Ενιαίο μισθολόγιο δημοσίων υπαλλήλων από 1/1/2010

Εκπαίδευση σε Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια, Πανεπιστήμια, ΑΕΙ, Δια βίου μάθηση. Εργασιακά σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
vagehosa
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό vagehosa » Τετ Σεπ 02, 2009 8:00 pm

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 009_295171

ANTE GEIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maxomenos έγραψε:
fotonio1971 έγραψε:Φαίνεται πως είδαν πως η πρόθεση τους για νέο μισθολόγιο δεν τους βγήκε ευτυχώς .
Τώρα οτιδήποτε άλλο απλά δεν θα προκάνουν.

Τους έχει βγει και τίποτα από αυτά που συζήτησαν ή/και υλοποίησαν???? Τρύπες στο νερό με νεροπίστολο....

narco
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό narco » Τετ Σεπ 02, 2009 8:41 pm

fotonio1971 έγραψε:Φαίνεται πως είδαν πως η πρόθεση τους για νέο μισθολόγιο δεν τους βγήκε ευτυχώς .

Οτι ναναι ακους εδω μεσα.

Ναι το ενιαίο μισθολόγιο είναι που έριξε την κυβέρνηση και για αυτό θα τους μαυρίσει ο κόσμος.

L O L

vagehosa
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό vagehosa » Τετ Σεπ 02, 2009 10:11 pm

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Δ.Υ., ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΖΩ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΝΤΑΡΑ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΕΡΝΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΥ ΘΕΣΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΑ. ΕΣΩ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ-ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ Υ.Κ., Η ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΩΡΑΡΙΟ Δ.Υ, Η ΓΙΑ ΤΟΥΣ ν.3527/07, 3570/2005, ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ Ν.3580/2007, ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΟΦΑΕΩΝ, ΕΝΑΣ Δ.Υ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΡΙΒΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΝΟΜΙΚΑ ΟΡΘΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΑΠΟΛΥΤΑ ΟΡΘΗ ΝΟΜΙΚΑ (ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ ΑΝ ΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΩ ΣΕ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ). ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΖΙΜΑΝΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ

narco έγραψε:

Ναι το ενιαίο μισθολόγιο είναι που έριξε την κυβέρνηση και για αυτό θα τους μαυρίσει ο κόσμος.

L O L

liza
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό liza » Τετ Σεπ 02, 2009 11:10 pm

narco έγραψε:

L O L

Δεν με νοιαζει τι τους έριξε αρκεί να πέσουν να μη προλάβουν το ενιαίομισθολογιο.
ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ LOL.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΦΕΤΟΣ ΑΥΤΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΑΣ
ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΝΔ
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

marionik
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό marionik » Τετ Σεπ 02, 2009 11:24 pm

για το 2010 τουλαχιστον γλιτωσαμε..ελπιζω να μην το επαναφερουν το θεμα..ας ψαξουμε και το προγραμμα του πασοκ να δουμε τι λεει πανω στο ζητημα..

laier
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό laier » Πέμ Σεπ 03, 2009 2:27 am

ναι, με 8% ελλειμα, και με τον Αλμουνια να μη δινει παραταση, να ειστε σιγουροι, οτι γλιτωσατε, ηθελα να ξερα απο που θα τα βρει τα λεφτα για να σας δωσει αυξηση,ο Γιωργακης, απο τις ανεμογεννητριες και τα φωτοβολταικα?

narco
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό narco » Πέμ Σεπ 03, 2009 2:52 am

Από την πάταξη της φοροδιαφυγής και την μαύρη τρυπα των αυθαιρετων.

A, μην ξεχάσουμε και τον εκ νέου δανεισμό.

Στην ίδια μοίρα είμαστε τι μπλε τι πράσινοι είναι πάνω. Απλά εγώ σιχαίνομαι τους πράσινους επειδή είναι αδίσταχτοι και μαθημένοι από μικροί στο κουρμπέτι. Βεβαια ούνα φάτσα, ούνα ράτσα είναι όλοι αλλα από δυο κακά πρέπει αναγκαστικά να διαλέξεις το λιγότερο διότι εκεί έχουμε φτάσει πλεον.

Όσο για το ενιαίο μισθολόγιο εδώ θα είμαστε να το ξανασυζητήσουμε επί γιωργάκη δεν έχω καμια απολύτως αμφιβολία.

kirious
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό kirious » Πέμ Σεπ 03, 2009 8:34 am

Καταρχας, θα πεξουν πολλα ρολο, οπως : Θα βγει με την πρωτη το ΠΑΣΟΚ και αν ναι με ποσους βουλευτες ? Τον Μαρτιο τι θα κανει η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα στηριξει την εκλογη Προεδρου της Δημοκρατιας ή θα μας ξαναπαει σε εκλογες ?

Προσωπικα πιστευω οτι για κανα δυο χρονια το θεμα παγωνει, μαλον τα λεμε ξανα για αυτο το θεμα το 2012.

Αντε βουρ, τωρα στο Δημοσιο γιατι μετα απο λιγα χρονια δεν θα αξιζει να μπεις :)

maxomenos
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό maxomenos » Πέμ Σεπ 03, 2009 11:43 am

narco έγραψε:Από την πάταξη της φοροδιαφυγής και την μαύρη τρυπα των αυθαιρετων.

Στην ίδια μοίρα είμαστε τι μπλε τι πράσινοι είναι πάνω. Απλά εγώ σιχαίνομαι τους πράσινους επειδή είναι αδίσταχτοι και μαθημένοι από μικροί στο κουρμπέτι. Βεβαια ούνα φάτσα, ούνα ράτσα είναι όλοι αλλα από δυο κακά πρέπει αναγκαστικά να διαλέξεις το λιγότερο διότι εκεί έχουμε φτάσει πλεον.

Όσο για το ενιαίο μισθολόγιο εδώ θα είμαστε να το ξανασυζητήσουμε επί γιωργάκη δεν έχω καμια απολύτως αμφιβολία.

Επειδή είμαι στα πολύ μέσα και τα ζω χρόνια τώρα να σε ενημερώσω ότι πράσινοι και μπλε είναι με μικροδιαφορές το ίδιο πράγμα. Βασική διαφορά είναι ότι οι πράσινοι κρύβονται καλύτερα και έχουν καλύτερες σχέσεις με τα ΜΜΕ...

Προσωπικά τους έχω σιχαθεί και να μου κοπεί το χέρι αν ρίξω ποτέ πράσινο ή μπλε ψηφοδέλτιο. Μικρά κόμματα που μπαίνουν στη βουλή και τους χαλάνε τις αυτοδυναμίες, αυτή είναι η μόνη τιμωρία που μπορώ να σκεφτώ για τους αλήτες που έχουμε ζήσει μέχρι τώρα....

narco
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό narco » Πέμ Σεπ 03, 2009 12:52 pm

Συμφωνώ και επαυξάνω.

vagehosa
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό vagehosa » Πέμ Σεπ 03, 2009 4:41 pm

ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΙΑ ΑΤΟΙΜΟ, Η ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΤΟΙΜΟ. ΠΑΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑΣ, ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥ, ΠΑΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΕΜΦΕΡΕΣ, Η ΤΟ ΨΙΛΟΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΚΟΥΧΩ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ (ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ...)

maxomenos έγραψε:
narco έγραψε:Από την πάταξη της φοροδιαφυγής και την μαύρη τρυπα των αυθαιρετων.

Επειδή είμαι στα πολύ μέσα και τα ζω χρόνια τώρα να σε ενημερώσω ότι πράσινοι και μπλε είναι με μικροδιαφορές το ίδιο πράγμα. Βασική διαφορά είναι ότι οι πράσινοι κρύβονται καλύτερα και έχουν καλύτερες σχέσεις με τα ΜΜΕ...

Προσωπικά τους έχω σιχαθεί και να μου κοπεί το χέρι αν ρίξω ποτέ πράσινο ή μπλε ψηφοδέλτιο. Μικρά κόμματα που μπαίνουν στη βουλή και τους χαλάνε τις αυτοδυναμίες, αυτή είναι η μόνη τιμωρία που μπορώ να σκεφτώ για τους αλήτες που έχουμε ζήσει μέχρι τώρα....

vagehosa
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό vagehosa » Πέμ Σεπ 03, 2009 4:49 pm

ΚΑΙ ΠΑΛΙ EXCUSE MY SPELLING, ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ KEYBOARD, ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ.

vagehosa έγραψε:ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΙΑ ΑΤΟΙΜΟ, Η ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΤΟΙΜΟ. ΠΑΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑΣ, ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥ, ΠΑΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΕΜΦΕΡΕΣ, Η ΤΟ ΨΙΛΟΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΚΟΥΧΩ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ (ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ...)

maxomenos έγραψε:

marionik
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό marionik » Παρ Σεπ 04, 2009 8:32 pm

καλησπερα..

ειχα συζητηση με καθηγητρια εργατικου δικαιου του πανεπιστημιου πειραια για το ενιαιο μισθολογιο..μου ειπε οτι προθεση ηταν( και ειναι ) να καταργησουν την μονιμοτητα στο δημοσιο και οτι γενικα τα πραγματα στον εργασιακο χωρο πανε απο το κακο στο χειροτερο..

την ρωτησα αν ειναι δικαιο και ισοτιμο ενας που διοριζεται 31/12/2009 ν απαιρνει το επιδομα και ο αλλος που διοριζεται 3/1/2010 να μην το περνει..και μου απαντησε αυτος που θα μπει 31/12/2009 θα διορισθει ο αλλος θα προσληφθει..θελουν να κανουν τις θεσεις αοριστου χρονου και οχι μονιμο τακτικο προσωπικο..την ρωτησα πως ειναι δυνατον να γινει αυτο αν εγω εχω συμμετασχει σε ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ τακτικου προσωπικου να με κανουν αοριστου???και μου λεει η προκηρυξη ειναι αλλο πραγμα απο την ισχυ και την εφαρνογη ενος νομου..αν ψηφσθει ο νομος να ισχυει θα ισχυσει ακομη και γι απαλιοτερες προκηρυξεις..το θεμα ειναι ο διορισμος και καποιος να διορισθει πριν την εφαρνογη του νομου..

αυτα ειχα να πω..μου ειπε οτι απο 1/1/2010 δεν θα εφαρμοστει λογω εκλογων..

ioαnnisp τωρα που το σκεφτομαι εχασα και το στοιχημα που ειχαμε βαλει..αν θα πανε για εκλογες ή οχι..και αληθεια ειναι οτι πολυ το χαιρομαι που εχασα...

marionik
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό marionik » Παρ Σεπ 04, 2009 9:04 pm

παιδια και κατι αλλο..

στις βραδινες ειδησεις του αντεννα ειχε καλεσμενους αλογοσκουφη και κατσελη ..δεν ειδα απο την αρχη την συζητηση αλλα λιγο πριν το τελος η καστελη ειπε" θα μειωσουμε την φορολογια, τον νοεμβριο θα ανακοινωσουμε αυξησεις σε μισθους και συνταξεις , αλλα δεν μπορω ακριβως νουμερο αυξησεις ουτε το ποσο γρηγορα θα τρεξει ενα ενιαιο μισθολογιο.."

και λεω ωωωωωχχχχχ ακομη δεν βγηκαν αρχησαν και αυτοι να το λενε...

αν ακουσε κανεις την συζητηση απο την αρχη και ειπανε κατι σχετικο με το θεμα μας να το μεταφερει..

Panopticon
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Panopticon » Παρ Σεπ 04, 2009 9:14 pm

Ειπε απλα αυτό που εξαγγέλουν τα κομματα παντα πριν τις εκλογες. Οτι ειναι αναγκαιο ενα ενιαιο μισθολογιο. Απο την άλλη ειπε οτι η οικονομια δεν επιτρεπει κατι τετοιο αμεσα.Τιποτα παραπανω στην υπολοιπη συζητηση...Δε νομιζω το ΠΑΣΟΚ να κανει κάτι αμεσα στο θεμα, σε κανα δυο χρονια ισως να ανοιξει παλι η συζητηση... :roll:

Επιστροφή σε “ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες