Ενιαίο μισθολόγιο δημοσίων υπαλλήλων από 1/1/2010

Εκπαίδευση σε Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια, Πανεπιστήμια, ΑΕΙ, Δια βίου μάθηση. Εργασιακά σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
pavlos-thess
Γενικός Διευθυντής
Γενικός Διευθυντής

Δημοσίευσηαπό pavlos-thess » Τρί Αύγ 25, 2009 6:50 pm

dim25 έγραψε:
fotonio1971 έγραψε:Καλημέρα,

Μη τσιμπάς marionik από τα διάφορα μπλε στρατιωτάκια του φόρουμ. Πες την άποψή σου ευθαρσώς.
Και επίσης το να είσαι ΠΑΣΟΚ δεν είναι κακό τώρα το 2009. Μπορεί να ήταν ξεφτίλα να είσαι ΠΑΣΟΚ το 2004 αλλά τώρα νομίζω πως ντρέπονται όσοι είναι ΝΔ. Δεν λέω για τα γαλάζια κομματόσκυλα που έχουν συμφέροντα από το κόμμα αλλά για τους απλούς δεξιούς πολίτες που ψήφισαν χοντρο για να αλλάξει προς το καλύτερο την χώρα.
Και βεβαια οι προσδοκίες τους διαψευστηκαν.
Ανεργία, ανοργανοσιά, λαμογιές, υποτίμηση της νοημοσύνης του με το νέο μισθολόγιο, φωτιές, καταστροφές κτλ κτλ κτλ
Τι άλλο μένει? Ποιος είναι ο πάτος του βαρελιού?

ΚΟΙΤΑ ¨ΦΙΛΕ ΜΟΥ΅ ΔΝ ΥΠΗΡΞΑ ΠΟΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ,ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.ΔΝ ΕΧΩ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΑΠΛΑ ,ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟ ΣΟΥ,ΔΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΅ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ..΅ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,Η ΝΤΡΟΠΗ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΔΑ...ΤΟ 2004 ΗΤΑΝ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ 2009 ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΣΑΙ ΝΔ.ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗ8ΗΣΩ ..ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 81 ΟΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ,ΤΟ 90 ΕΠΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ.
ΕΙΠΑΜΕ ,ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗ ΝΔ,ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ,ΑΛΛΑ ΔΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ

Λυπαμαι ειλικρινα που το "Συμπαν" της κοσμοθεωριας του νεοελληνα περιστρεφεται ακομα γυρω απο τα party dogs και τις υπογειες διασυνδεσεις.
Οποιοδηποτε κομμα και να ειναι αυτο, φτανει πια η κοροιδια και η ομηρια με τις ψευτικες υποσχεσεις και τα μεγαλα λογια..ιδου τα εργα..ιδου και η κριση του καθενος.
Βασικα εγω διαμαρτυρηθηκα για το υφος μερικων μηνυματων, ασχετως της ουσιας τους.
Δηλαδη δεν δικαιολογω με ΤΙΠΟΤΑ να λεει καποιος ας καψουμε την Βουλη. Ειναι εντελως απαραδεκτο και προτροπη σε ποινικα κολασιμες πραξεις, οσο πολυ και αν συμφωνω ή διαφωνω με την αιτια του ξεσπασματος του και την οργη του για τα εργα και τις ημερες πολιτικων προσωπων. που δεν παυουν να μας βγαζουν απο τα ρουχα μας καθημερινα.

ikaros
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό ikaros » Τρί Αύγ 25, 2009 9:28 pm

pavlos-thess έγραψε:Λυπαμαι ειλικρινα που το "Συμπαν" της κοσμοθεωριας του νεοελληνα περιστρεφεται ακομα γυρω απο τα party dogs και τις υπογειες διασυνδεσεις.
Οποιοδηποτε κομμα και να ειναι αυτο, φτανει πια η κοροιδια και η ομηρια με τις ψευτικες υποσχεσεις και τα μεγαλα λογια..ιδου τα εργα..ιδου και η κριση του καθενος.
Βασικα εγω διαμαρτυρηθηκα για το υφος μερικων μηνυματων, ασχετως της ουσιας τους.
Δηλαδη δεν δικαιολογω με ΤΙΠΟΤΑ να λεει καποιος ας καψουμε την Βουλη. Ειναι εντελως απαραδεκτο και προτροπη σε ποινικα κολασιμες πραξεις, οσο πολυ και αν συμφωνω ή διαφωνω με την αιτια του ξεσπασματος του και την οργη του για τα εργα και τις ημερες πολιτικων προσωπων. που δεν παυουν να μας βγαζουν απο τα ρουχα μας καθημερινα.

respect!

marionik
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό marionik » Τετ Αύγ 26, 2009 10:51 am

apo to in.gr..deite ti ginete stin roumania..

Βουκουρέστι

Απολύσεις 300.000 δημοσίων υπαλλήλων μέχρι το 2015, ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών της Ρουμανίας, Γκεόργκε Πογκέα, υποστηρίζοντας ότι κενό μεταξύ των χαμηλών και υψηλών μισθών μπορεί να μειωθεί μόνο με την «αναδιάρθρωση» του δημόσιου τομέα και την «αξιοποίηση» του ανθρώπινου δυναμικού.

ckats
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό ckats » Τετ Αύγ 26, 2009 11:25 am

marionik έγραψε:apo to in.gr..deite ti ginete stin roumania..

Βουκουρέστι

Απολύσεις 300.000 δημοσίων υπαλλήλων μέχρι το 2015, ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών της Ρουμανίας, Γκεόργκε Πογκέα, υποστηρίζοντας ότι κενό μεταξύ των χαμηλών και υψηλών μισθών μπορεί να μειωθεί μόνο με την «αναδιάρθρωση» του δημόσιου τομέα και την «αξιοποίηση» του ανθρώπινου δυναμικού.

Πιθανον αυτοι οι 300.000 να μην ειναι μονιμοι. Ισωσ κατι σαν τουσ δικούς μασ συμβασιούχους ή αορίστου χρονου. Γι΄ αυτο και η κυβέρνηση προσανατολίζεται στους αορίστου χρόνου με ασφάλιση ΙΚΑ. Θα τουσ έχει όλουσ στο ΄΄χέρι΄΄. Ανα πάσα στιγμή θα διορίζει ή θα απολύει χωρίς κυρωσεις όπωσ αν ήταν μόνιμοι. Δέν είναι τυχαίο λοιπον που ακούγεται ότι από δω και πέρα στο δημόσιο θα παίρνουν μόνο αορίστου χρόνου. Δεν καταργεί την μονιμότητα, γιατί αυτό απαιτεί αναθεώρηση του συνάγματοσ, αλλα βρήκαν άλλο τρόπο να την προσπελάσουν...με αοριστου χρόνου.

marionik
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό marionik » Τετ Αύγ 26, 2009 2:16 pm

αυτο ειναι το τρομακτικο της υποθεσης..επειδη στην Ελλαδα δεν εχουμε αξιοκρατια καλο θα ηταν να μην γινει ΠΟΤΕ κατι τετοιο..

ας γινουμε πρωτα αξιοκρατες και μετα να εχουμε αοριστου χρονου εργαζοενους στον κρατικο μηχανισμο..

vagehosa
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό vagehosa » Τετ Αύγ 26, 2009 5:31 pm

ΣΕ 5-6 ΧΡΟΝΑΚΙΑ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΟΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΦΕΣΗΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΛΕΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑΝΑΙ ΚΙ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ. ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΤΟ 2003 ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΒΛΕΠΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ, ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΑΡΚΟΥΔΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ, ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΚΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΞΑΡΤΩΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΑ ΠΑΧΥΛΑ ΜΠΟΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ (ΝΑΙ, ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ). ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΞΕΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΙΑ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΩ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ, ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΘΑ ΤΥ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝΩΔΥΝΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΝΥΦΗ, ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΠΟΣΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΛΟΓΩ ΤΗ ΠΛΗΘΩΡΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΑ ΝΠΔΔ- ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ , ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ- ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΑΠΕΛΥΑΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΟΙ ΜΠΛΕ. ΟΠΟΤΕ MARIONIK, ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ...

marionik έγραψε:αυτο ειναι το τρομακτικο της υποθεσης..επειδη στην Ελλαδα δεν εχουμε αξιοκρατια καλο θα ηταν να μην γινει ΠΟΤΕ κατι τετοιο..

ας γινουμε πρωτα αξιοκρατες και μετα να εχουμε αοριστου χρονου εργαζοενους στον κρατικο μηχανισμο..

vagehosa
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό vagehosa » Τετ Αύγ 26, 2009 5:33 pm

Excuse my spelling...το πληκτρολόγιο που κολλάει και η βιασύνη μου με έχουν επανειλημμένα ωθήσει σε οικτρά λάθη, σε πάρα πολλά post, απλά απολογούμαι γι' αυτό...

vagehosa έγραψε:ΣΕ 5-6 ΧΡΟΝΑΚΙΑ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΟΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΦΕΣΗΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΛΕΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑΝΑΙ ΚΙ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ. ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΤΟ 2003 ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΒΛΕΠΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ, ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΑΡΚΟΥΔΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ, ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΚΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΞΑΡΤΩΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΑ ΠΑΧΥΛΑ ΜΠΟΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ (ΝΑΙ, ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ). ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΞΕΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΙΑ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΩ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ, ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΘΑ ΤΥ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝΩΔΥΝΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΝΥΦΗ, ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΠΟΣΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΛΟΓΩ ΤΗ ΠΛΗΘΩΡΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΑ ΝΠΔΔ- ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ , ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ- ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΑΠΕΛΥΑΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΟΙ ΜΠΛΕ. ΟΠΟΤΕ MARIONIK, ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ...

marionik έγραψε:αυτο ειναι το τρομακτικο της υποθεσης..επειδη στην Ελλαδα δεν εχουμε αξιοκρατια καλο θα ηταν να μην γινει ΠΟΤΕ κατι τετοιο..

maxomenos
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό maxomenos » Πέμ Αύγ 27, 2009 8:25 am

vagehosa έγραψε:ΣΕ 5-6 ΧΡΟΝΑΚΙΑ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΟΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΦΕΣΗΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΛΕΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑΝΑΙ ΚΙ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ. ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΤΟ 2003 ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΒΛΕΠΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ, ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΑΡΚΟΥΔΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ, ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΚΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΞΑΡΤΩΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΑ ΠΑΧΥΛΑ ΜΠΟΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ (ΝΑΙ, ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ). ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΞΕΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΙΑ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΩ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ, ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΘΑ ΤΥ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝΩΔΥΝΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΝΥΦΗ, ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΠΟΣΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΛΟΓΩ ΤΗ ΠΛΗΘΩΡΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΑ ΝΠΔΔ- ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ , ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ- ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΑΠΕΛΥΑΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΟΙ ΜΠΛΕ. ΟΠΟΤΕ MARIONIK, ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ...

Πάντως νομίζω ότι θα συμφωνήσεις μαζί μου ότι είτε σε ύφεση είτε σε άνθηση της οικονομίας, οι ΔΥ είναι σε καλύτερη θέση από τους υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα. Αν πεινάσουν μία φορά οι πρωτοδιόριστοι ΔΥ φαντάσου τι περιμένει τους πρωτοδιόριστους του ιδιωτικού τομέα.

marionik
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό marionik » Πέμ Αύγ 27, 2009 8:33 am

στον ιδιωτικο τομεα(τον ουσιαστικα ανύπαρκτο στην Ελλάδα) η κατασταση θα παραμεινει στασιμη..αν τωρα καποιος παιρνει 700 ευρω και στο δημοσιο 1200 τωρα θα γινει στον ιδιωτικο 700 και στο δημοσιο 900..καπως ετσι το βλεπω εγω..βεβαια μπορει να ειμαι και πολυ λαθος..

fotonio1971
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό fotonio1971 » Παρ Αύγ 28, 2009 7:09 pm

Διάσταση απόψεων ΑΔΕΔΥ και Καραμανλή.

Σήμερα όπως προκύπτει από διάφορες εφημερίδες συναντήθηκε ο Καραμανλής με την ΑΔΕΔΥ για να συμφωνήσουν ότι διαφωνούν παντού.
Ο Παυλόπουλος βεβαια όπως συνήθως κάνει δημιούργησε μια δικιά του εικονική πραγματικότητα και είπε πως η συζήτηση ήταν επικοδομητική!!@$%&

Πάντως φάνηκε πως καμμιά συζήτηση δεν έχει ξεκινήσει για το μισθολόγιο. Το μισθολόγιο υφίσταται μόνο ως σκέψη στα μυαλά των "εγκεφάλων" της ΝΔ.

Μακάρι να είχαμε λεπτομέρεις διότι ο "γαλαζιος" κ ηλιόπουλος δήλωσε πως υπάρχει διάσταση απόψεων ως προς τις εργασιακές σχέσεις στο δημόσιο!!!

Τι να τους είπε άραγε ο καραμανλής????

Για να μη έχουμε αγωνία λέω να τον στείλουμε στην αντιπολίτευση (όταν γίνουν εκλογές) να ξανασκεφτεί το εργασιακό των ΔΥ.
Τι λέτε?????

nameless
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό nameless » Σάβ Αύγ 29, 2009 10:05 am

fotonio1971 έγραψε:Διάσταση απόψεων ΑΔΕΔΥ και Καραμανλή.

Σήμερα όπως προκύπτει από διάφορες εφημερίδες συναντήθηκε ο Καραμανλής με την ΑΔΕΔΥ για να συμφωνήσουν ότι διαφωνούν παντού.
Ο Παυλόπουλος βεβαια όπως συνήθως κάνει δημιούργησε μια δικιά του εικονική πραγματικότητα και είπε πως η συζήτηση ήταν επικοδομητική!!@$%&

Πάντως φάνηκε πως καμμιά συζήτηση δεν έχει ξεκινήσει για το μισθολόγιο. Το μισθολόγιο υφίσταται μόνο ως σκέψη στα μυαλά των "εγκεφάλων" της ΝΔ.

Μακάρι να είχαμε λεπτομέρεις διότι ο "γαλαζιος" κ ηλιόπουλος δήλωσε πως υπάρχει διάσταση απόψεων ως προς τις εργασιακές σχέσεις στο δημόσιο!!!

Τι να τους είπε άραγε ο καραμανλής????

Για να μη έχουμε αγωνία λέω να τον στείλουμε στην αντιπολίτευση (όταν γίνουν εκλογές) να ξανασκεφτεί το εργασιακό των ΔΥ.
Τι λέτε?????

ΑΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΤΕ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΟΚΩΒΡΙΟ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ) ΔΕΝ ΘΑ "ΠΙΑΣΕΙ" ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ?

fotonio1971
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό fotonio1971 » Σάβ Αύγ 29, 2009 10:23 am

Ευλογο το ερωτημά σου.
Τα μέχρι στιγμής στοιχεία, δεν δείχνουν πως το ΠΑΣΟΚ θα ασχοληθεί με το νέο μισθολόγιο έτσι όπως προέκυψε εσχάτως δηλαδή μείωση τελικού μισθού νεοπροσλαμβανόμενων.
Αλλωστε μην ξεχνάμε πως η ΝΔ τόσα χρόνια άλλα εννοούσε όταν μίλαγε για νέο μισθολογιο. Η ΝΔ εννοούσε και όλοι καταλαβαίναμε για μια προσπάθεια μείωσης των μεγάλων διαφορών σε μισθούς στο δημόσιο αυξάνοντας τους χαμηλούς. Ξαφνικά όμως έκανε "τούμπα" και μιλά για μισθολόγιο με μείωση αποδοχών στους νέους κτλ. Απαράδεκτο τρικ-ψέμα της κυβερνησης.
Η ΝΔ δεν το κρύβει πλέον πως έχει απέναντί της τους ΔΥ. Ακόμα και οι ίδιοι συνδικαλιστές της (πχ Ηλιόπουλος) είναι αντίθετοι με τις επιλογές της.

Το ΠΑΣΟΚ δεν μίλησε ποτέ για νέο μισθολόγιο με μείωση αποδοχών. Μετά από τόσα χρόνια στην αντιπολίτευση δεν νομίζω να θέλει να συνεχίσει κάτι που φαίνεται πως παίζει σημαντικό ρόλο στην έξοδο της ΝΔ από την εξουσία.
Ελπίζω πως πήρε το μάθημά του και πως δεξιές πολιτικές τύπου εκσυγχρονιστών Σημίτη έχουν περάσει και δεν θα ξανάρθουν.

Πάντως εδώ θα είμαστε να τους δούμε.
Το ΠΑΣΟΚ αν θα συνεχίσει να είναι ένα κόμμα που θα έχει μαζί του τους ΔΥ και θα τους θεωρήσει πολύτιμο εργαλείο για να πετύχει την πολιτική του.
Να δούμε η ΝΔ όταν είναι στην αντιπολίτευση θα έχει τις ίδιες απόψεις (κατά των δημοσίων υπαλληλων) ή θα αρχίσει να μας "γλύφει" για να ξαναπάρει τηνε ξουσία?

narco
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό narco » Σάβ Αύγ 29, 2009 11:13 am

Όλα από ευρωπαϊκή ένωση προωθούνται.

Μαριονέτες είναι όλοι οι δικοί μας πολιτικοί.

kaftianasa
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό kaftianasa » Σάβ Αύγ 29, 2009 12:22 pm

ακριβως ! απο ευρωπαικη ενωση ! εκει ομως εχουν καλυτερες κοινωνικες παροχες απο δω...και ο κοσμακις καλυτερα αντιμετοπιζει την κριση διοτι το επιπεδο ζωης και το κοστος ειναι τελειως διαφορετικο απο δω !!!

kaftianasa
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό kaftianasa » Σάβ Αύγ 29, 2009 12:26 pm

Το κόστος ζωής στην Ελλάδα παραμένει μάλλον υψηλό σε σχέση με τα εισοδήματα του πληθυσμού της με βάση στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας. Η Ελλάδα είναι 15η στους 25 για το γενικό επίπεδο τιμών . Ιδιαίτερα στην κατηγορία για τις τιμές καταναλωτή σε εστιατόρια και ξενοδοχεία, η Ελλάδα βρίσκεται σε ποσοστό χαμηλότερο από τον μέσο ευρωπαίο όρο αλλά είναι ακριβή ακόμη για τα ελληνικά δεδομένα, με το επίπεδο να κυμαίνεται στο 91% του ευρωπαϊκού μέσου όρου έναντι εισοδημάτων στο 82%.

Η Αθήνα, από την άποψη του συγκρίσιμου κόστους ζωής κατατάσσεται 47η μεταξύ 131 πόλεων που περιλαμβάνονται σε έρευνα του Economist Intelligence Unit (EIU). Σύμφωνα με έρευνα του Economist το κόστος ζωής στην Αθήνα πλησιάζει το 90% του κόστους στην Νέα Υόρκη.

http://ec.europa.eu/eures/main.jsp?catI ... GR&living=

Επιστροφή σε “ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες