Ενιαίο μισθολόγιο δημοσίων υπαλλήλων από 1/1/2010

Εκπαίδευση σε Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια, Πανεπιστήμια, ΑΕΙ, Δια βίου μάθηση. Εργασιακά σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
mplou
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό mplou » Κυρ Αύγ 09, 2009 9:42 pm

player έγραψε:
marionik έγραψε:http://www.tanea.gr/default.asp?pid=41&nid=1041069

min perimenete na einai antisintagmatiko..aoristoy oi kainoyrgioi..mia xara...prin liges meres perasane kai to nomosxedio na mporoyn oi aoristoy na anerxonte stin ierarxia..ola einai promeletimena..

akousate tipota kainoyrgio gia ekloges;;;;; pos to kovete tha ginoyn sintoma;;;;

Marionik, με βάση αυτό το δημοσίευμα υποθπέτω ότι η αλλαγή και το νέο μισθολόγιο θα αφορούν μόνο νέες προκηρύξης που θα λένε ρητά ότι προσλαμβάνουν υπαλλήλους ως ΙΔΑΧ. Ξέρω ότι το θέμα είναι γενικότερο και δεν πρέπει να γίνει αποδεκτό. Άλλωστε, σε βάθος χρόνου θα επηρεάσει όλους τους υπαλλήλους, δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Αλλά εικάζω ότι δεν θα αφορά όσους πήραν μέρος σε διαγωνισμούς μέχρι τώρα, όπως στην 1Γ/2008. Κάνω κάπου λάθος;

Περιμένετε να το εφαρμόσουν πρώτα, αν φυσικά το εφαρμόσουν! 8) Πάντως, με αυτό το μέτρο, εξοικονόμηση πόρων ΔΕΝ γίνεται!

jaja
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό jaja » Κυρ Αύγ 09, 2009 10:04 pm

marionik έγραψε:
mplou έγραψε:

min perimenete na einai antisintagmatiko..aoristoy oi kainoyrgioi..mia xara...prin liges meres perasane kai to nomosxedio na mporoyn oi aoristoy na anerxonte stin ierarxia..ola einai promeletimena..

akousate tipota kainoyrgio gia ekloges;;;;; pos to kovete tha ginoyn sintoma;;;;

Δεν καταλαβαίνω τη συζήτηση αυτή ρε παιδιά.Γιατί "εδώ και τώρα εκλογές", δηλαδή εκλογές μία φορά στην ώρα τους γιατί να μην γίνουν; Εγώ λέω στο τέλος της 4ετίας εκτός αν της προκαλέσουν για τον ΠτΔ που δεν το νομίζω στην τελική.

to topic afora tin thespisi eniaioy misthologioy apo tin paroysa kivernisi..mporei kai to pasok na to kanei alla me diaforetiko tropo kai oxi toso sintoma..ara ekloges edo kai tora na sothoyme apo toys ilithioys kleftes...

Πραγματικά δεν ξέρω αν θα είναι καλύτερα τα πράγματα αν βγει το πασόκ. Αν κάνει αυτό που λέει ο Γιωργάκης ότι θα δώσει την ελληνική ιθαγένεια σε όλους τους νόμιμους μετανάστες στη χώρα μας με ότι συνεπάγεται αυτό (δικαίωμα ψήφου, υποχρεωτική στράτευση κτλ.) τότε δεν ξέρω αν θα συζητάμε ακόμα για ενιαίο μισθολόγιο ή αν θα συναγωνιζόμαστε με τον αλβανό για τη διεκδίκηση μίας θέσης στο δημόσιο.

vagehosa
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό vagehosa » Κυρ Αύγ 09, 2009 11:34 pm

Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ, Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ, ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΣΟΥ. ΑΛΛΩΣΤΕ, ΕΙΝΙΑ Ο ΠΙΟ ΑΝΩΔΥΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ. ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ MEGA
"Μεγάλες ανατροπές φέρνει το νέο μισθολόγιο

Όλα σχεδόν τα επιδόματα που απολαμβάνουν σήμερα όσοι απασχολούνται στον στενό ή στον ευρύτερο δημόσιο τομέα περικόπτονται για τους νεοπροσλαμβανόμενους στο Δημόσιο μετά την 1/1/2010, με βάση το νέο μισθολόγιο.

Οι νέοι δημόσιοι υπάλληλοι θα έχουν βασικό μισθό που θα είναι ανάλογος με ό,τι ισχύει στον ιδιωτικό τομέα και τα μόνα επιδόματα που θα παίρνουν θα είναι το οικογενειακό, δηλαδή συζύγου και τεκνών, και το επίδομα θέσης, το οποίο θα λαμβάνουν -όπως και σήμερα- μόνον οι προϊστάμενοι διευθύνσεων, υποδιευθύνσεων και τμημάτων.

Τα υπόλοιπα επιδόματα, όπως το κίνητρο απόδοσης ή το επίδομα εξομάλυνσης, που λαμβάνουν σήμερα σχεδόν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι θα ενσωματωθούν στον βασικό μισθό.

Οι αλλαγές που φέρνει το νέο μισθολόγιο θα αφορούν και τον τρόπο προσλήψεων, καθώς στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι προκηρύξεις θα είναι για θέσεις αορίστου χρόνου και όχι για τακτικό προσωπικό, που θα άφορα κυρίως σώματα ασφάλειας, στράτευμα και εκπαιδευτικούς.

Σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι θα προσλαμβάνονται ως αορίστου χρόνου, καθώς με τον τρόπο αυτό θα υπάγονται ασφαλιστικά όπως και σήμερα στο ΙΚΑ και δεν θα έχουν τη μονιμότητα, όπως το τακτικό προσωπικό. "

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΩ, ΛΕΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ. ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ - ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ UNA FATSA UNA RATSA

player έγραψε:

Marionik, με βάση αυτό το δημοσίευμα υποθπέτω ότι η αλλαγή και το νέο μισθολόγιο θα αφορούν μόνο νέες προκηρύξης που θα λένε ρητά ότι προσλαμβάνουν υπαλλήλους ως ΙΔΑΧ. Ξέρω ότι το θέμα είναι γενικότερο και δεν πρέπει να γίνει αποδεκτό. Άλλωστε, σε βάθος χρόνου θα επηρεάσει όλους τους υπαλλήλους, δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Αλλά εικάζω ότι δεν θα αφορά όσους πήραν μέρος σε διαγωνισμούς μέχρι τώρα, όπως στην 1Γ/2008. Κάνω κάπου λάθος;

mplou
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό mplou » Δευ Αύγ 10, 2009 2:09 am

Ε ναι, θα ενσωματωθούν στο βασικό μισθό τα επιδόματα που υπάρχουν τώρα για να υπάγονται στη φορολόγηση του εισοδήματος.Οπότε, πάλι απώλεια εισοδήματος θα υπάρχει.Ακόμα και στον ιδιωτικό να είσαι, μία από τα ίδια θα είναι.Όσο αφορά όμως για τη μονιμότητα, αυτή δεν καταργείται.Αν την καταργήσουν, τότε καταργούν το ίδιο το status quo που γνωρίζουν και οι ίδιοι. :D

narco
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό narco » Δευ Αύγ 10, 2009 2:21 am

Υπόψιν το 6%ο και 7%ο των PE και το 3%ο των TE μηχανικών έχει ήδη ενσωματωθεί.

ioannisp
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ioannisp » Δευ Αύγ 10, 2009 6:38 am

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΩΝ 176? ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΗΔΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΕΝ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΧΡΟΝΟ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.

sa
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό sa » Δευ Αύγ 10, 2009 7:52 am

narco έγραψε:Υπόψιν το 6%ο και 7%ο των PE και το 3%ο των TE μηχανικών έχει ήδη ενσωματωθεί.

pos exei ensomatothei auto sto mistho?
auto einai epidoma pou to pairnoun apo to YPEXODE kai oxi apo to forea.

sa
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό sa » Δευ Αύγ 10, 2009 7:54 am

ioannisp έγραψε:ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΩΝ 176? ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΗΔΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΕΝ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΧΡΟΝΟ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.

kai distixos gia mas de blepoun kamia antidrasi. koinos o kosmos san na mhn endiaferete gia to thema

kessy
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό kessy » Δευ Αύγ 10, 2009 9:22 am

sa έγραψε:
ioannisp έγραψε:ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΩΝ 176? ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΗΔΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΕΝ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΧΡΟΝΟ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.

kai distixos gia mas de blepoun kamia antidrasi. koinos o kosmos san na mhn endiaferete gia to thema

πάντως είναι τρελό μπάχαλο να είσαι με το νέο μισθολόγιο και να έχεις δίπλα σου τον βισμάτο ΄παλιό ΄συνάδελφο ο οποίος θα παίρνει τα διπλά από σένα και θα σου κάνει και τον καμπόσο... :roll: :roll:

mplou
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό mplou » Δευ Αύγ 10, 2009 2:19 pm

kessy έγραψε:
sa έγραψε:

πάντως είναι τρελό μπάχαλο να είσαι με το νέο μισθολόγιο και να έχεις δίπλα σου τον βισμάτο ΄παλιό ΄συνάδελφο ο οποίος θα παίρνει τα διπλά από σένα και θα σου κάνει και τον καμπόσο... :roll: :roll:

Βρε παιδιά, πώς θα παίρνει τα διπλάσια από σένα; τι λέτε; διαβάσατε τι λέει; θα ενσωματώσουν όλα τα επιδόματα στον βασικό μισθό και ως ξεχωριστά επιδόματα θα είναι μόνο της προσωπικής διαφοράς, του πτυχίου, μεταπτυχιακού, γάμου και τέκνων.Δηλαδή στην ουσία, αυτό που θα κάνουν είναι να σου βάλουν περισσότερο μισθό, ώστε να σε φορολογήσει με 40%. 8) Χαλαρώστε τώρα και απολαύστε το σεξ που μας κάνουν τα 2 μεγάλα κόμματα! :lol: :lol: :lol: :lol:

spyros1000
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό spyros1000 » Δευ Αύγ 10, 2009 2:23 pm

jaja έγραψε:
Πραγματικά δεν ξέρω αν θα είναι καλύτερα τα πράγματα αν βγει το πασόκ. Αν κάνει αυτό που λέει ο Γιωργάκης ότι θα δώσει την ελληνική ιθαγένεια σε όλους τους νόμιμους μετανάστες στη χώρα μας με ότι συνεπάγεται αυτό (δικαίωμα ψήφου, υποχρεωτική στράτευση κτλ.) τότε δεν ξέρω αν θα συζητάμε ακόμα για ενιαίο μισθολόγιο ή αν θα συναγωνιζόμαστε με τον αλβανό για τη διεκδίκηση μίας θέσης στο δημόσιο.

Εικόνα

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...

POLL
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό POLL » Δευ Αύγ 10, 2009 2:27 pm

mplou έγραψε:
kaftianasa έγραψε:http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=13098&subid=2&tag=8777&pubid=3668767

...........Το ΕΣ ερμηνεύοντας τη σχετική νομοθεσία και τα ψηφίσματα της Βουλής έκρινε (2203/08) ότι η καταβαλλόμενη στους βουλευτές αποζημίωση δεν έχει τα εννοιολογικά στοιχεία του μισθού (που αποτελεί χρηματική αντιπαροχή προς τον εργαζόμενο για ορισμένη εργασία) αλλά αποβλέπει στην κάλυψη των οικονομικών συνεπειών που έχει η απομάκρυνση του βουλευτή από το επαγγελματικό και βιοποριστικό έργο του και την αποκλειστική του απασχόληση με το λειτούργημά του. .....................

κι εμενα η δουλεια μου με απομακρυνει απο το σπιτι μου και το "λειτουργημα " μου ως ΜΗΤΕΡΑ για την ανατροφη και μεγαλωμα τριων παιδιων .... :lol: :lol: :lol:

Πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι πρέπει να πάμε να τους σαπίσουμε στο ξύλο στη Βουλή, είστε; 8)

Δεν καταλαβαίνω αγαπητή μου φιλοκαπιταλίστρια mplou γιατί σε πειράζει τώρα το γεγονός ότι οι βουλευτές και τα golden boys αμοίβονται με παχυλούς μισθούς αφού όπως αναφέρεις και πιο πάνω ο μισθός πρέπει να είναι ανάλογος με τις ευθύνες, την θέση που κατέχεις και τα πτυχία. Μάλλον γιατί δεν είσαι μία απο αυτούς και γιατί ξέρεις σίγουρα ότι δεν πρόκειται ποτέ να φτάσεις εκεί. Αν ήσουν στην θέση τους θα τσαμπούναγες πάλι την δικαιολογία ότι η θέση σου είναι πολυάσχολη και με μεγάλες ευθύνες και τα χρήματα δικαιολογούν τον κόπο της εργασίας σου. Οσο για τα τρία παιδιά που έχεις, να σου ζήσουν και να ναι γερά, αλλά να ξέρεις ότι και οι καθαρίστριες έχουν τρία και τέσσερα παιδιά και τα μεγαλώνουν με 700 ευρώ. Αυτές που δεν είχαν ίσως την τύχη ή την οικονομική δυνατότητα να σπουδάσουν, θα πρέπει να τις καταδικάσουμε σε ισόβια εξαθλίωση και ταπείνωση; Αυτό είναι το δίκαιο οικονομικό σύστημα; :?:

spyros1000
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό spyros1000 » Δευ Αύγ 10, 2009 2:30 pm

POLL έγραψε:Δεν καταλαβαίνω αγαπητή μου φιλοκαπιταλίστρια mplou γιατί σε πειράζει τώρα το γεγονός ότι οι βουλευτές και τα golden boys αμοίβονται με παχυλούς μισθούς αφού όπως αναφέρεις και πιο πάνω ο μισθός πρέπει να είναι ανάλογος με τις ευθύνες, την θέση που κατέχεις και τα πτυχία. Μάλλον γιατί δεν είσαι μία απο αυτούς και γιατί ξέρεις σίγουρα ότι δεν πρόκειται ποτέ να φτάσεις εκεί. Αν ήσουν στην θέση τους θα τσαμπούναγες πάλι την δικαιολογία ότι η θέση σου είναι πολυάσχολη και με μεγάλες ευθύνες και τα χρήματα δικαιολογούν τον κόπο της εργασίας σου. Οσο για τα τρία παιδιά που έχεις, να σου ζήσουν και να ναι γερά, αλλά να ξέρεις ότι και οι καθαρίστριες έχουν τρία και τέσσερα παιδιά και τα μεγαλώνουν με 700 ευρώ. Αυτές που δεν είχαν ίσως την τύχη ή την οικονομική δυνατότητα να σπουδάσουν, θα πρέπει να τις καταδικάσουμε σε ισόβια εξαθλίωση και ταπείνωση; Αυτό είναι το δίκαιο οικονομικό σύστημα; :?:

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΙΚΝΑΜΕ..
:lol: :lol: :lol: :lol:

mplou
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό mplou » Δευ Αύγ 10, 2009 2:57 pm

POLL έγραψε:
mplou έγραψε:
kaftianasa έγραψε:http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=13098&subid=2&tag=8777&pubid=3668767

...........Το ΕΣ ερμηνεύοντας τη σχετική νομοθεσία και τα ψηφίσματα της Βουλής έκρινε (2203/08) ότι η καταβαλλόμενη στους βουλευτές αποζημίωση δεν έχει τα εννοιολογικά στοιχεία του μισθού (που αποτελεί χρηματική αντιπαροχή προς τον εργαζόμενο για ορισμένη εργασία) αλλά αποβλέπει στην κάλυψη των οικονομικών συνεπειών που έχει η απομάκρυνση του βουλευτή από το επαγγελματικό και βιοποριστικό έργο του και την αποκλειστική του απασχόληση με το λειτούργημά του. .....................

κι εμενα η δουλεια μου με απομακρυνει απο το σπιτι μου και το "λειτουργημα " μου ως ΜΗΤΕΡΑ για την ανατροφη και μεγαλωμα τριων παιδιων .... :lol: :lol: :lol:

Πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι πρέπει να πάμε να τους σαπίσουμε στο ξύλο στη Βουλή, είστε; 8)

Δεν καταλαβαίνω αγαπητή μου φιλοκαπιταλίστρια mplou γιατί σε πειράζει τώρα το γεγονός ότι οι βουλευτές και τα golden boys αμοίβονται με παχυλούς μισθούς αφού όπως αναφέρεις και πιο πάνω ο μισθός πρέπει να είναι ανάλογος με τις ευθύνες, την θέση που κατέχεις και τα πτυχία. Μάλλον γιατί δεν είσαι μία απο αυτούς και γιατί ξέρεις σίγουρα ότι δεν πρόκειται ποτέ να φτάσεις εκεί. Αν ήσουν στην θέση τους θα τσαμπούναγες πάλι την δικαιολογία ότι η θέση σου είναι πολυάσχολη και με μεγάλες ευθύνες και τα χρήματα δικαιολογούν τον κόπο της εργασίας σου. Οσο για τα τρία παιδιά που έχεις, να σου ζήσουν και να ναι γερά, αλλά να ξέρεις ότι και οι καθαρίστριες έχουν τρία και τέσσερα παιδιά και τα μεγαλώνουν με 700 ευρώ. Αυτές που δεν είχαν ίσως την τύχη ή την οικονομική δυνατότητα να σπουδάσουν, θα πρέπει να τις καταδικάσουμε σε ισόβια εξαθλίωση και ταπείνωση; Αυτό είναι το δίκαιο οικονομικό σύστημα; :?:

Συγγνώμη, αλλά πρόσεξες ποιανού γνώμη σχολιάζω;; της kaftianassa! Και επίσης, είμαι αγόρι και όχι κορίτσι.Α! και εγώ λέω κάτι για να το πάρετε απόφαση και να πάτε να τους σπάσετε στο ξύλο, δεν αναφέρομαι στα golden boys ή στους βουλευτές! Προσέχετε και λίγο και τι γράφετε και τι διαβάζετε!

mplou
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό mplou » Δευ Αύγ 10, 2009 2:59 pm

spyros1000 έγραψε:
POLL έγραψε:Δεν καταλαβαίνω αγαπητή μου φιλοκαπιταλίστρια mplou γιατί σε πειράζει τώρα το γεγονός ότι οι βουλευτές και τα golden boys αμοίβονται με παχυλούς μισθούς αφού όπως αναφέρεις και πιο πάνω ο μισθός πρέπει να είναι ανάλογος με τις ευθύνες, την θέση που κατέχεις και τα πτυχία. Μάλλον γιατί δεν είσαι μία απο αυτούς και γιατί ξέρεις σίγουρα ότι δεν πρόκειται ποτέ να φτάσεις εκεί. Αν ήσουν στην θέση τους θα τσαμπούναγες πάλι την δικαιολογία ότι η θέση σου είναι πολυάσχολη και με μεγάλες ευθύνες και τα χρήματα δικαιολογούν τον κόπο της εργασίας σου. Οσο για τα τρία παιδιά που έχεις, να σου ζήσουν και να ναι γερά, αλλά να ξέρεις ότι και οι καθαρίστριες έχουν τρία και τέσσερα παιδιά και τα μεγαλώνουν με 700 ευρώ. Αυτές που δεν είχαν ίσως την τύχη ή την οικονομική δυνατότητα να σπουδάσουν, θα πρέπει να τις καταδικάσουμε σε ισόβια εξαθλίωση και ταπείνωση; Αυτό είναι το δίκαιο οικονομικό σύστημα; :?:

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΙΚΝΑΜΕ..
:lol: :lol: :lol: :lol:

Μπα, μ'αρέσει να τους τσιτώνω ορισμένους, ασχέτως αν νομίζουν πως είμαι γυναίκα. :lol:

Επιστροφή σε “ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες