Ενιαίο μισθολόγιο δημοσίων υπαλλήλων από 1/1/2010
-
fotonio1971
- Δόκιμος

-
fotonio1971
- Δόκιμος

Αντε να το βάλω όλο στην υγειά του Καραμανλή
===============================
//////////////////////////////////////////////////
Εμπρός της γης οι κολασμένοι
Της πείνας σκλάβοι, εμπρός, εμπρός,
Το δίκιο από τον κρατίρα βγαίνει
Σα βροντή, σαν κεραυνός
Φτάνουν πια της σκλαβιάς τα χρόνια
Τώρα εμείς οι ταπεινοί της γης
Που ζούσαμε στην καταφρόνια
Θα γίνουμε το παν, εμείς.
* Στον αγώνα ενωμένοι
Κι ας μη λείψει κανείς
Ω νά τη! μας προσμένει
Στον κόσμο η Διεθνής *
Θεοί, αρχόντοι, βασιλιάδες
Με πλάνα λόγια, μας γελούν
Της γης οι δούλοι και ραγιάδες
Μοναχοί τους θα σωθούν.
Για να σπάσουν τα δεσμά μας
Για να πάψει η σκλαβιά
Να νιώσουμε τη γροθιά μας
Και της ψυχής μας τη φωτιά.
==========================
/////////////////////////////////////////
Σα βροντή, σαν κεραυνός
* Στον αγώνα ενωμένοι
Κι ας μη λείψει κανείς
Ω νά τη! μας προσμένει
Στον κόσμο η Διεθνής *
Μοναχοί τους θα σωθούν.
Για να πάψει η σκλαβιά
-
marionik
- Προϊστάμενος

το αντεννα ειχε καλεσμενο τον Μητροπουλο ο οποιος σχολιαζε εναν κεφαλικο φορο που φορολογει εισοδηματα του 2007 ..
ειπε ο Μητροπουλος οτι ειναι αντισυνταγματικο γιατι το Συνταγμα απαγορευει την φορολογηση εισοδηματων που εχουν ηδη φορολογηθει και προετρεψε σε οσους ερθει ειδοποιηση πληρωμης να πληρωσουν και μετα να πανε δικαστικα γιατι θα κερδισουν και το ποσο που δωσανε στο μελλον θα συμψηφιστει με αλλες υποχρεωσεις τους προ το κρατος..
δεν ειπε να μην πληρωσουν γιατι τοτε δεν θα εχει προλαβει να βγει η αποφαση δικαστηριου..ειπε οτοι αν δεν γινουν προσφυγες η κυβερνησαρα μας θα το ξαναβαλει το μετρο..
αυτο το αναφερω γιατι ο χοντρος (απο την πολυ την μασα) και το τρελο παρεακι του δεν εχουν προβλημα να μας λενε μακακες μπροστα στα μουτρα μας και να φορολογπουν με το ετσι θελω ηδη φορολογμενα εισοδηματα..τοσο θρασοσ..νομιζετε θα κωλοσουν στο ενιαι..αυτα ειναι παιχνιδακι για αυτους..
ειπε ο Μητροπουλος οτι ειναι αντισυνταγματικο γιατι το Συνταγμα απαγορευει την φορολογηση εισοδηματων που εχουν ηδη φορολογηθει και προετρεψε σε οσους ερθει ειδοποιηση πληρωμης να πληρωσουν και μετα να πανε δικαστικα γιατι θα κερδισουν και το ποσο που δωσανε στο μελλον θα συμψηφιστει με αλλες υποχρεωσεις τους προ το κρατος..
δεν ειπε να μην πληρωσουν γιατι τοτε δεν θα εχει προλαβει να βγει η αποφαση δικαστηριου..ειπε οτοι αν δεν γινουν προσφυγες η κυβερνησαρα μας θα το ξαναβαλει το μετρο..
αυτο το αναφερω γιατι ο χοντρος (απο την πολυ την μασα) και το τρελο παρεακι του δεν εχουν προβλημα να μας λενε μακακες μπροστα στα μουτρα μας και να φορολογπουν με το ετσι θελω ηδη φορολογμενα εισοδηματα..τοσο θρασοσ..νομιζετε θα κωλοσουν στο ενιαι..αυτα ειναι παιχνιδακι για αυτους..
-
UZESCO
- Προϊστάμενος

7. Τα σχετικά έγγραφα με τα οποία γνωστοποιείται η ύπαρξη εγκεκριμένων πιστώσεων για την κάλυψη της δαπάνης μισθοδοσίας του προσωπικού που θα προσληφθεί για την πλήρωση των θέσεων αυτών.
ΑΠΟ ΤΗΝ 2η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ 1Γ/2008. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΘΑ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ (ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΠΡΟΚΗΡ. ΚΛΠ-ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΕΛΙΚΑ-ΕΓΩ ΔΙΑΤΗΡΩ ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΟΥ), ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΟΥ ΤΟ ΕΛΛ. ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΑ ΤΥΡΑΝΝΗΣΕΙ ΚΟΣΜΟ, ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΡΘΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΤΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ ΚΛΠ. ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, ΜΕ ΑΘΛΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ 600 ΕΥΡΩ...
ΑΠΟ ΤΗΝ 2η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ 1Γ/2008. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΘΑ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ (ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΠΡΟΚΗΡ. ΚΛΠ-ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΕΛΙΚΑ-ΕΓΩ ΔΙΑΤΗΡΩ ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΟΥ), ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΟΥ ΤΟ ΕΛΛ. ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΑ ΤΥΡΑΝΝΗΣΕΙ ΚΟΣΜΟ, ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΡΘΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΤΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ ΚΛΠ. ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, ΜΕ ΑΘΛΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ 600 ΕΥΡΩ...
-
fotonio1971
- Δόκιμος

Marionik μπορείς να ξεδώσεις στέλνοντας ερώτηση στην υπουργάρα μας στον Παπαθανασίου.
http://www.tanea.gr/
Θα δώσει συνενετυξη στα νέα και μαζευουν ερωτήσεις
-
marionik
- Προϊστάμενος

fotonio1971 έγραψε:Marionik μπορείς να ξεδώσεις στέλνοντας ερώτηση στην υπουργάρα μας στον Παπαθανασίου.
καλα εχω αρχισει να συγγραφω...αλλα αυριο το πρωι με οιστρο και φραπε...
-
marionik
- Προϊστάμενος

marionik έγραψε:fotonio1971 έγραψε:Marionik μπορείς να ξεδώσεις στέλνοντας ερώτηση στην υπουργάρα μας στον Παπαθανασίου.
καλα εχω αρχισει να συγγραφω...αλλα αυριο το πρωι με οιστρο και φραπε...
θα το ολοκληρωσω...
-
kaftianasa
- Δόκιμος

POKER έγραψε:a)επιτελους, φαινεται πως ο "χοντρος" ξυπνησε απο το ληθαργο και αποφασισε να κυβερνησει
β)δε σας χαλασε, αντε, που περιμενετε ολοι να γινετε πλουσιοι δουλευοντας στο σημοσιο... δηλαδη θα σωθειτε αν παιρνετε 200 ευρω παραπανω?
συμφωνω απολυτα μαζι σου ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ αν δεσμευεσαι να μου πληρωνεις ΕΣΥ τα φροντιστηρια των παιδιων μου, τον οδοντιατρο (5 χρονια λεω να κανω τρια δοντια και δεν καταφερα ακομα), γυαλια (2 χρονια δεν βλεπω καλα αλλα ...) κανενα ρουχο γιατι αγοραζω απο τους κινεζους (χαλια ποιοτητα τι να σου πω !)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
σε πληρωσε ο μπουλης για να μας τα πεις αυτα ? :wink: :lol:
-
kaftianasa
- Δόκιμος

fotonio1971 έγραψε:Αντε να το βάλω όλο στην υγειά του Καραμανλή
Σα βροντή, σαν κεραυνός
* Στον αγώνα ενωμένοι
Κι ας μη λείψει κανείς
Ω νά τη! μας προσμένει
Στον κόσμο η Διεθνής *
Μοναχοί τους θα σωθούν.
Για να πάψει η σκλαβιά
καλο !!! αντε πινω ενα ποτηρακι κι εγω τσιν τσιν (νερο ειναι) :lol:
-
marionik
- Προϊστάμενος

UZESCO έγραψε:7. Τα σχετικά έγγραφα με τα οποία γνωστοποιείται η ύπαρξη εγκεκριμένων πιστώσεων για την κάλυψη της δαπάνης μισθοδοσίας του προσωπικού που θα προσληφθεί για την πλήρωση των θέσεων αυτών.
uzesco αυτο που αναφερουν οι προκυρηξεις ειναι γι ατον βασικο μισθο..δεν εννοουν τα εξτρα επιδοματακια..και τις πλασματικες υπερωριες..
οποτε μην ψαχνεις οτι εκει κρυβονται τα ΔΕΒΕΕΤ ή οποιο αλλο επιδομα..ετσι το καταλαβαινω εγω..
σε περιπτωση που το εφαρμοσουν δεν θελω να φανταστω τι θα γινει..γιατι και δικαστικα να παει ποιος μου εξασφαλιζει εμενα οτι 5 χρονια μεχρι να τελεσιδικησει η αποφαση οτι εγω θα εχω καλο επιπεδο ζωης??και γιατι να μπουμε σε αυτη την διαδικασια???τα καλυτερα μας χρονια κια τον πενιχρο μισθουλη μας θα τον δινουμε στους δικηγορους????ελεος...μονο εκλογες μας σωζουν...
-
UZESCO
- Προϊστάμενος

[quote="marionik"][quote="UZESCO"]7. Τα σχετικά έγγραφα με τα οποία γνωστοποιείται η ύπαρξη εγκεκριμένων πιστώσεων για την κάλυψη της δαπάνης μισθοδοσίας του προσωπικού που θα προσληφθεί για την πλήρωση των θέσεων αυτών.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ (ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΠΡΟΚΗΡ. ΚΛΠ-ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΕΛΙΚΑ-ΕΓΩ ΔΙΑΤΗΡΩ ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΟΥ), ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΟΥ ΤΟ ΕΛΛ. ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΑ ΤΥΡΑΝΝΗΣΕΙ ΚΟΣΜΟ, ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΡΘΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΤΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ ΚΛΠ. ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, ΜΕ ΑΘΛΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ 600 ΕΥΡΩ...[/quote]
uzesco αυτο που αναφερουν οι προκυρηξεις ειναι γι ατον βασικο μισθο..δεν εννοουν τα εξτρα επιδοματακια..και τις πλασματικες υπερωριες..
οποτε μην ψαχνεις οτι εκει κρυβονται τα ΔΕΒΕΕΤ ή οποιο αλλο επιδομα..ετσι το καταλαβαινω εγω..
σε περιπτωση που το εφαρμοσουν δεν θελω να φανταστω τι θα γινει..γιατι και δικαστικα να παει ποιος μου εξασφαλιζει εμενα οτι 5 χρονια μεχρι να τελεσιδικησει η αποφαση οτι εγω θα εχω καλο επιπεδο ζωης??και γιατι να μπουμε σε αυτη την διαδικασια???τα καλυτερα μας χρονια κια τον πενιχρο μισθουλη μας θα τον δινουμε στους δικηγορους????ελεος...μονο εκλογες μας σωζουν...[/quote]
ΜΑΡΙΟΝΙΚ, ΤΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ, ΟΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΚΛΠ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΚΛΑΔΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ.
ΟΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ πχ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΞΩΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ. ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, ΘΑ ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΟΚ. ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΤΟΥΣ. ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΙΜΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΟΥΣ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΑΝΑ ΚΑΕ :1) Ο ΚΑΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ, 2) Ο ΚΑΕ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΚΛΠ.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ (ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΠΡΟΚΗΡ. ΚΛΠ-ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΕΛΙΚΑ-ΕΓΩ ΔΙΑΤΗΡΩ ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΟΥ), ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΟΥ ΤΟ ΕΛΛ. ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΑ ΤΥΡΑΝΝΗΣΕΙ ΚΟΣΜΟ, ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΡΘΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΤΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ ΚΛΠ. ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, ΜΕ ΑΘΛΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ 600 ΕΥΡΩ...[/quote]
σε περιπτωση που το εφαρμοσουν δεν θελω να φανταστω τι θα γινει..γιατι και δικαστικα να παει ποιος μου εξασφαλιζει εμενα οτι 5 χρονια μεχρι να τελεσιδικησει η αποφαση οτι εγω θα εχω καλο επιπεδο ζωης??και γιατι να μπουμε σε αυτη την διαδικασια???τα καλυτερα μας χρονια κια τον πενιχρο μισθουλη μας θα τον δινουμε στους δικηγορους????ελεος...μονο εκλογες μας σωζουν...[/quote]
ΜΑΡΙΟΝΙΚ, ΤΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ, ΟΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΚΛΠ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΚΛΑΔΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ.
ΟΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ πχ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΞΩΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ. ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, ΘΑ ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΟΚ. ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΤΟΥΣ. ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΙΜΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΟΥΣ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΑΝΑ ΚΑΕ :1) Ο ΚΑΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ, 2) Ο ΚΑΕ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΚΛΠ.
-
mplou
- Μόνιμος

Παιδιά σας το είπα ξανά: θα τα κόψουν ΟΛΑ! Αν δεν ξεσηκωθούν οι σημερινοί δημόσιοι υπάλληλοι τότε μην νομίζουν πως έχουν σίγουρους τους μισθούς τους.Μην τους καλέσουν να δώσουν με αναδρομική ισχύ τα χρήματα που πήρανε από το Δημόσιο όταν γίνει η μείωση αποδοχών των νεοπροσλαμβανόμενων δημοσίων υπαλλήλων με αποφάσεις δικαστηρίων.Και όσοι τώρα που είναι εργάτες χαίρονται που οι νέοι ΠΕ θα αμοίβονται με χαμηλότερους μισθούς, θα τους κοπεί και αυτών το γέλιο σε λίγες μέρες!
-
marionik
- Προϊστάμενος

mplou έγραψε:Παιδιά σας το είπα ξανά: θα τα κόψουν ΟΛΑ! Αν δεν ξεσηκωθούν οι σημερινοί δημόσιοι υπάλληλοι τότε μην νομίζουν πως έχουν σίγουρους τους μισθούς τους.Μην τους καλέσουν να δώσουν με αναδρομική ισχύ τα χρήματα που πήρανε από το Δημόσιο όταν γίνει η μείωση αποδοχών των νεοπροσλαμβανόμενων δημοσίων υπαλλήλων με αποφάσεις δικαστηρίων.Και όσοι τώρα που είναι εργάτες χαίρονται που οι νέοι ΠΕ θα αμοίβονται με χαμηλότερους μισθούς, θα τους κοπεί και αυτών το γέλιο σε λίγες μέρες!
καλημερα..mplou δεν νομιζω οτι θα ζητησουν αναδρομικα χρηματα..αυτα δεν γινονται..
επειδη ειναι πουλημενα κρεατα νομιζω οτι στους παλιους δεν θα κοψουν απλα θα παγώσουν..μια γενικη απεργια να κανουν θα παραλύση το κράτος..οι νεοι θα την πληρώσουν.. και άσχημα..
παει το diorismos θα κλεισει ..κανεις δεν θα θελει να μπει..καλα να τα παθετε οσοι τους ψηφισατε..σας αξιζει..λες και δεν τους ξερατε..
Επιστροφή σε “ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες