stage και εκλογές

Κοινωφελής εργασία, Ωρομίσθιοι, Μερική Απασχόληση, Εργασιακή εμπειρία.
kastrato
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό kastrato » Τετ Σεπ 16, 2009 12:21 pm

ρε όσοι κομματοποιήτε αυτό το κωλοστέητζ με τον μισθό πείνας είστε κολλημένα κομματόσκυλα.
θα βγεί το πασόκ και θα κόψει το στέητζ λέει ο άλλος ο τρόμπας....

προφανώς ξεχνάει ποιός την ξεκίνησε αυτή την εργασιακή παρωδία.

NIKY1985
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό NIKY1985 » Τετ Σεπ 16, 2009 12:22 pm

katalava i gnosti pasoksou!!!!!!!!!!!!!
vre oust apo edw......... emeis xtipisame portes vouleutwn???? gia kouna to kefali sou!!! oso gia to oti dextikame na douleuoume me autes tin sin8ikes, dextikame alla na exoume mia proipiresia kai oxi na mas katargisoun tin prosauksisi. min eisai ka8eti kai kollimeni giati ekei pou eisai hmouna kai ekei pou einai 8a r8eis!!!!!!!!!!!

NIKY1985
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό NIKY1985 » Τετ Σεπ 16, 2009 12:26 pm

katalava i gnosti pasoksou!!!!!!!!!!!!!
vre oust apo edw......... emeis xtipisame portes vouleutwn???? gia kouna to kefali sou!!! oso gia to oti dextikame na douleuoume me autes tin sin8ikes, dextikame alla na exoume mia proipiresia kai oxi na mas katargisoun tin prosauksisi. min eisai ka8eti kai kollimeni giati ekei pou eisai hmouna kai ekei pou einai 8a r8eis!!!!!!!!!!!

jenny28
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό jenny28 » Τετ Σεπ 16, 2009 12:57 pm

Μεγαλη πικρα σας δερνει, :lol: Και δεν ειμαι καθολου κομματοσκυλο απλα δεν μαρεσουν καθολου οι αχαριστοι γλυφτες, δεν ειπα να κοπει η προσαυξηση απο τους νεοδημοκρατες, ειπα να κοπει για ολους οσους επιλεγουν πλαγια μεσα για να βρουν οποιαδηποτε δουλεια στο δημοσιο, υπαρχουν και συμβασεις μεσω ΑΣΕΠ που και πληρωνουν καλα και δινουν ενσημα, γιατι δεν μπηκατε σε μια τετοια?μηπως γιατι δεν ειχατε τα φοντα?Μηπως για αυτο την προκηρυξη του ΙΚΑ την βγαλανε με μηδενικα απαραιτητα προσοντα γιατι αλλιως τα μισα stageακια μενον απεξω? Μηπως δεν ειναι πολυ δικαιο και αξιοκρατικο αυτο? :wink: Οτι δεν σας συμφερει δλδ ειναι κοματοσκυλο, πες μας οτι μπηκες σε stage γιατι σε "επελεξε" το συστημα του οαεδ απο μονο του να γελασει και το παρδαλο κατσικι. :lol: :lol: :wink:

Εκει που εισουνα δεν ειμουνα ποτε γιατι το επελεξα και εδω που ειμαι σου ευχομαι να ερθεις.

sofaki7
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sofaki7 » Τετ Σεπ 16, 2009 3:34 pm

Καλά και στις εποχικές συμβάσεις παίζει χοντρό βύσμα!!! Παντου βασικά παίζει χοντρό βύσμα και στις συμβάσεις εργου παντού!! Και στα στειτζ. Στη δουλειά μου, (δημόσιο) μου ειπαν οτι παλαιότερα εμπαινες μονο με γραπτες εξετάσεις και εκεί ήταν πάλι καθαρά μέσο. Μου τα ειπαν ανθρωποι του Πασοκ. Αν θέλετε το πιστεύετε. Μην τα βαζετε με τα στειτζ. Ολοι οι δημόσιοι υπάλληλοι καποια ακρη ειχαν και μπήκαν, εκτός απο τους εκπαιδευτικούς.

jenny28
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό jenny28 » Τετ Σεπ 16, 2009 3:52 pm

sofaki7 έγραψε:Καλά και στις εποχικές συμβάσεις παίζει χοντρό βύσμα!!! Παντου βασικά παίζει χοντρό βύσμα και στις συμβάσεις εργου παντού!! Και στα στειτζ. Στη δουλειά μου, (δημόσιο) μου ειπαν οτι παλαιότερα εμπαινες μονο με γραπτες εξετάσεις και εκεί ήταν πάλι καθαρά μέσο. Μου τα ειπαν ανθρωποι του Πασοκ. Αν θέλετε το πιστεύετε. Μην τα βαζετε με τα στειτζ. Ολοι οι δημόσιοι υπάλληλοι καποια ακρη ειχαν και μπήκαν, εκτός απο τους εκπαιδευτικούς.

Δεν μιλησα για εποχικες συμβασεις γενικα μιλησα για συμβασεις μεσω ΑΣΕΠ εγω τουλαχιστον που δεν εχω διαθεση να τρεχω να παρακαλαω κανεναν μονο τετοιες βρισκω και δουλευω. Προσωπικα διοριζομαι χωρις να εχω καμια ακρη με διαγωνισμο με σειρα προτεραιοτητας μεσω ΑΣΕΠ σε κατηγορια χωρις εμπειρια. Δεν μιλαω για το τι γινοταν πριν διακοσια χρόνια και τι καναν οι παππουδες μας. Και αν τα εκαναν σκατα απο τοτε δεν σημαινει οτι εχουμε ελαφρυντικο να συνεχιζουμε τα ιδια επειδη τοτε αυτοι ειχαν μπει ετσι. Και απο την στιγμη που υπαρχει κοσμος να τρεχει να παρακαλεσει για να παρει μια θεση που αν δημοσιευοταν δεν θα την επαιρνε γιατι υπαρχουν αλλοι με περισσοτερα προσοντα παντα θα υπαρχουν και καρεκλοκενταυροι που εκμεταλευονται την θεση τους και χρησιμοποιουν αυτο τον κοσμο. Δεν αρκει ομως να κατηγορουμε αυτους που το κανουν γιατι η αποκλειστικη ευθυνη ειναι δικη μας. Δεν σε παιρνει κανενας βουλευτεις τηλ αν δεν εχεις παει πρωτα να κλαφτεις για δουλεια. Σαν νεα γενια 30αρηδων δεν θα επρεπε να εχουμε αυτη τη νοοτροπια εγω προσωπικα δεν την εχω και εκνευριζομαι οταν βλεπω νεο κοσμο σαυτο το τρυπακι με την δικαιολογια "αφου ετσι τα εχουν κανει οι προηγουμενοι ετσι θα κανω και εγω".

sofaki7
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sofaki7 » Τετ Σεπ 16, 2009 5:49 pm

Εγώ προσωπικά ξερω 3 παραδείγματα που μπήκαν με σύμβαση ορισμένου χρόνου που ήταν υπο τον έλεγχο του ασεπ και δεν είχαν καν κάρτα ανεργίας που ειναι το βασικό κριτήριο. Αν εννοείς κατι αλλο δωσε μου ενα παράδειγμα μήπως μπορεσω και εγώ να βρω καμιά δουλειά της προκοπής! Δεν μιλάω για το τι κανανε πριν 500 χρόνια μιλάω για την τωρινή γεννιά δημοσίων υπαλλήλων ηλικίας απο 40 μεχρι σύνταξη! Δεν νομίζω οτι είναι πολλά χρόνια. Ειναι η ενεργή γεννιά δημοσιων υπαλλήλων. Στον φορέα που δουλεύω οι θέσεις είναι με γονική παροχή καθως ο γονιός βάζει το εξής κλπ. Και τωρα εχω παράδειγμα παιδιού που μπήκε ως δια μαγείας με σύμβαση εργου. Μακάρι να το παλέψεις μόνη σου μεχρι τέλους και να δικαιωθείς μακάρι να το καναμε όλοι μας και οι αξιότεροι να ανταμείβοταν αλλά δυστυχώς σήμερα μόνο αν εχεις βύσμα κανεις κάτι ή καποια ιδιαιτερότητα.

jenny28
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό jenny28 » Τετ Σεπ 16, 2009 9:04 pm

sofaki7 έγραψε:Εγώ προσωπικά ξερω 3 παραδείγματα που μπήκαν με σύμβαση ορισμένου χρόνου που ήταν υπο τον έλεγχο του ασεπ και δεν είχαν καν κάρτα ανεργίας που ειναι το βασικό κριτήριο. Αν εννοείς κατι αλλο δωσε μου ενα παράδειγμα μήπως μπορεσω και εγώ να βρω καμιά δουλειά της προκοπής! Δεν μιλάω για το τι κανανε πριν 500 χρόνια μιλάω για την τωρινή γεννιά δημοσίων υπαλλήλων ηλικίας απο 40 μεχρι σύνταξη! Δεν νομίζω οτι είναι πολλά χρόνια. Ειναι η ενεργή γεννιά δημοσιων υπαλλήλων. Στον φορέα που δουλεύω οι θέσεις είναι με γονική παροχή καθως ο γονιός βάζει το εξής κλπ. Και τωρα εχω παράδειγμα παιδιού που μπήκε ως δια μαγείας με σύμβαση εργου. Μακάρι να το παλέψεις μόνη σου μεχρι τέλους και να δικαιωθείς μακάρι να το καναμε όλοι μας και οι αξιότεροι να ανταμείβοταν αλλά δυστυχώς σήμερα μόνο αν εχεις βύσμα κανεις κάτι ή καποια ιδιαιτερότητα.

Προσωπικα μιλαω για ΕΛΤΑ εκει εχω δουλεψει 24 μηνες εχοντας παντα καρτα ανεργιας και εγω και ολα τα παιδια που εμπειναν την εποχη που δουλευα εγω, Οι συμβασεις εργου ειναι και αυτες αμαρτωλες και τις βαζω στην ιδια κατηγορια των stage, προσωπικη μου επιλογη ηταν να μην μπω στο τρυπακι των stage και επισης προσωπικη μου επιλογη ειναι να ειμαι απο αυτους που φωναζουν να κοπει η προσαυξηση σε ολους οσους εχουν μπει σε τετοιου ειδους συμβασεις. Μαθανε ολοι τον ευκολο τροπο, το ενδεχομενο να παρουν καμια ξενη γλωσσα η καποιο αλλο πτυχιο που δινει μορια δεν το σκεφτεται κανενας, αν λοιπον ψαχνουν για την ευκολη λυση μην γκρινιαζουν για τα κακως κειμενα του συστηματος γιατι πολυ απλα ειναι και οι ιδιοι ενα απο αυτα.

laoura
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό laoura » Τετ Σεπ 16, 2009 9:17 pm

εσενα τζενη πως σε πηρανε με συμβαση στα ελτα? αξιοκρατικα?νομιζεις οτι οσοι μπαινουν σε στειτζ ειναι αμορφωτοι χωρις γλωσσες και προσοντα? τα περισσοτερα παιδια σημερα ειναι μορφωμενα,εχουν προσοντα ,πτυχια ,γλωσσες κτλ..και ποσα μορια θα παρεις με 1 γλωσσα παραπανω? 50? και σου μιλαω χωρις εχθρικη διαθεση... λες οτι διοριζεσαι μεσω ασεπ χωρις να εχεις αναγκη να γλειψεις...εισαι πολυτεκνη? μονο ετσι σε παιρνουν χωρις προυπηρεσια.

kastrato
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό kastrato » Πέμ Σεπ 17, 2009 9:57 am

πσσσσσσσ ρε τι λες τωρα?συνελθε,το τζενακι δεν το πηρανε,αυτη τους πηρε και τους ειπε,λεω να ρθω σημερσ,χαρη τους εκανε και πηγε,
Οταν οι αλλοι φιλουσαμε κατουριμενες ποδιες η λασκαρινα τζενη ορθωνε αναστημα,Γροθια στο κατεστημενο να ουμ κετς :D

NIKY1985
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό NIKY1985 » Πέμ Σεπ 17, 2009 10:21 am

jenny28 έγραψε:Μεγαλη πικρα σας δερνει, :lol: Και δεν ειμαι καθολου κομματοσκυλο απλα δεν μαρεσουν καθολου οι αχαριστοι γλυφτες, δεν ειπα να κοπει η προσαυξηση απο τους νεοδημοκρατες, ειπα να κοπει για ολους οσους επιλεγουν πλαγια μεσα για να βρουν οποιαδηποτε δουλεια στο δημοσιο, υπαρχουν και συμβασεις μεσω ΑΣΕΠ που και πληρωνουν καλα και δινουν ενσημα, γιατι δεν μπηκατε σε μια τετοια?μηπως γιατι δεν ειχατε τα φοντα?Μηπως για αυτο την προκηρυξη του ΙΚΑ την βγαλανε με μηδενικα απαραιτητα προσοντα γιατι αλλιως τα μισα stageακια μενον απεξω? Μηπως δεν ειναι πολυ δικαιο και αξιοκρατικο αυτο? :wink: Οτι δεν σας συμφερει δλδ ειναι κοματοσκυλο, πες μας οτι μπηκες σε stage γιατι σε "επελεξε" το συστημα του οαεδ απο μονο του να γελασει και το παρδαλο κατσικι. :lol: :lol: :wink:

Εκει που εισουνα δεν ειμουνα ποτε γιατι το επελεξα και εδω που ειμαι σου ευχομαι να ερθεις.

megali pikra mas dernei ontws den lew egw to anti8eto auto akrivos lew apo tin prwti stigmi. oi an8rwpoi omws agapiti jeni den einai to pasok kai i nd alla i niki i jeni o giwrgos. disttixws egw menw se nisi kai oi 8eseis pou vgainoun edw einai mia me dyo ton xrono kai panta fotografimenes. esy borei na eisiyn tyxeri kai kala kaneis min snobareis omws kai emas pou paleuoume gia ena stoxo enw esy ta vrikes etoima... kai an 8es na ma8eis pws bika egw se stage 8a sou pw. opios psaxnei vriskei kai eixa psaksei to site tou oaed eida gia stage pou den eiksera ti akrivos einai kai rotisa ston oaed. otan mou eipen pws exei edw ekana ta xarti mou kai me eidopihsan meta apo 3 mines. na sou pw kai kati alo egw autous pou douleuoun se stage tous dinw sinxaritiria giati paleuoun gia kapia extra moria kai makari na mmonimopoih8oun giati tous aksizei anti8eta me esena pou ta 8eleis ola etoima. apo xamila anevenei kapios oxi apo psila :P

nikelef
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό nikelef » Πέμ Σεπ 17, 2009 11:11 am

Αναφορικα με το θεμα stage και προσαυξησεων, ο νομος παυλοπουλου ισχυει μεχρι 31/12/2010. απο εκει και μετα υπαρχει πολυ σοβαρη πιθανοτητα να καταργηθουν ολες οι προσαυξησεις των συμβασεων του δημοσιου καθως και οι ειδικες μοριοδοτησεις των πολυτεκων, τριτεκνων, ορφανων, κλπ. Αυτα τα λεει η εκθεση του ΑΣΕΠ. Πιο ειδικα με τα stage, θα συνεχισουν να υπαρχουν απλα με διαφορετικη μορφη και δεν ξερω ωστοσο αν θα αποκοπουν απο τα βουλευτικα γραφεια.

noulitsa
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό noulitsa » Πέμ Σεπ 17, 2009 5:32 pm

jenny28 έγραψε:Μεγαλη πικρα σας δερνει, :lol: Και δεν ειμαι καθολου κομματοσκυλο απλα δεν μαρεσουν καθολου οι αχαριστοι γλυφτες, δεν ειπα να κοπει η προσαυξηση απο τους νεοδημοκρατες, ειπα να κοπει για ολους οσους επιλεγουν πλαγια μεσα για να βρουν οποιαδηποτε δουλεια στο δημοσιο, υπαρχουν και συμβασεις μεσω ΑΣΕΠ που και πληρωνουν καλα και δινουν ενσημα, γιατι δεν μπηκατε σε μια τετοια?μηπως γιατι δεν ειχατε τα φοντα?Μηπως για αυτο την προκηρυξη του ΙΚΑ την βγαλανε με μηδενικα απαραιτητα προσοντα γιατι αλλιως τα μισα stageακια μενον απεξω? Μηπως δεν ειναι πολυ δικαιο και αξιοκρατικο αυτο? :wink: Οτι δεν σας συμφερει δλδ ειναι κοματοσκυλο, πες μας οτι μπηκες σε stage γιατι σε "επελεξε" το συστημα του οαεδ απο μονο του να γελασει και το παρδαλο κατσικι. :lol: :lol: :wink:

1ον: Αν νομίζεις οτι θα ηρεμήσεις και θα περνάς τέλεια σε ένα χωριό 200 κατοίκων εκ των οποίων οι 180 έχουν μέσο όρο ηλικίας άνω των 55, μάλλον κάνεις λάθος. Μάλλον θα πεθάνεις απο τη βαρεμάρα. Εσύ και τα ζωάκια θα είστε, τι νομίζεις, οτι η ζωή στο χωριό είναι εύκολη?
2ον: Επειδή είμαι απο επαρχία ξέρω πολύ καλά οτι οι στις ΑΤΕ γίνεται Ο πανικός, απο τις 6 το πρωί ουρές στήνουν για να πληρωθούν οι αγρότες. Μη μας λες οτι οι υπάλληλοι ήταν περισσότεροι απ΄τους πελάτες...μάλλον πήγες τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη που οι αγρότες πάνε διακοπές οι άνθρωποι.
3ον: Εχω δουλέψει ταμείο σε δημόσια υπηρεσία και έχω να σου πω οτι εκτός απο το οτι είναι το πιο βαρετό πράγμα (ίδιες κινήσεις κάθε μέρα, καμία επαφή με κόσμο, πέρα απο το ''καλημέρα'' και ''γεια σας'', κανένα ενδιαφέρον και καμία δημιουργικότητα), η πιθανότητες να ''μπεις μέσα'' είναι πάρα πολλές και δεν είναι καθόλου δύσκολο. Και μη νομίζεις οτι οι προιστάμενοί σου θα σε λυπηθούν, θα σου πουν ''βάλτα απ΄την τσέπη σου''.
Κι όλα αυτά γιατί, για 900 ευρώ?
Μην κοκορεύεσαι λοιπόν για την περίφημη θέση σου στην ΑΤΕ και μην το λές και το ξαναλές γιατί διαβάζω καιρό το forum και το μόνο που βλέπω να κάνεις είναι να εξυμνείς την πολυπόθητη θέση σου στο δημόσιο και να λυσσάς απο τη ζήλια για παιδιά που καλώς ή κακώς, stage ξε-stage, παλεύουν για ένα καλύτερο μέλλον. Μήπως ζηλεύεις γιατί εσύ δεν έχεις βουλευτή? Ή μήπως γιατί έχεις αλλά δεν έχεις τα κότσια να του χτυπήσεις την πόρτα?

laoura
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό laoura » Πέμ Σεπ 17, 2009 8:15 pm

οχι μονο κοκορευεται οπως λες ,ΑΛΛΑ υποτιμα και τους υπολοιπους! ξεχασε που εγραφε οτι το "το θεμα ειναι να τρουπωσεις και μετα να κανεις παιδια για ναπαρεις μεταθεση.."...ε λοιπον ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ! ΤΡΟΥΠΩΣΕΣ!!!

tasos1987
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό tasos1987 » Πέμ Σεπ 17, 2009 8:18 pm

ειρηνη ειμην

Επιστροφή σε “ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ - ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ - ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ - ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες