Ενιαίο μισθολόγιο δημοσίων υπαλλήλων από 1/1/2010

Εκπαίδευση σε Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια, Πανεπιστήμια, ΑΕΙ, Δια βίου μάθηση. Εργασιακά σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
vagehosa
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό vagehosa » Τετ Αύγ 05, 2009 10:17 pm

asrxiste na rvtate nomikous, ti mporoyme na kanoume kai oso pio noris ginete. pepithoso mou einia oti an de psifistei den mporoume na kanoume tipota. amesos omos molis vgei to fek, exo tin entiposi oti mporoume na kanoume anastoli tis efarmogis (asfalistika metra). Ego tha rotiso dikigoro avrio, alla meno eparxia, kai theoro oti kalitero einai na psaksei kapoios gnosto ergatologo apo Athina, na rotisi diladi ti dinatotites exoume na kanoume kati amesa.

Milontas simera me adedi, mou eipan pali oti tipota den exei sizitithei, aki oposdipote tha prepei na perasei apo diavoulefsi mazi tous, kapoios kara.... de thimami akrivos. Ektimisi tou einai oti de tha efarmostei afto , toulaxiston gia to 2010, kai pantos meta apo sizitiseis.

mplou έγραψε:
nameless έγραψε:ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΟ ALTER ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ "ΜΑΥΡΟ" ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ. ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ 2010 Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ. ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Σ' ΑΥΤΟΝ... ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ...

Επομένως ετοιμαστείτε για διάλυση της Ελληνικής Δημοκρατίας.

ioannisp
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ioannisp » Τετ Αύγ 05, 2009 10:55 pm

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΔΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΝ ΤΟ ΚΑ ΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ? ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ, ΑΣ ΣΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ.

vagehosa
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό vagehosa » Τετ Αύγ 05, 2009 11:45 pm

ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ , ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ. ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ

ioannisp έγραψε:ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΔΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΝ ΤΟ ΚΑ ΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ? ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ, ΑΣ ΣΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ.

narco
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό narco » Πέμ Αύγ 06, 2009 2:41 am

Αν δεν περάσει από βουλή πρωτα το νομοσχεδιο οτι και να γραφεται ειναι κυριολεκτικα λογια του αερα. Δεν ψηφίζονται έτσι τόσο ριζικά νομοσχέδια ειδικά σε τόσο κρίσιμες περιόδους.

Εγώ παρακολουθώ το site της βουλής και όταν δω κάτι σχετικό θα επανέλθω. Έως τότε είναι κυνήγι μαγισσών.

vagehosa
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό vagehosa » Πέμ Αύγ 06, 2009 8:44 am

ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ

narco έγραψε:Αν δεν περάσει από βουλή πρωτα το νομοσχεδιο οτι και να γραφεται ειναι κυριολεκτικα λογια του αερα. Δεν ψηφίζονται έτσι τόσο ριζικά νομοσχέδια ειδικά σε τόσο κρίσιμες περιόδους.

Εγώ παρακολουθώ το site της βουλής και όταν δω κάτι σχετικό θα επανέλθω. Έως τότε είναι κυνήγι μαγισσών.

decadence
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό decadence » Πέμ Αύγ 06, 2009 9:27 am

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ...ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΞΥΓΓΙ ΕΝΩ ΤΙΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΤΙΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΝΕΓΓΙΧΤΕΣ..ΝΤΡΟΠΗ!!ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΗΤΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ...
ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ 6-7% ΠΟΥ ΠΕΡΝΥΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΧΩΔΕ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ?

mplou
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό mplou » Πέμ Αύγ 06, 2009 9:38 am

decadence έγραψε:ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ...ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΞΥΓΓΙ ΕΝΩ ΤΙΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΤΙΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΝΕΓΓΙΧΤΕΣ..ΝΤΡΟΠΗ!!ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΗΤΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ...
ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ 6-7% ΠΟΥ ΠΕΡΝΥΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΧΩΔΕ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ?

Προσωπικά δεν πρόκειται να ξαναψηφίσω δικομματισμό.Ψηφίστε τους εσείς και τους μεν και τους δε που πιστεύετε ότι το ΠΑΣΟΚ θα φτιάξει έναν ονειρικό κόσμο, αγγελικά πλασμένο! Καθήκια είναι και οι δυό τους και αν ξαναπάω εγώ στις κάλπες, εμένα να με χέσετε! :P

decadence
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό decadence » Πέμ Αύγ 06, 2009 9:53 am

ούτε εγώ θα ψηφίσω πασόκ..το ίδιο πραγμα είναι με άλλο χρώμα..αλλα ποιος θα βγεί?

mplou
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό mplou » Πέμ Αύγ 06, 2009 10:03 am

decadence έγραψε:ούτε εγώ θα ψηφίσω πασόκ..το ίδιο πραγμα είναι με άλλο χρώμα..αλλα ποιος θα βγεί?

όχι, είχα σκοπό να πάω να ψηφίσω, αλλά τώρα που βλέπω πώς τακτοποιούν όλους τους άχρηστους και ανίκανους; σιγά μην πάω! να πάνε να βάζουν υποψηφιότητα και να ψηφίζουν τον ευατό τους, άλλωστε αυτό το σύστημα καταρρέει και βρίσκεται στα τελευταία του.Να δεις σε λίγο καιρό τι θα γίνει! 8)

decadence
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό decadence » Πέμ Αύγ 06, 2009 10:07 am

αυτή η χώρα έχει την ευνοια του θεού..γι αυτο υπάρχει ακόμα...

mplou
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό mplou » Πέμ Αύγ 06, 2009 10:11 am

decadence έγραψε:αυτή η χώρα έχει την ευνοια του θεού..γι αυτο υπάρχει ακόμα...

Εγώ από την άλλη πιστεύω πως θα διαλυθεί και πολύ σύντομα.Εδώ είμαστε, μην ανησυχείς.Να δεις τώρα τι εξελίξεις έχουν να λάβουν χώρα!

ioannisp
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ioannisp » Πέμ Αύγ 06, 2009 11:07 am

ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ. Η ΝΔ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΚΟΨΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ, ΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΚΟΙΤΑΤΕ ΟΤΙ Η ΝΔ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΠΕΡΙΚΟΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΑΛΛΟΥ ΚΙ ΑΛΛΟΥ. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΛΑ ΤΑ ΚΑΡΠΩΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ.

mplou
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό mplou » Πέμ Αύγ 06, 2009 11:14 am

Ναι έχουμε όντως πολύ μεγάλο θέμα ξέρεις.Καλό θα είναι να κοπεί η Βόρεια Ελλάδα από τη Νότια να μην μας κάνει κουμάντο η Αθήνα και τα σινάφια τους. 8)

narco
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό narco » Πέμ Αύγ 06, 2009 1:23 pm

decadence έγραψε:ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ...ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΞΥΓΓΙ ΕΝΩ ΤΙΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΤΙΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΝΕΓΓΙΧΤΕΣ..ΝΤΡΟΠΗ!!ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΗΤΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ...

Εγώ προσωπικά είμαι υπέρ της περικοπής μισθών σε αρκετά υπουργεία (και υπηρεσιες φαντασματα) στα οποια η εργασία τους δεν ανταποκρίνεται στο μισθολόγιο τους. Εγω προσωπικα θα επιθυμουσα και σωστη κλιμακωση μισθων αναμεσα στους ΥΕ, ΔΕ, ΤΕ και ΠΕ.

Γενικότερα οι τεχνικοί είναι αυτοί που επηρεάζει λιγότερο αν όχι καθόλου το περίφημο αυτό νομοσχέδιο (που όλο ακούμε και πουθενά δεν έχουμε δει ακόμα).

Όσον αφορά το επίδομα των μηχανικών δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να κοπεί διότι όπως ανέφερες σου στερούν την σφραγίδα (και ειδικά όσοι είναι γραμμένοι στο TEE δεν νομίζω ότι έχουν να ανησυχούν για τίποτα).

POLL
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό POLL » Πέμ Αύγ 06, 2009 2:54 pm

narco έγραψε:

Εγώ προσωπικά είμαι υπέρ της περικοπής μισθών σε αρκετά υπουργεία (και υπηρεσιες φαντασματα) στα οποια η εργασία τους δεν ανταποκρίνεται στο μισθολόγιο τους. Εγω προσωπικα θα επιθυμουσα και σωστη κλιμακωση μισθων αναμεσα στους ΥΕ, ΔΕ, ΤΕ και ΠΕ.

Γενικότερα οι τεχνικοί είναι αυτοί που επηρεάζει λιγότερο αν όχι καθόλου το περίφημο αυτό νομοσχέδιο (που όλο ακούμε και πουθενά δεν έχουμε δει ακόμα).

Όσον αφορά το επίδομα των μηχανικών δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να κοπεί διότι όπως ανέφερες σου στερούν την σφραγίδα (και ειδικά όσοι είναι γραμμένοι στο TEE δεν νομίζω ότι έχουν να ανησυχούν για τίποτα).

Συμφωνώ και εγώ με τον narco ότι σε πολλά υπουργεία παίρνουν παχυλούς μισθούς (οικονομικών - ανάπτυξης), ενώ σε άλλους ψίχουλα (παιδείας - εθνικής άμυνας). Πρέπει επιτέλους να 'τακτοποιηθούν΄ και οι μισθοί οι οποίοι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα της εργασίας τους και να ενισχυθούν άλλοι που είναι μικροί. Σε αυτή την κατεύθυνση νομίζω θα κινηθεί και η Ν.Δ. για να υπάρχει μια ισονομία. Πιστεύω πως θα πρέπει να αγωνιούν αυτοί που ευελπιστούν να μπούν σε δημόσιους φορείς που τα κονομάνε τώρα και παίρνουν κάτι 2χίλιαρα, έτσι για πλάκα, και όχι αυτοί που ευελπιστούν να μπουν στο δημόσιο για αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας και ένα ικανοποιητικό μισθό ανάλογα των προσόντων τους. Μ' ένα αξιοκρατικό και δίκαιο ενιαίο μισθόλόγιο αφενός θα ενισχυθεί η αξία του δημόσιου τομέα στην παραγωγή έργου και αφετέρου θα μπεί ένα τέλος στην ασυδοσία και την κατασπατάληση του δημόσιου πλούτου.

Επιστροφή σε “ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες