stage και εκλογές

Κοινωφελής εργασία, Ωρομίσθιοι, Μερική Απασχόληση, Εργασιακή εμπειρία.
NIKY1985
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό NIKY1985 » Παρ Σεπ 18, 2009 3:10 pm

tasos1987 έγραψε:το γνωριζω οτι ειναι εξω αργιες αδειες οσο δουλεψεις τοσα παιρνεις αλλα λεει η συμβαση οταν κανεις ποσο ειναι το ημερομισθιο για Δε ειναι 30 εσενα ποσο ειναι θυμασε οταν ειχες υπογραψεο ποσους μηνες εισαι

den 8imame

afroK
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό afroK » Παρ Σεπ 18, 2009 4:14 pm

andreas81 έγραψε:Τώρα που καταλαβαίνετε ότι σας κορόιδεψαν και εσάς μιας και ο Παπανδρέου το δήλωσε ότι πλέον όλες οι θέσεις στο δημόσιο θα είναι με γραπτό διαγωνισμό και παράλληλα καταργείται η προσαύξησή σας όλοι οι πολιτευτές της ΝΔ έχουν πάθει ταράκουλο, τους την έφερε μια χαρά και δεν πρόκειται να ξαναβγούν ποτέ!!

Διαβασα τις υπολοιπες 4 σελιδες αλλα ακρη δε βρηκα.Παιζει τελικα να ισχυσει?

NIKY1985
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό NIKY1985 » Παρ Σεπ 18, 2009 4:26 pm

afroK έγραψε:
andreas81 έγραψε:Τώρα που καταλαβαίνετε ότι σας κορόιδεψαν και εσάς μιας και ο Παπανδρέου το δήλωσε ότι πλέον όλες οι θέσεις στο δημόσιο θα είναι με γραπτό διαγωνισμό και παράλληλα καταργείται η προσαύξησή σας όλοι οι πολιτευτές της ΝΔ έχουν πάθει ταράκουλο, τους την έφερε μια χαρά και δεν πρόκειται να ξαναβγούν ποτέ!!

Διαβασα τις υπολοιπες 4 σελιδες αλλα ακρη δε βρηκα.Παιζει τελικα να ισχυσει?

etsi eipe... twra ti na sou pw.. egw to eida stin tv pou to elege

nikelef
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό nikelef » Παρ Σεπ 18, 2009 5:00 pm

ευκολα λεγονται πολλα, δυσκολα γινονται ακομα και τα μισα....Μέχρι 31/12/2010 δεν μπορει να κανει τιποτα για τις προσαυξησεις των συμβασιούχων ειναι νομος του κρατους και αναφορικα με τον διαγωνισμο του ασεπ δεν ειπε για γραπτο διαγωνισμό, αλλά για ετησιο διαγωνισμό. Απο κει και πέρα μην ακουτε και τον καθε πικραμενο που κανει προπαγανδα για το καθε κομμα εδω μεσα

TINA1
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό TINA1 » Παρ Σεπ 18, 2009 5:04 pm

tasos1987 έγραψε:υπομονη ολα θα γινουν Νικυ μην ανχονεσε μεχρι τελος του μηνος θα περνουν ετσι μου ειπε ο δικος μου για εναν φιλο μου που περιμενει εμενα την περασμενη βδοαμαδα με πηραν και απο τι βλεπεις κομπλε φυλακας κ υπολογηστη .....

ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ , ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΕΣ ΔΗΛΑΔΗ?

laoura
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό laoura » Παρ Σεπ 18, 2009 9:33 pm

ti ennoeis ksereis oti exeis mpei??? sou eipan oti ta xartia sou einai sthn yphresia ??

laoura
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό laoura » Παρ Σεπ 18, 2009 9:37 pm

nicky na se rwthsw kati ? tha ksereis esy mias k douleveis se stage...se vazoun analoga me to ti exeis teleiwsei h opou laxei napoume?? :)

laoura
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό laoura » Παρ Σεπ 18, 2009 9:38 pm

niky na se rwthsw kati ? tha ksereis esy mias k douleveis se stage...se vazoun analoga me to ti exeis teleiwsei h opou laxei napoume?? :)

NIKY1985
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό NIKY1985 » Παρ Σεπ 18, 2009 10:09 pm

laoura έγραψε:niky na se rwthsw kati ? tha ksereis esy mias k douleveis se stage...se vazoun analoga me to ti exeis teleiwsei h opou laxei napoume?? :)

koita den kserw ti leei o tasos... 8a sou pw ti ekana egw...
eida sto site tou oaed oti exei 180 8eseis stage se dimoses vivlio8ikes. rotisa ton oaed kai mou eipan pws exei sto xwrio mou. edwsa karta anergias kai eksatomikeumeni kai apolitirio tis sxolis. ston oaed kaime eidopihsan apo tin vivlio8iki meta apo 2 mines peripou oti me peirane kai oxi apo vouleuti.

laoura
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό laoura » Παρ Σεπ 18, 2009 10:31 pm

NIKY1985 έγραψε:
laoura έγραψε:niky na se rwthsw kati ? tha ksereis esy mias k douleveis se stage...se vazoun analoga me to ti exeis teleiwsei h opou laxei napoume?? :)

koita den kserw ti leei o tasos... 8a sou pw ti ekana egw...
eida sto site tou oaed oti exei 180 8eseis stage se dimoses vivlio8ikes. rotisa ton oaed kai mou eipan pws exei sto xwrio mou. edwsa karta anergias kai eksatomikeumeni kai apolitirio tis sxolis. ston oaed kaime eidopihsan apo tin vivlio8iki meta apo 2 mines peripou oti me peirane kai oxi apo vouleuti.

aa malista...pantws to mellon provlepetai mavro... diavasate ti eipe h xristofilopoulou tou pasok gia ta stage?sthn arxikh selida tou diorismos.gr

laoura
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό laoura » Παρ Σεπ 18, 2009 10:34 pm

λενε δεν θα απολυσουμε τα στετζ ..αλλα αφου τελειωσεις την συμβαση σου σουταρεσαι ευγενικα και με συνοπτικες διαδικασιες...ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΜΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ... ΘΕΛΟΥΝ ΟΜΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. Τι καλοι ανθρωποι! δεν θα απολυσουν τα στειτζ!! ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ... :?

NIKY1985
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό NIKY1985 » Σάβ Σεπ 19, 2009 1:30 pm

laoura έγραψε:λενε δεν θα απολυσουμε τα στετζ ..αλλα αφου τελειωσεις την συμβαση σου σουταρεσαι ευγενικα και με συνοπτικες διαδικασιες...ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΜΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ... ΘΕΛΟΥΝ ΟΜΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. Τι καλοι ανθρωποι! δεν θα απολυσουν τα στειτζ!! ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ... :?

nai to eida stin tv. i na pw.. den kserw... mas xreisimipohsan kala kala kai twra 8a mas petaksoune! den nomizw omws na tous perasei kati prepei na kanoume na ksesikooume.... eksaou twra pou einai ekloges boroume oloiemeis na psifisoume nd oxi giati eimaste neodimorates apla gia na min gvei to pasok. den mou arese ka8oloupou h proedros toy swmateiou bike sto sirixza kali koufala einai k auti......

tasos1987
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό tasos1987 » Σάβ Σεπ 19, 2009 1:40 pm

ολοι νεα δημοκρατια θα ψηφισουμε μακρυα το πασοκ θα μας καθαρισει με τα stage

jenny28
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό jenny28 » Σάβ Σεπ 19, 2009 2:48 pm

Δεν θα μπω στην διαδικασια να απαντησω στις βρισιες που ξεκινησατε, υποτιμαται απο μονοι σας τον εαυτο σας μαυτα που λετε, διαβαστε το ποστ σας απο την αρχη και θα δειτε τι εννοω, επιτρεψτε μου να εχω την δικη μου προσωπικη αποψη που ειναι εκ διαμετρου αντιθετη με την δικη σας.

laoura
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό laoura » Σάβ Σεπ 19, 2009 8:54 pm

Δεν μας ενδιαφερει η αποψη σου.Απο οτι φαινεται διαβασες ολες τις σελιδες της συζητησεως των κοπροσκυλων-αμορφωτων-αξεστων-χαμηλου επιπεδου-πολυ κατωτερων σου στειτζιδων..ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΤΙΜΑΤΑΙ ΠΑΕΙ ΜΕ Ε! ΕΣΕΙΣ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ!ΑΝΤΕ! ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ.

Επιστροφή σε “ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ - ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ - ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ - ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης