Ενιαίο μισθολόγιο δημοσίων υπαλλήλων από 1/1/2010

Εκπαίδευση σε Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια, Πανεπιστήμια, ΑΕΙ, Δια βίου μάθηση. Εργασιακά σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
ioannisp
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ioannisp » Κυρ Ιούλ 19, 2009 1:04 pm

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. Η ΑΔΕΔΥ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ. ΝΟΜΙΚΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ. ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΔΥ. ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ.

nameless
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό nameless » Κυρ Ιούλ 19, 2009 1:26 pm

Panopticon έγραψε:
ioannisp έγραψε:ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ. ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΛΠ ΑΠΌ ΤΟ 2010 Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ. ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΥΘΕΩΣ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ. ΠΕΡΑ ΑΠΌ ΑΥΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΚΙΝΗΘΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ.

Δεν ειπα οτι ειναι σωστο, ούτε συμφωνώ απλά ειπα τι φαίνεται ρεαλιστικά εφικτο για όσους περιμενουν διορισμό. Γιατι πιστεύω 99% οι αλλαγές αυτες θα γίνουν και θα περάσει και στο ψιλοντούκου δυστυχώς. Εξάλλου πιστεύω πως δε θα εξαιρέσουν ουτε παλιοτερες προκυρήξεις οπως και να εχει οποτε τζάμπα μιλαμε :(

PANOPTICON ΠΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΣ? ΠΑΝΤΩΣ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟ 2010 ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΗ...
ΕΙΤΕ "ΠΑΛΙΟΣ" ΕΙΤΕ "ΝΕΟΣ" ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ...

marionik
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό marionik » Κυρ Ιούλ 19, 2009 6:02 pm

εγω πιστευω οτι τα πραγματα ειναι πιο απλα..οσοι διοριζονται απο 1/1/2010 και μετα μπαινουν στο ενιαιο μισθολογιο..γιατι αν καποιος εχει παρει μερος σε προκυρηξη του 2008 και τον καλεσουν για αναπληρωση το 2010 θα μπει στο παλιο μισθολογιο???Δεν νομιζω....

για τα βαρεα και ανθυγιεινα αντιδραση εχουμε..για το ενιαιο οχι ακομα..στην δεθ θα κανει εξαγγελιες ο χοντρος ολα εχουνε δρομολογηθει..

δυστυχως εκλογες δεν βλεπω και παλι..

blackeagle
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό blackeagle » Κυρ Ιούλ 19, 2009 6:05 pm

ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ, ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΥΠΕΡ ΣΑΣ.

ΕΙΣΤΕ Α-Ν-Ι-Κ-Α-Ν-Ο-Ι.

nameless
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό nameless » Κυρ Ιούλ 19, 2009 6:14 pm

marionik έγραψε:εγω πιστευω οτι τα πραγματα ειναι πιο απλα..οσοι διοριζονται απο 1/1/2010 και μετα μπαινουν στο ενιαιο μισθολογιο..γιατι αν καποιος εχει παρει μερος σε προκυρηξη του 2008 και τον καλεσουν για αναπληρωση το 2010 θα μπει στο παλιο μισθολογιο???Δεν νομιζω....

για τα βαρεα και ανθυγιεινα αντιδραση εχουμε..για το ενιαιο οχι ακομα..στην δεθ θα κανει εξαγγελιες ο χοντρος ολα εχουνε δρομολογηθει..

δυστυχως εκλογες δεν βλεπω και παλι..

ΔΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ... ΑΝ ΟΜΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟ 2010 ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΙΣΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΠΕΡΙΠΛΟΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΨΗ...
ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ...

marionik
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό marionik » Κυρ Ιούλ 19, 2009 6:22 pm

επισης εχω και αλλη απορια..καποια μελη ειναι πεποισμενα οτι το ενιαιο μισθολογιο θα καταπεσει στα δικαστηρια..

αφου λοιπον ειναι τοοοοοοοοοοοσο προφανες το ποσο ανισοο ειναι γιατι οι δημοσιογραφισκοι δεν ρωτανε τους υπουργους πως ειναι δυνατον να περσαουν κατι τοοοοσο αντιστυνταγματικο???μηπως τελικα ετσι οπως το φτιαχνουν δεν θα ειναι????γιατι ολοι το αναφερουν ως εξαγγελία..

UZESCO
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό UZESCO » Κυρ Ιούλ 19, 2009 6:42 pm

[quote="marionik"]επισης εχω και αλλη απορια..καποια μελη ειναι πεποισμενα οτι το ενιαιο μισθολογιο θα καταπεσει στα δικαστηρια..

αφου λοιπον ειναι τοοοοοοοοοοοσο προφανες το ποσο ανισοο ειναι γιατι οι δημοσιογραφισκοι δεν ρωτανε τους υπουργους πως ειναι δυνατον να περσαουν κατι τοοοοσο αντιστυνταγματικο???μηπως τελικα ετσι οπως το φτιαχνουν δεν θα ειναι????γιατι ολοι το αναφερουν ως εξαγγελία..[/quote]

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ (ΠΟΛΥ) ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ.
ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ) ΠΟΥ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙ (ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ) ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΦΤΑΣΕ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΠΡΟΧΘΕΣ Ο SRYROS1000 (ΝΟΜΙΖΩ), ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΑΓΗΣ ΠΕΡΙ ''ΙΣΗΣ ΑΜΟΙΒΗΣ ΓΙΑ...ΚΛΠ''.
ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ, ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΕΚΤΕΝΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ, ΤΑ ΜΜΕ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ...ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟ.
ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ (ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΟΥΤΩΣ ήΑΛΛΩΣ) ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΟΚ, Η ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΗ ΝΕΑ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ ΚΛΠ.
ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ ΠΡΙΝ ΤΟ 2010 ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ.
ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ''ΙΔΙΑ ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΙΔΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ'' ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΕ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΣ πχ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ, ΟΥΤΕ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ...
ΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΙΣΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜ,ΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ...

UZESCO
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό UZESCO » Κυρ Ιούλ 19, 2009 6:59 pm

''αφου λοιπον ειναι τοοοοοοοοοοοσο προφανες το ποσο ανισοο ειναι γιατι οι δημοσιογραφισκοι δεν ρωτανε τους υπουργους πως ειναι δυνατον να περσαουν κατι τοοοοσο αντιστυνταγματικο???μηπως τελικα ετσι οπως το φτιαχνουν δεν θα ειναι????γιατι ολοι το αναφερουν ως εξαγγελία..''

MARIONIK, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Η ΣΚΟΠΟΥΜΕΝΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟ ΓΙΑ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ (ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΣΥΝΗΘΩΣ...)
ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ/ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ.
Η ΧΑΡΑΞΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠ[ΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ...ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΝΕΣ ΕΚ ΤΗΣ ΕΣΠΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΙΕΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ.

ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝΗΣΥΧΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΩ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ.
ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ...
http://www.youtube.com/watch?v=FIL8PxLmjm4

Panopticon
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Panopticon » Κυρ Ιούλ 19, 2009 9:22 pm

Παντως σημερα σε όλα τα κανάλια επαιξε σαν top οικονομικό θέμα και σα μεγάλη διαρθρωτική αλλαγή...

marionik
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό marionik » Κυρ Ιούλ 19, 2009 9:37 pm

Panopticon έγραψε:Παντως σημερα σε όλα τα κανάλια επαιξε σαν top οικονομικό θέμα και σα μεγάλη διαρθρωτική αλλαγή...

μεγαλη διαρθρωτικη ΚΑΛΗ αλλαγη..

εγω τρομαζω ομως για το οτι αν τωρα καποιος κανει αιτηση για διορισμο σε πολη που δεν εχει σπιτι, με 1000 ευρω μισθο σε ξενο τοπο πως θα ζει???

παντως ετσι οπως θα το λανσαρουν δεν νομιζω οτι θα ειναι αντισυνταγματικο..και πολυ μου την εσπασε το mega που για το απραδειγμα του τελους της αυτοτελους φορολογησης εφερε παραδειγμα τα ΔΙΒΕΤ των εφοριακων..δηλαδη ο καημος μας ειναι αν ο εφορας θα παιρνει 2500 ευρω λιγοτερα τον χρονο????ελεος..πειτε για το ενιαιο και οτι ο νεος θα παιρνει μπουρμπουαρ και οχι μισθο...πειτε για τα πειδοματα των 200 ευρω που θελετε να φορολογησετε και αφηστε τα ΔΙΒΕΤ απου στο παραδειγμα ηταν 1300 ευρω..ελεος...

fotonio1971
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό fotonio1971 » Κυρ Ιούλ 19, 2009 9:40 pm

Ε panopticon τότε όταν διοριστείς με το καλό να δουλευεις ανάλογα με το πόσο σε αμείβουν. Αν σου δίνουν 900 ευρώ να δουλευεις για 900 ευρώ.
Αν έχω καταλάβει καλά σε κάποια υπηρεσία του οικονομικών ή του εσωτερικών μπαίνεις.
Τότε θα καταλάβουν ότι το αποτελεσμα είναι ανάλογο της αμοιβής. Λυπάμαι που είμαι τόσο κυνικός αλλά αυτοί το ξεκίνησαν.
"Αυτοί θα κάνουν πως μας πληρώνουν και εμείς πως δουλευουμε."
Φράση που μου την είχε πει συνδικαλιστής αλλά σκεφτομαι πόσο επικαιρη θα γίνει.

UZESCO
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό UZESCO » Κυρ Ιούλ 19, 2009 10:08 pm

''παντως ετσι οπως θα το λανσαρουν δεν νομιζω οτι θα ειναι αντισυνταγματικο..''

ΠΩΣ ΤΟ ''ΝΟΜΙΖΕΙΣ'' ΑΥΤΟ ΡΕ ΣΥ ΜΑΡΙΟΝΙΚ?????
ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ...

fotonio1971
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό fotonio1971 » Κυρ Ιούλ 19, 2009 10:17 pm

[quote="UZESCO"]''παντως ετσι οπως θα το λανσαρουν δεν νομιζω οτι θα ειναι αντισυνταγματικο..''

ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ...[/quote]

Λοιπόν εγώ σκεφτεί κάτι. Κάτι ανάλογο έκανε ο χριστοδουλάκης όταν κατηργησε το επίδομα των 176 ευρω.

Οσοι το επαιρναν θα συνεχίσουν να το παίρνουν ως προσωπική διαφορα οι υπόλοιποι όχι.
Αυτό το σενάριο λέει: είσαι παλιός εφοριακός πχ τα 800 ευρώ διβεετ στα δίνω σαν προσωπική διαφορά καταργώ το επίδομα και παπαλα.
Δεν θα μπορείς να προσφυγεις πουθενα διότι δεν θα υφίσταται επίδομα αλλά προσωπική διαφορά.
Όπως ακριβώς τα 176 ευρώ.

UZESCO
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό UZESCO » Κυρ Ιούλ 19, 2009 10:20 pm

ΠΡΙΝ 2 ΛΕΠΤΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ...
Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΙΝΑΙ: ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ''ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ''
ΤΟ ''ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ'' ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΤΣΙ...?

UZESCO
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό UZESCO » Κυρ Ιούλ 19, 2009 10:23 pm

[quote="fotonio1971"][quote="UZESCO"]''παντως ετσι οπως θα το λανσαρουν δεν νομιζω οτι θα ειναι αντισυνταγματικο..''

ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ...[/quote]

Λοιπόν εγώ σκεφτεί κάτι. Κάτι ανάλογο έκανε ο χριστοδουλάκης όταν κατηργησε το επίδομα των 176 ευρω.

Οσοι το επαιρναν θα συνεχίσουν να το παίρνουν ως προσωπική διαφορα οι υπόλοιποι όχι.
Αυτό το σενάριο λέει: είσαι παλιός εφοριακός πχ τα 800 ευρώ διβεετ στα δίνω σαν προσωπική διαφορά καταργώ το επίδομα και παπαλα.
Δεν θα μπορείς να προσφυγεις πουθενα διότι δεν θα υφίσταται επίδομα αλλά προσωπική διαφορά.
Όπως ακριβώς τα 176 ευρώ.[/quote]

ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ.
ΓΙΑ ΤΟ 176αρι, ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ...

Επιστροφή σε “ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες