Ενιαίο μισθολόγιο δημοσίων υπαλλήλων από 1/1/2010

Εκπαίδευση σε Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια, Πανεπιστήμια, ΑΕΙ, Δια βίου μάθηση. Εργασιακά σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
ioannisp
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ioannisp » Τρί Αύγ 04, 2009 9:16 pm

ΜΗΠΩΣ ΒΡΙΣΚΕΣΤΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ Η ΦΤΩΧΗ ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΜΕ Π....ΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΔΥΝΑΤΗ, ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΜΠΟΡΑΣ. ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ. ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑ ΝΔ , ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

narco
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό narco » Τρί Αύγ 04, 2009 10:10 pm

Επάγγελμα: Έμπορος ειδών Τεχνολογικού Εξοπλισμού Κτιρίων (μέχρι την 31-12-02)

Σπουδές: Ηλεκτρολόγος- Μηχανολόγος, απόφοιτος του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου.

Ξένες γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά.

marionik
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό marionik » Τετ Αύγ 05, 2009 7:32 am

ο εμπορας κυβερνα σαν να ειναι η ελλαδιτσα το μαγαζακι του..ολοι ξερουμε την κουλτουρα του ελληνα μικρομεσαίου επιχειρηματια..αυτο ειναι σκανδαλο..ουτε ανθρωπο για υπουργο δεν εχει να βαλει ο χοντρός..

narco
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό narco » Τετ Αύγ 05, 2009 11:42 am

Δεν ξέρω τι άνθρωπος είναι αλλα ξέρω πως οι σπουδές που έχει κάνει είναι η αφρόκρεμα της ελληνικής εκπαίδευσης (σε μια περίοδο κιόλας που τα πτυχία ήταν ενιαία ηλεκτρολόγος/μηχανολόγος και το ΕΜΠ ηταν στα πανω του).

Tsogkas_2004
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Tsogkas_2004 » Τετ Αύγ 05, 2009 11:58 am

[quote="narco"]Δεν ξέρω τι άνθρωπος είναι αλλα ξέρω πως οι σπουδές που έχει κάνει είναι η αφρόκρεμα της ελληνικής εκπαίδευσης (σε μια περίοδο κιόλας που τα πτυχία ήταν ενιαία ηλεκτρολόγος/μηχανολόγος και το ΕΜΠ ηταν στα πανω του).[/quote]

Ναι, ναι!
Ο αφρός είναι... όπως και ο προκάτοχός του....
Μετά τη σαρωτική του επιτυχία στο Υπουργείο Ανάπτυξης, θα φτιάξει και την οικονομία, πριν πάει σπιτάκι του δια παντός!

Tsogkas_2004
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Tsogkas_2004 » Τετ Αύγ 05, 2009 12:04 pm

[quote="narco"]Καλα εμας το ΠΑΣΟΚ μας κατεστρεψε (χωρίς να με ενδιαφέρουν τα της πολιτικής). Ο μεγάλος ήρωας του σοσιαλιστικού κόμματος υποτίμησε το νόμισμα ποσες φορες, άφησε τις τιμές των προϊόντων να ανεβούν χωρίς έλεγχο (έμμεση υποτίμηση), τα τεραστια δάνεια που έπαιρνε για να ισορροπήσει την κατάσταση και κατέστρεψε το δημόσιο τομέα με τις απίστευτες προσλήψεις που έκανε... (και ενα σωρο αλλα τα οποια θα πληρωνουν τα παιδια των παιδιων μας)

Αλλα φυσικά δεν φταίει κανεις άλλος από εμάς που καταργήσαμε την ποινή θανάτου και την εισαγωγή της γκιλοτίνας με όλες αυτές τις θαυμασιες δημόσιες εκτελέσεις (οπως γινεται στην αμερικη) όσων καταδικάζονται σε θάνατο.[/quote]

Ο αθεράπευτος Δεξιός που ακόμα και καλημέρα να του πεις, σκέφτεται την σοσιαλιστική λαίλαπα που έπληξε την πατρίδα μας και του στέρησε την χρυσή κουτάλα...
Συνήθως απαντάται να κοιμάται με φώτο του "Εθνάρχη" και του Χριστόδουλου...

mplou
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό mplou » Τετ Αύγ 05, 2009 12:34 pm

marionik έγραψε:ο εμπορας κυβερνα σαν να ειναι η ελλαδιτσα το μαγαζακι του..

Ε, καλά τώρα, εγώ προσωπικά ξέρω και δημάρχους από το χώρο του ΠΑΣΟΚ που επειδή βγαίνουν με μεγάλο ποσοστό συμπεριφέρονται λες και το δημαρχείο είναι το μαγαζάκι τους και με μία υπεροψία έναντι των υπολοίπων πολιτών άλλο πράγμα! Αν πάρεις δε και μία λίστα με τα ονόματα όλων όσων δουλεύουν μέσα στα δημαρχεία αυτά, θα παρατηρήσεις πως είναι 4-5 σόγια!
8)

narco
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό narco » Τετ Αύγ 05, 2009 1:17 pm

Tsogkas_2004 έγραψε:Ναι, ναι!
Μετά τη σαρωτική του επιτυχία στο Υπουργείο Ανάπτυξης, θα φτιάξει και την οικονομία, πριν πάει σπιτάκι του δια παντός!

Δεν ξέρω τι λες εσύ αλλα εγώ γνωρίζω ότι απελευθερώθηκε η αγορά και οι εναλλακτικοί σαρώνουν χωρια ότι έχει ετοιμαστεί η νομοθεσία για VDSL2 και FTTH (αν γνωρίζεις τι είναι).

Tsogkas_2004 έγραψε:Ο αθεράπευτος Δεξιός που ακόμα και καλημέρα να του πεις, σκέφτεται την σοσιαλιστική λαίλαπα που έπληξε την πατρίδα μας και του στέρησε την χρυσή κουτάλα...
Συνήθως απαντάται να κοιμάται με φώτο του "Εθνάρχη" και του Χριστόδουλου...

Τέτοια λόγια κατέστρεψαν την ελλαδίτσα και δημιούργησαν την γενιά των 700 euro!! Να τους χαίρεσαι τους ομοιους σου αγαπητέ!

ioannisp
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ioannisp » Τετ Αύγ 05, 2009 1:53 pm

ΤΩΡΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ 900? ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ.

Tsogkas_2004
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Tsogkas_2004 » Τετ Αύγ 05, 2009 1:57 pm

[quote="narco"][quote="Tsogkas_2004"]Ναι, ναι!
Μετά τη σαρωτική του επιτυχία στο Υπουργείο Ανάπτυξης, θα φτιάξει και την οικονομία, πριν πάει σπιτάκι του δια παντός![/quote]

Δεν ξέρω τι λες εσύ αλλα εγώ γνωρίζω ότι απελευθερώθηκε η αγορά και οι εναλλακτικοί σαρώνουν χωρια ότι έχει ετοιμαστεί η νομοθεσία για VDSL2 και FTTH (αν γνωρίζεις τι είναι).

[quote="Tsogkas_2004"]Ο αθεράπευτος Δεξιός που ακόμα και καλημέρα να του πεις, σκέφτεται την σοσιαλιστική λαίλαπα που έπληξε την πατρίδα μας και του στέρησε την χρυσή κουτάλα...
Συνήθως απαντάται να κοιμάται με φώτο του "Εθνάρχη" και του Χριστόδουλου...[/quote]

Τέτοια λόγια κατέστρεψαν την ελλαδίτσα και δημιούργησαν την γενιά των 700 euro!! Να τους χαίρεσαι τους ομοιους σου αγαπητέ![/quote]

ΠΑΣΟΚ, θανατική ποινή, γενιά των 700 Ευρώ,νομοθεσία για VDSL2 και FTTH (για να βάλουμε και την κατάλληλη δόση εξυπνακισμού) και έχουμε ένα τέλειο μείγμα ανακατεμένης και ακατάσχετης μπουρδολογίας στο topic του ενιαίου μισθολογίου....
Τρικυμία εν κρανίω...όπως ακριβώς και η ηγεσία της χώρας που εκθειάζεις σαν πιστός κλακαδόρος.

Tsogkas_2004
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Tsogkas_2004 » Τετ Αύγ 05, 2009 2:09 pm

[quote="narco"]
Aλλα φυσικά δεν φταίει κανεις άλλος από εμάς που καταργήσαμε την ποινή θανάτου και την εισαγωγή της γκιλοτίνας με όλες αυτές τις θαυμασιες δημόσιες εκτελέσεις (οπως γινεται στην αμερικη) όσων καταδικάζονται σε θάνατο.[/quote]

Όσο κι αν προσπαθείς να αρθρώσεις λογικά επιχειρήματα, οι φασιστοειδείς σου ιδέες (γκιλοτίνες, δημόσιες εκτελέσεις) σε χαρακτηρίζουν...
Τέτοια Ελλάδα ονειρεύεται η γαλάζια γενιά??

mplou
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό mplou » Τετ Αύγ 05, 2009 2:11 pm

Tsogkas_2004 έγραψε:
narco έγραψε:Aλλα φυσικά δεν φταίει κανεις άλλος από εμάς που καταργήσαμε την ποινή θανάτου και την εισαγωγή της γκιλοτίνας με όλες αυτές τις θαυμασιες δημόσιες εκτελέσεις (οπως γινεται στην αμερικη) όσων καταδικάζονται σε θάνατο.

Όσο κι αν προσπαθείς να αρθρώσεις λογικά επιχειρήματα, οι φασιστοειδείς σου ιδέες (γκιλοτίνες, δημόσιες εκτελέσεις) σε χαρακτηρίζουν...
Τέτοια Ελλάδα ονειρεύεται η γαλάζια γενιά??

Τσόγκας; Έλεος και εσύ και ο άλλος δηλαδή! Σας βλέπω ούτε κοκκόρια να ήσασταν! :lol: Για χαλαρώστε και οι δύο και επιστρέψτε στο θέμα μας. :D

Tsogkas_2004
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Tsogkas_2004 » Τετ Αύγ 05, 2009 3:12 pm

Ο γαλάζιος ανεγκέφαλος θεωρεί πως η Ελληνική αγορά είναι απελευθερωμένη και ανταγωνιστική!!!
Πώς μετά να μη θεωρούν πως το ενιαίο μισθολόγιο των νεοπροσληφθέντων αποτεέι μία τεράστια τομή και μέγιστη μεταρρύθμιση όπως αρέσκονται συνεχώς να επαναλαμβάνουν?

nameless
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό nameless » Τετ Αύγ 05, 2009 6:56 pm

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΟ ALTER ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ "ΜΑΥΡΟ" ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ. ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ 2010 Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ. ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Σ' ΑΥΤΟΝ... ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ...

mplou
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό mplou » Τετ Αύγ 05, 2009 9:02 pm

nameless έγραψε:ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΟ ALTER ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ "ΜΑΥΡΟ" ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ. ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ 2010 Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ. ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Σ' ΑΥΤΟΝ... ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ...

Επομένως ετοιμαστείτε για διάλυση της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Επιστροφή σε “ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες