Ενιαίο μισθολόγιο δημοσίων υπαλλήλων από 1/1/2010

Εκπαίδευση σε Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια, Πανεπιστήμια, ΑΕΙ, Δια βίου μάθηση. Εργασιακά σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
decadence
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό decadence » Δευ Σεπ 07, 2009 9:35 am

ρε παιδια ειρηνη!!

narco
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό narco » Δευ Σεπ 07, 2009 2:07 pm

vagehosa έγραψε:Ναι ρε Narco, αλλά αγωνιστές της ζωής θα είναι και πολλοί που θα διοριστούν μετά την 1-1-2010, και ο χοντρός θα τους έδινε τις μισές αποδοχές σου. Οι οποίες είναι παραπάνω απ' ότι λες, η σύζυγός μου είναι Ελεγκτής, και ξέρω περίπου και πόσα παίρνουν οι ηλεκτρονικοί στον Πύργο Ελέγχο στην ΥΠΑ.

Δεν είναι κανένα κοινό μυστικό ποσα παίρνουν (βγαινοντας λιγο offtopic).

Το βασικό μισθό + 2 επιδόματα από eurocontrol (τα οποια έρχονται από ευρωπαϊκή ένωση) + επίδομα μηχανικών.

Αν εσύ θεωρείς ότι το να δουλεύεις σαββατοκύριακα, σε βάρδιες και με ευθύνες που δεν συναντά ο μέσος δημόσιος υπάλληλος είναι αρκετά τα χρήματα αυτά (τα οποια επαναλαμβάνω έρχονται από αλλου και ισχύει το ίδιο σε κάθε χωρα παγκοσμίως) τότε i rest my case. Αφού αναφέρεις ότι η γυναικα σου είναι ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας (όπως και αρκετοί φίλοι μου) τότε θα βλέπεις την κατάσταση που επικρατει και το καθαρό κεφάλι που χρειάζεται να έχει όσο βρίσκεται στην εργασία της.

Στο πολυτεχνείο στο πρώτο χρόνο αυτό που φρόντισαν να μας τυπωθεί καλά στο μυαλό είναι ότι συνήθως άμα ένας άνθρωπος κάνει ένα λάθος απλά έχει κάνει ένα λάθος, αν ο μηχανικός όμως κάνει ενα λάθος πάει φυλακή.

vagehosa έγραψε:Αν το θέμα είναι "κάθε κατεργάρης στον πάγκο του", εντάξει, εδώ όλοι συμφωνούμε. Αλλά με το να πεις ότι θα δεχόσουν τα 1400 καθαρά ακυρώνεις τον εαυτό σου, γιατί ο χοντρός μιλάει για 1000 καθαρά περίπου. Ενιαίο με 1400 μάλιστα, αν αυτό εννοείς

Καταρχάς εσύ που άκουσες για 1000 καθαρά, διότι το νομοσχέδιο ακόμα δεν έχει πάει ούτε στην βουλή.

Αναφέρεσαι στον χοντρό ότι προσπαθεί να περάσει κάτι αντιεργατικό επειδή θα θίξει τις τσέπες μερικών βολεμένων σε καλές θέσεις με επιδόματα από το πουθενά ακόμα και όταν η εργασία τους δεν το δικαιολογεί. Δηλαδή ένας υπάλληλος σε ένα μη προνομιούχο υπουργείο ή σε μια νομαρχία τι θα έπρεπε να βγει να πει όταν ένας με τα ίδια προσόντα με αυτόν (αν όχι λιγότερα) έχει πολλαπλάσιες αποδοχές ??

Το ενιαίο μισθολόγιο είναι επιτακτική ανάγκη να γίνει (και θα γίνει είτε το θέλουμε είτε δεν το θέλουμε) για τους προφανείς λόγους (έρχεται από έξω). Τώρα αν βγαίνει το κάθε λαμόγιο και λέει ψηφίστε πράσινο επειδή θα σωθεί η κατάσταση απλά δείτε τις προγραμματικές δηλώσεις και αυτών. Οποιος νόμιζε ότι θα αλλάξει τίποτα στο μέτωπο γελιέται πλάνην οικτρά και εδώ θα είμαστε να τα ξανακουβεντιάσουμε σε λίγο καιρό.

nameless
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό nameless » Δευ Σεπ 07, 2009 2:26 pm

narco έγραψε:
vagehosa έγραψε:Ναι ρε Narco, αλλά αγωνιστές της ζωής θα είναι και πολλοί που θα διοριστούν μετά την 1-1-2010, και ο χοντρός θα τους έδινε τις μισές αποδοχές σου. Οι οποίες είναι παραπάνω απ' ότι λες, η σύζυγός μου είναι Ελεγκτής, και ξέρω περίπου και πόσα παίρνουν οι ηλεκτρονικοί στον Πύργο Ελέγχο στην ΥΠΑ.

Το βασικό μισθό + 2 επιδόματα από eurocontrol (τα οποια έρχονται από ευρωπαϊκή ένωση) + επίδομα μηχανικών.

Αν εσύ θεωρείς ότι το να δουλεύεις σαββατοκύριακα, σε βάρδιες και με ευθύνες που δεν συναντά ο μέσος δημόσιος υπάλληλος είναι αρκετά τα χρήματα αυτά (τα οποια επαναλαμβάνω έρχονται από αλλου και ισχύει το ίδιο σε κάθε χωρα παγκοσμίως) τότε i rest my case. Αφού αναφέρεις ότι η γυναικα σου είναι ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας (όπως και αρκετοί φίλοι μου) τότε θα βλέπεις την κατάσταση που επικρατει και το καθαρό κεφάλι που χρειάζεται να έχει όσο βρίσκεται στην εργασία της.

Στο πολυτεχνείο στο πρώτο χρόνο αυτό που φρόντισαν να μας τυπωθεί καλά στο μυαλό είναι ότι συνήθως άμα ένας άνθρωπος κάνει ένα λάθος απλά έχει κάνει ένα λάθος, αν ο μηχανικός όμως κάνει ενα λάθος πάει φυλακή.

vagehosa έγραψε:Αν το θέμα είναι "κάθε κατεργάρης στον πάγκο του", εντάξει, εδώ όλοι συμφωνούμε. Αλλά με το να πεις ότι θα δεχόσουν τα 1400 καθαρά ακυρώνεις τον εαυτό σου, γιατί ο χοντρός μιλάει για 1000 καθαρά περίπου. Ενιαίο με 1400 μάλιστα, αν αυτό εννοείς

Καταρχάς εσύ που άκουσες για 1000 καθαρά, διότι το νομοσχέδιο ακόμα δεν έχει πάει ούτε στην βουλή.

Αναφέρεσαι στον χοντρό ότι προσπαθεί να περάσει κάτι αντιεργατικό επειδή θα θίξει τις τσέπες μερικών βολεμένων σε καλές θέσεις με επιδόματα από το πουθενά ακόμα και όταν η εργασία τους δεν το δικαιολογεί. Δηλαδή ένας υπάλληλος σε ένα μη προνομιούχο υπουργείο ή σε μια νομαρχία τι θα έπρεπε να βγει να πει όταν ένας με τα ίδια προσόντα με αυτόν (αν όχι λιγότερα) έχει πολλαπλάσιες αποδοχές ??

Το ενιαίο μισθολόγιο είναι επιτακτική ανάγκη να γίνει (και θα γίνει είτε το θέλουμε είτε δεν το θέλουμε) για τους προφανείς λόγους (έρχεται από έξω). Τώρα αν βγαίνει το κάθε λαμόγιο και λέει ψηφίστε πράσινο επειδή θα σωθεί η κατάσταση απλά δείτε τις προγραμματικές δηλώσεις και αυτών. Οποιος νόμιζε ότι θα αλλάξει τίποτα στο μέτωπο γελιέται πλάνην οικτρά και εδώ θα είμαστε να τα ξανακουβεντιάσουμε σε λίγο καιρό.

Η ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ... ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ...
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΕΙΣ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΕΙΔΙΚΕΣ" ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ (ΥΨΗΛΕΣ) ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΨΗΛΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΟΥΣ!!!
ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΤΟ ΝΕΟ-ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ-ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΣΟΥ!!!
ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ? ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...

arbat
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό arbat » Δευ Σεπ 07, 2009 2:50 pm

nameless μπορεί να μη συμφέρει τους επιτυχόντες του 1/γ στο βαθμό που τους πιάσει το νέο μισθολόγιο αλλά ο narco έχει δίκιο . νέο μισθολόγιο πρέπει να μπει και αναπόφευκτα θα εισαχθεί τα επόμενα χρόνια. είναι αστείο οι καθαρίστριες ή οι κλητήρες του ΥΠΟΙΚ να παίρνουν ΔΕΤΕ Ή ΔΙΒΕΕΤ

είναι αυτονόητο ότι ένας αερολιμενικός πρέπει να αμείβεται καλύτερα από έναν εφοριακό

επίσης θα ήταν λογικό οι ελεγκτές σε όποια υπηρεσία και αν ανήκουν (εφορία, πολεδομία κτλ) να έχουν κάποιο αντίστοιχο επίδομα

αλλά και αντίστοιχα οι αμιγώς διοικητικοί υπάλληλοι να αμείβονται εξίσου σε όλες τις υπηρεσίες.

nameless
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό nameless » Δευ Σεπ 07, 2009 3:07 pm

arbat έγραψε:nameless μπορεί να μη συμφέρει τους επιτυχόντες του 1/γ στο βαθμό που τους πιάσει το νέο μισθολόγιο αλλά ο narco έχει δίκιο . νέο μισθολόγιο πρέπει να μπει και αναπόφευκτα θα εισαχθεί τα επόμενα χρόνια. είναι αστείο οι καθαρίστριες ή οι κλητήρες του ΥΠΟΙΚ να παίρνουν ΔΕΤΕ Ή ΔΙΒΕΕΤ

είναι αυτονόητο ότι ένας αερολιμενικός πρέπει να αμείβεται καλύτερα από έναν εφοριακό

επίσης θα ήταν λογικό οι ελεγκτές σε όποια υπηρεσία και αν ανήκουν (εφορία, πολεδομία κτλ) να έχουν κάποιο αντίστοιχο επίδομα

αλλά και αντίστοιχα οι αμιγώς διοικητικοί υπάλληλοι να αμείβονται εξίσου σε όλες τις υπηρεσίες.

ΑRΒΑΤ ΣΤΡΕΨΟΔΙΚΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΕΚΦΕΥΓΕΙΣ (ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ). ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ POSTS GIA TO NEO ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ: ΟΚ, ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΠΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ (ΕΝ ΕΙΔΕΙ ΠΑΤΡΙΚΙΩΝ - ΠΛΗΒΕΙΩΝ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΤΩΝ 800-900 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ...
ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ POST ANΕΔΕΙΞΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗ (KAI ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ) ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝARCO (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ): "ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ: ΝΑΙ, ΒΕΒΑΙΩΣ! ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ! ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ... ΙΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!"

arbat
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό arbat » Δευ Σεπ 07, 2009 3:26 pm

nameless έγραψε:
arbat έγραψε:nameless μπορεί να μη συμφέρει τους επιτυχόντες του 1/γ στο βαθμό που τους πιάσει το νέο μισθολόγιο αλλά ο narco έχει δίκιο . νέο μισθολόγιο πρέπει να μπει και αναπόφευκτα θα εισαχθεί τα επόμενα χρόνια. είναι αστείο οι καθαρίστριες ή οι κλητήρες του ΥΠΟΙΚ να παίρνουν ΔΕΤΕ Ή ΔΙΒΕΕΤ

ΑRΒΑΤ ΣΤΡΕΨΟΔΙΚΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΕΚΦΕΥΓΕΙΣ (ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ). ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ POSTS GIA TO NEO ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ: ΟΚ, ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΠΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ (ΕΝ ΕΙΔΕΙ ΠΑΤΡΙΚΙΩΝ - ΠΛΗΒΕΙΩΝ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΤΩΝ 800-900 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ...
ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ POST ANΕΔΕΙΞΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗ (KAI ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ) ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝARCO (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ): "ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ: ΝΑΙ, ΒΕΒΑΙΩΣ! ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ! ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ... ΙΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!"

δεν έχω κανένα λόγο να υπεφεύγω. αν θυμάμαι καλά έχουμε τις ίδιες (και καλές ελπίζω ...) περίπου πιθανότητες επιτυχίας στον 1/γ βάσει βαθμολογίας.

από την άλλη προφανώς κάποιοι είναι "πιο ίσοι" από τους άλλους εκ των πραγμάτων. δεν είναι το ίδιο πράγμα να εξαρτάται από ένα λάθος σου η ζωή 300 ανθρώπων σε ένα αεροπλάνο και το ίδιο να βεβαιώνεις ΦΠΑ..

για τους παλιούς ναι μεν είναι άδικο να μείνουν στο απυρόβλητο αλλά δεν πρόκειται να θιχθούν παρά μόνο μέσω του παγώματος των επιδομάτων που παίρνουν . δεν είναι δυνατόν σε έναν άνθρωπο που διορίστηκε πριν 5 χρόνια, έχει πάρει δάνεια ως δημόσιος υπάλληλος να του λες απότομα ότι θα πέσει στα μισά.

τώρα για το ποιος θα ήταν δίκαιος πρώτος μισθός για έναν ΠΕ διοικητικού αυτό είναι σχετικό.

nameless
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό nameless » Δευ Σεπ 07, 2009 3:55 pm

arbat έγραψε:
nameless έγραψε:

δεν έχω κανένα λόγο να υπεφεύγω. αν θυμάμαι καλά έχουμε τις ίδιες (και καλές ελπίζω ...) περίπου πιθανότητες επιτυχίας στον 1/γ βάσει βαθμολογίας.

από την άλλη προφανώς κάποιοι είναι "πιο ίσοι" από τους άλλους εκ των πραγμάτων. δεν είναι το ίδιο πράγμα να εξαρτάται από ένα λάθος σου η ζωή 300 ανθρώπων σε ένα αεροπλάνο και το ίδιο να βεβαιώνεις ΦΠΑ..

για τους παλιούς ναι μεν είναι άδικο να μείνουν στο απυρόβλητο αλλά δεν πρόκειται να θιχθούν παρά μόνο μέσω του παγώματος των επιδομάτων που παίρνουν . δεν είναι δυνατόν σε έναν άνθρωπο που διορίστηκε πριν 5 χρόνια, έχει πάρει δάνεια ως δημόσιος υπάλληλος να του λες απότομα ότι θα πέσει στα μισά.

τώρα για το ποιος θα ήταν δίκαιος πρώτος μισθός για έναν ΠΕ διοικητικού αυτό είναι σχετικό.

AΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΙΡΕΙΣ... ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ "ΙΣΟΙ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ??? ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ...ΔΡΑΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ (ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΟΓΚΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ) ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟ Π.Χ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ?? ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΛΕΜΕ (ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ) ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΚΡΗ...

Υ.Γ. ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΦΙΛΟΔΟΞΕΙΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ, ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΥΚΟΚΟ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ... ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ...

sotos1980
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sotos1980 » Δευ Σεπ 07, 2009 5:26 pm

Ο μέσος Ελληνας θα σου πεί να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα, εξαιρώντας φυσικά τη δική του κατσίκα ως σημαντική.

Ο...φαφούτης αθλητικογράφος Γιώργος Γεωργίου τελικά έχει πει μια πολύ μεγάλη κουβέντα ππυ περιγράφει απόλυτα και περιεκτικά αυτό το το τύπο ανθρώπου: Ο κλασσικός ο μ.....ς ο Έλληνας!

Πλέον δεν έχει νόημα το τόπικ μέχρι να ξανανοίξει το θέμα η νέα κυβέρνηση...

vagehosa
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό vagehosa » Δευ Σεπ 07, 2009 5:43 pm

ΜΗ ΜΟΥΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ, ΤΑ ΞΕΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, ΣΟΥ ΕΧΩ ΗΔΗ ΠΕΙ. ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ. ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΥΘΥΝΕΣ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΜΟΝΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΡΔΙΕΣ, ΠΕΣ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ 25 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ. ΘΕΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΑΙ ΣΕ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΕΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ, ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΙΑ ΑΠΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ, , ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ. ΛΟΙΠΟΝ , ΚΟΥΚΙΑ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΕΙΝΙΑ ΑΥΤΑ, ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΑΛΑΖΕΣ ΠΟΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ, ΠΧ ΕΜΕΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΟΟΣΟ ΧΩΜΕΝΟΣ ΚΙ ΕΓΩ ΞΥΝΟΜΑΙ, ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΕΝΤΑΞΕΙ, ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΚΑΤΣΕ Η ΜΠΙΛΙΑ, ΗΣΟΥΝ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ, ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ , ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΤΥΧΟΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ. ΟΥΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟ ΤΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ, ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΑΘΗΚΕ. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΙ ΜΙΣΘΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ?

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΣΟΥΣ, ΕΙΣΑΙ Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΤΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ, ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΙΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΦΕΔΡΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ-ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΡΑΝΤΑΡ, ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ. ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΩΡΑ, ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΝΙΑΙΟ, ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΕΝ ΜΕΡΕΙ, ΚΛΑΔΙΚΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΚΥΡΙΩΣ, Η ΑΝ ΕΙΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΙΑΙΟ, ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΛΟΓΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ...

narco έγραψε:

Panopticon
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Panopticon » Δευ Σεπ 07, 2009 6:08 pm

Επειδή εγώ βλέπω γράφτηκε και αυτό σε αυτή την ωραία συζήτηση:

"επειδή βλέπω πολλούς που κλαψουρίζουν εδώ μέσα και το μονο που τους ενδιαφέρει είναι αν θα διοριστούν και όταν το κάνουν ποσα θα παιρνουν"

μια επίσκεψή στη συζήτηση για την 6Κ/2008 θα σας πείσει για το ποιοί είναι αυτοί, που πλέον των ανωτέρω κανόνιζαν από αρχές καλοκαιριού (!!!) μέχρι και τι ώρες θα εργάζονται στην νέα υπηρεσία τους ώστε να έχουν χρόνο και για άλλη δουλειά το απόγευμα, ενώ ακόμα ΔΕΝ είχαν βγεί καν τα οριστικά αποτελέσματα ...Ελεος ρε παιδιά!!!

Φιλε narco καλώς θα κάνεις να παίρνεις οσα παίρνεις στην ΥΠΑ και με το σπαθί σου μπήκες. Συγχαρητήρια σου αξίζουν. Μη δουλευόμαστε όμως και μεταξύ μας, αρκούν οι πολιτικοί και το δικό τους δούλεμα.

Εσύ τα κατάφερες άσε όμως και σε άλλους το "όνειρο" μιας καλής θέσης. Στο κάτω κάτω μέσω ΑΣΕΠ παλεύουμε και εμείς αν ήμασταν βύσματα δε θα είχαμε τέτοιες ανησυχίες... Συγγνώμη αλλά επειδή "καβατζώθηκες" εσυ δε σημαίνει οτι όλοι οι άλλοι μπορούν να αρκεστούν σε χαμηλούς μισθούς επειδή επιτελούν μη σημαντικές για εσένα εργασίες.

Οποιοσδήποτε με στοιχειώδη νοημοσύνη αντιλαμβάνετε οτι ένα ενιαίο μισθολόγιο όπως το εννοούν οι κυβερνώντες θα κατεβάσει προς τα κάτω αυτούς που παίρνουν κάτι παραπάνω, δε πρόκειται να ανεβάσει τους πολλούς έστω και λίγο γιατί κοστίζει πολύ....Απλά μαθηματικά είναι!

Το πρόβλημα για τις δαπάνες δεν είναι το μισθολόγιο, άλλα οι αθρόες παραθυρικές προσλήψεις. Οταν η ΝΔ από το παράθυρο έβαλε κόσμο και κοσμάκη, τι να το κάνω μετά το πάγωμα μισθών και επιδομάτων;;; Δε βγαίνει τιποτα ετσι. Μπες στο τυπογραφείο να δεις τι μετατάξεις πέφτουν από ΝΠΙΔ σε θέσεις ΦΙΛΕΤΑ. Μιλάμε για 100ντάδες κυριολεχτικά τους τελευταίους μήνες.

Εγώ που είμαι διοριστέος στην 8κ στο ΥΠΟΙΟ γιατί να αρκεστώ σε λιγότερα από το βύσμα που παίρνει μετάταξη;;; Οχι δεν θα αρκεστώ φίλε μου...

Μια είναι η λύση για μένα προσλήψεις μόνο οι απαραίτητες και ΜΟΝΟ μέσω ΑΣΕΠ. Τέλος!!!

narco
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό narco » Δευ Σεπ 07, 2009 6:31 pm

vagehosa έγραψε:ΜΗ ΜΟΥΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ, ΤΑ ΞΕΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, ΣΟΥ ΕΧΩ ΗΔΗ ΠΕΙ. ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ. ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΥΘΥΝΕΣ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΜΟΝΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΡΔΙΕΣ, ΠΕΣ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ 25 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ.

Επειδή μοιάζει να σε απασχολεί ιδιαιτέρως το θεμα της Υ.Π.Α προσπάθησε όταν γραφεις να μην γραφεις ανακρίβειες και να είσαι σωστός απέναντι στον συνομιλητή σου.

Καταρχάς το βασικό ωράριο είναι 30 ώρες (όχι 25) και αυτό είναι σε κυλιόμενες βάρδιες του στιλ 4 μέρες βάρδιες μετά 2 ρεπό και μετά 4 μέρες βάρδιες μετά πάλι 2 ρεπό. Αν κανεις την πρόσθεση βγαίνει 5 μέρες εργασία - 2 ρεπό την βδομάδα από 6 ώρες (=30 ώρες), χωρίς να υπολογίσω υπερωρίες και τα πήγαινε έλα στο αεροδρόμιο (που για μένα αυτό είναι το ελάχιστο επειδή παραδίπλα δούλευα μερικά χρονια στην ιντρακόμ οποτε το έχω συνηθίσει).

Oσον αφορα τα επιδόματα από eurocontrol που τοσο ΑΝΕΝΤΙΜΑ αναφερεις οτι εισπραττουμε δεν έρχονται από την κυβέρνηση (αν και αυτή τα διαχειρίζεται) οποτε δεν τίθεται καν θέμα αν τα δικαιούμαστε η όχι, διοτι ειναι κατι που ισχύει σε όλα τα κρατη.

vagehosa έγραψε:ΘΕΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΑΙ ΣΕ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΕΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ, ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΙΑ ΑΠΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ, , ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ.

Αλλα λογια ναγαπιομαστε.

Εχεις δικιο, λοιπον ξεκινα διαμαρτυρία στην πλατεία κλαθμώνος να εισπράττεις και εσύ το επίδομα από eurocontrol.

vagehosa έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ , ΚΟΥΚΙΑ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΕΙΝΙΑ ΑΥΤΑ, ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΑΛΑΖΕΣ ΠΟΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ, ΠΧ ΕΜΕΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΟΟΣΟ ΧΩΜΕΝΟΣ ΚΙ ΕΓΩ ΞΥΝΟΜΑΙ, ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΕΝΤΑΞΕΙ, ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΚΑΤΣΕ Η ΜΠΙΛΙΑ, ΗΣΟΥΝ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ, ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ , ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΤΥΧΟΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ. ΟΥΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟ ΤΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ.

Καταρχάς δεν θα έπρεπε να κρίνεις καποιον που δεν γνωρίζεις και αυτό δείχνει το επίπεδο σου καθώς και το γεγονός ότι αποφεύγεις να αναφερθείς στο θέμα που έχει να κάνει με το thread αυτό. Αν σε ενδιαφέρει τόσο για μένα μπορούσες να με ρωτήσεις άμεσα και θα σου απαντουσα το ιδιο αμεσα.

Εχω 2 βασικούς τίτλους σπουδών ένα από Ηλεκτρονική - ΤΕΙ Αθηνας (ΤΕ) και ένα από ΗΜΜΥ - ΕΜΠ (ΠΕ), ενώ ταυτόχρονα εργαζομαι και είμαι στο δεύτερο μεταπτυχιακό από το πανεπιστήμιο πειραιά. Θεώρησα ευκολότερο και γρηγορότερο να το πράξω αυτό από την στιγμή που τις δυνατότητες τις έχω και μετά από δοκιμη υπηρεσία θα καταθέσω το πτυχίο ΠE και θα ανεβώ στο αντίστοιχο κλιμάκιο ΠE. Άλλοι το κάνουν με ΔΕ και YE για αυτό ελπίζω να μην παρεξηγήσεις την κατώτερη νοημοσύνη μου.

Παρολαυτα επειδη βλεπω πολυ κακια να βγαζεις στα μηνυματα σου, αν έχεις καποιο συγκεκριμενο πρόβλημα με όσους έχουν διοριστεί μέσω ασεπ στην Υ.Π.Α μπορείς κάλλιστα να επισκεφτείς το thread που κουβεντιάζουμε τα θέματα της προκήρυξης αυτής και να παραθέσεις εκεί τον κομπλεξισμό σου. Υπάρχουν αρκετοί που το κάνουν (μπορείς να φτιάξεις και ένα δεύτερο ή τρίτο account αν θες για να το κανεις) δεν παρεξηγιόμαστε. Μια ωραία οικογένεια είμαστε όλοι εδώ απλά άλλοι είναι πράσινοι, άλλοι μπλε, άλλοι κόκκινοι.. και άλλοι απλά χαμογελαστοί με αυτά που διαβάζουν.

vagehosa έγραψε:ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ, ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΑΘΗΚΕ. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΙ ΜΙΣΘΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ?

Όσο είδες το νέο μισθολόγιο εσύ άλλο τόσο το είδα και εγώ άλλο τόσο και όσοι το περιμένουν. Γιατί προτρέχεις και κρίνεις κάτι το οποιο ενώ όλοι οι νοήμονες άνθρωποι παραδέχονται ότι πρέπει να υπάρξει οι παρτακιδες κρατουν ακόμα τα μπόσικα.

Η αδεδυ εξάλλου έχει απαντήσει πως δεν έχει τεθεί καν αυτό το θέμα και δεν την έχουν καλέσει σε διάλογο. Να προφυλακίσουμε και την υποψία ακόμα ότι μπορεί να ξεβολευτούν μερικοί από εδώ μέσα.

vagehosa έγραψε:ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΣΟΥΣ, ΕΙΣΑΙ Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΤΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ, ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΙΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΦΕΔΡΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ-ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΡΑΝΤΑΡ, ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ. ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΩΡΑ, ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ.

Ακόμα δεν αναλάβαμε υπηρεσία κρίνεις και το τεχνικό προσωπικό της Y.Π.Α (φυσικά εκτος από την γυναικα σου.. διότι φυσικά και ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ, διότι η προκήρυξη των ελεγκτών δεν απαιτεί να έχεις καμια γνώση για τεχνικά θέματα εκτος φυσικά από το να προφέρεις καλά το "ρ").

vagehosa έγραψε:ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΝΙΑΙΟ, ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΕΝ ΜΕΡΕΙ, ΚΛΑΔΙΚΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΚΥΡΙΩΣ, Η ΑΝ ΕΙΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΙΑΙΟ, ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΛΟΓΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ...

Μετά από τόσα άσχετα που είπες αφίσες 3 σειρές στο τέλος για να πεις την άποψη σου (ώστε να μην θεωρηθεί όλο το μήνυμα σου εντελώς offtopic).

Ωραία και εγώ συμφωνώ λοιπόν μπαγάσα.

LOL

narco
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό narco » Δευ Σεπ 07, 2009 7:25 pm

Panopticon έγραψε:Επειδή εγώ βλέπω γράφτηκε και αυτό σε αυτή την ωραία συζήτηση:

narco έγραψε:επειδή βλέπω πολλούς που κλαψουρίζουν εδώ μέσα και το μονο που τους ενδιαφέρει είναι αν θα διοριστούν και όταν το κάνουν ποσα θα παιρνουν // Στο έκανα quote για να βοηθήσω το διάλογο

μια επίσκεψή στη συζήτηση για την 6Κ/2008 θα σας πείσει για το ποιοί είναι αυτοί, που πλέον των ανωτέρω κανόνιζαν από αρχές καλοκαιριού (!!!) μέχρι και τι ώρες θα εργάζονται στην νέα υπηρεσία τους ώστε να έχουν χρόνο και για άλλη δουλειά το απόγευμα, ενώ ακόμα ΔΕΝ είχαν βγεί καν τα οριστικά αποτελέσματα ...Ελεος ρε παιδιά!!!

Συγγνώμη επειδή προσπαθώ για μερικά λεπτα να καταλάβω το συλλογισμό σου.

Έχουμε ένα thread το οποιο από έξω γραφει 6Κ/2008 ΤΕΧΝΙΚΟΙ (πεστο σκοπιμότητα για να μην "χαθεί" ο κόσμος).
Μέσα σε αυτό λαμβάνουν χωρα στην συζητηση λογής και λογής άνθρωποι άλλοι που τους ενδιαφέρει το topic και άλλοι που δεν τους ενδιαφέρει. Ο σκοπός του oμως παραμενει και ειναι να ενημερωθούν οι επιτυχόντες της προκήρυξης για το αντικείμενο εργασίας τους καθώς και για οτιδήποτε έχει να κάνει με τον φορεα αυτο. Ανά καιρούς μπαίναν αρκετοί και μας ενημέρωναν για την πορεία της προκήρυξης και την έκδοση των αποτελεσμάτων (και τους ευχαριστώ για αυτό) και εμεις βάσει αυτών των γεγονότων πιθανολογούσαμε το ποτε περίπου θα διοριστούμε (από την στιγμή κιολας που δεν είναι και κανένα κρατικό μυστικό οι θέσεις που θα μας καλέσουν να καλύψουμε). Οι συζητήσεις κυμαινόντουσαν από το αντικείμενο των θέσεων που καλούμαστε να συμπληρώσουμε μέχρι και των επιδομάτων που εισπράττουν ώστε να αποφασίσει σωστότερα ένας εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα (με καλο μισθο) αν θα πρέπει η όχι να κάνει το βήμα αυτό.

Εσύ θεωρείς λανθασμένο δηλαδη το γεγονός ότι μεταβιβάζουμε πληροφορίες σε μέρος και για θέματα που αφορούν αποκλειστικά και μονο αυτά που μας ενδιαφέρουν??

Τελοσπαντων η αποψη σου παραμενει σεβαστη. Παρολαυτα μετα συνεχιζεις και λες κατι το οποιο μοναχα κακοπροαίρετο μπορώ να χαρακτηρίσω σχετικά με το γεγονός ότι συζητούσαμε ότι μπορούμε να κάνουμε και μια δεύτερη δουλειά. Είναι παράνομο δηλαδή κάποιος να διορίζεται στο δημόσιο και να έχει ένα δικό του τεχνικό γραφείο (ή να συνεχίσει να το διατηρεί ευκολότερα) από την στιγμή που το αντικείμενο που σπούδασε του δίνει την δυνατότητα να το κάνει αυτό ???

Να λογοκριθούμε δηλαδή για το επίδομα του eurocontrol, να λογοκριθούμε για το 6ωρο (που είναι θεσμοθετημένο σε όλα τα κράτη) με τις βαρδιες, να λογοκριθουμε και για το γεγονος οτι έχουμε διοριστεί σαν ΤΕ (όπως αναφέρει ο προηγούμενος κάτοχος πτυχίου ΠE), αλλα να λογοκριθούμε και για αυτά που θέλουμε να κάνουμε στον ελεύθερο χρόνο μας?????

Για το θεό δηλαδή!!!

Panopticon έγραψε:Φιλε narco καλώς θα κάνεις να παίρνεις οσα παίρνεις στην ΥΠΑ και με το σπαθί σου μπήκες. Συγχαρητήρια σου αξίζουν. Μη δουλευόμαστε όμως και μεταξύ μας, αρκούν οι πολιτικοί και το δικό τους δούλεμα.

Σε ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια αλλα επίτρεψε μου μετά από τόσο λούσιμο που έχεις κάνει να κοντεύω να πάθω ψύξη.

Panopticon έγραψε:Εσύ τα κατάφερες άσε όμως και σε άλλους το "όνειρο" μιας καλής θέσης. Στο κάτω κάτω μέσω ΑΣΕΠ παλεύουμε και εμείς αν ήμασταν βύσματα δε θα είχαμε τέτοιες ανησυχίες... Συγγνώμη αλλά επειδή "καβατζώθηκες" εσυ δε σημαίνει οτι όλοι οι άλλοι μπορούν να αρκεστούν σε χαμηλούς μισθούς επειδή επιτελούν μη σημαντικές για εσένα εργασίες.

Αγαπητέ η αδερφή μου φιλόλογος είναι (με πτυχίο από το καποδιστριακό με βαθμό 9.3) και προσπαθεί για ποσα χρονια να διοριστεί και ακόμα δεν έχει καταφέρει τίποτα. Επίτρεψε μου να έχω γνώση του ποσο δύσκολο είναι να μπεις και ποσο δυσκολεύτηκα και εγώ να το καταφέρω (ποσο χρόνο προσωπικό θυσίασα και ποσα πράγματα έβαλα στην άκρη για να είμαι εδώ που βρίσκομαι τώρα).

Αλλα η ουσια τους θέματος όμως διαφέρει. Όλη αυτή η δυσκολία είναι ένα εικονικό δημιούργημα του καθεστους που επικρατεί με το μισθολογικό καθως και των ωρών εργασίας. Η μονιμότητα από μονη της εμενα δεν μου λέει τίποτα διότι είμαι ένας άνθρωπος που έχει μάθει να εργάζεται και να μην κοροϊδεύει τον διπλανό του. Με την εξισωση λοιπόν των μισθων σε ένα αποδεκτο μέσο ορο δεν πιστευεις ότι οι ανισότητες μεταξύ ανθρωπων με ίδιο πτυχίο θα αμβλυνθούν ??

Δεν ξέρω εσύ πως το εισπράττεις, αλλα εγώ έχω αρκετά παραδείγματα φίλων που έχουν αηδιάσει με την κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή (προφανώς για το χρηματικό αναφέρομαι διότι για τα υπόλοιπα έχουν γνώση οι φυλακες). Εξάλλου με αυτό το τρόπο δεν θα χρειαζονται να γινονται τοσες αδικιες με μεταταξεις και θα ελαφρυνθεί και ο επιβαρημένος δημόσιος τομέας μερικων υπηρεσιων.

Στην δικια μας προκήρυξη για παραδειγμα είναι αρκετά παιδιά που έχουν κάνει διδακτορικό για να καταφέρουν να διοριστούν στο δημόσιο στο τέλος. Σου φαίνεται εσένα αυτό λογικό?? Δεν πιστεύεις ότι το σύστημα που επικρατεί αυτή την στιγμή μπάζει από παντού??

Panopticon έγραψε:Μια είναι η λύση για μένα προσλήψεις μόνο οι απαραίτητες και ΜΟΝΟ μέσω ΑΣΕΠ.

Σε αυτο θα συμφωνήσω απόλυτα. Παρολαυτά φαντάζομαι θα γνωρίζεις πως έχουν προσληφθεί τόσες εκατοντάδες χιλιάδες υπάλληλοι πριν την δημιουργία του ΑΣΕΠ. Δες ενα παραπλησιο thread με ολυμπιακη αξιοποιηση.

Εγώ σε αυτές τις προκηρύξεις που είναι εκτος ΑΣΕΠ δέχομαι μοναχα το ελαφρυντικό ότι βγαίνουν άμεσα (μιλημένα πράγματα δηλαδή) και ενδεχομένως να εξυπηρετουν αναγκες σε προσωπικό που χρειάζεται εδώ και τώρα χωρίς να μπορούν οι φορείς να περιμένουν ενάμισι - δυο χρονια όπως γίνεται συνήθως σε προκηρύξεις τους ΑΣΕΠ.

kaftianasa
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό kaftianasa » Δευ Σεπ 07, 2009 8:14 pm

Μια είναι η λύση για μένα προσλήψεις μόνο οι απαραίτητες και ΜΟΝΟ μέσω ΑΣΕΠ. Τέλος!!!

ας προσλαβουν περισσοτερα ατομα στο ασεπ και να μειωσουν την γραφειοκρατεια για να γινεται πιο γρηγορα !!!!

vagehosa
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό vagehosa » Δευ Σεπ 07, 2009 8:37 pm

ΑΝΑΝΤΑΜ ΠΑΠΑΝΤΑΜ. ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ EUROCONTROL, ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΗΔΗ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΚΟΒΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΛΕΟΝ. ΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΙ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ, ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ ΝΑ΄ΝΑΙ ΕΤΣΙ?, Α ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΕΝΤΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ?

ΤΑ ΠΕΡI ΚΑΚΙΑΣ ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΥΠΑ, ΕΝΑΙ ΧΑΖΟ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΔΙΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΜΕΣΑ ΟΦΕΛΗΜΕΝΟΣ.

ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΔΕ ΓΡΑΦΩ, ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΑΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ, ΔΕ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΣ, TRY SOMETHING ELSE. ΑΠΛΑ ΔΕ ΜΟΥ ΕΞΗΓΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 1800 ΚΑΙ ΑΠΟ 1-1-2010 ΕΜΕΙΣ 1000. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ, ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ 30 ΩΡΕΣ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΕΙΝAI ΥΠΝΟ, ΑΡΑ ΟΥΤΕ 25, ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΝ ΕΙΝΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΕΓΩ 1000 ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 3000.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ, ΔΕ ΜΕ ΠΟΣΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ, ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΔΕΣΕΣ ΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΩΣΤΑ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΟΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΓΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ΟΤΑΝ ΕΚΟΒΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΟΜΟΙΩΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.

ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΩΣΠΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΙΝΩ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. ΚΡΙΝΩ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 2 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ Π.Χ. ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ 1-1-2010

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΩ ΤΟ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΜΟΥ, ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ "ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ........". ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.

ΤΕΛΟΣ, ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΤΟΧΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΞΑΝΑ ΑΝΘΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΣΧΟΛΙΑΣΕ, ΘΑ ΣΟΤΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟ TOPIC ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 1-1-2010 ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑΚΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 1-1-2010.

Α, ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ, ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

narco έγραψε:
vagehosa έγραψε:ΜΗ ΜΟΥΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ, ΤΑ ΞΕΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, ΣΟΥ ΕΧΩ ΗΔΗ ΠΕΙ. ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ. ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΥΘΥΝΕΣ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΜΟΝΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΡΔΙΕΣ, ΠΕΣ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ 25 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ.

Επειδή μοιάζει να σε απασχολεί ιδιαιτέρως το θεμα της Υ.Π.Α προσπάθησε όταν γραφεις να μην γραφεις ανακρίβειες και να είσαι σωστός απέναντι στον συνομιλητή σου.

Καταρχάς το βασικό ωράριο είναι 30 ώρες (όχι 25) και αυτό είναι σε κυλιόμενες βάρδιες του στιλ 4 μέρες βάρδιες μετά 2 ρεπό και μετά 4 μέρες βάρδιες μετά πάλι 2 ρεπό. Αν κανεις την πρόσθεση βγαίνει 5 μέρες εργασία - 2 ρεπό την βδομάδα από 6 ώρες (=30 ώρες), χωρίς να υπολογίσω υπερωρίες και τα πήγαινε έλα στο αεροδρόμιο (που για μένα αυτό είναι το ελάχιστο επειδή παραδίπλα δούλευα μερικά χρονια στην ιντρακόμ οποτε το έχω συνηθίσει).

Oσον αφορα τα επιδόματα από eurocontrol που τοσο ΑΝΕΝΤΙΜΑ αναφερεις οτι εισπραττουμε δεν έρχονται από την κυβέρνηση (αν και αυτή τα διαχειρίζεται) οποτε δεν τίθεται καν θέμα αν τα δικαιούμαστε η όχι, διοτι ειναι κατι που ισχύει σε όλα τα κρατη.

vagehosa έγραψε:ΘΕΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΑΙ ΣΕ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΕΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ, ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΙΑ ΑΠΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ, , ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ.

Αλλα λογια ναγαπιομαστε.

Εχεις δικιο, λοιπον ξεκινα διαμαρτυρία στην πλατεία κλαθμώνος να εισπράττεις και εσύ το επίδομα από eurocontrol.

vagehosa έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ , ΚΟΥΚΙΑ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΕΙΝΙΑ ΑΥΤΑ, ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΑΛΑΖΕΣ ΠΟΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ, ΠΧ ΕΜΕΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΟΟΣΟ ΧΩΜΕΝΟΣ ΚΙ ΕΓΩ ΞΥΝΟΜΑΙ, ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΕΝΤΑΞΕΙ, ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΚΑΤΣΕ Η ΜΠΙΛΙΑ, ΗΣΟΥΝ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ, ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ , ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΤΥΧΟΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ. ΟΥΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟ ΤΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ.

Καταρχάς δεν θα έπρεπε να κρίνεις καποιον που δεν γνωρίζεις και αυτό δείχνει το επίπεδο σου καθώς και το γεγονός ότι αποφεύγεις να αναφερθείς στο θέμα που έχει να κάνει με το thread αυτό. Αν σε ενδιαφέρει τόσο για μένα μπορούσες να με ρωτήσεις άμεσα και θα σου απαντουσα το ιδιο αμεσα.

Εχω 2 βασικούς τίτλους σπουδών ένα από Ηλεκτρονική - ΤΕΙ Αθηνας (ΤΕ) και ένα από ΗΜΜΥ - ΕΜΠ (ΠΕ), ενώ ταυτόχρονα εργαζομαι και είμαι στο δεύτερο μεταπτυχιακό από το πανεπιστήμιο πειραιά. Θεώρησα ευκολότερο και γρηγορότερο να το πράξω αυτό από την στιγμή που τις δυνατότητες τις έχω και μετά από δοκιμη υπηρεσία θα καταθέσω το πτυχίο ΠE και θα ανεβώ στο αντίστοιχο κλιμάκιο ΠE. Άλλοι το κάνουν με ΔΕ και YE για αυτό ελπίζω να μην παρεξηγήσεις την κατώτερη νοημοσύνη μου.

Παρολαυτα επειδη βλεπω πολυ κακια να βγαζεις στα μηνυματα σου, αν έχεις καποιο συγκεκριμενο πρόβλημα με όσους έχουν διοριστεί μέσω ασεπ στην Υ.Π.Α μπορείς κάλλιστα να επισκεφτείς το thread που κουβεντιάζουμε τα θέματα της προκήρυξης αυτής και να παραθέσεις εκεί τον κομπλεξισμό σου. Υπάρχουν αρκετοί που το κάνουν (μπορείς να φτιάξεις και ένα δεύτερο ή τρίτο account αν θες για να το κανεις) δεν παρεξηγιόμαστε. Μια ωραία οικογένεια είμαστε όλοι εδώ απλά άλλοι είναι πράσινοι, άλλοι μπλε, άλλοι κόκκινοι.. και άλλοι απλά χαμογελαστοί με αυτά που διαβάζουν.

vagehosa έγραψε:ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ, ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΑΘΗΚΕ. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΙ ΜΙΣΘΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ?

Όσο είδες το νέο μισθολόγιο εσύ άλλο τόσο το είδα και εγώ άλλο τόσο και όσοι το περιμένουν. Γιατί προτρέχεις και κρίνεις κάτι το οποιο ενώ όλοι οι νοήμονες άνθρωποι παραδέχονται ότι πρέπει να υπάρξει οι παρτακιδες κρατουν ακόμα τα μπόσικα.

Η αδεδυ εξάλλου έχει απαντήσει πως δεν έχει τεθεί καν αυτό το θέμα και δεν την έχουν καλέσει σε διάλογο. Να προφυλακίσουμε και την υποψία ακόμα ότι μπορεί να ξεβολευτούν μερικοί από εδώ μέσα.

vagehosa έγραψε:ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΣΟΥΣ, ΕΙΣΑΙ Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΤΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ, ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΙΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΦΕΔΡΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ-ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΡΑΝΤΑΡ, ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ. ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΩΡΑ, ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ.

Ακόμα δεν αναλάβαμε υπηρεσία κρίνεις και το τεχνικό προσωπικό της Y.Π.Α (φυσικά εκτος από την γυναικα σου.. διότι φυσικά και ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ, διότι η προκήρυξη των ελεγκτών δεν απαιτεί να έχεις καμια γνώση για τεχνικά θέματα εκτος φυσικά από το να προφέρεις καλά το "ρ").

vagehosa έγραψε:ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΝΙΑΙΟ, ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΕΝ ΜΕΡΕΙ, ΚΛΑΔΙΚΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΚΥΡΙΩΣ, Η ΑΝ ΕΙΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΙΑΙΟ, ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΛΟΓΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ...

Μετά από τόσα άσχετα που είπες αφίσες 3 σειρές στο τέλος για να πεις την άποψη σου (ώστε να μην θεωρηθεί όλο το μήνυμα σου εντελώς offtopic).

LOL

vagehosa
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό vagehosa » Δευ Σεπ 07, 2009 8:44 pm

Α, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ, ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΟΛΕΣ ΠΛΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ. ΕΙΠΑΜΕ ΑΥΤΑ ΑΛΛΟΥ, ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.

vagehosa έγραψε:ΑΝΑΝΤΑΜ ΠΑΠΑΝΤΑΜ. ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ EUROCONTROL, ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΗΔΗ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΚΟΒΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΛΕΟΝ. ΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΙ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ, ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ ΝΑ΄ΝΑΙ ΕΤΣΙ?, Α ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΕΝΤΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ?

ΤΑ ΠΕΡI ΚΑΚΙΑΣ ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΥΠΑ, ΕΝΑΙ ΧΑΖΟ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΔΙΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΜΕΣΑ ΟΦΕΛΗΜΕΝΟΣ.

ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΔΕ ΓΡΑΦΩ, ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΑΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ, ΔΕ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΣ, TRY SOMETHING ELSE. ΑΠΛΑ ΔΕ ΜΟΥ ΕΞΗΓΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 1800 ΚΑΙ ΑΠΟ 1-1-2010 ΕΜΕΙΣ 1000. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ, ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ 30 ΩΡΕΣ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΕΙΝAI ΥΠΝΟ, ΑΡΑ ΟΥΤΕ 25, ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΝ ΕΙΝΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΕΓΩ 1000 ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 3000.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ, ΔΕ ΜΕ ΠΟΣΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ, ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΔΕΣΕΣ ΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΩΣΤΑ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΟΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΓΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ΟΤΑΝ ΕΚΟΒΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΟΜΟΙΩΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.

ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΩΣΠΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΙΝΩ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. ΚΡΙΝΩ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 2 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ Π.Χ. ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ 1-1-2010

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΩ ΤΟ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΜΟΥ, ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ "ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ........". ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.

ΤΕΛΟΣ, ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΤΟΧΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΞΑΝΑ ΑΝΘΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΣΧΟΛΙΑΣΕ, ΘΑ ΣΟΤΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟ TOPIC ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 1-1-2010 ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑΚΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 1-1-2010.

Α, ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ, ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

narco έγραψε:

Αλλα λογια ναγαπιομαστε.

LOL

Επιστροφή σε “ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες