Κ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΗΜΑ ΣΤΕΙΤΖ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΚΟΝΟΘΝ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ Κ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!! :?

Falpi
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Falpi » Τρί Οκτ 20, 2009 7:44 pm

Αν δεν σου αρέσει παραιτήσου.Και επιτέλους αφήστε τις καρέκλες κενές να προκηρυχθούν μόνιμες θέσεις να τελειώνει το παραμύθι.Πρόσεχε όμως όσες χρειάζονται.Κάντε κι εσείς αίτηση κι όποιος έχει τα περισσότερα μόρια να διοριστεί.Γιατί αντιδράτε τόσο πολύ σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ :?:

ΜΑΡΙΑΣΑΛΟΝΙΚΙΑ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΜΑΡΙΑΣΑΛΟΝΙΚΙΑ » Τετ Οκτ 21, 2009 8:30 pm

Falpi έγραψε:Αν δεν σου αρέσει παραιτήσου.Και επιτέλους αφήστε τις καρέκλες κενές να προκηρυχθούν μόνιμες θέσεις να τελειώνει το παραμύθι.Πρόσεχε όμως όσες χρειάζονται.Κάντε κι εσείς αίτηση κι όποιος έχει τα περισσότερα μόρια να διοριστεί.Γιατί αντιδράτε τόσο πολύ σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ :?:

ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΟ ΑΣΕΠ!!ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΠΕΤΥΧΩ Κ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΙΟ ΑΡΕΣΤΗ!!ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ/ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ/ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΜΑΣ!!ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ Κ ΜΕΝΩ ΜΗΠΩΣ Κ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ!!ΗΔΗ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΓΥΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ :?

Επιστροφή σε “ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ - ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ - ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ - ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες