laoura έγραψε:
TZENH
eipa oti eimai ekpaideytikos otan me rwthse 1 kopela....DEN KOKOREYTHKA. den to fwnaksa... vasika den me endiaferei ti les ...APAKSIW....DEN KSERW TI KANEIS ESY ...ESY MPOREI NA EISAI 45 XRONWN..
ESY MAS EXEIS PRHKSEI ME TON DIORISMOS SOU....DEN MAS EIPES OMWS PWS APEKTHSES THN PROYPHRESIA.....
EGW KAI PROSONTA EXW KAI EITE AKSIOKRATIKA EITE OXI THA TA KATAFERW... DEN KOLWNW OYTE SE GRAPTO DIAGWISMO... MAKARI NA GINEI....
SE KAIEI POLY NA VROYN ALLOI DOYLEIA... EISAI KAKIASMENH KAI ZHLOFTHONH.... THN THESOULA SOU DEN STHN PEIRAZEI KANENAS.... GRAPWSOUUUUUUU!!!!!!
Λοιπον,
sofaki7 έγραψε:Ολοι οι δημόσιοι υπάλληλοι καποια ακρη ειχαν και μπήκαν, εκτός απο τους εκπαιδευτικούς.
1.Σαυτην την κοπελα απαντησα και εγω οταν ανεφερα για τον διορισμο μου, μεχρι τοτε δεν ειχα αναφερει τιποτα στο συγκεκριμενο ποστ.
jenny28 έγραψε:Προσωπικα διοριζομαι χωρις να εχω καμια ακρη με διαγωνισμο με σειρα προτεραιοτητας μεσω ΑΣΕΠ σε κατηγορια χωρις εμπειρια.
2,Αυτη ειναι η μονη αναφορα που κανω στο συγκεκριμενο θεμα για τον διορισμο μου, αν αυτο εσυ το λες "κοκορευομαι" ή "φωναζω" τοτε μαλλον δεν εισαι τοσο καλη στην σημαιολογια των λεξεων οσο εισαι στην ορθογραφια.
3. Στην ιδια αναφορα μου απαντιεται και το ερωτημα που βρηκα την προυπηρεσια και ισως αν δεν βιαζοσουνα τοσο να με βρισεις να το ειχες προσεξει, αλλιως πες μου ποιο κομματι του "σε κατηγορια χωρις εμπειρια" δεν καταλαβαινεις να στο εξηγησω.
4. το 28 στο nickname μου δεν ειναι τυχαιο ειναι η ηλικια μου
5. Αν απαξιεις να μου απαντησεις σε παρακαλω σταματα να ποστερεις κατω απο καθε δημοσιευση μου απευθυνοντας μου τον λογο ειδικα οταν εγω το μονο που κανω ειναι να βαζω καποιο emoticon συμφωνοντας με την δημοσιευση καποιου αλλου εσυ επιλεγεις να απαντησεις σε μενα για την δημοσιευση του αλλου πχ εδω
http://www.diorismos.gr/forum/viewtopic.php?t=14249jenny28 έγραψε:Ευτυχως απο οτι φαινεται η παρωδια των stage τελειωνει τερμα η προσαυξηση τερμα οι "μονιμοποιησεις" , και ας μπαινει οποιος εχει τα περισσοτερα χαρτια απο δω και περα γιατι υπαρχουν πολλα παιδια εκει εξω με πολλα χαρτια περισσοτερα απο σενα και απο μενα που περιμενουν να διοριστουν με αξιοπρεπεια.
6. Οι λεξεις κακιασμενη και ζηλοφθονη φανταζομαι μου αποδιδονται γιατι σου τελειωσαν τα επιχειρηματα γιατι οπως βλεπεις παραπανω ειπα μακαρι να αρχισουν να μπαινουν παιδια που το αξιζουν και εχουν παλεψει γιαυτο.
7. Τωρα το γραπωσου που λες στο τελος δεν καταλαβα που πηγαινει μαλλον σε καποιον ομοιδεατη σου θα αρμοζε καλυτερα σε μενα μαλλον οχι.
Ελπιζω να σε καλυψα.