Ενιαίο μισθολόγιο δημοσίων υπαλλήλων από 1/1/2010

Εκπαίδευση σε Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια, Πανεπιστήμια, ΑΕΙ, Δια βίου μάθηση. Εργασιακά σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
marionik
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό marionik » Τρί Ιούλ 14, 2009 7:47 pm

ο αντωναρος ειπε οτι τα μονιμα διαρθρωτικα μετρα ειναι γνωστα δεν ερχονται να τρομαξουν κανεναν..

χαχαχαχχαχαχαχαχαχχα...

εμενα κατι αλλο μου κανει εντυπωση..που λενε οτι θα σταματησουν τις μεταταξεις γιατι δεν θα υπαρχει ενδιαφερον γιοα μετακινησεις των εργαζομενων..εγω ομως σκεφτομαι μηπως εννοουν και γιατους παλιους????

δηλαδη απο 1/1/2010 οσοι μετατασονται θα μπαινουν στο νεο μισθολογιο? τερμα το επιδομα???γιατι ποσοι νεοι θα μπουν ???10000 - 20000???σιγα τα αυγα...αν το ενιαοο δεν ισχυσει για τους παλιους τοτε ολοι θα εξακολουθουν να λυσσανε για μεταταξεις.. και δεν θα ηρεμησουν οπως λενε αυτοι..

marionik
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό marionik » Τρί Ιούλ 14, 2009 8:15 pm

εχω αλλο ερωτημα..ενας φιλος με πολλαααααα μορια οπου επιλεγει που θα διοριστει πλεον, ειναι διοριστεος σε κακοπληρωμενο φορεα, ως επιλαχων απο αιτηση που ειχε κανει παλιοτερα (οταν δεν ειχε πολλα μορια) ..γυρω στα 1000 πρωτος μισθος..στοχος του ειναι να μπει σε νεοτερη προκηρυξη με καλυτερα λεφτα..τα τελευταια χρονια εργαζεται σε ΔΕΚΟ με συμβαση ορισμνεου μεσω ΑΣΕΠ η οποια ληγει σε 2 χρονια (συνηθωε μετα η Διοικηση τους κραταει) και εχει μηνιαιο εισοδημα στα 1500 ευρω..τωρα με το ενιαιο καλυτερα ειναι να παει να διοριστει ή να παραμεινει εκει που ειναι???

τι λετε???τι θα κανατε???uzesco ? fotonio? vagehosa?nameless??

θεωρειτε οτι το καλυετρο ειναι καποιος να διοριστει παση θυσια μεσα στο 2009 ασχετα απο την υπηρεσια του προκειμενου να εξασφαλιστει ή οχι???

UZESCO
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό UZESCO » Τρί Ιούλ 14, 2009 8:30 pm

[quote="marionik"]εχω αλλο ερωτημα..ενας φιλος με πολλαααααα μορια οπου επιλεγει που θα διοριστει πλεον, ειναι διοριστεος σε κακοπληρωμενο φορεα, ως επιλαχων απο αιτηση που ειχε κανει παλιοτερα (οταν δεν ειχε πολλα μορια) ..γυρω στα 1000 πρωτος μισθος..στοχος του ειναι να μπει σε νεοτερη προκηρυξη με καλυτερα λεφτα..τα τελευταια χρονια εργαζεται σε ΔΕΚΟ με συμβαση ορισμνεου μεσω ΑΣΕΠ η οποια ληγει σε 2 χρονια (συνηθωε μετα η Διοικηση τους κραταει) και εχει μηνιαιο εισοδημα στα 1500 ευρω..τωρα με το ενιαιο καλυτερα ειναι να παει να διοριστει ή να παραμεινει εκει που ειναι???

τι λετε???τι θα κανατε???uzesco ? fotonio? vagehosa?nameless??

θεωρειτε οτι το καλυετρο ειναι καποιος να διοριστει παση θυσια μεσα στο 2009 ασχετα απο την υπηρεσια του προκειμενου να εξασφαλιστει ή οχι???[/quote]

ΔΕΝ ΞΕΡΩ MARIONIK...EINAI ΤΟΣΟ ΡΕΥΣΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΥΤΟΣ ΓΡΙΦΟΣ...
ΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ...ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ''ΜΟΝΙΜΑ'' (?)...
ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΤΩΡΑ ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ, ΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ...

kaftianasa
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό kaftianasa » Τρί Ιούλ 14, 2009 9:20 pm

spyros1000
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό spyros1000 » Τρί Ιούλ 14, 2009 10:19 pm

kaftianasa έγραψε:http://www.megatv.com/articles.asp?catid=14543&subid=2&tag=11107&pubid=3089744

ΚΑΙ Η ΑΔΕΔΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΒΑΡΥ ΤΗΣ ΥΠΝΟ....

mplou
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό mplou » Τρί Ιούλ 14, 2009 10:50 pm

Γιατί τόσο άγχος; Στο κάτω-κάτω πρέπει να το καταλάβουμε πως κάποια στιγμή δεν θα είναι η σημερινή ΑΔΕΔΥ που κατέκτησε τόσα για τους δημοσίους υπαλλήλους και πως η δικιά μας γενιά καλείται πλέον να αναλάβει όλα τα ηνία σιγά σιγά φυσικά, ακόμα και του συνδικαλισμού.Αν δεν τα κάνανε αυτά, πώς θα βγούνε οι αυριανοί μας εκπρόσωποι; Δείτε το ξέρετε και ως μία ευκαιρία που ορισμένοι από εμάς πρέπει να αρπάξουν.Οπότε, όποιος πιστεύει πως είναι καλός στο συνδικαλισμό παρακαλώ να ετοιμάζεται να δώσει μάχες, όχι σαν αυτές του αγροτοσυνδικαλιστή κυρίου Μπούτα στον κάμπο, αλλά ακόμα πιο σκληρές καθώς αυτή την περίοδο και για μερικά χρόνια θα συγκρούεται συνεχώς η παλαιά τάξη πραγμάτων με τη νέα, είτε το θέλουμε είτε όχι.Και μόνο αν γίνουμε όλοι μία γροθιά θα σταματήσουν όλα τα προβλήματα, της ανεργίας, της φτώχιας, της απλήρωτης εργασίας, των κακών απολαβών κτλ κτλ.Αλλά, ως γνωστόν εδώ θα με πείτε αριστερό με τις δικές σας ορολογίες ή συριζιότη ή και εγώ δεν ξέρω τι.Αλλά, αυτή για μένα είναι η αλήθεια και σημειώνω πως γράφω προσωπικές μου απόψεις.

player
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό player » Τρί Ιούλ 14, 2009 11:02 pm

mplou έγραψε:Γιατί τόσο άγχος; Στο κάτω-κάτω πρέπει να το καταλάβουμε πως κάποια στιγμή δεν θα είναι η σημερινή ΑΔΕΔΥ που κατέκτησε τόσα για τους δημοσίους υπαλλήλους και πως η δικιά μας γενιά καλείται πλέον να αναλάβει όλα τα ηνία σιγά σιγά φυσικά, ακόμα και του συνδικαλισμού.Αν δεν τα κάνανε αυτά, πώς θα βγούνε οι αυριανοί μας εκπρόσωποι; Δείτε το ξέρετε και ως μία ευκαιρία που ορισμένοι από εμάς πρέπει να αρπάξουν.Οπότε, όποιος πιστεύει πως είναι καλός στο συνδικαλισμό παρακαλώ να ετοιμάζεται να δώσει μάχες, όχι σαν αυτές του αγροτοσυνδικαλιστή κυρίου Μπούτα στον κάμπο, αλλά ακόμα πιο σκληρές καθώς αυτή την περίοδο και για μερικά χρόνια θα συγκρούεται συνεχώς η παλαιά τάξη πραγμάτων με τη νέα, είτε το θέλουμε είτε όχι.Και μόνο αν γίνουμε όλοι μία γροθιά θα σταματήσουν όλα τα προβλήματα, της ανεργίας, της φτώχιας, της απλήρωτης εργασίας, των κακών απολαβών κτλ κτλ.Αλλά, ως γνωστόν εδώ θα με πείτε αριστερό με τις δικές σας ορολογίες ή συριζιότη ή και εγώ δεν ξέρω τι.Αλλά, αυτή για μένα είναι η αλήθεια και σημειώνω πως γράφω προσωπικές μου απόψεις.

Και να σε πουν αριστερό...τιμή θα είναι! Αριστεροί δεν είναι οι τεμπέληδες, οι βολεμένοι, οι εργατοπατέρες ή οι απάτριδες θεωρητικοί διεθνιστές, που όταν γίνουν εργοδότες είναι οι πιο σκληροί εκμεταλλευτές. Αριστερός είναι κάθε άνθρωπος που βάζει τις ιδέες του και τις αρχές του πιο ψηλά από το συμφέρον του, που αγωνίζεται για τη μειονότητα και για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Αυτός που πιστεύει στη δίκαιη διανομή του πλούτου, στην αμοιβή με βάση το έργο (και όχι με κριτήριο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας σε ολιγοπωλιακές, μάλιστα, επιχειρήσεις) και στον κοινωνικό χαρακτήρα της περιουσίας. Αν είναι ντροπή να είσαι όλα τα παραπάνω, τότε το φωνάζω...ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!

UZESCO
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό UZESCO » Τρί Ιούλ 14, 2009 11:07 pm

[quote="mplou"]Γιατί τόσο άγχος; Στο κάτω-κάτω πρέπει να το καταλάβουμε πως κάποια στιγμή δεν θα είναι η σημερινή ΑΔΕΔΥ που κατέκτησε τόσα για τους δημοσίους υπαλλήλους και πως η δικιά μας γενιά καλείται πλέον να αναλάβει όλα τα ηνία σιγά σιγά φυσικά, ακόμα και του συνδικαλισμού.Αν δεν τα κάνανε αυτά, πώς θα βγούνε οι αυριανοί μας εκπρόσωποι; Δείτε το ξέρετε και ως μία ευκαιρία που ορισμένοι από εμάς πρέπει να αρπάξουν.Οπότε, όποιος πιστεύει πως είναι καλός στο συνδικαλισμό παρακαλώ να ετοιμάζεται να δώσει μάχες, όχι σαν αυτές του αγροτοσυνδικαλιστή κυρίου Μπούτα στον κάμπο, αλλά ακόμα πιο σκληρές καθώς αυτή την περίοδο και για μερικά χρόνια θα συγκρούεται συνεχώς η παλαιά τάξη πραγμάτων με τη νέα, είτε το θέλουμε είτε όχι.Και μόνο αν γίνουμε όλοι μία γροθιά θα σταματήσουν όλα τα προβλήματα, της ανεργίας, της φτώχιας, της απλήρωτης εργασίας, των κακών απολαβών κτλ κτλ.Αλλά, ως γνωστόν εδώ θα με πείτε αριστερό με τις δικές σας ορολογίες ή συριζιότη ή και εγώ δεν ξέρω τι.Αλλά, αυτή για μένα είναι η αλήθεια και σημειώνω πως γράφω προσωπικές μου απόψεις.[/quote]

ΣΥΜΦΩΝΩ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΜΙΛΗΣΑ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ''ΑΔΕΔΥ 2010'' ΚΛΠ. ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΙΑΙΡΕΣΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ (ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ) ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΦΟΔΡΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟ...
ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΛΟΓΗ (ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ) ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΤΡΩΘΕΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ...

kaftianasa
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό kaftianasa » Τρί Ιούλ 14, 2009 11:19 pm

player έγραψε:
mplou έγραψε:Γιατί τόσο άγχος; Στο κάτω-κάτω πρέπει να το καταλάβουμε πως κάποια στιγμή δεν θα είναι η σημερινή ΑΔΕΔΥ που κατέκτησε τόσα για τους δημοσίους υπαλλήλους και πως η δικιά μας γενιά καλείται πλέον να αναλάβει όλα τα ηνία σιγά σιγά φυσικά, ακόμα και του συνδικαλισμού.Αν δεν τα κάνανε αυτά, πώς θα βγούνε οι αυριανοί μας εκπρόσωποι; Δείτε το ξέρετε και ως μία ευκαιρία που ορισμένοι από εμάς πρέπει να αρπάξουν.Οπότε, όποιος πιστεύει πως είναι καλός στο συνδικαλισμό παρακαλώ να ετοιμάζεται να δώσει μάχες, όχι σαν αυτές του αγροτοσυνδικαλιστή κυρίου Μπούτα στον κάμπο, αλλά ακόμα πιο σκληρές καθώς αυτή την περίοδο και για μερικά χρόνια θα συγκρούεται συνεχώς η παλαιά τάξη πραγμάτων με τη νέα, είτε το θέλουμε είτε όχι.Και μόνο αν γίνουμε όλοι μία γροθιά θα σταματήσουν όλα τα προβλήματα, της ανεργίας, της φτώχιας, της απλήρωτης εργασίας, των κακών απολαβών κτλ κτλ.Αλλά, ως γνωστόν εδώ θα με πείτε αριστερό με τις δικές σας ορολογίες ή συριζιότη ή και εγώ δεν ξέρω τι.Αλλά, αυτή για μένα είναι η αλήθεια και σημειώνω πως γράφω προσωπικές μου απόψεις.

Και να σε πουν αριστερό...τιμή θα είναι! Αριστεροί δεν είναι οι τεμπέληδες, οι βολεμένοι, οι εργατοπατέρες ή οι απάτριδες θεωρητικοί διεθνιστές, που όταν γίνουν εργοδότες είναι οι πιο σκληροί εκμεταλλευτές. Αριστερός είναι κάθε άνθρωπος που βάζει τις ιδέες του και τις αρχές του πιο ψηλά από το συμφέρον του, που αγωνίζεται για τη μειονότητα και για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Αυτός που πιστεύει στη δίκαιη διανομή του πλούτου, στην αμοιβή με βάση το έργο (και όχι με κριτήριο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας σε ολιγοπωλιακές, μάλιστα, επιχειρήσεις) και στον κοινωνικό χαρακτήρα της περιουσίας. Αν είναι ντροπή να είσαι όλα τα παραπάνω, τότε το φωνάζω...ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!

εεεεεεεεεεε σε παω με χιλια φιλε/φιλη player !!!

kaftianasa
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό kaftianasa » Τρί Ιούλ 14, 2009 11:20 pm

αντε ψηφισε με μπλου !!! θελω να παρω τα ινια !!! ναι αμε.

kaftianasa
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό kaftianasa » Τρί Ιούλ 14, 2009 11:20 pm

8)

kaftianasa
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό kaftianasa » Τρί Ιούλ 14, 2009 11:21 pm

spyros1000 έγραψε:
kaftianasa έγραψε:http://www.megatv.com/articles.asp?catid=14543&subid=2&tag=11107&pubid=3089744

ΚΑΙ Η ΑΔΕΔΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΒΑΡΥ ΤΗΣ ΥΠΝΟ....

Σπυρο μαλλον με ενα ματι κοιμαται....παραμονευει....αλλα οταν ενεργησει φοβαμαι πως θα ειναι αργα

mplou
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό mplou » Τρί Ιούλ 14, 2009 11:25 pm

Ναι βρε παιδιά, άλλωστε οι σημερινοί σε λίγα χρόνια (υπολογίζω έως το 2013) ότι θα έχουν βγει όλοι οι σημερινοί στη σύνταξη.Και μετά τι;; Νομίζω πως όσοι μπείτε από 1/1/2010 δε θα δίνεται στο τι λένε οι παλαιοί, ότι αυτό δεν το δικαιύστε, το άλλο δεν το δικαιούστε κτλ.Θα κάνετε καινούργιο συνδικαλιστικό όργανο που πρέπει να συσταθεί στην Αθήνα και να βάζει στην αρχή όλους τους νέους δημοσίους υπαλλήλους, να γίνουν εκλογές κανονικά, να αναδειχθούν όλα τα όργανα που πρέπει και φυσικά πρέπει να τοποθετήσετε άτομα στον συνδικαλισμό όχι σαν τους παλαιούς που βγάλανε, αλλά άξιους μαχητές, που θα τολμήσουν να διεκδικήσουν πραγματικά πράγματα για όλους σας και όχι να το παίζουν συνικαλιστές.Εννοείται πως κάθε εντολή που θα σας δίνει το νέο συνδικαλιστικό σας όργανο θα πρέπει να τηρείται από όλα τα μέλη και να μην υπάρχουν παρεκκλίσεις.Κρίμα που δεν πιστεύω πως θα είμαι σε τόσο ωραίες εξελίξεις παρόν! Αυτές είναι μία στην ζωή σας και θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τους πάντες στην Αθήνα, από τους πρώην συνδικαλιστές μέχρι τα μέλη των κυβερνήσεων, των κομμάτων, των βιομηχάνων και πλήθος κόσμου, τυχερούληδες! Καλές μάχες να ευχηθώ, γιατί δεν θα είναι μία απλή διαδήλωση που θα φωνάζετε συνθήματα απλώς αλλά θα μάθετε για πρώτη φορά στην ζωή σας πώς είναι να διεκδικείς με όλο σου το είναι και να το κερδίζεις! (Ελπίζω δηλαδή)

kaftianasa
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό kaftianasa » Τρί Ιούλ 14, 2009 11:27 pm

καλε μπλου γιατι οχι και εσυ ?
παμε ολοι μαζι !!! βουρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

mplou
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό mplou » Τρί Ιούλ 14, 2009 11:55 pm

Σιγά μη διοριστώ εγώ :D

Επιστροφή σε “ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ”