vagehosa έγραψε:ΑΝΑΝΤΑΜ ΠΑΠΑΝΤΑΜ. ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ EUROCONTROL, ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΗΔΗ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΚΟΒΟΥΝ.
Αφού η γυναικα σου λες ότι δουλεύει στην Υ.Π.Α θα γνωρίζεις ότι το πρόβλημα δεν είναι αν θα συνεχίσουν να δίνονται ή όχι και ειναι μια κουβεντα που δεν εχω σκοπο να ξεκινησω εδω μαζι σου.
Θα σε παρακαλουσα να μην πολώνεις την κουβέντα με φαντασιοπληξίες της στιγμής και προσπάθειες να γεμίσεις δυο αράδες παραπάνω σε αυτα που γραφεις.
vagehosa έγραψε:ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΛΕΟΝ. ΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΙ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ, ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ ΝΑ΄ΝΑΙ ΕΤΣΙ?, Α ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΕΝΤΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ?
Όπως φαίνεται μάλλον δεν έχεις πάρει πρέφα για ποιο λόγο η γυναικα σου περνάει πιο πολλές ώρες σπίτι. Οι στάσεις εργασίας γίνονται όχι επειδή θα κοπούν τα επιδόματα από eurocontrol, αλλα επειδή θα φορολογούνται και θα εισέλθει νέο αίμα από ολυμπιακη (παλιοί πράσινοι/μπλε βυσματουχοι που κάπως πρέπει να εξυπηρετηθούν και αυτοί).
vagehosa έγραψε:ΤΑ ΠΕΡI ΚΑΚΙΑΣ ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΥΠΑ, ΕΝΑΙ ΧΑΖΟ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΔΙΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΜΕΣΑ ΟΦΕΛΗΜΕΝΟΣ.
Το τι είναι χαζό, έξυπνο, ενδιαφέρον και αδιάφορο άσε αυτούς που διαβάζουν όσα γράφουμε να το κρίνουν.
vagehosa έγραψε:ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΔΕ ΓΡΑΦΩ, ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΑΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ, ΔΕ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΣ, TRY SOMETHING ELSE.
Αυτή είναι η ειδοποιός διαφορα μας αγαπητέ. Εγώ όσο ζω θα διαβάζω και θα μαθαίνω, θα σπουδάζω σε διαφορετικούς χώρους κάθε φορα διοτι καλώς ή κακώς αυτό το αντικείμενο επέλεξα να κάνω.
Για ακόμα μια φορα παντως πρωτοτύπησες και φανέρωσες τα κίνητρα των σπουδών μου τα οποια δεν είναι αλλα από το να εντυπωσιάσουν φωστήρες σαν και την πάρτη σου. Νομιζω το ΑΣΕΠ εχει και ειδικο κωδικο προσαύξησης μορίων για τετοια λαγωνικά.
vagehosa έγραψε:ΑΠΛΑ ΔΕ ΜΟΥ ΕΞΗΓΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 1800 ΚΑΙ ΑΠΟ 1-1-2010 ΕΜΕΙΣ 1000. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ, ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ 30 ΩΡΕΣ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΕΙΝAI ΥΠΝΟ, ΑΡΑ ΟΥΤΕ 25, ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΝ ΕΙΝΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΕΓΩ 1000 ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 3000.
Ετσι κανει και η γυναικα σου? Κοιμάται όταν έχει βραδινές βάρδιες?
Σου εξήγησα αγαπητέ για ποιο λόγω είναι το μισθολόγιο μου αυτό που είναι και σε στέλνω μεταξεταστέο μέχρι να χωνέψεις καλά τα προηγούμενα πράγματα που σου έγραψα. Καταλαβαίνω ότι η επανάληψη είναι η μήτηρ πάσης μαθήσεως, αλλα την επομενη φορα που θα με αναγκάσεις να επαναλάβω τα ίδια πράγματα θα πρέπει να αρχίσω να σε χρεώνω.
vagehosa έγραψε:ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ, ΔΕ ΜΕ ΠΟΣΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ, ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΔΕΣΕΣ ΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΩΣΤΑ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΟΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΓΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ΟΤΑΝ ΕΚΟΒΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΟΜΟΙΩΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.
Μάλλον δεν μπορείς να εμπεδώσεις μερικά απλά πράγματα. Αν δεν εισπράτταμε τα επιδόματα αυτα από το eurocontrol θα ήταν μια από τις χειρότερες υπηρεσίες δεδομένου των συνθηκών εργασίας (δεν θα μπω στο κόπο να περιγράψω για ακτινοβολία, επικινδυνότητα, ρίσκα κλπ γιατί μάλλον δεν θα τα καταλάβεις), βαρδιες, εργασια τα ΣαββατοΚυριακα κλπ.
vagehosa έγραψε:ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΩΣΠΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΙΝΩ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. ΚΡΙΝΩ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 2 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ Π.Χ. ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ 1-1-2010
Άσε εμενα να το γνωρίζω καλύτερα από σένα εκτος και αν η γυναικα σου ξαφνικά έγινε τεχνικός.
Θα σε παρακαλούσα ακόμα να μην αλλάζεις κουβέντα και να μην προσπαθείς με υπεκφυγές να μειώσεις τις μπαρούφες με τις οποιες βομβάρδισες τα άμοιρα ματια όσων έκαναν το κόπο να φτάσουν έως εδώ.
vagehosa έγραψε:ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΩ ΤΟ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΜΟΥ, ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ "ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ........". ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
Καταρχάς εσύ στήριξες όλη σου την κουβέντα αναφερόμενος στο πρόσωπο μου χωρίς να λογοκρίνεις αυτά που λέω επί της ουσίας, αλλα χτυπώντας τον άνθρωπο που τις εχει παραθεσει (με τρόπους που μονο γέλιο μπορούν να προκαλέσουν). Αυτές τις γκεμπελικές τεχνικές είναι εύκολο ακόμα και το πιο ανειδίκευτο μάτι να τις διαπιστώσει, γιαυτο προτείνω απο εδω και περα (επίκληση στην λογική αν υπάρχει τέτοιο πράγμα) να επικεντρωθεί η κουβέντα στο topic του θέματος και όχι στον χρωματικό κομπλεξισμό που πηγάζει από αυτό.
Τα υπόλοιπα δεν είναι αξια όχι για σχολιασμό αλλα ούτε quote να τα κάνω.
Συγγνώμη από τους συνομιλητές μου που βγαίνω για τρίτη φορα offtopic, αλλα προσπαθώ να ακολουθήσω τον ειρμό της κουβέντας που κάποιοι λόγω απουσίας ειδήσεων την περίοδο αυτη έχουν αποφασίσει να δημιουργησουν στοχεύoντας οτιδήποτε μπορει να τους χαλασει την μίζερη μικροαστική τους ζωή (όπως διαφαίνεται μέσα από τα μηνύματα τους), εκτος φυσικά από το ίδιο τους το μυαλό.