Ενιαίο μισθολόγιο δημοσίων υπαλλήλων από 1/1/2010

Εκπαίδευση σε Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια, Πανεπιστήμια, ΑΕΙ, Δια βίου μάθηση. Εργασιακά σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
vagehosa
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό vagehosa » Τετ Σεπ 16, 2009 2:15 pm

Το μόνο που είσα είνια σε κάποιο περιοδικό "ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ" (http://www.m-metropolitan.gr) - το site σα να έχει εγκαταληφθεί - ή κάπως έτσι, ότι το ΠΑΣΟΚ θεωρεί ότι η πρόταση για νέο μισθολόγιο για τους νέους χρήζει ςξειδίκευσης, γιατί η ΝΔ δεν λαμβάνει τπόψη τις βαθμίδες εκπαίδευσης (ΠΕ, ΔΕ κ.λ.π.). Δε λεώ αν είναι σοβαρό ή όχι το δημοσίευμα, το περιοδικό αυτό τυχαία το πήρα στα χέρια μου, απλά το μεταφέρω...είναι το τεύχος Σεοτεμβρίου 09, σελ.16...τυγχάνει να βρίσκεται εδώ κατά λάθος, από ένα παιδί γειτονικού σπιτιού...πάντως δε φαίνεται τόσο σοβαρό ούτε το περιοδικό ούτε το άρθρο.."Οι συνεργάτες του κ. Παπανδρέου πήραν χαρτί και μολύβι για να δουν που συμφωνούν και που όχι...με τα μέτρα ΣΟΚ που προτείνει ο Πρωθυπουργός..." και μετά από λίγο ακολουθεί αυτό που παράθεσα...φαίνεται σαν ένα από αυτά τα γενικόλογα άρθρα που γεμίζουν απλά σελίδες...πιο ποκλύ θα πρέπει να μας απασχολεί η ύποπτη σιωπή, εκτός και αν θεωρούμε ότι με την αντόθεσή τους στο πάγωμα μισθών καλυπτόμασται...αλλά τα ταμεία παραμένουν μείον..είδομεν.

annak pap έγραψε:
laier έγραψε:
annak pap έγραψε:
vagehosa έγραψε:ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ, ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΔΗΦΑΓΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΦΑΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...

kaftianasa έγραψε:
vagehosa έγραψε:Δε διαφωνώ με αυτά που λες, αμφιβάλω όμως αν υπάρχει τρόπος να ισχύσει η αξιοκρατία, η τιμιότητα, ο σεβασμός. Κι εμείς θέλουμε να υπάρχουν αυτά, όπως και όλοι εντός και εκτός φόρουμ. ΑΠό τη θεωρία στην πράξη όμως...δες τι έκανε ο Λέγκας πριν κλείσει η βουλή, έστειλε με μετάταξη σε ΔΟΥ Νοσοκόμα και καθαρίστρια...τα ίδια έκανα και θα κάνουν και οι πράσινοι...βρες μου τον τρόπο. μέχρι τότε λογικό είνια να θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι δικαίως δεν πρέπει να μας αφαιρεθεί εν ονόματι της κρίσης που εν πολλοίς οφείλεται στη αδηφαγία και την ασχετοσύνη των κυβερνούντων, των πρώην νυν και επόμενων...

να σου πω κατι ? δεν νομιζω να το θελουν ολοι οπως λες....γιατι το βυσμα παραδειγμα και αλλα διαφορα αρνητικα στοιχεια (οπως και τα θετικα)ανηκουν στον ανθρωπινο χαρακτηρα. οπως ειπα προσωπικα ειμαι κατα τις αναξιοκρατιας αλλα τοτε που ημουν ανεργη και ειχα πιασει πατο....δεν θα πηγαινα να παρακαλεσω η να γλυψω κανεναν αλλα αν ερχοταν ομως σε μενα ο ξαδελφος μου και μου ελεγε π.χ.....ξερεις...στην ταδε υπηρεσια περνουν συμβασιουχους ελα θα εισηγηθω για σενα...νομιζεις οτι θα ελεγα οχι ? θα ελεγα ΝΑΙ. γιατι θα ειχα αναγκη την δουλεια. ......μετα ενω ο νομος απαγορευει τις ανανεωσεις και παρολαυτα την ανανεωναν την δικη μου γιατι ειναι "κολλητος¨" ο αποπανω μου...νομιζεις οτι θα ελεγα οχι γιατι ειναι αδικο για τους αλλους ανεργους και πρεπει αξιοκρατια και πρεπει ισες ευκαιριες για ολους? θα ελεγα ΝΑΙ γιατι εχω αναγκη...

το ψαρι απο το κεφαλι βρωμαει....και απο τους νομους και απο το ΜΗ-ελεγχο.

αν εκανε αυτο ο Λεγκας τοτε ειναι το μαυρο προβατο της ΝΔ. οπως υπαρχουν βεβαιως και στα αλλα κομματα. ετσι ειναι. πρεπει να καταλαβει ο κοσμος (ο λεγκας, η νοσοκομα και η καθαριστιρα κι αυτοι να το καταλαβουν) οτι ολο αυτο γυριζει μπουμερανγκ καποια στιγμη....κι οτι ισως οχι αυτοι αλλα τα παιδια τους η τα εγγονια τους θα βρεθουν απο την αλλη πλευρα. Πρεπει συλλογικο πνευμα να εχει ολος ο κοσμος αλλα φυσικα αυτο ειναι ενα οραμα δικο μου και μια ουτοπια προφανως.

αφιερωμενο σε ολους το παρακατω τραγουδι.

http://www.youtube.com/watch?v=NER306og ... re=related
[/quot

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΗΛΗ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ?ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΟ ΓΛΚ ΜΕ ΑΣΕΠ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΜΕ ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ?ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΕΥΧΡΙΣΤΩ

πλακα μας κανεις ρε φιλαρακι? τι ερωτησεις ειναι αυτες? εαν δεν δανειστουμε τον οκτωβριο, τοτε δε θα χουν να πληρωσουν μισθους και συνταξεις για το νεο ετος, παρε ενα τηλ στο ΓΛΚ, και ρωτα ποσα μας εμειναν,

εξαλλου εαν διαβασεις προσεχτικα το προγραμμα του ΠΑΣΟΚ , θα διαπιστωσεις οτι , με την φορολογηση επιδοματων, και αλλα τεχνασματα, καταληγει στο να μειωνει τους μισθους και οχι να τους αυξανει,
οποτε δε βρισω καποιο λογο να μην εφαρμοσει ενιαιο μισθολογιο, μειωμενο, για παλιους και νεους, σαμπως τι εχει να φοβηθει? τη ΝΔ?

ola auta pou leme edo einai ipotheseis dikes mas.ego rotisa an exei dilosei kati to pasok gia to sigekrimeno thema.an nai kai gnorizei kapoios ti exei apantisei as mas pei!euxaristo

vagehosa
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό vagehosa » Τετ Σεπ 16, 2009 2:18 pm

το post γράφτηκε ενώ μελετούσα εκ νέου το άρθρο, εξού και η τοποθέτησή μου στο τέλος ότι δε φαίνεται σοβαρό, σε αντίθεση με την εισαγωγή μου που έλεγα ότι δεν κρίνω αν είνια σοβαρο ή όχι το άρθρο..only soooo little time to fill you up...γράφω τρέχοντας απλά για να ενημερώσω, θα επανέλθω

vagehosa έγραψε:Το μόνο που είσα είνια σε κάποιο περιοδικό "ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ" (http://www.m-metropolitan.gr) - το site σα να έχει εγκαταληφθεί - ή κάπως έτσι, ότι το ΠΑΣΟΚ θεωρεί ότι η πρόταση για νέο μισθολόγιο για τους νέους χρήζει ςξειδίκευσης, γιατί η ΝΔ δεν λαμβάνει τπόψη τις βαθμίδες εκπαίδευσης (ΠΕ, ΔΕ κ.λ.π.). Δε λεώ αν είναι σοβαρό ή όχι το δημοσίευμα, το περιοδικό αυτό τυχαία το πήρα στα χέρια μου, απλά το μεταφέρω...είναι το τεύχος Σεοτεμβρίου 09, σελ.16...τυγχάνει να βρίσκεται εδώ κατά λάθος, από ένα παιδί γειτονικού σπιτιού...πάντως δε φαίνεται τόσο σοβαρό ούτε το περιοδικό ούτε το άρθρο.."Οι συνεργάτες του κ. Παπανδρέου πήραν χαρτί και μολύβι για να δουν που συμφωνούν και που όχι...με τα μέτρα ΣΟΚ που προτείνει ο Πρωθυπουργός..." και μετά από λίγο ακολουθεί αυτό που παράθεσα...φαίνεται σαν ένα από αυτά τα γενικόλογα άρθρα που γεμίζουν απλά σελίδες...πιο ποκλύ θα πρέπει να μας απασχολεί η ύποπτη σιωπή, εκτός και αν θεωρούμε ότι με την αντόθεσή τους στο πάγωμα μισθών καλυπτόμασται...αλλά τα ταμεία παραμένουν μείον..είδομεν.

annak pap έγραψε:
laier έγραψε:
annak pap έγραψε:
vagehosa έγραψε:ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ, ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΔΗΦΑΓΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΦΑΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...

kaftianasa έγραψε:
vagehosa έγραψε:Δε διαφωνώ με αυτά που λες, αμφιβάλω όμως αν υπάρχει τρόπος να ισχύσει η αξιοκρατία, η τιμιότητα, ο σεβασμός. Κι εμείς θέλουμε να υπάρχουν αυτά, όπως και όλοι εντός και εκτός φόρουμ. ΑΠό τη θεωρία στην πράξη όμως...δες τι έκανε ο Λέγκας πριν κλείσει η βουλή, έστειλε με μετάταξη σε ΔΟΥ Νοσοκόμα και καθαρίστρια...τα ίδια έκανα και θα κάνουν και οι πράσινοι...βρες μου τον τρόπο. μέχρι τότε λογικό είνια να θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι δικαίως δεν πρέπει να μας αφαιρεθεί εν ονόματι της κρίσης που εν πολλοίς οφείλεται στη αδηφαγία και την ασχετοσύνη των κυβερνούντων, των πρώην νυν και επόμενων...

να σου πω κατι ? δεν νομιζω να το θελουν ολοι οπως λες....γιατι το βυσμα παραδειγμα και αλλα διαφορα αρνητικα στοιχεια (οπως και τα θετικα)ανηκουν στον ανθρωπινο χαρακτηρα. οπως ειπα προσωπικα ειμαι κατα τις αναξιοκρατιας αλλα τοτε που ημουν ανεργη και ειχα πιασει πατο....δεν θα πηγαινα να παρακαλεσω η να γλυψω κανεναν αλλα αν ερχοταν ομως σε μενα ο ξαδελφος μου και μου ελεγε π.χ.....ξερεις...στην ταδε υπηρεσια περνουν συμβασιουχους ελα θα εισηγηθω για σενα...νομιζεις οτι θα ελεγα οχι ? θα ελεγα ΝΑΙ. γιατι θα ειχα αναγκη την δουλεια. ......μετα ενω ο νομος απαγορευει τις ανανεωσεις και παρολαυτα την ανανεωναν την δικη μου γιατι ειναι "κολλητος¨" ο αποπανω μου...νομιζεις οτι θα ελεγα οχι γιατι ειναι αδικο για τους αλλους ανεργους και πρεπει αξιοκρατια και πρεπει ισες ευκαιριες για ολους? θα ελεγα ΝΑΙ γιατι εχω αναγκη...

το ψαρι απο το κεφαλι βρωμαει....και απο τους νομους και απο το ΜΗ-ελεγχο.

αν εκανε αυτο ο Λεγκας τοτε ειναι το μαυρο προβατο της ΝΔ. οπως υπαρχουν βεβαιως και στα αλλα κομματα. ετσι ειναι. πρεπει να καταλαβει ο κοσμος (ο λεγκας, η νοσοκομα και η καθαριστιρα κι αυτοι να το καταλαβουν) οτι ολο αυτο γυριζει μπουμερανγκ καποια στιγμη....κι οτι ισως οχι αυτοι αλλα τα παιδια τους η τα εγγονια τους θα βρεθουν απο την αλλη πλευρα. Πρεπει συλλογικο πνευμα να εχει ολος ο κοσμος αλλα φυσικα αυτο ειναι ενα οραμα δικο μου και μια ουτοπια προφανως.

αφιερωμενο σε ολους το παρακατω τραγουδι.

http://www.youtube.com/watch?v=NER306og ... re=related
[/quot

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΗΛΗ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ?ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΟ ΓΛΚ ΜΕ ΑΣΕΠ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΜΕ ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ?ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΕΥΧΡΙΣΤΩ

πλακα μας κανεις ρε φιλαρακι? τι ερωτησεις ειναι αυτες? εαν δεν δανειστουμε τον οκτωβριο, τοτε δε θα χουν να πληρωσουν μισθους και συνταξεις για το νεο ετος, παρε ενα τηλ στο ΓΛΚ, και ρωτα ποσα μας εμειναν,

εξαλλου εαν διαβασεις προσεχτικα το προγραμμα του ΠΑΣΟΚ , θα διαπιστωσεις οτι , με την φορολογηση επιδοματων, και αλλα τεχνασματα, καταληγει στο να μειωνει τους μισθους και οχι να τους αυξανει,
οποτε δε βρισω καποιο λογο να μην εφαρμοσει ενιαιο μισθολογιο, μειωμενο, για παλιους και νεους, σαμπως τι εχει να φοβηθει? τη ΝΔ?

ola auta pou leme edo einai ipotheseis dikes mas.ego rotisa an exei dilosei kati to pasok gia to sigekrimeno thema.an nai kai gnorizei kapoios ti exei apantisei as mas pei!euxaristo

annak pap
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό annak pap » Τρί Σεπ 22, 2009 10:16 pm

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΗΛΗ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ?ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΟ ΓΛΚ ΜΕ ΑΣΕΠ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΜΕ ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ?ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΕΥΧΡΙΣΤΩ[/quote]

οποτε δε βρισω καποιο λογο να μην εφαρμοσει ενιαιο μισθολογιο, μειωμενο, για παλιους και νεους, σαμπως τι εχει να φοβηθει? τη ΝΔ?[/quote]

ola auta pou leme edo einai ipotheseis dikes mas.ego rotisa an exei dilosei kati to pasok gia to sigekrimeno thema.an nai kai gnorizei kapoios ti exei apantisei as mas pei!euxaristo[/quote][/quote][/quote]

re paidia eipan tipota gia to eniaio misthologio sto debait?to pasok ti thesi pire?einai iper i kata?

narco
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό narco » Τρί Σεπ 22, 2009 11:43 pm

Ανέφερε για ενιαίο μισθολόγιο και ο γιωργάκης στο debate.

annak pap
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό annak pap » Τετ Σεπ 23, 2009 12:03 am

narco έγραψε:Ανέφερε για ενιαίο μισθολόγιο και ο γιωργάκης στο debate.

KAI TI EIPE?

sotos1980
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sotos1980 » Τετ Σεπ 23, 2009 8:36 am

annak pap έγραψε:
narco έγραψε:Ανέφερε για ενιαίο μισθολόγιο και ο γιωργάκης στο debate.

KAI TI EIPE?

Δεν ανεφερε τιποτα ουτε ο Γιωργακης ουτε ο Κωστακης στο μεταξυ τους debate για ενιαιο μισθολογιο, μαλλον κατι αλλο εβλεπε ο narco η κανει χαβαλε...

Απλα ο Κωστακης ρωτησε αν σκοπευει το Πασοκ να φορολογησει καποια επιδοματα ΔΥ που ειναι κατα ενα μερος αυτοτελως φορολογουμενα. Τα ιδια που αυτο λεει οτι θα καταργησει...αργα τον επιασε ο καημος!

Το Πασοκ εχει πει οτι θα καταργησει την αυτοτελη φορολογηση οποτε υποθετω τα πιανει και αυτα.

Αυτο μονο σχετικο ας πουμε, καμμια απολυτως αναφορα σε μισθολογιο ειτε για παλιους, ειτε για νεους...

fotonio1971
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό fotonio1971 » Τετ Σεπ 23, 2009 2:15 pm

Κάποτε ακούγαμε νέο ενιαίο μισθολόγιο και χαιρόμασταν...
Με την ΝΔ ακούμε νέο ενιαίο μισθολόγιο και "τρέχουμε" ....

Αυτή η κυβερνηση πήρε λέξεις με "θετικό" νόημα πχ "ενιαίο μισθολόγιο", "μεταρυθμίσεις" και τις έκανε να σημαίνουν κάτι κακό.

Μας λένε "θα συνεχίσουμε τις μεταρυθμίσεις " και εμείς ψάχνουμε πόσα θα μας πάρουν από τις τσέπες...

Μας λένε ενιαιο μισθολογιο και λέμε "παναγία μου να μην πιανει και εμάς".

Οι λέξεις χάσανε το νόημα τους και ο μέσος έλληνας τα πασχάλια του με την παρέα του Καραμανλή...

Πυθέας
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Πυθέας » Πέμ Οκτ 08, 2009 3:26 am

Χαιρετώ όλους τους συμμετέχοντες στο φόρουμ, και καλησπέρα.

Δεν ήξερα ότι υπήρχε κοινότητα για τον διαγωνισμό , και ότι είχε γίνει μία τόσο γιγάντια συζήτηση για όλα τα θέματα που τον αφορούν...

Το βρήκα τώρα που χαζεύω περιμένοντας να βγούν αυτά τα οριστικά αποτελέσματα επιτέλους και να μας πάρουν.
Είμαι επιτυχών ΔΕ, φοιτητής στο πολυτεχνείο.

κοιτάξτε τι βρήκα στο Κυβερνητικό Πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ το οποίο δημοσιεύτικε 3 ημέρες πριν τις εκλογές, στις 1 Οκτωβρίου:
http://www.pasok.gr/content-api/f/binar ... ma_mas.pdf

(Σελίδα 72)

Η πρόνοια για το μισθολόγιο είναι ακριβώς η ίδια με αυτή που έλεγε ο Παπαθανασίου.

Προσωπικά εγώ είμαι "φανατικός" Νεοδημοκράτης αλλά δεν ψήφισα ΝΔ σε αυτές τις εκλογές ακριβώς γι' αυτό τον λόγο.

Τι έχετε να πείτε?
Καμία πληροφόρηση για τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ?

Πυθέας
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Πυθέας » Πέμ Οκτ 08, 2009 3:27 am

το ανωτέρω είναι copy paste από το post που έκανα στι συζήτηση για τον 1Γ...

vagehosa
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό vagehosa » Πέμ Οκτ 08, 2009 12:04 pm

Αν είναι έτσι, μακ'άρι να το κάνει...καμία σχ΄ση με του Χοντρού τις λακαμ.ιες...αλλά δεν υπάρχουν οι π΄ροι για ενιαίο μισθολόγιο αυτή τη στιγμή...

Πυθέας έγραψε:το ανωτέρω είναι copy paste από το post που έκανα στι συζήτηση για τον 1Γ...

Πυθέας
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Πυθέας » Πέμ Οκτ 08, 2009 5:41 pm

μόλις τελείωσα την ανάγνωση όλης της συζήτησης εδω μέσα...

και από τις πολλές απορίες που έχω, μία είναι η πιό επιτακτική:
ΠΟΣΟ ΕΜΕΤΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο narco?

βάλτε βαθμό από το 1 ως το 10.

εγώ βάζω 15 με τα ντουνια.

narco, προηγουμένως είχες αναφερθεί στα θετικά της ανθρωποθυσίας (ο παπανδρέου στην γκιλοτίνα, αν θυμάσαι)

Συμφωνω!
Που είναι η αρένα να σε ρίξουμε στα λιοντάρια?
ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΘΕΑΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΚΑΡΓΙΟΛΗ!

narco
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό narco » Πέμ Οκτ 08, 2009 6:18 pm

Πυθέας έγραψε:Που είναι η αρένα να σε ρίξουμε στα λιοντάρια?
ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΘΕΑΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΚΑΡΓΙΟΛΗ!

l o l

ioannisp
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ioannisp » Παρ Οκτ 09, 2009 6:26 pm

ΝΕΟ ΜΙΘΟΛΟΓΙΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ.

vagehosa
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό vagehosa » Σάβ Οκτ 10, 2009 11:38 am

http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=90752

"Στον αρχικό σχεδιασμό για την περιστολή της σπατάλης προβλέπονται τολμηρές τομές, ιδίως στο υπουργείο Υγείας και στα ασφαλιστικά ταμεία, με αυστηρό έλεγχο των προμηθειών και των αμειβόμενων επιτροπών. Πηγές του οικονομικού επιτελείου υπογράμμιζαν, όμως, ότι από το 2010 θα καταρτιστεί νέο ενιαίο, μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων που σταδιακά θα ενσωματώνει επιδόματα"

Κι εγώθέλω να ελπίζω ότι δεν πρόκειται να πάρει ακι αν καταθέσει το ήδη έτοιμο έκτρωμα του Παπαθανασίου...

ioannisp έγραψε:ΝΕΟ ΜΙΘΟΛΟΓΙΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ.

nameless
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό nameless » Σάβ Οκτ 10, 2009 12:12 pm

ΤΟ ΓΡΑΦΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ: ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ Η (ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ) ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ, ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ.
ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ:
1. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ (ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.
2. ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΤΑΧΘΕΙ - ΧΛΙΑΡΑ ΕΣΤΩ- ΣΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΠΑΛΙΩΝ-ΝΕΩΝ. ΞΕΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΞΙΣΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ...
3. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΟ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 2010. ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ...

Επιστροφή σε “ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες