marionik έγραψε:nameless έγραψε:marionik έγραψε:marionik έγραψε:ποια αδεδυ ρε παιδι ατι λετε???
ειδαμε και στα βαρεα και ανθυγιεινα οτι γουσταρουν θα κανουν..ξαναμιλησα με τουσ υπαλληλους του ελεγκτικου...
μου ειπανε οτι τον δεκεμβρη κλαιγανε οταν τους ειπανε οτι θα υπαρχει φορολογια στα επιδοματα γιατι εχουν παρει δανεια κτλ..
επισης ειναι πεποισμενοι οτι σε 5 χρονια ολοι τα ιδια θα παιρνουν..οτι τα επιδοματα των παλιων θα παγωσουν και θα φορολογουνται..
τωρα ρε παιδια τι ναπω..εκτιμησεεις ειναι αυτες..αλλα τα ιδια λεει και ο επιτροπος..τα ιδια..οτι ολα θα δυσκολευουν..
μου κανει βεβαια εντυπωση που μου λενε οτι δεν ειναι αντισυνταγματικο να αμοιβεται διαφορετικα ενας που διοριστηκε το 2010 γιατι
1. απαγορευεται μια διοικητικη πραξη να ειναι δυσμενης γι ακαποιον ..απο την στιγμη που εσυ διοριζεσαι στο δημοσιο με λιγοτερο μισθο δεν γινεται δυσμενεστερη η θεση σου..απλα θα υπαχθεις σε αλλο μισθολογιο..δεν σου χαμηλωσε τον μισθο..γι ααυτο..τωρα εγω τι ναπω????θα με τρελανουν...
επισης μου ανεφερεν το ασφαλιστικο, οτι με αλλο μπαινεις και με αλλο βγαινεις...
ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΥΠΑΧΘΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ? ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΤΕ ΚΑΙ Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 176 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ...
ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΜΕΣΗ ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ...
epeidi ta rotisa ayta moy eipane mporei na einai poio tixeroi aytoi pou dioristikan to 2009 alla stin teliki to kratos an den exei lefta den tha dosei..
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΗ???