Ενιαίο μισθολόγιο δημοσίων υπαλλήλων από 1/1/2010

Εκπαίδευση σε Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια, Πανεπιστήμια, ΑΕΙ, Δια βίου μάθηση. Εργασιακά σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
narco
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό narco » Δευ Σεπ 07, 2009 9:20 pm

vagehosa έγραψε:ΑΝΑΝΤΑΜ ΠΑΠΑΝΤΑΜ. ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ EUROCONTROL, ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΗΔΗ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΚΟΒΟΥΝ.

Αφού η γυναικα σου λες ότι δουλεύει στην Υ.Π.Α θα γνωρίζεις ότι το πρόβλημα δεν είναι αν θα συνεχίσουν να δίνονται ή όχι και ειναι μια κουβεντα που δεν εχω σκοπο να ξεκινησω εδω μαζι σου.

Θα σε παρακαλουσα να μην πολώνεις την κουβέντα με φαντασιοπληξίες της στιγμής και προσπάθειες να γεμίσεις δυο αράδες παραπάνω σε αυτα που γραφεις.

vagehosa έγραψε:ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΛΕΟΝ. ΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΙ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ, ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ ΝΑ΄ΝΑΙ ΕΤΣΙ?, Α ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΕΝΤΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ?

Όπως φαίνεται μάλλον δεν έχεις πάρει πρέφα για ποιο λόγο η γυναικα σου περνάει πιο πολλές ώρες σπίτι. Οι στάσεις εργασίας γίνονται όχι επειδή θα κοπούν τα επιδόματα από eurocontrol, αλλα επειδή θα φορολογούνται και θα εισέλθει νέο αίμα από ολυμπιακη (παλιοί πράσινοι/μπλε βυσματουχοι που κάπως πρέπει να εξυπηρετηθούν και αυτοί).

vagehosa έγραψε:ΤΑ ΠΕΡI ΚΑΚΙΑΣ ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΥΠΑ, ΕΝΑΙ ΧΑΖΟ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΔΙΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΜΕΣΑ ΟΦΕΛΗΜΕΝΟΣ.

Το τι είναι χαζό, έξυπνο, ενδιαφέρον και αδιάφορο άσε αυτούς που διαβάζουν όσα γράφουμε να το κρίνουν.

vagehosa έγραψε:ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΔΕ ΓΡΑΦΩ, ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΑΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ, ΔΕ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΣ, TRY SOMETHING ELSE.

Αυτή είναι η ειδοποιός διαφορα μας αγαπητέ. Εγώ όσο ζω θα διαβάζω και θα μαθαίνω, θα σπουδάζω σε διαφορετικούς χώρους κάθε φορα διοτι καλώς ή κακώς αυτό το αντικείμενο επέλεξα να κάνω.

Για ακόμα μια φορα παντως πρωτοτύπησες και φανέρωσες τα κίνητρα των σπουδών μου τα οποια δεν είναι αλλα από το να εντυπωσιάσουν φωστήρες σαν και την πάρτη σου. Νομιζω το ΑΣΕΠ εχει και ειδικο κωδικο προσαύξησης μορίων για τετοια λαγωνικά.

vagehosa έγραψε:ΑΠΛΑ ΔΕ ΜΟΥ ΕΞΗΓΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 1800 ΚΑΙ ΑΠΟ 1-1-2010 ΕΜΕΙΣ 1000. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ, ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ 30 ΩΡΕΣ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΕΙΝAI ΥΠΝΟ, ΑΡΑ ΟΥΤΕ 25, ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΝ ΕΙΝΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΕΓΩ 1000 ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 3000.

Ετσι κανει και η γυναικα σου? Κοιμάται όταν έχει βραδινές βάρδιες?

Σου εξήγησα αγαπητέ για ποιο λόγω είναι το μισθολόγιο μου αυτό που είναι και σε στέλνω μεταξεταστέο μέχρι να χωνέψεις καλά τα προηγούμενα πράγματα που σου έγραψα. Καταλαβαίνω ότι η επανάληψη είναι η μήτηρ πάσης μαθήσεως, αλλα την επομενη φορα που θα με αναγκάσεις να επαναλάβω τα ίδια πράγματα θα πρέπει να αρχίσω να σε χρεώνω.

vagehosa έγραψε:ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ, ΔΕ ΜΕ ΠΟΣΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ, ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΔΕΣΕΣ ΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΩΣΤΑ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΟΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΓΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ΟΤΑΝ ΕΚΟΒΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΟΜΟΙΩΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.

Μάλλον δεν μπορείς να εμπεδώσεις μερικά απλά πράγματα. Αν δεν εισπράτταμε τα επιδόματα αυτα από το eurocontrol θα ήταν μια από τις χειρότερες υπηρεσίες δεδομένου των συνθηκών εργασίας (δεν θα μπω στο κόπο να περιγράψω για ακτινοβολία, επικινδυνότητα, ρίσκα κλπ γιατί μάλλον δεν θα τα καταλάβεις), βαρδιες, εργασια τα ΣαββατοΚυριακα κλπ.

vagehosa έγραψε:ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΩΣΠΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΙΝΩ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. ΚΡΙΝΩ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 2 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ Π.Χ. ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ 1-1-2010

Άσε εμενα να το γνωρίζω καλύτερα από σένα εκτος και αν η γυναικα σου ξαφνικά έγινε τεχνικός.

Θα σε παρακαλούσα ακόμα να μην αλλάζεις κουβέντα και να μην προσπαθείς με υπεκφυγές να μειώσεις τις μπαρούφες με τις οποιες βομβάρδισες τα άμοιρα ματια όσων έκαναν το κόπο να φτάσουν έως εδώ.

vagehosa έγραψε:ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΩ ΤΟ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΜΟΥ, ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ "ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ........". ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.

Καταρχάς εσύ στήριξες όλη σου την κουβέντα αναφερόμενος στο πρόσωπο μου χωρίς να λογοκρίνεις αυτά που λέω επί της ουσίας, αλλα χτυπώντας τον άνθρωπο που τις εχει παραθεσει (με τρόπους που μονο γέλιο μπορούν να προκαλέσουν). Αυτές τις γκεμπελικές τεχνικές είναι εύκολο ακόμα και το πιο ανειδίκευτο μάτι να τις διαπιστώσει, γιαυτο προτείνω απο εδω και περα (επίκληση στην λογική αν υπάρχει τέτοιο πράγμα) να επικεντρωθεί η κουβέντα στο topic του θέματος και όχι στον χρωματικό κομπλεξισμό που πηγάζει από αυτό.

Τα υπόλοιπα δεν είναι αξια όχι για σχολιασμό αλλα ούτε quote να τα κάνω.

Συγγνώμη από τους συνομιλητές μου που βγαίνω για τρίτη φορα offtopic, αλλα προσπαθώ να ακολουθήσω τον ειρμό της κουβέντας που κάποιοι λόγω απουσίας ειδήσεων την περίοδο αυτη έχουν αποφασίσει να δημιουργησουν στοχεύoντας οτιδήποτε μπορει να τους χαλασει την μίζερη μικροαστική τους ζωή (όπως διαφαίνεται μέσα από τα μηνύματα τους), εκτος φυσικά από το ίδιο τους το μυαλό.

Panopticon
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Panopticon » Δευ Σεπ 07, 2009 9:29 pm

narco εσυ ανέφερες ουσιαστικα οτι κάποιοι χτυπιούνται για το διορισμό και το μισθολόγιο εδώ. Εγώ από το θέμα για την 6Κ/2008 και όσα γράφεις εκει βλέπω εσενα να χτυπιέσαι, να αγωνιας και να ξέρεις συνθήκες επιδόματα απεξω και ανακατωτά.

Καλά κάνεις και χτυπιέσαι καλά κάνεις και τα ξέρεις!!! Μην έρχεσαι ομως σε αυτό το θέμα νο τα παίξεις υπεράνω, αυτό ειναι χοντρό δούλεμα.

Οσο για αυτό που λέω για εξωτερική δουλειά γούστο σου καπέλο σου αμα μπορείς δεν το ανέφερα κακοπροαίρετα, το ανέφερα για να τονίσω το παραπάνω. Οτι εκεί αναφέρεις πόσα θα παίρνετε, πόσο θα δουλέυετε και ποσα παραπάνω θα μπορείτε να έχετε και εδώ έρχεσαι και μας λες ουσιαστικά "μα πως κάνετε ετσι ρε παιδια για ένα διορισμό και ενα μισθο και 1000 καλά είναι σιγα τα ωα".

Οσο για το μισθολόγιο το ξαναλέω: δε θα ανεβάσει χαμηλόμισθους απλά θα κατεβάσει τους καλύτερα αμοιβόμενους στα επίπεδα των χαμηλόμισθων. Οποιος λοιπόν έχει "αηδιάσει" είναι νομίζω απλά ο μέσος Ελληνα που όπως σωστότατα ειπαν παραπάνω δε κοιτα να ανέβει αυτός αλλά να κατέβει ο γείτονας, ωστε να ικανοποιηθεί.

Εσυ για κάποιο λόγο εξαιρείς την υπηρεσία σου από τη περικοπή (οπως θα έκανε περίπου ο καθένας ΔΥ) και λες ουσιαστικά "οι υπόλοιποι τα ίδια παιδιά να μη γκρινιάζετε και καλα ειναι αφου ξύνεστε στο γραφειάκι σας ουτως η αλλως".

Πρόσεξε όμως φίλε narco μη βρεθείς και εσυ στα ιδια μια μέρα και τοτε θα είναι πολύ πολυ αργά...

Το οτι το σύστημα εχει στρεβλώσεις ειναι αλήθεια. Από την άλλη όμως άλλοι έχουν περισσότερα προσόντα και άλλοι λιγότερα οπότε μπορούν να πετύχουν μια καλύτερη θέση. Ετσι είναι η ζωή. Οπως πέτυχες και εσυ εξάλλου. Δεν μπορούν να μπούν όλοι στο ΥΠΟΙΟ, στην ΥΠΑ κλπ Για αυτό ας μπαίνουν μόνο με ΑΣΕΠ και όχι με μετατάξεις ωστε τουλάχιστον να εξασφαλίζετε ενα μίνιμουμ αξιοκρατίας, εστω και με τις ελλείψεις του ΑΣΕΠ.

Αν απο αύριο εξισωθούν ολοι οι μισθοί αυτός με τα υψηλά μόρια που θα μπορεί να διαλέξει θέση απλά θα αλλάξει στόχο. Θα κοιτά να μπεί στην υπηρεσία με τις λιγότερες ευθύνες. Γιατι να πάω στην εφορία να πήξω οταν μπορώ να είμαι σε μια θέση χωρίς κοινο, τρέξιμο κλπ Απλή λογική θέλει την οποία βλέπω έχουμε χάσει....

Τελος παντων το κουρασα και δε θα επανέλθω. Το θέμα αφορα στο μισθολόγιο και θα ξανανοιξει πιστεύω με το τι θα δεσμευτει το ΠΑΣΟΚ στην ΕΕ οταν παρουσιασει το τριετες πρόγραμμα για τη μείωση του ελλείματος. Εκεί θα δούμε τις πραγματικές προθέσεις, αφού 99,9% θα είναι η επόμενη κυβέρνηση...

vagehosa
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό vagehosa » Δευ Σεπ 07, 2009 10:00 pm

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟΣ. ΑΝ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ. ΟΠΟΤΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ ΣΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΒΑΡΑΝΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ Κ.Λ.Π. ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ, ΕΓΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΛΟΥΘΩ ΑΥΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ, ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΥΠΑ , ΚΑΙ ΣΤΟ EUROCONTROL ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ.
ΝΑΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ , ΞΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ, ΑΠΛΑ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΗ ΜΙΣΗ, ΕΝΑΛΑΣΣΟΝΤΑΙ.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ
"
Αυτή είναι η ειδοποιός διαφορα μας αγαπητέ. Εγώ όσο ζω θα διαβάζω και θα μαθαίνω, θα σπουδάζω σε διαφορετικούς χώρους κάθε φορα διοτι καλώς ή κακώς αυτό το αντικείμενο επέλεξα να κάνω.

Για ακόμα μια φορα παντως πρωτοτύπησες και φανέρωσες τα κίνητρα των σπουδών μου τα οποια δεν είναι αλλα από το να εντυπωσιάσουν φωστήρες σαν και την πάρτη σου. Νομιζω το ΑΣΕΠ εχει και ειδικο κωδικο προσαύξησης μορίων για τετοια λαγωνικά."

ΚΑΛΑ, ΕΙΣΑΙ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ, ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ, ¨ΕΙΣΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ, Η ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΤΟ ΠΟΥΝΕ ΑΛΛΟΙ...

"Άσε εμενα να το γνωρίζω καλύτερα από σένα εκτος και αν η γυναικα σου ξαφνικά έγινε τεχνικός."
ΡΕ ΦΩΣΤΗΡΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΒΑΣΑ, ΔΕΝ ΕΨΑΞΑ ΤΕΧΝΙΚΟ, ΕΣΥ ΤΕΧΝΙΚΟ ΡΩΤΗΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΟΥ?

ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΩ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΑ ΠΕΙΡΑΓΜΑΤΟΣ (ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ, ΔΕ ΧΩΡΑΝΕ ΣΧΟΛΙΑ...)

ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟ:
"Καταρχάς εσύ στήριξες όλη σου την κουβέντα αναφερόμενος στο πρόσωπο μου χωρίς να λογοκρίνεις αυτά που λέω επί της ουσίας, αλλα χτυπώντας τον άνθρωπο που τις εχει παραθεσει "...ΡΕ ΦΙΛΕ, ΛΕΣ ΛΕΣ ΛΕΣ, ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ, ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ, ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 1-1-2010 ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 3 ΚΑΙ 60. ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ? ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΜΗ ΓΕΛΟΙΠΟΙΕΙΣΑΙ ΑΛΛΟ, ΔΕ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ

narco έγραψε:
vagehosa έγραψε:ΑΝΑΝΤΑΜ ΠΑΠΑΝΤΑΜ. ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ EUROCONTROL, ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΗΔΗ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΚΟΒΟΥΝ.

Αφού η γυναικα σου λες ότι δουλεύει στην Υ.Π.Α θα γνωρίζεις ότι το πρόβλημα δεν είναι αν θα συνεχίσουν να δίνονται ή όχι και ειναι μια κουβεντα που δεν εχω σκοπο να ξεκινησω εδω μαζι σου.

Θα σε παρακαλουσα να μην πολώνεις την κουβέντα με φαντασιοπληξίες της στιγμής και προσπάθειες να γεμίσεις δυο αράδες παραπάνω σε αυτα που γραφεις.

vagehosa έγραψε:ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΛΕΟΝ. ΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΙ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ, ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ ΝΑ΄ΝΑΙ ΕΤΣΙ?, Α ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΕΝΤΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ?

Όπως φαίνεται μάλλον δεν έχεις πάρει πρέφα για ποιο λόγο η γυναικα σου περνάει πιο πολλές ώρες σπίτι. Οι στάσεις εργασίας γίνονται όχι επειδή θα κοπούν τα επιδόματα από eurocontrol, αλλα επειδή θα φορολογούνται και θα εισέλθει νέο αίμα από ολυμπιακη (παλιοί πράσινοι/μπλε βυσματουχοι που κάπως πρέπει να εξυπηρετηθούν και αυτοί).

vagehosa έγραψε:ΤΑ ΠΕΡI ΚΑΚΙΑΣ ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΥΠΑ, ΕΝΑΙ ΧΑΖΟ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΔΙΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΜΕΣΑ ΟΦΕΛΗΜΕΝΟΣ.

Το τι είναι χαζό, έξυπνο, ενδιαφέρον και αδιάφορο άσε αυτούς που διαβάζουν όσα γράφουμε να το κρίνουν.

vagehosa έγραψε:ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΔΕ ΓΡΑΦΩ, ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΑΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ, ΔΕ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΣ, TRY SOMETHING ELSE.

Για ακόμα μια φορα παντως πρωτοτύπησες και φανέρωσες τα κίνητρα των σπουδών μου τα οποια δεν είναι αλλα από το να εντυπωσιάσουν φωστήρες σαν και την πάρτη σου. Νομιζω το ΑΣΕΠ εχει και ειδικο κωδικο προσαύξησης μορίων για τετοια λαγωνικά.

vagehosa έγραψε:ΑΠΛΑ ΔΕ ΜΟΥ ΕΞΗΓΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 1800 ΚΑΙ ΑΠΟ 1-1-2010 ΕΜΕΙΣ 1000. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ, ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ 30 ΩΡΕΣ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΕΙΝAI ΥΠΝΟ, ΑΡΑ ΟΥΤΕ 25, ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΝ ΕΙΝΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΕΓΩ 1000 ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 3000.

Ετσι κανει και η γυναικα σου? Κοιμάται όταν έχει βραδινές βάρδιες?

Σου εξήγησα αγαπητέ για ποιο λόγω είναι το μισθολόγιο μου αυτό που είναι και σε στέλνω μεταξεταστέο μέχρι να χωνέψεις καλά τα προηγούμενα πράγματα που σου έγραψα. Καταλαβαίνω ότι η επανάληψη είναι η μήτηρ πάσης μαθήσεως, αλλα την επομενη φορα που θα με αναγκάσεις να επαναλάβω τα ίδια πράγματα θα πρέπει να αρχίσω να σε χρεώνω.

vagehosa έγραψε:ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ, ΔΕ ΜΕ ΠΟΣΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ, ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΔΕΣΕΣ ΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΩΣΤΑ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΟΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΓΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ΟΤΑΝ ΕΚΟΒΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΟΜΟΙΩΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.

Μάλλον δεν μπορείς να εμπεδώσεις μερικά απλά πράγματα. Αν δεν εισπράτταμε τα επιδόματα αυτα από το eurocontrol θα ήταν μια από τις χειρότερες υπηρεσίες δεδομένου των συνθηκών εργασίας (δεν θα μπω στο κόπο να περιγράψω για ακτινοβολία, επικινδυνότητα, ρίσκα κλπ γιατί μάλλον δεν θα τα καταλάβεις), βαρδιες, εργασια τα ΣαββατοΚυριακα κλπ.

vagehosa έγραψε:ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΩΣΠΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΙΝΩ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. ΚΡΙΝΩ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 2 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ Π.Χ. ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ 1-1-2010

Άσε εμενα να το γνωρίζω καλύτερα από σένα εκτος και αν η γυναικα σου ξαφνικά έγινε τεχνικός.

Θα σε παρακαλούσα ακόμα να μην αλλάζεις κουβέντα και να μην προσπαθείς με υπεκφυγές να μειώσεις τις μπαρούφες με τις οποιες βομβάρδισες τα άμοιρα ματια όσων έκαναν το κόπο να φτάσουν έως εδώ.

vagehosa έγραψε:ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΩ ΤΟ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΜΟΥ, ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ "ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ........". ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.

Καταρχάς εσύ στήριξες όλη σου την κουβέντα αναφερόμενος στο πρόσωπο μου χωρίς να λογοκρίνεις αυτά που λέω επί της ουσίας, αλλα χτυπώντας τον άνθρωπο που τις εχει παραθεσει (με τρόπους που μονο γέλιο μπορούν να προκαλέσουν). Αυτές τις γκεμπελικές τεχνικές είναι εύκολο ακόμα και το πιο ανειδίκευτο μάτι να τις διαπιστώσει, γιαυτο προτείνω απο εδω και περα (επίκληση στην λογική αν υπάρχει τέτοιο πράγμα) να επικεντρωθεί η κουβέντα στο topic του θέματος και όχι στον χρωματικό κομπλεξισμό που πηγάζει από αυτό.

Τα υπόλοιπα δεν είναι αξια όχι για σχολιασμό αλλα ούτε quote να τα κάνω.

Συγγνώμη από τους συνομιλητές μου που βγαίνω για τρίτη φορα offtopic, αλλα προσπαθώ να ακολουθήσω τον ειρμό της κουβέντας που κάποιοι λόγω απουσίας ειδήσεων την περίοδο αυτη έχουν αποφασίσει να δημιουργησουν στοχεύoντας οτιδήποτε μπορει να τους χαλασει την μίζερη μικροαστική τους ζωή (όπως διαφαίνεται μέσα από τα μηνύματα τους), εκτος φυσικά από το ίδιο τους το μυαλό.

narco
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό narco » Δευ Σεπ 07, 2009 10:19 pm

Panopticon έγραψε:narco εσυ ανέφερες ουσιαστικα οτι κάποιοι χτυπιούνται για το διορισμό και το μισθολόγιο εδώ. Εγώ από το θέμα για την 6Κ/2008 και όσα γράφεις εκει βλέπω εσενα να χτυπιέσαι, να αγωνιας και να ξέρεις συνθήκες επιδόματα απεξω και ανακατωτά..

Γιατί δεν χτυπιούνται?? Πoυ ξανάδες τόσες δεκάδες προηγούμενες σελίδες με προβληματισμούς βολεμένων για το αν θα βγει η ΠΑΣΟΚΑΡΑ και πάρει πίσω το άφαντο νομοσχέδιο.

Δεν ειδες τον vagehosa που υπερασπίζεται τα κεκτημένα του με τόσο σθένος ??

Τι άλλο παράδειγμα θέλεις καλύτερο από αυτό.

Panopticon έγραψε:Καλά κάνεις και χτυπιέσαι καλά κάνεις και τα ξέρεις!!! Μην έρχεσαι ομως σε αυτό το θέμα νο τα παίξεις υπεράνω, αυτό ειναι χοντρό δούλεμα.

Γιατί να το παίξω υπεράνω?

Σου ανέφερα ότι δεν είναι επιδόματα που δίνει η κυβέρνηση από την τσέπη της αλλα κάτι που έχει συμφωνήσει η πολιτική αεροπορία με την ευρωπαϊκή αρχή. Σε απουσία μιας τέτοιας συμφωνίας δεν νομίζω να ανέβαιναν τα μόρια για διορισμό τόσο πανω όσο τώρα (άγγιξαν των ΠΕ).

Εγώ για το ενιαίο μισθολόγιο μίλησα και παρέθεσα την άποψη μου. Αν αυτή ενόχλησε και ενοχλει βολεμένους (βλεπε vagehosa) κακό του κεφαλιού τους κάνoυν. Έχω ξαναπεί ότι η δικια μου άποψη είναι ότι είτε μπλε είτε πράσινοι είναι πάνω το ενιαίο μισθολόγιο θα εφαρμοστεί. Ειναι επιτακτική ανάγκη για να μπορέσει να ορθοποδήσει το ελληνικό δημόσιο και για να ξεφύγει ο έλληνας από την λούμπα του δημοσιου που αναγκαστικά τώρα στρέφεται λόγω πολλών ωρών εργασίας στον ιδιωτικό τομέα και γενικότερης αστάθειας οικονομικής παγκοσμίως.

Panopticon έγραψε:Οσο για αυτό που λέω για εξωτερική δουλειά γούστο σου καπέλο σου αμα μπορείς δεν το ανέφερα κακοπροαίρετα, το ανέφερα για να τονίσω το παραπάνω. Οτι εκεί αναφέρεις πόσα θα παίρνετε, πόσο θα δουλέυετε και ποσα παραπάνω θα μπορείτε να έχετε και εδώ έρχεσαι και μας λες ουσιαστικά "μα πως κάνετε ετσι ρε παιδια για ένα διορισμό και ενα μισθο και 1000 καλά είναι σιγα τα ωα".

Κάτσε αγαπητέ συγγνώμη για να καταλάβω τι θες να πεις. Η διαφορα αν διοριζόμουν σε ένα άλλο πόστο (πχ μια νομαρχία) από εδώ που διορίστηκα τώρα είναι οι 2 ώρες διαφορα (6 στην Υ.Π.Α και 8 στην νομαρχια - που ειναι λιγοτερες τελοσπαντων)??

Αυτές θα κάνουν την διαφορα για το αν θα έχω μια δεύτερη εργασία ??

Μήπως θα την κάνουν το 6:30-18:00 που εργαζόμουν στον ιδιωτικό τομέα ?? Εχει δηλαδη τοσο σημασια αν θα τελειωνω στις 13:00 ή στις 15:00 ??

Eλεος απλα.

Panopticon έγραψε:Οσο για το μισθολόγιο το ξαναλέω: δε θα ανεβάσει χαμηλόμισθους απλά θα κατεβάσει τους καλύτερα αμοιβόμενους στα επίπεδα των χαμηλόμισθων. Οποιος λοιπόν έχει "αηδιάσει" είναι νομίζω απλά ο μέσος Ελληνα που όπως σωστότατα ειπαν παραπάνω δε κοιτα να ανέβει αυτός αλλά να κατέβει ο γείτονας, ωστε να ικανοποιηθεί.

Καταρχας αυτό δεν το γνωρίζεις (αναφέρομαι στο ύψος του ενιαίου μισθού) ούτε πως ακριβώς θα γίνει ο διαχωρισμός και τι περιλαμβάνει γενικότερα το νομοσχέδιο.
Εγώ αυτό που έχω διαπιστώσει έως τώρα είναι ότι στην κουβέντα συμμετέχουν κυρίως παπαγαλάκια, χρωματισμένοι και φυσικά πάντως είδος βολεμένοι.

Αυτo παντως που αναφέρεις είναι γνωστo εδώ και τοσα χρονια στους συνταξιουχους οπου οι αυξήσεις τους σημαινει αυτοματα μειώση αυτων με τις μεγαλυτερες (δηλαδή τάξης 1500-2000 euro).

Panopticon έγραψε:Εσυ για κάποιο λόγο εξαιρείς την υπηρεσία σου από τη περικοπή (οπως θα έκανε περίπου ο καθένας ΔΥ) και λες ουσιαστικά "οι υπόλοιποι τα ίδια παιδιά να μη γκρινιάζετε και καλα ειναι αφου ξύνεστε στο γραφειάκι σας ουτως η αλλως".

Αυτα ειναι δικα σου λογια οχι δικα μου. Εκτος φυσικά αν οι τεχνικές υπηρεσίες εξισώνονται με τις διοικητικές, γιατί αν ήταν έτσι δεν θα έπρεπε να υπάρχει διαχωρισμός στα πτυχία. Θα έπρεπε να μπορούσα και εγώ να συμμετέχω σε όλους τους διαγωνισμούς αφού όλοι είμαστε το ίδιο πράγμα.

Τα κονδύλια των επιδομάτων από eurocontrol αν τα έδινε το ελληνικό κράτος να είσαι σίγουρος ότι θα είχαν κοπεί πριν καν ακόμα καταταθεί το ενιαίο μισθολόγιο.

Panopticon έγραψε:Πρόσεξε όμως φίλε narco μη βρεθείς και εσυ στα ιδια μια μέρα και τοτε θα είναι πολύ πολυ αργά...

Για αυτο προσεχω για να εχω. Οποτε στο επιστρεφω και σου λεω προσεξε μην βρεθεις και εσυ στην θεση μου και κανεις δευτερη εργασια.

Panopticon έγραψε:Το οτι το σύστημα εχει στρεβλώσεις ειναι αλήθεια. Από την άλλη όμως άλλοι έχουν περισσότερα προσόντα και άλλοι λιγότερα οπότε μπορούν να πετύχουν μια καλύτερη θέση. Ετσι είναι η ζωή. Οπως πέτυχες και εσυ εξάλλου. Δεν μπορούν να μπούν όλοι στο ΥΠΟΙΟ, στην ΥΠΑ κλπ Για αυτό ας μπαίνουν μόνο με ΑΣΕΠ και όχι με μετατάξεις ωστε τουλάχιστον να εξασφαλίζετε ενα μίνιμουμ αξιοκρατίας, εστω και με τις ελλείψεις του ΑΣΕΠ.

Συμφωνούμε ότι οι μετατάξεις πρέπει να ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ, διότι είναι προφανές ότι εξυπηρετούν μονο κομματικά συμφέροντα (όπως επίσης και η προσαύξηση 50%, θέσεις staging κλπ). Το πως θα γίνει αυτό είναι πολύ μεγάλο θέμα και σίγουρα πιστεύω το ενιαίο μισθολόγιο είναι μια καλή αρχή για αυτό.

Panopticon έγραψε:Αν απο αύριο εξισωθούν ολοι οι μισθοί αυτός με τα υψηλά μόρια που θα μπορεί να διαλέξει θέση απλά θα αλλάξει στόχο. Θα κοιτά να μπεί στην υπηρεσία με τις λιγότερες ευθύνες. Γιατι να πάω στην εφορία να πήξω οταν μπορώ να είμαι σε μια θέση χωρίς κοινο, τρέξιμο κλπ Απλή λογική θέλει την οποία βλέπω έχουμε χάσει....

Πολυ σωστα. Ακριβως εκει ηθελα να καταλήξω κι εγω και χαιρομαι που το ανεφερες.

Panopticon έγραψε:Τελος παντων το κουρασα και δε θα επανέλθω. Το θέμα αφορα στο μισθολόγιο και θα ξανανοιξει πιστεύω με το τι θα δεσμευτει το ΠΑΣΟΚ στην ΕΕ οταν παρουσιασει το τριετες πρόγραμμα για τη μείωση του ελλείματος. Εκεί θα δούμε τις πραγματικές προθέσεις, αφού 99,9% θα είναι η επόμενη κυβέρνηση...

Η κουβέντα όντως κούρασε όπως και οι αντιδράσεις μερικων εδω μεσα. Η άποψη μου συνεχίζει να παραμένει ίδια (με αυτη που ειχα πριν καν βγούν τα προσωρινά αποτελέσματα) και δεν ειναι αλλη απο το ότι το ενιαίο μισθολόγιο είναι επιτακτική ανάγκη. Κάποιες υπηρεσίες θα έχουν κάποια επιδόματα παραπάνω σίγουρα λόγω καθαρά αντικειμενου εργασίας, ωραριου, επικινδυνότητας, ευθύνης κλπ (αναφέρομαι σε ενιαιο μισθολογιο ανάμεσα σε τεχνικες υπηρεσίες). Παρολαυτα πιστεύω το ενιαίο μισθολόγιο θα βοηθήσει να κοπούν τα επιδοματα από εκεί που δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος να υπάρχουν και εξυπηρετούν μοναχα πρασινους/μπλε υποψηφιους.

Ιδωμεν.

vagehosa, όσα ανέφερες και ο τρόπος που το έκανες δείχνουν τον κομπλεξισμό που διακατέχει την μίζερη ύπαρξη σου. Εγώ απλά δίνω τα συλλυπητήρια μου στην γυναικα σου που ενώ έχει τόσα πράγματα στο κεφάλι της, θα έχει να αντιμετωπίσει και την δικια σου μουρμούρα όταν γυρνάει σπίτι. Πάλι καλά που σε παίρνει σε κάνα ταξιδάκι που την στέλνει η υπηρεσια της μήπως και ανοίξει λίγο το μυαλό σου και δεις και εσύ τα πράγματα όπως έχουν.

Καλή λευτεριά.

ikaros
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό ikaros » Δευ Σεπ 07, 2009 10:27 pm

narco έγραψε:Δεν είναι κανένα κοινό μυστικό ποσα παίρνουν (βγαινοντας λιγο offtopic).

Το βασικό μισθό + 2 επιδόματα από eurocontrol (τα οποια έρχονται από ευρωπαϊκή ένωση) + επίδομα μηχανικών.

Για ποια ειδικότητα της ΥΠΑ μιλάς?
Υπάρχει κάπου αναρτημένη η προκήρυξη στην οποία έκανες αίτηση?

narco
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό narco » Δευ Σεπ 07, 2009 10:36 pm

ikaros έγραψε:Για ποια ειδικότητα της ΥΠΑ μιλάς?
Υπάρχει κάπου αναρτημένη η προκήρυξη στην οποία έκανες αίτηση?

Ειναι περσινή και θα πάρει όπως πάει η κατάσταση κάνα μισό χρόνο ακόμα.

Για τα υπόλοιπα ρωτα ότι θες στο αντίστοιχο thread μην κουράζουμε κόσμο εδώ άδικα.

fotonio1971
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό fotonio1971 » Δευ Σεπ 07, 2009 10:54 pm

Ρε παιδιά πολύ κράξιμο έφαγε ο narco,
Ας τον αφήσουμε να χαρεί την νέα του θέση.

Αλλωστε δεν έχει σημασία τι πιστευει ο ένας και μοναδικός narco αλλά τι πιστευει η πλειοψηφία των ήδη δημοσίων υπαλληλων ή αυτών που προκειται να προσληφθούν στο μέλλον.

Αλλωστε ο Καραμανλής αν βγεί όπως κατηγορηματικά είπε στη ΔΕΘ,

Θα παγώσει μισθούς υπερωρίες επιδόματα θα επιβάλλει νέο μισθολόγιο στους νέους (όχι βεβαια για να αυξήσει τους μισθούς τους αλλά γιανα τους μειώσει) και βεβαια το νέο φρούτο είναι η αλλαγή των εργασιακών σχέσεων.

Μπορεί να με καταηγορήσει όποιος θέλει για ΠΑΣΟΚ ακόμα και για πυγμαίο ή παπούα.
Πάντως μ.α.λ.α.κ.α.ς δεν θα του κάνω τη χάρη να γίνω και να ψηφίσω μια κυβερνηση και έναν πρωθυπουργό που επι 6 χρόνια κυβερνα και ήρθε να μου πει προεκλογικά πως μετεκλογικά θα μου κόψει το μισθό (δηλαδη το ψωμί της οικογενειας μου) επειδή επι 6 χρόνια έκανε λάθος επιλογές.

narco
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό narco » Δευ Σεπ 07, 2009 11:01 pm

fotonio1971 έγραψε:Μπορεί να με καταηγορήσει όποιος θέλει για ΠΑΣΟΚ ακόμα και για πυγμαίο ή παπούα.
Πάντως μ.α.λ.α.κ.α.ς δεν θα του κάνω τη χάρη να γίνω και να ψηφίσω μια κυβερνηση και έναν πρωθυπουργό που επι 6 χρόνια κυβερνα και ήρθε να μου πει προεκλογικά πως μετεκλογικά θα μου κόψει το μισθό (δηλαδη το ψωμί της οικογενειας μου) επειδή επι 6 χρόνια έκανε λάθος επιλογές.

Σε αυτό με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο.

Αν κάποιος ζούσε στο εξωτερικό και έβλεπε τις δηλώσεις του καραμανλή στην ΔΕΘ (που εμενα με βρίσκουν σε γενικες γραμμες σύμφωνο - όσα είπε) θα πίστευε παρολαυτά ότι τώρα για πρώτη φορα πάει να πάρει την εξουσία και όχι ότι την είχε τόσα χρονια και δεν έκανε τίποτα για όλα αυτά. Ανακαλύφθηκαν προεκλογικά όλα αυτά τα προβλήματα???? Για ποσο ακόμα θα αντιπολιτεύονται τους καρμίρηδες του ΠΑΣΟΚ που έφεραν το τόπο τόσα χρονια πίσω... ??

Τελοσπαντων.

Δυστυχώς όπως έχω ξαναπεί η ψήφος θα κριθεί τελευταία στιγμή ανάμεσα στον παραπληγικό και στον άσχετο.

vagehosa
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό vagehosa » Δευ Σεπ 07, 2009 11:10 pm

ΜΙΛΑ FACE TO FACE, ΟΙ ΣΠΟΝΤΕΣ ΣΕ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ. ΠΕΣ ΜΟΥ ΡΕ ΓΙΓΑΝΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ 1-1-2010 ΣΤΗΝ ΥΠΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ? ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ? ΕΛΑ, ΕΚΘΕΣΟΥ ΚΙ ΑΛΛΟ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΣΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ...

ΠΑΝΤΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ, ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ. ΕΤΣΙ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΩΣΑΝΕ, ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΛΑΔΗ, ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΠΙΣΩ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝΕ. ΜΗΝ ΤΡΕΦΕΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ...ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝAI ΠΛΕΟΝ ΕΟΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΛΙΔΑ AΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ. ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΠΕΙ " ΣΤΑΜΑΤΑΩ, ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΩ". Ε, ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ. ΓΚΕ ΓΚΕ?

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΟΚΑΡΑ, ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ) ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΟΥΤΖΩΝΟΥΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΕΙΔΑ ΜΟΝΟ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΑΦΟΥ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕΣ ΕΣΥ. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΗΚΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΧΟΡΤΑΣΟΥΜΕ, ΜΗ ΧΑΘΟΥΜΕ Ε?

ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ 1-1-2010 ΣΤΗΝ ΥΠΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ?. ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΝΕΟΣ, ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ? ΚΑΙ ΘΑ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΣΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΚΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ?

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ...ΜΟΝΟ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ, ΒΡΙΖΕ ΑΝ ΘΕΣ, ΛΕΓΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕΙ, ΜΟΝΟ ΜΗ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙΣ....ΕΙΣΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ :)

narco έγραψε:
Panopticon έγραψε:narco εσυ ανέφερες ουσιαστικα οτι κάποιοι χτυπιούνται για το διορισμό και το μισθολόγιο εδώ. Εγώ από το θέμα για την 6Κ/2008 και όσα γράφεις εκει βλέπω εσενα να χτυπιέσαι, να αγωνιας και να ξέρεις συνθήκες επιδόματα απεξω και ανακατωτά..

Γιατί δεν χτυπιούνται?? Πoυ ξανάδες τόσες δεκάδες προηγούμενες σελίδες με προβληματισμούς βολεμένων για το αν θα βγει η ΠΑΣΟΚΑΡΑ και πάρει πίσω το άφαντο νομοσχέδιο.

Δεν ειδες τον vagehosa που υπερασπίζεται τα κεκτημένα του με τόσο σθένος ??

Τι άλλο παράδειγμα θέλεις καλύτερο από αυτό.

Panopticon έγραψε:Καλά κάνεις και χτυπιέσαι καλά κάνεις και τα ξέρεις!!! Μην έρχεσαι ομως σε αυτό το θέμα νο τα παίξεις υπεράνω, αυτό ειναι χοντρό δούλεμα.

Γιατί να το παίξω υπεράνω?

Σου ανέφερα ότι δεν είναι επιδόματα που δίνει η κυβέρνηση από την τσέπη της αλλα κάτι που έχει συμφωνήσει η πολιτική αεροπορία με την ευρωπαϊκή αρχή. Σε απουσία μιας τέτοιας συμφωνίας δεν νομίζω να ανέβαιναν τα μόρια για διορισμό τόσο πανω όσο τώρα (άγγιξαν των ΠΕ).

Εγώ για το ενιαίο μισθολόγιο μίλησα και παρέθεσα την άποψη μου. Αν αυτή ενόχλησε και ενοχλει βολεμένους (βλεπε vagehosa) κακό του κεφαλιού τους κάνoυν. Έχω ξαναπεί ότι η δικια μου άποψη είναι ότι είτε μπλε είτε πράσινοι είναι πάνω το ενιαίο μισθολόγιο θα εφαρμοστεί. Ειναι επιτακτική ανάγκη για να μπορέσει να ορθοποδήσει το ελληνικό δημόσιο και για να ξεφύγει ο έλληνας από την λούμπα του δημοσιου που αναγκαστικά τώρα στρέφεται λόγω πολλών ωρών εργασίας στον ιδιωτικό τομέα και γενικότερης αστάθειας οικονομικής παγκοσμίως.

Panopticon έγραψε:Οσο για αυτό που λέω για εξωτερική δουλειά γούστο σου καπέλο σου αμα μπορείς δεν το ανέφερα κακοπροαίρετα, το ανέφερα για να τονίσω το παραπάνω. Οτι εκεί αναφέρεις πόσα θα παίρνετε, πόσο θα δουλέυετε και ποσα παραπάνω θα μπορείτε να έχετε και εδώ έρχεσαι και μας λες ουσιαστικά "μα πως κάνετε ετσι ρε παιδια για ένα διορισμό και ενα μισθο και 1000 καλά είναι σιγα τα ωα".

Κάτσε αγαπητέ συγγνώμη για να καταλάβω τι θες να πεις. Η διαφορα αν διοριζόμουν σε ένα άλλο πόστο (πχ μια νομαρχία) από εδώ που διορίστηκα τώρα είναι οι 2 ώρες διαφορα (6 στην Υ.Π.Α και 8 στην νομαρχια - που ειναι λιγοτερες τελοσπαντων)??

Αυτές θα κάνουν την διαφορα για το αν θα έχω μια δεύτερη εργασία ??

Μήπως θα την κάνουν το 6:30-18:00 που εργαζόμουν στον ιδιωτικό τομέα ?? Εχει δηλαδη τοσο σημασια αν θα τελειωνω στις 13:00 ή στις 15:00 ??

Eλεος απλα.

Panopticon έγραψε:Οσο για το μισθολόγιο το ξαναλέω: δε θα ανεβάσει χαμηλόμισθους απλά θα κατεβάσει τους καλύτερα αμοιβόμενους στα επίπεδα των χαμηλόμισθων. Οποιος λοιπόν έχει "αηδιάσει" είναι νομίζω απλά ο μέσος Ελληνα που όπως σωστότατα ειπαν παραπάνω δε κοιτα να ανέβει αυτός αλλά να κατέβει ο γείτονας, ωστε να ικανοποιηθεί.

Καταρχας αυτό δεν το γνωρίζεις (αναφέρομαι στο ύψος του ενιαίου μισθού) ούτε πως ακριβώς θα γίνει ο διαχωρισμός και τι περιλαμβάνει γενικότερα το νομοσχέδιο.
Εγώ αυτό που έχω διαπιστώσει έως τώρα είναι ότι στην κουβέντα συμμετέχουν κυρίως παπαγαλάκια, χρωματισμένοι και φυσικά πάντως είδος βολεμένοι.

Αυτo παντως που αναφέρεις είναι γνωστo εδώ και τοσα χρονια στους συνταξιουχους οπου οι αυξήσεις τους σημαινει αυτοματα μειώση αυτων με τις μεγαλυτερες (δηλαδή τάξης 1500-2000 euro).

Panopticon έγραψε:Εσυ για κάποιο λόγο εξαιρείς την υπηρεσία σου από τη περικοπή (οπως θα έκανε περίπου ο καθένας ΔΥ) και λες ουσιαστικά "οι υπόλοιποι τα ίδια παιδιά να μη γκρινιάζετε και καλα ειναι αφου ξύνεστε στο γραφειάκι σας ουτως η αλλως".

Αυτα ειναι δικα σου λογια οχι δικα μου. Εκτος φυσικά αν οι τεχνικές υπηρεσίες εξισώνονται με τις διοικητικές, γιατί αν ήταν έτσι δεν θα έπρεπε να υπάρχει διαχωρισμός στα πτυχία. Θα έπρεπε να μπορούσα και εγώ να συμμετέχω σε όλους τους διαγωνισμούς αφού όλοι είμαστε το ίδιο πράγμα.

Τα κονδύλια των επιδομάτων από eurocontrol αν τα έδινε το ελληνικό κράτος να είσαι σίγουρος ότι θα είχαν κοπεί πριν καν ακόμα καταταθεί το ενιαίο μισθολόγιο.

Panopticon έγραψε:Πρόσεξε όμως φίλε narco μη βρεθείς και εσυ στα ιδια μια μέρα και τοτε θα είναι πολύ πολυ αργά...

Για αυτο προσεχω για να εχω. Οποτε στο επιστρεφω και σου λεω προσεξε μην βρεθεις και εσυ στην θεση μου και κανεις δευτερη εργασια.

Panopticon έγραψε:Το οτι το σύστημα εχει στρεβλώσεις ειναι αλήθεια. Από την άλλη όμως άλλοι έχουν περισσότερα προσόντα και άλλοι λιγότερα οπότε μπορούν να πετύχουν μια καλύτερη θέση. Ετσι είναι η ζωή. Οπως πέτυχες και εσυ εξάλλου. Δεν μπορούν να μπούν όλοι στο ΥΠΟΙΟ, στην ΥΠΑ κλπ Για αυτό ας μπαίνουν μόνο με ΑΣΕΠ και όχι με μετατάξεις ωστε τουλάχιστον να εξασφαλίζετε ενα μίνιμουμ αξιοκρατίας, εστω και με τις ελλείψεις του ΑΣΕΠ.

Συμφωνούμε ότι οι μετατάξεις πρέπει να ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ, διότι είναι προφανές ότι εξυπηρετούν μονο κομματικά συμφέροντα (όπως επίσης και η προσαύξηση 50%, θέσεις staging κλπ). Το πως θα γίνει αυτό είναι πολύ μεγάλο θέμα και σίγουρα πιστεύω το ενιαίο μισθολόγιο είναι μια καλή αρχή για αυτό.

Panopticon έγραψε:Αν απο αύριο εξισωθούν ολοι οι μισθοί αυτός με τα υψηλά μόρια που θα μπορεί να διαλέξει θέση απλά θα αλλάξει στόχο. Θα κοιτά να μπεί στην υπηρεσία με τις λιγότερες ευθύνες. Γιατι να πάω στην εφορία να πήξω οταν μπορώ να είμαι σε μια θέση χωρίς κοινο, τρέξιμο κλπ Απλή λογική θέλει την οποία βλέπω έχουμε χάσει....

Πολυ σωστα. Ακριβως εκει ηθελα να καταλήξω κι εγω και χαιρομαι που το ανεφερες.

Panopticon έγραψε:Τελος παντων το κουρασα και δε θα επανέλθω. Το θέμα αφορα στο μισθολόγιο και θα ξανανοιξει πιστεύω με το τι θα δεσμευτει το ΠΑΣΟΚ στην ΕΕ οταν παρουσιασει το τριετες πρόγραμμα για τη μείωση του ελλείματος. Εκεί θα δούμε τις πραγματικές προθέσεις, αφού 99,9% θα είναι η επόμενη κυβέρνηση...

Η κουβέντα όντως κούρασε όπως και οι αντιδράσεις μερικων εδω μεσα. Η άποψη μου συνεχίζει να παραμένει ίδια (με αυτη που ειχα πριν καν βγούν τα προσωρινά αποτελέσματα) και δεν ειναι αλλη απο το ότι το ενιαίο μισθολόγιο είναι επιτακτική ανάγκη. Κάποιες υπηρεσίες θα έχουν κάποια επιδόματα παραπάνω σίγουρα λόγω καθαρά αντικειμενου εργασίας, ωραριου, επικινδυνότητας, ευθύνης κλπ (αναφέρομαι σε ενιαιο μισθολογιο ανάμεσα σε τεχνικες υπηρεσίες). Παρολαυτα πιστεύω το ενιαίο μισθολόγιο θα βοηθήσει να κοπούν τα επιδοματα από εκεί που δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος να υπάρχουν και εξυπηρετούν μοναχα πρασινους/μπλε υποψηφιους.

Ιδωμεν.

vagehosa, όσα ανέφερες και ο τρόπος που το έκανες δείχνουν τον κομπλεξισμό που διακατέχει την μίζερη ύπαρξη σου. Εγώ απλά δίνω τα συλλυπητήρια μου στην γυναικα σου που ενώ έχει τόσα πράγματα στο κεφάλι της, θα έχει να αντιμετωπίσει και την δικια σου μουρμούρα όταν γυρνάει σπίτι. Πάλι καλά που σε παίρνει σε κάνα ταξιδάκι που την στέλνει η υπηρεσια της μήπως και ανοίξει λίγο το μυαλό σου και δεις και εσύ τα πράγματα όπως έχουν.

Καλή λευτεριά.

narco
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό narco » Δευ Σεπ 07, 2009 11:19 pm

narco έγραψε:vagehosa, όσα ανέφερες και ο τρόπος που το έκανες δείχνουν τον κομπλεξισμό που διακατέχει την μίζερη ύπαρξη σου. Εγώ απλά δίνω τα συλλυπητήρια μου στην γυναικα σου που ενώ έχει τόσα πράγματα στο κεφάλι της, θα έχει να αντιμετωπίσει και την δικια σου μουρμούρα όταν γυρνάει σπίτι. Πάλι καλά που σε παίρνει σε κάνα ταξιδάκι που την στέλνει η υπηρεσια της μήπως και ανοίξει λίγο το μυαλό σου και δεις και εσύ τα πράγματα όπως έχουν.

Καλή λευτεριά.

Νομίζω έχω τοποθετηθεί επί του θέματος (όπως λένε και στα δελτια τύπου).

vagehosa
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό vagehosa » Δευ Σεπ 07, 2009 11:20 pm

"Ιδωμεν.

Καλή λευτεριά"

ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΕΤΣΙ? ΡΕ ΠΑΙΧΤΗ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙΣ. ΘΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΤΣΑ, ΗΔΗ ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ, ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ, ΒΡΕΣ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΛΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ. GUARANTEED.

ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΙ ΑΛΛΑ.
Α, ΚΑΙ ΠΟΥ ' ΣΑΙ, ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ? ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ...

narco
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό narco » Δευ Σεπ 07, 2009 11:22 pm

Μόλις έχασες και το παραμικρό δίκιο που στο φανταστικό σου μυαλό θα μπορούσες να έχεις.

Καλή σου συνεχεια!!

vagehosa
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό vagehosa » Δευ Σεπ 07, 2009 11:24 pm

ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ 1-1-2010 ΣΤΗΝ ΥΠΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ?. ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΝΕΟΣ, ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ? ΚΑΙ ΘΑ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΣΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΚΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ?

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ...ΜΟΝΟ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ, ΒΡΙΖΕ ΑΝ ΘΕΣ, ΛΕΓΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕΙ, ΜΟΝΟ ΜΗ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙΣ....ΕΙΣΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ

Νομίζω έχω τοποθετηθεί επί του θέματος (όπως λέει και ο Αντώναρος).

narco
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό narco » Δευ Σεπ 07, 2009 11:31 pm

Εγώ καταρχάς σέβομαι ακόμα και την μειωμένη αντίληψη σου και για αυτο δεν σε αποκάλεσα τίποτα περισσότερο από αυτό που χαρακτήρισες ο ίδιος τον εαυτό σου. Τα λόγια σου επαναλαμβάνω και μέσα από αυτά εκτίθεσαι.

Τώρα τα ψευτο ελληνικής πρωτοτυπίας νταηλίκια άστα για αυτούς που ξυπνάνε το πρωί παθιασμένοι να εισπράξουν κομματισμό, οπαδιλίκι και το επίδομα του οαεδ.

Για τα υπόλοιπα που αναφέρεις όσα γνωρίζεις και υποθέτεις εσύ, αλλα τόσα γνωρίζω και υποθέτω κι εγώ. Κατακρίνεις κάτι που ακόμα και η αδεδυ έχει παραδεχτεί ότι δεν έχει λάβει γνώση.

Over and Out.

vagehosa
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό vagehosa » Δευ Σεπ 07, 2009 11:38 pm

ΚΑΛΑ, ΕΣΥ ΟΛΟ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΛΕΣ ΛΕΣ ΛΕΣ...ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΡΩΤΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ. ΕΔΩ ΛΕΣ ΓΙΑ ΕΝΙΑΙΟ ΜΕ...ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΑΗΛΙΚΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΣΑΙ ΩΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΙΑ (ΡΕ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΔΕ ΣΕ ΕΙΧΑ ΠΑΡΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ)...ΑΝΤΕ ΒΡΕ, ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ Η ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ?

narco έγραψε:Εγώ καταρχάς σέβομαι ακόμα και την μειωμένη αντίληψη σου και για αυτο δεν σε αποκάλεσα τίποτα περισσότερο από αυτό που χαρακτήρισες ο ίδιος τον εαυτό σου. Τα λόγια σου επαναλαμβάνω και μέσα από αυτά εκτίθεσαι.

Τώρα τα ψευτο ελληνικής πρωτοτυπίας νταηλίκια άστα για αυτούς που ξυπνάνε το πρωί παθιασμένοι να εισπράξουν κομματισμό, οπαδιλίκι και το επίδομα του οαεδ.

Για τα υπόλοιπα που αναφέρεις όσα γνωρίζεις και υποθέτεις εσύ, αλλα τόσα γνωρίζω και υποθέτω κι εγώ. Κατακρίνεις κάτι που ακόμα και η αδεδυ έχει παραδεχτεί ότι δεν έχει λάβει γνώση.

Over and Out.

Επιστροφή σε “ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες