dim25 έγραψε:fotonio1971 έγραψε:Καλημέρα,
Μη τσιμπάς marionik από τα διάφορα μπλε στρατιωτάκια του φόρουμ. Πες την άποψή σου ευθαρσώς.
Και επίσης το να είσαι ΠΑΣΟΚ δεν είναι κακό τώρα το 2009. Μπορεί να ήταν ξεφτίλα να είσαι ΠΑΣΟΚ το 2004 αλλά τώρα νομίζω πως ντρέπονται όσοι είναι ΝΔ. Δεν λέω για τα γαλάζια κομματόσκυλα που έχουν συμφέροντα από το κόμμα αλλά για τους απλούς δεξιούς πολίτες που ψήφισαν χοντρο για να αλλάξει προς το καλύτερο την χώρα.
Και βεβαια οι προσδοκίες τους διαψευστηκαν.
Ανεργία, ανοργανοσιά, λαμογιές, υποτίμηση της νοημοσύνης του με το νέο μισθολόγιο, φωτιές, καταστροφές κτλ κτλ κτλ
Τι άλλο μένει? Ποιος είναι ο πάτος του βαρελιού?
ΚΟΙΤΑ ¨ΦΙΛΕ ΜΟΥ΅ ΔΝ ΥΠΗΡΞΑ ΠΟΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ,ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.ΔΝ ΕΧΩ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΑΠΛΑ ,ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟ ΣΟΥ,ΔΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΅ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ..΅ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,Η ΝΤΡΟΠΗ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΔΑ...ΤΟ 2004 ΗΤΑΝ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ 2009 ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΣΑΙ ΝΔ.ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗ8ΗΣΩ ..ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 81 ΟΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ,ΤΟ 90 ΕΠΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ.
ΕΙΠΑΜΕ ,ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗ ΝΔ,ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ,ΑΛΛΑ ΔΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ
Λυπαμαι ειλικρινα που το "Συμπαν" της κοσμοθεωριας του νεοελληνα περιστρεφεται ακομα γυρω απο τα party dogs και τις υπογειες διασυνδεσεις.
Οποιοδηποτε κομμα και να ειναι αυτο, φτανει πια η κοροιδια και η ομηρια με τις ψευτικες υποσχεσεις και τα μεγαλα λογια..ιδου τα εργα..ιδου και η κριση του καθενος.
Βασικα εγω διαμαρτυρηθηκα για το υφος μερικων μηνυματων, ασχετως της ουσιας τους.
Δηλαδη δεν δικαιολογω με ΤΙΠΟΤΑ να λεει καποιος ας καψουμε την Βουλη. Ειναι εντελως απαραδεκτο και προτροπη σε ποινικα κολασιμες πραξεις, οσο πολυ και αν συμφωνω ή διαφωνω με την αιτια του ξεσπασματος του και την οργη του για τα εργα και τις ημερες πολιτικων προσωπων. που δεν παυουν να μας βγαζουν απο τα ρουχα μας καθημερινα.