Ενιαίο μισθολόγιο δημοσίων υπαλλήλων από 1/1/2010

Εκπαίδευση σε Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια, Πανεπιστήμια, ΑΕΙ, Δια βίου μάθηση. Εργασιακά σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
nice_thess2003
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό nice_thess2003 » Κυρ Μάιος 24, 2009 10:41 am

πες τα και εσυ marionik γιατι εμενα δεν μ'ακουει.και οι αστυνομικοι ξερεις εχουν αποδειξει οτι ειναι δολοφονοι πρωτης κλασεως δες πχ τι κανανε στον 15χρονο Αλεξη Γρηγοροπουλο το Δεκεμβριο.Εκτρωματα ειναι για μενα.Τους ειχα ξερεις σε πολυ υποληψη τους αστυνομικους αλλα τελικα εχουν πλεον αποδειξει οτι ειναι μπατσοι.Οποτε, εγω τετοια αστυνομια και τετοιους αστυνομικους οχι μονο δεν τους εχω σε υποληψη, στο κατω κατω δεν μας προστατευουν, λειτουργουν με γνωμονα το δικο τους ατομικο συμφερον και οχι το δικο μας.Ε, αυτο πρεπει να αλλαξει.Οσο και να θελεις πχ να αναβαθμισεις εναν κλαδο, βλεπεις και τι εχουν προσφερει.Και εγω δεν καταλαβαινω τις εκφρασεις: ειχαμε ανωθεν εντολες να μην τους χτυπαμε αυτους που τα σπανε.Να παραβιασεις κυριε την εντολη, και ολος ο κοσμος στο πλευρο σου θα ειναι και θα παραιτησεις και υπουργο.Ασε που αν τολμησουν να σου επιβαλλουν ποινη η κοινωνικη κατακραυγη θα ειναι τετοια που θα ριξει ολοκληρη την κυβερνηση.Αλλα οταν βλεπεις πως ολο τελικα το σωμα συμπεριφερεται ανωμαλως, τοτε σορυ, δεν αξιζει ουτε ενα ευγε σε αυτους.Τουλαχιστον οι στρατιωτικοι ουδεποτε σκεφτηκαν τετοια πραγματα, μακαρι να μας εκπαιδευαν και καλυτερα στον στρατο μας.Σκετοι δολοφονοι ειναι οι αστυνομικοι, τιποτα παραπανω.

fotonio1971
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό fotonio1971 » Κυρ Μάιος 24, 2009 12:07 pm

Ξυπνήστε ρε, το πρόβλημα δεν είναι οι στρατιωτικοί.
Αυτούς δεν τους αφορά το ενιαίο μισθολόγιο.

Εμας αφορά. Ξυπνήστε λέω και πάλι γιατί αν είναι να περάσει το μισθολόγιο θα βγουν τα παπαγαλάκια της ΝΔ και θα αρχίσουν να σπέρνουν διχόνοια.
Είναι σίγουρο ότι θα κατηγορήσουν εφοριακούς τελωνειακούς, υπ υπ εσωτερικών, ΥΠΑ για υψηλούς μισθούς. Σωστά κατά την γνώμη μου αμοίβονται με καλύτερους μισθούς.

Αλλά τι θα προτείνουν είναι το θέμα. Αντί να προτείνουν να αυξήσουν τις αμοιβές (αυτών που δεν έχουν καλούς μισθούς) έστω και μέσα σε ένα εύρος ετών θα καταργήσουν τα επιδόματα από τους νέους μετά το 2010.

Αυτή είναι η αλητεία.
Αν πεθάνει η κατσίκα του γείτονα θα νιώσουμε καλύτερα???
Αυτό ας ρωτήσουμε τον εαυτό μας!!

ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΝΔ.

nice_thess2003
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό nice_thess2003 » Κυρ Μάιος 24, 2009 12:12 pm

βασικα σε ολους μαυρο εγω δεν εχω δει απο κανεναν τιποτα καλο και ουτε θα δω ποτε μου, οποτε...

Lurker
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Lurker » Κυρ Μάιος 24, 2009 12:48 pm

Και φυσικά γνωρίζετε ότι τα επιδόματα αυτά (των εφοριακών) ξεκίνησαν από τον κύριο Μάνο!

Πολύ καλή η πρόταση, μια απεργία 10 ημερών ΟΛΟΙ όμως,
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ, ΓΙΑΤΡΟΙ.
ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΣΕ ΕΦΟΡΙΕΣ, ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ
Ο Λ Ο Ι ΟΜΩΣ

Να μας δώσουν αξιοπρεπή μισθό, ? 1.700,00 ΤΟ λιγότερο.

georgeth
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό georgeth » Κυρ Μάιος 24, 2009 1:21 pm

Lurker έγραψε:Και φυσικά γνωρίζετε ότι τα επιδόματα αυτά (των εφοριακών) ξεκίνησαν από τον κύριο Μάνο!

ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ
Ο Λ Ο Ι ΟΜΩΣ

Ναι ρε Lurker απεργία όλοι....μάλλον για πλάκα το λες γιατί ξέρεις πως είναι πράγματα οι ΔΥ είναι ότι πιο μίζερο και καφροειδες κυκλοφορεί (κατά 90% τουλάχιστον) στην αγορά, εγώ σαν νέος έκανα απεργία και οι υπόλοιποι
στο τμήμα μου «κάνανε» και αυτοί απεργία αλλά σαν προσωπικό ασφαλείας και φυσικά λέγανε ότι είναι απεργοί αλλά μπλα μπλα μπλα προσωπικό ασφάλειας κλπ
στην τελευταία απεργία επειδή δεν μου αρέσει να με περνάνε για χαζό τους ειπα ότι εγω θα κάτσω προσωπικό ασφάλειας να δεις που κανένας δεν έκανε απεργία αλλά τουλάχιστον όταν μας ρωτούσαν αν κάναμε απεργία έλεγα ΟΧΙ και όχι παπατζιλικια
Που θέλω να καταλήξω ότι με αυτή την νοοτροπία και το νέο μισθολόγιο θα γίνει και ολοι προ τα κατω θα παμε και ήδη έγινε η αρχή με το επίδομα «πρόνοιας» που δίνουν αν το δώσουν!!!!! και αυτό των 300 και 500 € με συνέπεια Μηδενικές αυξήσεις για φέτος αλλά και για τα επομενα χρονια 1000% αλλά είδες κανέναν να κουνιέται ?ΟΧΙ
Όποτε και καλά να μας κάνουν ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ!!!!!!!
Έχω να πρόταση στην κρίση ναι οι ΔΥ να μαζέψουν το λουρί και από τα 900€ να ενταχθούνε στην γενιά των 700€ με πλήρη δικαιώματα γιατί τωρα είμαστε στο προθάλαμο αλλά και η βουλή να γίνει με 200 «βολευτές» όπως και το σύνταγμα επιτρέπει
Τι θα γίνει γιατί για αυτούς πάντα να εχει και για τους υπόλοιπους τπτ
Και τελειώνοντας (το ξέρω ότι έφυγα από το θέμα) θελω να πω πω ότι και οι γενια των 700€ είναι «προνομιούχοι» για ηδη υπαρχει η γενια των 400€ (με βουλγαρικά μεροκάματα)
Έχουν εξαφανίσει την μεσαία τάξη και έχουμε τώρα τους ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ, τους ΦΤΩΧΟΥΣ, και τους ΑΠΟΡΟΥΣ, ΑΚΛΗΡΟΥΣ… και ότι άλλο μπορείς να σκεφτείς με στερητικό «Α» μπροστά

jeannedarc
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό jeannedarc » Κυρ Μάιος 24, 2009 1:33 pm

marionik έγραψε:
jeannedarc έγραψε:μα οι στρατιωτικοι μονο εν ωρα πολεμου θα δουλεψουν !!! γιατι δεν λες για τους αστυνομικους που ειναι στους δρομους και κινδυνευει η ζωη τους καθε μερα για μας ? ......

ειναι πολυ αδικο αυτο που λες..τα παιδια αυτα μετατιθεται συνεχεια δεν εχουν επιδοματακαι ανηκουν σε αλλο καθεστως..δεν ειναι δημοσιοι υπαλληλοι αλλα στρατιωτικοι..δεν εχουν συνδικαλισμο καταρχην..απαγορευεται να απεργησουν..δεν υπαρχει δημοσιουπαλληλικος κωδικας για αυτους..ανηκει στην κριση του εκαστοτε διοικητικη το τι θα κανουν τι θα γραφει στον φακελο τους και δεν εχουν δικαιωμα να το δουν δηλαδη ο βολεμενος βυσματακιας που δεν εχει ιδεα απο διοικηση (πολλοι ετσι ειναι, ασε που ειναι και παλαιων αρχων) σου οριζει την καριερα σου..η δουλεια τους ειναι σημαντικοτατη γιατι εχουνε να κανουνε με ανθρωπινες ζωες..και με θεμετα ασφαλειας..επειδη δεν τα λενε τα καναλια δεν σημαινει οτι δεν εργαζονται..πχ για να γινει μια αναχετηση τις εντολες τις δινει ο ελεγκτης αεραμυνας..αξιωματικος ηλικιας 25 χρονων που παιρνει 1300ευρω..που δουλευει νυχτερινα, εχει 7 βαρδιες τον μηνα κοιματε μεσα στην υπηρεσια, πριν παει για να μεινει 24 ωρες μεσα παει και την προηγουμενη αλλες 8, που καθε τρεις και λιγο παει για αγημα, αναφορες, ασκησεις κτλ..και στην δουλεια του εχει στα χερι ατου την ζωη του πιλοτου , τα αεροσκαφη και πρεπει να την κανει και σωστα μην εχουμε επεισοδια με του Τουρκους..επισης ΟΛΕΣ ο ιμετακινησεις τους για να πανε στα στρατοπεδα που ειναι στου διαολου το κερατο γινεται με τα δικα τους ιδιωτικα αυτοκινητα..μην περιμενεις οτι περνουνε και εξοδα κινησης..αυτα ειναι ανεκδοτα..για 1300 ευρω αυτη την δουλεια δεν την κανεις..αλλα τι να κανουμε..

στρατιωτικος δεν σημαινει τα 55 κοματοσκυλα του Μειμαρακη που θα καθοντουσταν στις γραφειαρες τους για να παιρνουν 2700 τον μηνα κατ ελαχιστον..

αν ειναι ετσι παω πασσο τοτε...

jeannedarc
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό jeannedarc » Κυρ Μάιος 24, 2009 1:34 pm

Lurker έγραψε:Και φυσικά γνωρίζετε ότι τα επιδόματα αυτά (των εφοριακών) ξεκίνησαν από τον κύριο Μάνο!

ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ
Ο Λ Ο Ι ΟΜΩΣ

:lol: :lol: :lol: αυτο, Lurker αποκλειεται να το κανουν ολοι. γιατι απλουστατα δεν ειμαστε ενωμενοι. αν δεν αλλαξει γενικα η νοοτροπια...δυσκολο το βλεπω.

spyros1000
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό spyros1000 » Κυρ Μάιος 24, 2009 3:19 pm

nice_thess2003 έγραψε:fotonio μπορει να κανεις οτι θελεις, αλλα εγω δεν συμφωνω με τον φιλο πιο πανω που θελει να διχασει το στρατευμα.ειναι απαραδεκτο κατα την αποψη μου.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΝΑ ΤΑ ΞΥΝΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ,ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΓΑΣΗ,ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΗ,ΣΥΤΙΣΗ,ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ..
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ :wink: :wink: :wink:

spyros1000
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό spyros1000 » Κυρ Μάιος 24, 2009 3:33 pm

nice_thess2003 έγραψε:αλοιμονο αν ποτε προσδιδαμε στους στρατιωτικους χαρακτηρισμους ΄η κομματικες ταμπελες.

ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΤΟΝ ΝΑΥΑΡΧΟ Κ.ΧΗΝΟΦΩΤΗ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝ-ΑΛΗ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ...
ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΦΙΛΑΝΕ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑ,ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ!!!!!!!

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ. :wink: :wink: :wink: :wink:

assos
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό assos » Κυρ Μάιος 24, 2009 4:12 pm

Eπειδη εχουμε λίγο ξεφυγει από το θέμα της συζήτησης, παρακαλώ διαβάστε στο κυριακατικο (24/4/09) ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... id=3834789
τις προθεσεις της Κυβέρνησης για το 2010.
Βασικός στόχος είναι το ενιαίο μισθολόγιο που όπως αναφερεται θα πλήξει τους νεοπροσλαμβανόμενους ΔΥ με την καθιέρωση νέου μισθολογίου με σαφως χαμηλότερες αποδοχές & χωρίς επιδόματα.

nice_thess2003
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό nice_thess2003 » Κυρ Μάιος 24, 2009 4:58 pm

Σπυρο, αν ζηλευεις τους στρατιωτικους που εχουν αυτα τα προνομια, γιατι δεν γινοσουν και εσυ ενας; απλα τα πραγματα, πανε δωσε εξετασεις, γραψε, περασε και τα αθληματα και τα τεστ τα ψυχοτενχικα και δεν μπορει να σε σταματησει κανεις ξερεις.Αλλα οχι και να θελεις να παρεις οτι ακριβως και εκεινοι που στο κατω κατω εχουν κοπιασει ετσι; και στο κατω κατω αυτοι ειναι καθημερινα παροντες να υπερασπιστουν αυτη τη χωρα απο καθε απειλη.Οσο για τον Ναυαρχο που αναφερεις, εγω αλλο σου ειπα, εσυ αλλο καταλαβες.Εσυ επιχειρησες φιλε μου να βαλεις κομματικη ταμπελα ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ με απωτερο σκοπο απο οσο βλεπω δηλαδη να σπυρεις τη διχονια αλλα εννοειται πως δε θα περασει κατι τετοιο.Το συνταγμα μας ειναι ρητο οταν αναφερει πως ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΕ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.Και κατι ακομη, εγω δεν σε χαρακτηρισα κομμουνιστη.Ειπα: ουτε οι κουμμουνιστες που γνωριζω δεν λενε τετοιες χαζομαρες εναντιον του Ελληνιικου Στρατου ξερεις.Οσο και να διαφωνεις μαζι τους η με την τακτικη του στρατου, δεν αλλαζει σε αυτο το θεμα οποιαδηποτε κυβερνηση και να ειναι πανω.Στο θεμα οπως εγω ηθελα να αναφερω του νεου μισθολογιου που λεγεται οτι θα εφαρμοσει αυτη η κυβερνηση, για μενα αποτελει αυτο το μετρο οπως εχω τονισει ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΚΕΨΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.Δεν ειναι δυνατον να εχεις 2 ταχυτητες δημοσιων υπαλληλων.Καταρχην τι νεο μισθολογιο λεμε; που θα μπουνε οι νεοι με λιγοτερο μισθο αλλα επειδη οι παλαιοι δε θα παρουν καμια αυξηση για μια πενταετια οπως προβλεπουν οι "ειδικοι", στο τελος θα εξισωθουν με τους παλαιους.Και γιατι για παραδειγμα δεν μπαινουν με το ιδιο μισθολογιο, που αυτο ειναι και το πιο λογικο αλλωστε, και να μη δωθει αυξηση σε κανεναν για μια πενταετια, αφου τοσο πολυ λειπουν εσοδα.Ειδαμε νομιζω τι συνεβη στην Ισλανδια που πτωχευσε: ανακοινωσαν και εκει τετοια παιδιαριστικα μετρα που παταγωδως απετυχαν και φυσικα παραιτηθηκαν καποιοι υπουργοι που τα ειχαν διατυπωσει.Σε περιοδους κρισης το κρατος στηριζει τον ιδιωτικο τομεα, και μια σημαντικη μειωση των μισθων των δημοσιων υπαλληλων δε λυνει το προβλημα.Ουτε οι δημοσιοι υπαλληλοι αποτελουν προβλημα.Προβλημα ειναι η εκαστοτε οικονομικη πολιτικη που ασκεις ως χωρα, ως κυβερνηση, ως υπουργος και πρωθυπουργος.Εκει ειναι η βαρυνουσα σημασια.Οταν βλεπεις πως πεφτεις εξω στα εσοδα και δεν τολμας να φορολογησεις το κεφαλαιο, οι μικροι ποσο να σου δωσουν; οτι ειχαν τους στραγγιξες δεν παει αλλο, δηλαδη τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβουν ορισμενοι; δεν γινεται να πλουτιζει καποιος συνεχως και ασταματητα εις βαρος ολοκληρου εθνους.Ξερετε, υπαρχει και η θεια τιμωρια απο οσο θυμαμαι και απο τα αρχαια ελληνικα δηλαδη που καναμε στο σχολειο μια φορα και εναν καιρο.Ελπιζω να μην τη βιωσουν οσοι ειναι πλουσιοι, γιατι αυτοι θα ειναι οι πραγματικα φτωχοι αν φτωχυνουμε και οχι εμεις.Καθενας να εισφερει αναλογα με το βαρος του και οχι σε δυσαναλογα μεγεθη.

jeannedarc
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό jeannedarc » Κυρ Μάιος 24, 2009 5:09 pm

spyros1000
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό spyros1000 » Κυρ Μάιος 24, 2009 5:12 pm

nice_thess2003

ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΩ ΓΝΩΜΗ,ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ..
ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ "ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ"
ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΝΑ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ..

http://tolimeri.blogspot.com/2009/05/o_24.html

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΞΑ,ΠΡΩΤΟΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΦΟΥΚΑΡΑ ΦΑΝΤΑΡΑΚΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΗΦΗΝΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ,ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ,ΟΠΟΤΕ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΤΥΧΗΣ.

ΚΑΛΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΚΙ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ-ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ-ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ.
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΝΩΜΗ.

ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΔΩ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ.
ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ.

Lurker
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Lurker » Κυρ Μάιος 24, 2009 5:27 pm

assos έγραψε:Eπειδη εχουμε λίγο ξεφυγει από το θέμα της συζήτησης, παρακαλώ διαβάστε στο κυριακατικο (24/4/09) ΕΘΝΟΣ
Βασικός στόχος είναι το ενιαίο μισθολόγιο που όπως αναφερεται θα πλήξει τους νεοπροσλαμβανόμενους ΔΥ με την καθιέρωση νέου μισθολογίου με σαφως χαμηλότερες αποδοχές & χωρίς επιδόματα.

Δεν έχουν πάλι τι να γράψουν για να γεμίσουν τις φυλλάδες τους;
Εδώ και 4 μήνες το λένε τα δελτία ειδήσεων τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα και οι εφημερίδες άλλες τόσες. Εγώ σταμάτησα να βλέπω και ειδήσεις και φυσικά εφημερίδες δεν έπαιρνα αλλά ούτε και θα παίρνω.

koslyr
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό koslyr » Κυρ Μάιος 24, 2009 9:45 pm

Lurker έγραψε:
assos έγραψε:Eπειδη εχουμε λίγο ξεφυγει από το θέμα της συζήτησης, παρακαλώ διαβάστε στο κυριακατικο (24/4/09) ΕΘΝΟΣ

Δεν έχουν πάλι τι να γράψουν για να γεμίσουν τις φυλλάδες τους;
Εδώ και 4 μήνες το λένε τα δελτία ειδήσεων τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα και οι εφημερίδες άλλες τόσες. Εγώ σταμάτησα να βλέπω και ειδήσεις και φυσικά εφημερίδες δεν έπαιρνα αλλά ούτε και θα παίρνω.

Το ότι σταμάτησες να διαβάζεις εφημερίδες δεν σημαίνει ότι έπαψε να υφίσταται το πρόβλημα.

Αντίθετα η όλο και συχνότερη αναφορά του ενιαίου Μισθολογίου στα ΜΜΕ υποδηλώνει ότι αυτό αποτελεί κίνηση τακτικής από πλευράς της Κυβέρνησης για να εκτιμήσει-αξιολογήσει τυχόν αντιδράσεις.

Αυτό λοιπόν που θα έπρεπε να μας ανυσηχεί είναι η παντελής ( ; ) έλλειψη έστω και κάποιας ανεπίσημης δήλωσης/αντίδρασης από τα άλλα εμπλεκόμενα μέρη (ΑΔΕΔΥ, κόμματα της αντιπολίτευσης).

Πολύ φοβάμαι ότι επειδή το εναίο μισθολόγιο δεν θίγει τους μισθούς-επιδόματα των παλιών ΔΥ αλλά μόνο των νεοπροσλαμβανόμενων (από την 1/1/2010) ότι δεν θα υπάρξει το ανάλογο ενδιαφέρον. Φαντάζομαι στην περίπτωση που η Κυβέρνηση δήλωνε ότι το νέο ενιαίο Μισθολόγιο θα εφαρμόζονταν σε όλους τους ΔΥ, αυτή την περίοδο θα είμασταν σε διαρκείς απεργίες.

Επιστροφή σε “ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες