stage και εκλογές

Κοινωφελής εργασία, Ωρομίσθιοι, Μερική Απασχόληση, Εργασιακή εμπειρία.
sakis8888
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό sakis8888 » Πέμ Οκτ 01, 2009 12:06 am

panosvr έγραψε:
laoura έγραψε:ΕΜΑΣ ΠΑΝΟ ΜΑΣ ΣΧΟΛΑΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 5.30-6.00 Η ΩΡΑ... ΑΑΑΑΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ..... ΤΡΕΞΕ ΠΑΝΟ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ...... ΤΡΕΞΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ores agonias gia ta stage apantaxou sthn epikrateia 8) 8) 8) 8)

anxotheite doulika ths fanhs :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μπηκε τωρα και ο Πασοκος να δωδει το πολιτικο του στιγμα!

Ρε ξεκολλήστε απο τα κομματα, ολους μας δουλεουν, αλλωστε αυτο καναν μια ζωη!

jenny28
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό jenny28 » Πέμ Οκτ 01, 2009 12:25 am

Λαουρα σε αντιθεση με εσενα δεν με νοιαζει μονο το τομαρι μου οποτε δεν προκειται να σταματησω να λεω την γνωμη μου.

ΥΓ και εσυ σταματα να μας λες οτι εισαι εκπαιδευτικος και εγω καθηγητικη σχολη εχω τελειωσει και επιτυχουσα στον ΑΣΕΠ υπηρξα οπως φανταζομαι και το 50% των παιδιων του forum. Αληθεια πως Θα σου φιανοτανε αν αρχιζαν να διοριζουν εκπαιδευτικους με βυσμα? Τοτε θα φωναζες ή θα σαρεζε?

Και σε αλλα θεματα σε βλεπω να σκιζεσαι για την αξιοκρατια(βλεπε ΙΔΕΚΕ), οπου μας συμφερει καλο ειναι το βυσμα και οπου μας συμφερει κραυγαζουμε για την αξιοκρατια? Αποφασισε επιτελους ποια ειναι η αποψη σου.

laoura
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό laoura » Πέμ Οκτ 01, 2009 4:09 pm

panosvr έγραψε:
laoura έγραψε:ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΕΙΤΖ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ... ΘΑ ΤΥΛΙΞΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΙΤΤΟΓΥΡΑ ΠΑΝΟΣ!!!! ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ!!!! ΟΥΟΥΟΥΟΥ ΠΑΝΟΟΟΟ ΜΠΑΝΑΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

se souvlatzidiko na doulepseis esy, agrammath 8)

SOU TAIRIAZEI KALYTERA ESENA PANOYLH...

TZENH
eipa oti eimai ekpaideytikos otan me rwthse 1 kopela....DEN KOKOREYTHKA. den to fwnaksa... vasika den me endiaferei ti les ...APAKSIW....DEN KSERW TI KANEIS ESY ...ESY MPOREI NA EISAI 45 XRONWN..
ESY MAS EXEIS PRHKSEI ME TON DIORISMOS SOU....DEN MAS EIPES OMWS PWS APEKTHSES THN PROYPHRESIA.....
EGW KAI PROSONTA EXW KAI EITE AKSIOKRATIKA EITE OXI THA TA KATAFERW... DEN KOLWNW OYTE SE GRAPTO DIAGWISMO... MAKARI NA GINEI....
SE KAIEI POLY NA VROYN ALLOI DOYLEIA... EISAI KAKIASMENH KAI ZHLOFTHONH.... THN THESOULA SOU DEN STHN PEIRAZEI KANENAS.... GRAPWSOUUUUUUU!!!!!!

jenny28
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό jenny28 » Πέμ Οκτ 01, 2009 6:24 pm

laoura έγραψε:
TZENH
eipa oti eimai ekpaideytikos otan me rwthse 1 kopela....DEN KOKOREYTHKA. den to fwnaksa... vasika den me endiaferei ti les ...APAKSIW....DEN KSERW TI KANEIS ESY ...ESY MPOREI NA EISAI 45 XRONWN..
ESY MAS EXEIS PRHKSEI ME TON DIORISMOS SOU....DEN MAS EIPES OMWS PWS APEKTHSES THN PROYPHRESIA.....
EGW KAI PROSONTA EXW KAI EITE AKSIOKRATIKA EITE OXI THA TA KATAFERW... DEN KOLWNW OYTE SE GRAPTO DIAGWISMO... MAKARI NA GINEI....
SE KAIEI POLY NA VROYN ALLOI DOYLEIA... EISAI KAKIASMENH KAI ZHLOFTHONH.... THN THESOULA SOU DEN STHN PEIRAZEI KANENAS.... GRAPWSOUUUUUUU!!!!!!

Λοιπον,

sofaki7 έγραψε:Ολοι οι δημόσιοι υπάλληλοι καποια ακρη ειχαν και μπήκαν, εκτός απο τους εκπαιδευτικούς.

1.Σαυτην την κοπελα απαντησα και εγω οταν ανεφερα για τον διορισμο μου, μεχρι τοτε δεν ειχα αναφερει τιποτα στο συγκεκριμενο ποστ.

jenny28 έγραψε:Προσωπικα διοριζομαι χωρις να εχω καμια ακρη με διαγωνισμο με σειρα προτεραιοτητας μεσω ΑΣΕΠ σε κατηγορια χωρις εμπειρια.

2,Αυτη ειναι η μονη αναφορα που κανω στο συγκεκριμενο θεμα για τον διορισμο μου, αν αυτο εσυ το λες "κοκορευομαι" ή "φωναζω" τοτε μαλλον δεν εισαι τοσο καλη στην σημαιολογια των λεξεων οσο εισαι στην ορθογραφια.

3. Στην ιδια αναφορα μου απαντιεται και το ερωτημα που βρηκα την προυπηρεσια και ισως αν δεν βιαζοσουνα τοσο να με βρισεις να το ειχες προσεξει, αλλιως πες μου ποιο κομματι του "σε κατηγορια χωρις εμπειρια" δεν καταλαβαινεις να στο εξηγησω.

4. το 28 στο nickname μου δεν ειναι τυχαιο ειναι η ηλικια μου

5. Αν απαξιεις να μου απαντησεις σε παρακαλω σταματα να ποστερεις κατω απο καθε δημοσιευση μου απευθυνοντας μου τον λογο ειδικα οταν εγω το μονο που κανω ειναι να βαζω καποιο emoticon συμφωνοντας με την δημοσιευση καποιου αλλου εσυ επιλεγεις να απαντησεις σε μενα για την δημοσιευση του αλλου πχ εδω http://www.diorismos.gr/forum/viewtopic.php?t=14249

jenny28 έγραψε:Ευτυχως απο οτι φαινεται η παρωδια των stage τελειωνει τερμα η προσαυξηση τερμα οι "μονιμοποιησεις" , και ας μπαινει οποιος εχει τα περισσοτερα χαρτια απο δω και περα γιατι υπαρχουν πολλα παιδια εκει εξω με πολλα χαρτια περισσοτερα απο σενα και απο μενα που περιμενουν να διοριστουν με αξιοπρεπεια.

6. Οι λεξεις κακιασμενη και ζηλοφθονη φανταζομαι μου αποδιδονται γιατι σου τελειωσαν τα επιχειρηματα γιατι οπως βλεπεις παραπανω ειπα μακαρι να αρχισουν να μπαινουν παιδια που το αξιζουν και εχουν παλεψει γιαυτο.

7. Τωρα το γραπωσου που λες στο τελος δεν καταλαβα που πηγαινει μαλλον σε καποιον ομοιδεατη σου θα αρμοζε καλυτερα σε μενα μαλλον οχι.

Ελπιζω να σε καλυψα.

jenny28
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό jenny28 » Πέμ Οκτ 01, 2009 6:33 pm

jenny28 έγραψε:
laoura έγραψε:Δεν μας ενδιαφερει η αποψη σου.Απο οτι φαινεται διαβασες ολες τις σελιδες της συζητησεως των κοπροσκυλων-αμορφωτων-αξεστων-χαμηλου επιπεδου-πολυ κατωτερων σου στειτζιδων..ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΤΙΜΑΤΑΙ ΠΑΕΙ ΜΕ Ε! ΕΣΕΙΣ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ!ΑΝΤΕ! ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ.

Εσυ αμφιβαλω αν τα διαβασες γιατι αν τα διαβασες θα ειδες οτι ποτε δεν ανεφερα καμια απο τις λεξεις που χρησιμοποιεις, το μονο που ειπα ηταν οτι θεωρω την προσαυξηση απο stage και αλλες τετοιες συμβασεις αδικη και οτι πρεπει να σταματησει, και εκει αρχισατε να με στολιζεται με "επιθετα" λες και θα κερδισετε κατι.

ΥΓ1. ευχαριστω για την ορθογραφικη υποδειξη. Αν με τον ιδιο τροπο μου εδειχνες και που ακριβως ανεφερα τις λεξεις "αμορφωτοι" "κοπροσκυλα" "αξεστοι" "χαμηλου επιπεδου" "πολυ κατωτερων μου" θα με υποχρεωνες.

Και σε παρακαλω πριν μου απευθυνεις ξανα τον λογο απαντησε μου και σε αυτο που σε ρωτησα σε προηγουμενες σελιδες και δεν απαντησες.

Υποψιαζομαι οτι δεν απαντας επειδη απλα δεν μπορεις να βρεις πουθενα στη συζητηση αυτα που σε ρωταω. Οποτε σταματα να βαζεις λογια στο στομα μου που δεν εχω πει ποτε και σταματα να μου απευθυνεις τον λογο μονο με κοσμητικα επιθετα και υβρεις, εκπαιδευτικος γυναικα περιμενα να εχεις πολυ καλυτερη επιχειρηματολογια.

dat
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό dat » Παρ Οκτ 02, 2009 8:50 am

Λάουρα & Τζένη,
Αν είστε (ή επιθυμείτε να γίνετε) εκπαιδευτικοί σας πληροφορώ ότι είστε λάθος κατ' εμέ σε πολλά σημεία, τα οποία θα σας κοστίσουν.
Λέμε "σημειολογία" και όχι "σημαιολογία", τονίζουμε τις λέξεις διότι χρησιμοποιούμε μονοτονικό και όχι ατονικό σύστημα, δε χρησιμοποιούμε ύβρεις όταν απευθυνόματσε στο συνομιλητή μας, προάγουμε το διάλογο και δεν τον αποκλείουμε ή τον απαγορεύουμε, δεχόμαστε απόψεις διαφορετικές από τις δικές μας, αρκεί να είναι τεκμηριωμένες, ακούμε με προσοχή την κριτική που μας κάνουν (ειδικά αν είναι καλοπροαίρετη) και προσπαθούμε να διορθωθούμε στα σημεία που μπορούμε. Δεν επιβάλουμε στο συνομιλητή μας να αλλάξει στάση ή πεποιθήσεις, απλά του δείχνουμε ένα διαφορετικό δρόμο και τον αφήνουμε ελεύθερο αυτός να επιλέξει. ... Αυτά είναι μερικά από τα στοιχεία που πρέπει να χαρακτηρίζουν έναν καλό εκπαιδευτικό. Είναι πάρα πολλά άλλα, αρκούμαι όμως να αναφέρω αυτά για να σας δώσω το στίγμα της μεταξύ σας επικοινωνίας.

kastrato
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό kastrato » Παρ Οκτ 02, 2009 9:01 am

Ακόμη ένα ξαδερφάκι του Μπαμπινιώτη...εδώ μέσα παίζει να είναι όλο το σόι του...όλοι οι κακιασμένοι άνθρωποι σε αυτό το φορουμ έχουν μαζευτεί,

κάνε καμιά φούσκα με την μύξα σου μεγάλε και θα σου περάσει.

jenny28
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό jenny28 » Παρ Οκτ 02, 2009 10:20 am

dat έγραψε:Λάουρα & Τζένη,
Αν είστε (ή επιθυμείτε να γίνετε) εκπαιδευτικοί σας πληροφορώ ότι είστε λάθος κατ' εμέ σε πολλά σημεία, τα οποία θα σας κοστίσουν.
Λέμε "σημειολογία" και όχι "σημαιολογία", τονίζουμε τις λέξεις διότι χρησιμοποιούμε μονοτονικό και όχι ατονικό σύστημα, δε χρησιμοποιούμε ύβρεις όταν απευθυνόματσε στο συνομιλητή μας, προάγουμε το διάλογο και δεν τον αποκλείουμε ή τον απαγορεύουμε, δεχόμαστε απόψεις διαφορετικές από τις δικές μας, αρκεί να είναι τεκμηριωμένες, ακούμε με προσοχή την κριτική που μας κάνουν (ειδικά αν είναι καλοπροαίρετη) και προσπαθούμε να διορθωθούμε στα σημεία που μπορούμε. Δεν επιβάλουμε στο συνομιλητή μας να αλλάξει στάση ή πεποιθήσεις, απλά του δείχνουμε ένα διαφορετικό δρόμο και τον αφήνουμε ελεύθερο αυτός να επιλέξει. ... Αυτά είναι μερικά από τα στοιχεία που πρέπει να χαρακτηρίζουν έναν καλό εκπαιδευτικό. Είναι πάρα πολλά άλλα, αρκούμαι όμως να αναφέρω αυτά για να σας δώσω το στίγμα της μεταξύ σας επικοινωνίας.

Φιλε dat δεν ειμαι εκπαιδευτικος ουτε επιθυμω να γινω. Το ατονικο συστημα ειναι ενα μεγαλο μου κουσουρι και ζητω συγνωνη απο τους αναγνωστες, δεν αποκλειω ουτε απαγορευω σε κανενα να γραφει και δεν εχω βρισει κανεναν εδω μεσα. Απλα απανταω οταν μου απευθυνεται ο λογος και δει οταν με κατηγορουν με βριζουν και βαζουν λογια στο στομα μου που ποτε δεν εχω πει.
Καλημερα.

giannispolo
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό giannispolo » Παρ Οκτ 02, 2009 11:47 am

jenny28 έγραψε:

Φιλε dat δεν ειμαι εκπαιδευτικος ουτε επιθυμω να γινω. Το ατονικο συστημα ειναι ενα μεγαλο μου κουσουρι και ζητω συγνωνη απο τους αναγνωστες, δεν αποκλειω ουτε απαγορευω σε κανενα να γραφει και δεν εχω βρισει κανεναν εδω μεσα. Απλα απανταω οταν μου απευθυνεται ο λογος και δει οταν με κατηγορουν με βριζουν και βαζουν λογια στο στομα μου που ποτε δεν εχω πει.
Καλημερα.

Η jenny είνΑΙ εκπαιδευτικός, έχει διοριστεί στη Δευτεροβάθμια μέσω ΑΣΕΠ, όλο ψέματα λέει.

NIKY1985
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό NIKY1985 » Παρ Οκτ 02, 2009 4:45 pm

Ishtar έγραψε:
NIKY1985 έγραψε:re paidia min sas pianei i kankia sas kai kakionete mazi mas epidi emeis douleuoume se stage. sas parakalw gia skeutite ligo logika.... kai eseis an douleuate h an eixate visma 8a voleuosastan kai 8a koitagate to simferon sas... den nomizw na legate pws aaa teleiwsa tous 18 mines ante na figw na bei kai kanenas allos... den lew egw oti ta stage einai kala... oute oti einai dikaia... oute pws osoi einai se stage douleuoun kai den kolovarane. egw omws krinw simvona me tin diki mou gnomi kai twn ypolipwn koritsiwn pou douleuoume mazi kai pragmatika exoume steri8ei arketa gia na douleuoume edw. 8a peis twra as min douleues se stage as eisoun ston idiotiko tomea k exete dikaio alla eseis kserete kallitera apo ollous pws i elpida pe8enei panta teleutea...... min mas krinete loipon giati kai emeis paleuoume oxi gia na paroume ta 450 to mina alla mipws kai ginei kati kai monimopoih8oume sto mellon.

Είναι λυπηρό να διατυπώνονται τέτοιες απόψεις από νέους ανθρώπους, οι οποίοι υποτίθεται ότι δεν έχουν τις ίδιες παραστάσεις με τις παλιότερες γενιές. Για αυτό και διαιωνίζεται το αιώνιο χάλι της δημόσιας διοικησης, η οποία κανονικά θα έπρεπε να λειτουργεί απολύτως απρόσωπα και αποτελεσματικά, πέρα από ιδιοτελή συμφέροντα. Αλήθεια αγαπητή μου, αν είχες ένα κάρο προσόντα, πτυχία, μεταπτυχιακά, ξένες γλώσσες κ.ο.κ, και εσύ σίγουρα θα δυσανασχετούσες για αυτούς που τρώνε τις θέσεις βυσματικά και εσύ μένεις στην απέξω. Εχεις στερηθεί τόσα πολλά πράγματα, όπως κάποιος που σπουδαζέ όλα του τα χρόνια για να βλέπει να χάνει τους καρπούς των κόπων του από επιτήδιους? Και τι να πουν τα παιδιά που με κόπο και ιδρώτα δίνουν εξετάσεις σε γραπτους διαγωνισμούς και ταυτόχρονα δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα? Τι να πουν αυτοί που μένουν στην απέξω γιατί δεν διαθέτουν τα μόρια της προυπηρεσίας?

Μονιμοποίηση ναι, αλλά όχι σε αυτούς που επειδή είχαν μπάρμπα στην Κορώνη βολεύτηκαν εις βάρος των άλλων. Μονιμοποίηση ναι, αλλά σε αυτούς που κρίθηκαν άξιοι με κριτήρια αντικειμενικά. Δουλειά μόνιμη στο δημόσιο ναι, αλλά όχι στα κάθε χρώματος κομματόσκυλα. Οποιος έχει τα κότσια, ας δοκιμάσει τον εαυτό του σε γραπτούς διαγωνισμούς, αλλά οι περισσότεροι θέλουν την εύκολη λύση...

se katalavenw kai simfwno apolita mazi sas.... to 8ema einai oti ta vazete mazi mas kai oxi me to sistima.... katalaveneis ti sou lew??? afou borw giati na min voleutw??? kai pios sou eipe pws den exw kanei kai egw ta xartia mou gia asep polles fores kai exw minei k egw stin apeksw kai ksereis giati gia kapion xeirotero logo apo stage pios einai autos???? fotografimenes 8eseis.... krata loipon tin argi sou fia allous kai prosekse na milas kallitera.... eksalou eseis me ta polla ptixia den katadexeste na douleuete anasfalistoi gia 450 ton mina....

NIKY1985
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό NIKY1985 » Παρ Οκτ 02, 2009 4:50 pm

jenny28 έγραψε:
NIKY1985 έγραψε:re paidia min sas pianei i kankia sas kai kakionete mazi mas epidi emeis douleuoume se stage. sas parakalw gia skeutite ligo logika.... kai eseis an douleuate h an eixate visma 8a voleuosastan kai 8a koitagate to simferon sas... den nomizw na legate pws aaa teleiwsa tous 18 mines ante na figw na bei kai kanenas allos... den lew egw oti ta stage einai kala... oute oti einai dikaia... oute pws osoi einai se stage douleuoun kai den kolovarane. egw omws krinw simvona me tin diki mou gnomi kai twn ypolipwn koritsiwn pou douleuoume mazi kai pragmatika exoume steri8ei arketa gia na douleuoume edw. 8a peis twra as min douleues se stage as eisoun ston idiotiko tomea k exete dikaio alla eseis kserete kallitera apo ollous pws i elpida pe8enei panta teleutea...... min mas krinete loipon giati kai emeis paleuoume oxi gia na paroume ta 450 to mina alla mipws kai ginei kati kai monimopoih8oume sto mellon.

Σου ειναι τοσο δυσκολο να πιστεψεις οτι ειναι παρα πολλα τα παιδια που απο επιλογη τους δεν κυνηγησαν stage? Η νομιζεις οτι εσυ εισαι η εξυπνη που εχει ακρη και γιαυτο μπηκες, και ειναι πολυ δυσκολο να γλειψεις ενα βυσμα για να σε βαλει καπου. Η λεξεις αξιοκρατια και ισες εκαιριες σου ειναι αγνωστες? Ευτυχως απο οτι φαινεται η παρωδια των stage τελειωνει τερμα η προσαυξηση τερμα οι "μονιμοποιησεις" , και ας μπαινει οποιος εχει τα περισσοτερα χαρτια απο δω και περα γιατι υπαρχουν πολλα παιδια εκει εξω με πολλα χαρτια περισσοτερα απο σενα και απο μενα που περιμενουν να διοριστουν με αξιοπρεπεια.

pw pw koita kalia kai appo esena jenny den to perimena... eipa egw pws eimai i eksipni kai eseis korida??? egw apla douleuw gia kapious mines kai meta to boulo.. den dioristika monimi me meson gia na dexomai na me kseftilizete oloi sas... gia ksipniste koroida pios sas ftaiei???? emeis i to sistima??????????????? eleos mas fagate pia

NIKY1985
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό NIKY1985 » Παρ Οκτ 02, 2009 4:56 pm

laoura έγραψε:
panosvr έγραψε:
laoura έγραψε:ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΕΙΤΖ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ... ΘΑ ΤΥΛΙΞΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΙΤΤΟΓΥΡΑ ΠΑΝΟΣ!!!! ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ!!!! ΟΥΟΥΟΥΟΥ ΠΑΝΟΟΟΟ ΜΠΑΝΑΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

se souvlatzidiko na doulepseis esy, agrammath 8)

SOU TAIRIAZEI KALYTERA ESENA PANOYLH...

TZENH

mazi sou laoura.... eleos pia sas aga....ti kanei

Ishtar
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Ishtar » Παρ Οκτ 02, 2009 5:56 pm

NIKY1985 έγραψε:
Ishtar έγραψε:

Είναι λυπηρό να διατυπώνονται τέτοιες απόψεις από νέους ανθρώπους, οι οποίοι υποτίθεται ότι δεν έχουν τις ίδιες παραστάσεις με τις παλιότερες γενιές. Για αυτό και διαιωνίζεται το αιώνιο χάλι της δημόσιας διοικησης, η οποία κανονικά θα έπρεπε να λειτουργεί απολύτως απρόσωπα και αποτελεσματικά, πέρα από ιδιοτελή συμφέροντα. Αλήθεια αγαπητή μου, αν είχες ένα κάρο προσόντα, πτυχία, μεταπτυχιακά, ξένες γλώσσες κ.ο.κ, και εσύ σίγουρα θα δυσανασχετούσες για αυτούς που τρώνε τις θέσεις βυσματικά και εσύ μένεις στην απέξω. Εχεις στερηθεί τόσα πολλά πράγματα, όπως κάποιος που σπουδαζέ όλα του τα χρόνια για να βλέπει να χάνει τους καρπούς των κόπων του από επιτήδιους? Και τι να πουν τα παιδιά που με κόπο και ιδρώτα δίνουν εξετάσεις σε γραπτους διαγωνισμούς και ταυτόχρονα δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα? Τι να πουν αυτοί που μένουν στην απέξω γιατί δεν διαθέτουν τα μόρια της προυπηρεσίας?

Μονιμοποίηση ναι, αλλά όχι σε αυτούς που επειδή είχαν μπάρμπα στην Κορώνη βολεύτηκαν εις βάρος των άλλων. Μονιμοποίηση ναι, αλλά σε αυτούς που κρίθηκαν άξιοι με κριτήρια αντικειμενικά. Δουλειά μόνιμη στο δημόσιο ναι, αλλά όχι στα κάθε χρώματος κομματόσκυλα. Οποιος έχει τα κότσια, ας δοκιμάσει τον εαυτό του σε γραπτούς διαγωνισμούς, αλλά οι περισσότεροι θέλουν την εύκολη λύση...

se katalavenw kai simfwno apolita mazi sas.... to 8ema einai oti ta vazete mazi mas kai oxi me to sistima.... katalaveneis ti sou lew??? afou borw giati na min voleutw??? kai pios sou eipe pws den exw kanei kai egw ta xartia mou gia asep polles fores kai exw minei k egw stin apeksw kai ksereis giati gia kapion xeirotero logo apo stage pios einai autos???? fotografimenes 8eseis.... krata loipon tin argi sou fia allous kai prosekse na milas kallitera.... eksalou eseis me ta polla ptixia den katadexeste na douleuete anasfalistoi gia 450 ton mina....

Πετάς την μπάλα στην εξέδρα και επιδίδεσαι σε ύβρεις και προσβολές χωρίς να έχεις επιχειρήματα. Και πως αλλιώς φυσικά, αφού προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα

1)Το σύστημα δεν είναι ένα απρόσωπο πράγμα, το οποίο κατηγορούμε για να καλύψουμε τις βρωμιές μας και τις δικές ευθύνες. Ολοι μας αποτελούμε μέρος του συστήματος, όπως αποτελούμε μέλη αυτής της κοινωνίας. Αν δεν υπήρχε πρόθυμο ακροατήριο του κάθε πολιτικάντη ανεξαρτήτου χρώματος, δεν θα υπήρχε ούτε διαφθορά, ούτε αναξιοκρατία. Αν όλοι μας σηκωνόμαστε μια μέρα ενάντια σε όλους αυτούς που μας κοροιδεύουν για τους δικούς τους λόγους, όπως π.χ. αν παύαμε να δίναμε φακελάκια στον κάθε επίορκο γιατρό, πότε πίστεψέ με θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα. Για να γίνει η συναλλαγή χρειάζονται πάντα δυο και οι πολίτες δεν είναι άμοιροι των ευθυνών τους

2)Δεν διαφωνώ για τους στημένους διαγωνισμούς με μόρια, λόγω προσαυξήσεων από υπηρεσία που αποκτήθηκε βυσματικά. Αλλά με το να κάνουμε και εμείς το ίδιο ρίχνουμε νερό στο μύλο του κάθε καραγκιόζη που νέμεται την εξουσία. Για αυτό μιλησα για γραπτούς διαγωνισμούς, υπό την φροντίδα του ΑΣΕΠ φυσικά. Αλλά έλα που οι γραπτοί διαγωνισμοί είναι για αυτούς που θα κάτσουν να διαβάσουν, και όχι για αυτούς που τα θέλουν όλα έτοιμα, εύκολα και άκοπα. Αυτοί με τα πολλά πτυχία, που έχουν λιώσει επάνω από τα βιβλία μια ζωή, θα κάτσουν να ασχοληθούν με ένα γραπτό διαγωνισμό και δε θα φοβηθούν να διαλέξουν το δύσκολο δρόμο για να πετύχουν αυτό που θέλουν

Τελειώνοντας θα ήθελα να σου δώσω μια συμβουλή: μην τσαντίζεσαι τόσο όταν κάποιος επισημαινει πράγματα που καίνε και μη βλέπεις παντού φαντάσματα. Δυστυχώς η αλήθεια πονάει και είναι φυσικό να πειράζει κάποιον ιδιαίτερα όταν δεν μετέρχεται και τόσο θεμιτές μεθόδους....

jenny28
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό jenny28 » Παρ Οκτ 02, 2009 6:05 pm

giannispolo έγραψε:Η jenny είνΑΙ εκπαιδευτικός, έχει διοριστεί στη Δευτεροβάθμια μέσω ΑΣΕΠ, όλο ψέματα λέει.

:shock: :shock: ξερεις κατι που δεν ξερω ???? αν ναι πες το μου να χαρω :P

Niky πρώτα απο όλα με το σύστημα τα βάζουμε όλοι μας, αλλα μην βγαίνετε και εσείς και λέτε οτι σας εκμεταλεύτηκαν και οτι δικαιούστε προσαύξηση ή μονιμοποίηση γιατι έχω δεί πολλά παιδιά που δουλεύουν με stage τις τελευταίες μέρες στην τηλεόραση να λένε 5 χρόνια μας κοροιδεύουν κτλ. Αυτά τα 5 χρόνια απο μόνα τους είναι πολύ προκλητικά για όλους τους υπόλοιπους που είτε είναι άνεργοι ή δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα με 500 ευρώ όπως εσείς και με 12ωρα την ημέρα.

Όπως και να έχει οποιαδήποτε κρίση γινεται μέσα από το site δεν γίνεται προσωπικά σε σένα ή σε οποιοδήποτε παιδί άλλωστε ούτε σε ξέρω ούτε με ξέρεις άλλα σε μια γενικότερη αντίληψη που επικρατεί σε όσους υπεραμύνοντε τα stage. Μην περιμένετε όμως να σας πούμε ότι εχετε δίκιο και οτι ναι είναι δικαιο να παρετε προσαυξηση. Οχι γιατι εχω κατι προσωπικο μαζι σου αλλα επειδη από όποια μερια και να τα δεις τα stage βρωμανε απο παντού.

Σ'αυτο που λες για τις φωτογραφικές θεσεις αναφερεσαι στην προκήρυξη του ΙΚΑ και των ΚΕΠ πχ? Αν ναι αυτο ακριβως λέμε και εμείς γιατι αυτές οι προκηρύξεις βγηκαν ετσι για να βολευτούν απο το παράθυρο παιδιά που δουλεύουν με αμαρτωλες συμβάσεις εκεί. Δλδ μια προκήρυξη φωτογραφική στον φορέα που δουλευεις εσύ θα σάρεζε και όταν γινεται για κάποιους αλλους δεν σαρέσει? Δεν στέκει αυτό νομίζω οτι το καταλαβαίνεις και εσυ.

Και οπως και να έχει βασικό πρόβλημα όλων αυτών των συμβάσεων είναι οτι καλύπτονται πάγιες και διαρκείς ανάγκες και δεν βγαίνουν πιά συμβάσεις μέσω ΑΣΕΠ που δημοσιευονται και είναι ανοιχτες για όλους ούτε προκηρύσονται μόνιμες θεσεις. Οπότε νομίζω είναι λογική και δικαιολογημένη η ένσταση όλων για τα stage και κυριως στον τρόπο που αυτα λειτουργούν, αν γινοταν όπως πρέπει μεσω ΟΑΕΔ δεν νομιζω οτι θα συζητούσαμε αυτη τη στιγμή.

laoura
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό laoura » Παρ Οκτ 02, 2009 7:07 pm

jenny28 έγραψε:

Καλημερα.

AXAXAXA! PIO PANW LES OTI TELEIWSES KATHHGHTIKH SXOLH KAI TWRA LES OTI DEN EISAI EKPAIDEYTIKOS...DEN EIPES OTI EDWSES K ASEP? XAXAXAXA :lol: :lol: :lol:

KOITA...OTAN LES PSEMMATA MPERDEVESAI...

AAAA K DEN SOU APANTAW KSANA....OXI OTI DEN EXW EPIXEIRHMATA ALLA EPEIDH PRWTON EDW MPAINW GIA NA PLHROFORHTHW KAI DEYTERON EPEIDH ESY EISAI OLH MERA STO PC ,DEN EXEIS ALLH ENASXOLHSH KAI GENIKA SE VARETHHKA... PROTIMW NA MILAW ME NORMAL ANTHRWPOUS...

AAA PROSEXE KAI THN ORTHOGRAFIA SOU...MAS TYFLWSES EDW MESA...

NIKH !AGWNISTIKOUS XAIRETISMOUS!!!! :D

Επιστροφή σε “ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ - ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ - ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ - ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες