55 Ειδικοί Επιστήμονες στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
marionik
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Δημοσιεύσεις: 1036
Εγγραφή: Σάβ Αύγ 30, 2008 2:22 pm

Δημοσίευσηαπό marionik » Κυρ Μάιος 17, 2009 2:41 pm

Μπραβο στα μελη που τους ξεμπροστιασαν..ακουγα να το λεει η Τρεμη και δεν το πιστευα..

ετσι να γινοτανε σε καθε στημενο διαγωνισμο τα πραγματα θα ητανε καλυτερα..

και δεν θελανε τα λαμογια τις απλες θεσεις ΠΕ (που πολυ τους ειναι) θελανε και ΕΕΠ για την χοντρη κονομα..ΑΙΣΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟΙ..

Peterv
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Δημοσιεύσεις: 904
Εγγραφή: Κυρ Δεκ 03, 2006 9:39 pm

Δημοσίευσηαπό Peterv » Κυρ Μάιος 17, 2009 3:59 pm

Waves1 έγραψε:MEGA TV

http://www.megatv.com/articles.asp?cati ... id=2414730

Οι περίπου 800 υποψήφιοι επιστήμονες, που διεκδίκησαν τις ημέρες του Πάσχα μία από τις 54 θέσεις ειδικού επιστημονικού προσωπικού πέρασαν από συνέντευξη από επιτροπή του υπουργείου Άμυνας, που διόρισε ο κ. Μεϊμαράκης, κατά ομάδες των 4-5 ατόμων.

κ.λπ.


Για να δείτε και την εισαγωγή Στραβελάκη πηγαίντε στο

http://www.megatv.com/summaries.asp?cat ... &tag=10706

στο 14:26 λεπτό

όπου λέει τα εξής:

"Νέα συγκλονιστικά στοιχεία φέρνει σήμερα (χθες) στο φως το MEGA για το διαγωνισμό πρόσληψης επιστημόνων στο Υπουργείο Άμυνας που προκάλεσε την παρέμβαση του ΑΣΕΠ, το οποίο ζητεί από τον Υπουργό Βαγγέλη Μεϊμαράκη εξηγήσεις για τα όσα απίστευτα καταγγέλονται. Σε μια από τις 54 θέσεις διορίστηκε ως ψυχολόγος, γυμνάστρια - ενώ απορρίφθη μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Ψυχολόγων, ο οποίος μάλιστα είναι και διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Θα τον ακούσετε στο ρεπορτάζ. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, προσελήφθησαν "γαλάζια" στελέχη, ανάμεσά τους συνεργάτες του υπουργού, ο γιος στρατηγού, και εν ενεργεία γενική γραμματέας υπουργείου! Όσο για τα κριτήρια; Όλοι λένε ότι ήταν απλώς μια συνέντευξη-παρωδία. Το αποκλειστικό-ρεπορτάζ είναι του Θάνου Πασχάλη"

Peterv
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Δημοσιεύσεις: 904
Εγγραφή: Κυρ Δεκ 03, 2006 9:39 pm

Δημοσίευσηαπό Peterv » Κυρ Μάιος 17, 2009 4:32 pm

Ρεπορτάζ Θάνου Πασχάλη:

"Στη σειρά και κατά ομάδες 4-5 ατόμων πέρασαν για συνέντευξη από την επιτροπή του Υπουργείου Άμυνας που διόρισε ο κύριος Μεϊμαράκης, οι περίπου 800 υποψήφιοι επιστήμονες, διεκδικώντας τις ημέρες του Πάσχα μια από τις 54 θέσεις ειδικού επιστημονικού προσωπικού.

'Η όλη διαδικασία ήταν διαβλητή. Και ο τύπος δηλαδή. Ενώ ανέφερε η προκήρυξη δηλαδή ότι θα έπρεπε να είναι ατομικές οι συνεντεύξεις, εκαλούντο κατά ομάδες - 4-5 άτομα - και, στις απαντήσεις που έδωσε η επιτροπή στις ενστάσεις, είπε ότι ήταν: ομαδικές κλήσεις και ατομικές συνεντεύξεις. Θυμίζει αυτό το "Μια τριμελή επιτροπή με 5-6 άτομα"'. (Νίκος Μάντης, Πρόεδρος Πανελλήνιου Ψυχολογικού Συλλόγου, υποψήφιος διαγωνισμού).

Το τραγελαφικότερο όλων, όπως καταγγέλει ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ψυχολογικού Συλλόγου, είναι ότι προσελήφθη γυμνάστρια σε θέση ψυχολόγου, ενώ δεν εζητείτο άδεια άσκησης επαγγέλματος.

'Γυμνάστρια, άτομο με βασικές σπουδές σε ΤΕΦΑΑ, προσελήφθη σε θέση για να έχει ως αντικείμενο ψυχολογική υποστήριξη, ψυχανάλυση και διαχείριση κρίσεων.' (Ν. Μάντης)

Οι καταγγελίες υποψηφίων, ανάμεσά τους δικηγόροι και οικονομολόγοι που συμμετείχαν στο στημένο, όπως τον χαρακτηρίζουν, διαγωνισμό του Υπουργείου Άμυνας δεν έχουν τέλος. Δεν βαθμολογήθηκαν καν για τις απαντήσεις που έδωσαν στη συνέντευξη, ενώ, όταν έκαναν ένσταση, έκπληκτοι πληροφορήκαν ότι δεν απερρίφθησαν για έλλειψη τυπικών και ουσιαστικών προσόντων αλλά ως μη νομιμόφρονες.

'Η επιτροπή κρίνει ομόφωνα ότι ο υποψήφιος δεν ανταποκρίνεται επαρκώς στα καθήκοντα της θέσης, δεδομένης της ιδιαιτερότητάς της, καθώς, άπτεται θεμάτων άμυνας και ασφάλειας της χώρας.' (απόσπασμα απάντησης ένστασης)

'Όλοι τσουβαλιαστήκαμε, με 2-2,5 λεπτά συνέντευξη, και μετά μας είπαν ότι θα μας ανακοινώσουν τα αποτελέσματα μετά από 1 εβδομάδα το πολύ. Οι ερωτήσεις ήταν παιδικές. Και ένας 2ετής φοιτητής θα μπορούσε να απαντήσει σ' αυτές με ευκολία' (υποψήφιος διαγωνισμού)

'Η φαυλότητα, η αδιαφάνεια, η αναξιοκρατία, η αίσθηση του ανεξέλεγκτου, είναι φαινόμενα που ευδοκιμούν στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας' (Μιχάλης Καρχιμάκης, βουλευτής ΠΑΣΟΚ)

Την περασμένη Πέμπτη, μετά την κατακραυγή, ο Υπουργός Άμυνας έστειλε στο ΑΣΕΠ κούτες με τα στοιχεία όλων των διαγωνιζόμενων. Από την πρώτη έρευνα όμως που έκαναν τα μέλη διαπίστωσαν απίστευτες προχειρότητες και αυθαιρεσία στη διαδικασία της επιλογής των συγκεκριμένων 54 επιστημόνων και έτσι έστειλαν την υπόθεση για εξονυχιστικό έλεγχο σε τμήμα.

Ανάμεσα στους προσληφθέντες είναι συνεργάτες του κυρίου Μεϊμαράκη, ανώτατα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, η γενική γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας (φωτό), γιος στρατηγού, αλλά και ο γιος, σε θέση οικονομολόγου, του προέδρου των υπαλλήλων του υπουργείου που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα έχουν ήδη κινηθεί οι διαδικασίες για τη διαγραφή του από το κόμμα.

Peterv
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Δημοσιεύσεις: 904
Εγγραφή: Κυρ Δεκ 03, 2006 9:39 pm

Δημοσίευσηαπό Peterv » Κυρ Μάιος 17, 2009 4:43 pm

Οι υπότιτλοι που έβαλε το MEGA στο χθεσινοβραδυνό ρεπορτάζ:

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΥΕΘΑ
"ΜΑΪΜΟΥ" ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΛΕΝΕ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ

ΑΣΕΠ
"ΚΟΒΕΙ" ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ

ΥΠ. ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
ΠΡΟΣΕΛΑΒΑΝ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ Β. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ

Peterv
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Δημοσιεύσεις: 904
Εγγραφή: Κυρ Δεκ 03, 2006 9:39 pm

Δημοσίευσηαπό Peterv » Κυρ Μάιος 17, 2009 4:47 pm

Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία για διαγωνισμό

"Το ξανασκέφτονται

*Την ερχόμενη εβδομάδα κρίνεται η τύχη του περίφημου διαγωνισμού-παρωδία για την πρόσληψη 55 ειδικών επιστημόνων στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας.

Ο φάκελος έφτασε στο ΑΣΕΠ την περασμένη Τετάρτη. Συνεδρίασε η ολομέλεια και -ακριβώς επειδή δόθηκε μεγάλη δημοσιότητα- αποφασίστηκε να εξεταστεί σε βάθος. Κάτι που δεν μπορεί να γίνει στην προθεσμία των 10 ημερών, πέραν της οποίας το υπουργείο προχωρά σε προσλήψεις. Στο υπουργείο, πάντως, τώρα εμφανίζονται πιο διαλλακτικοί.

*Και δε αποκλείουν να περιμένουν την απόφαση του ΑΣΕΠ...

ΠΑΣ"

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&i ... ref=search

jopro
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 87
Εγγραφή: Τετ Απρ 22, 2009 1:55 pm

Δημοσίευσηαπό jopro » Δευ Μάιος 18, 2009 10:10 am

Βρε παιδιά να σας ρωτήσω κάτι κουλό?
Πως γίνεται μία ένσταση να έχει κατατεθεί στις 23 Απριλίου ημέρα Πέμπτη, η προθεσμία για τις ενστάσεις να ήταν μέχρι την 26η Απριλίου ημέρα Κυριακή και η Επιτροπή να συνεδρίασε στις 23-24-25 Απριλίου για να αποφασίσει επί των ενστάσεων ενώ η προθεσμία δεν είχε περάσει?
Η κοινοποίηση της απόξασης βέβαια (cover) λέει 12.05 οπότε τόσο πολύ άργησαν να κοινοποιήσουν τις απαντήσεις αφού είχαν συνεδριάσει μέχρι τις 25 Απριλίου?
Τι κουφά είναι όλα αυτά??

Peterv
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Δημοσιεύσεις: 904
Εγγραφή: Κυρ Δεκ 03, 2006 9:39 pm

Δημοσίευσηαπό Peterv » Δευ Μάιος 18, 2009 12:09 pm

Το ότι η προθεσμία υποβολής των ενστάσεων δεν είχε λήξει δεν νομίζω ότι τους εμπόδιζε να απαντήσουν σε όσες ενστάσεις είχαν λάβει μέχρι τότε.

Μάλιστα το

"Η Ολομέλεια της Επιτροπής Επιλογής εξετάζει τις υποβληθείσες ενστάσεις εντός δέκα (10) ημερών."

ίσως θα μπορούσε να ερμηνευθεί "εντός 10 ημερών από την παραλαβή τους" (και όχι από την λήξη της προθεσμίας) και άρα καλώς τις εκδίκασαν άμεσα.

jopro
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 87
Εγγραφή: Τετ Απρ 22, 2009 1:55 pm

Δημοσίευσηαπό jopro » Δευ Μάιος 18, 2009 1:09 pm

νομίζω Peterv ότι σε κάποιο μέρος έχεις δίκιο...η δέκατη μέρα ήταν μέχρι Κυριακή 26 Απριλίου, δηλ όποιος την έστειλε μέχρι σάββατο 25 και πήγε με ταχυδρομείο από δευτέρα 27, πως συνεδρίασαν αυτοί 23-24-25?? Γιατί το πρακτικό δε λέει για μία μόνο ένσταση αλλά για όλες!!!

Waves1
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 210
Εγγραφή: Παρ Μαρ 28, 2008 10:15 am

Δημοσίευσηαπό Waves1 » Δευ Μάιος 18, 2009 1:11 pm

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&a ... 17181&ct=1

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΥΕΘΑ
Απέρριψαν από τον διαγωνισμό μέχρι και καθηγητή της Σχολής Ικάρων



ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ από τον διαγωνισμό του υπουργείου Άμυνας για την πρόσληψη 55 ειδικών επιστημόνων διδάσκοντα στη Σχολή Ικάρων εδώ και μία 8ετία με το επιχείρημα ότι... δεν έχει σχέση με την εθνική άμυνα και την ασφάλεια!

Αυτή είναι μία από τις κραυγαλέες περιπτώσεις απόρριψης από τον διαγωνισμό του υπουργείου Άμυνας, τα πρακτικά του οποίου βρίσκονται ήδη από την περασμένη εβδομάδα στο μικροσκόπιο του ΑΣΕΠ όσον αφορά την εγκυρότητά του, προκαλώντας αναστάτωση σε κύκλους του «Πενταγώνου».

Πρόκειται για την περίπτωση του δόκτορα Νίκου Μάντη, προέδρου του Πανελλήνιου Ψυχολογικού Συλλόγου, ο οποίος πέραν της Σχολής Ικάρων έχει πολυετή διδακτική εμπειρία στο αντικείμενο της ψυχολογίας στα Πανεπιστήμια Πάντειο, Πάτρας και Κρήτης και 25ετή επαγγελματική εμπειρία. Διεκδικούσε δε μία από τις 5 θέσεις στο «Πεντάγωνο» με αντικείμενο Ψυχολογική Υποστήριξη, Ψυχανάλυση, Διαχείριση ψυχολογικών κρίσεων.

Ιδού το σκεπτικό της απόρριψής του - όπως προκύπτει από την αναρτημένη στο site του υπουργείου Άμυνας απάντηση στην ένστασή του- που πέραν των άλλων δημιουργεί ερωτηματικά κατά πόσον το αξιολογούμενο στις διαβλητές, όπως έχουν καταγγελθεί, διαδικασίες ήταν εν γένει η... νομιμοφροσύνη: «Η επιτροπή- αναφέρεται- συνεκτιμώντας με τα ανωτέρω τυπικά προσόντα κυρίως την εν γένει προσωπικότητα και παρουσίασή του, όπως αξιολογήθηκε στο πλαίσιο ατομικής συνέντευξης (παρουσίαση του υποψηφίου, απαντήσεις σε ερωτήσεις γενικής και ειδικής φύσεως αναφορικά με το γνωστικό αντικείμενο τής υπό κατάληψη θέσης) κρίνει ομόφωνα ότι ο υποψήφιος δεν ανταποκρίνεται στα καθήκοντα της συγκεκριμένης θέσης. Πολλώ δε μάλλον που η συγκεκριμένη θέση ενέχει ιδιαιτερότητα, καθώς άπτεται θεμάτων άμυνας και ασφάλειας της χώρας». Οι καταγγελίες
Τα ερωτηματικά αυτά βέβαια δεν είναι τα μόνα που προκύπτουν από τις δεκάδες καταγγελίες και ενστάσεις που έχουν γίνει και οι οποίες, μαζί με όλα τα στοιχεία του διαγωνισμού, αξιολογούνται από το ΑΣΕΠ. Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του Μega, η Ολομέλεια του ΑΣΕΠ, αφού πήρε τους φακέλους από το υπουργείο Άμυνας, έκρινε ότι τα στοιχεία ήταν ανεπαρκή και πρόχειρα και ότι η επιλογή των 110 επιτυχόντων και επιλαχόντων έγινε με αυθαίρετο τρόπο από επιτροπή διορισμένη από το υπουργείο και όχι από το Συμβούλιο Επιλογής. Έτσι η υπόθεση παραπέμπεται για έλεγχο ουσίας σε τμήμα του ΑΣΕΠ. Μάλιστα η Ολομέλεια εξουσιοδότησε τον πρόεδρο της Διοικητικής Αρχής να στείλει εντός της εβδομάδας επιστολή στον υπουργό Άμυνας για πρόσθετα στοιχεία.

Ήδη για το θέμα έχουν κατατεθεί ερωτήσεις στη Βουλή από την αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ ενδιαφερόμενοι ετοιμάζουν προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο διαγωνισμός ήταν «στημένος» και ο μηχανισμός ελέγχου των διαδικασιών του κρυβόταν στις ομαδικές συνεντεύξεις των υποψηφίων. Η επιτροπή αναφέρει στις απαντήσεις που δίνει στις ενστάσεις ότι ναι μεν οι προσκλήσεις των υποψηφίων ήταν ομαδικές (σε ομάδες 3-5 ατόμων), όμως οι ερωτήσεις ήταν ατομικές.

Waves1
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 210
Εγγραφή: Παρ Μαρ 28, 2008 10:15 am

Δημοσίευσηαπό Waves1 » Δευ Μάιος 18, 2009 1:12 pm

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&a ... 17181&ct=1

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΥΕΘΑ
Απέρριψαν από τον διαγωνισμό μέχρι και καθηγητή της Σχολής Ικάρων



ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ από τον διαγωνισμό του υπουργείου Άμυνας για την πρόσληψη 55 ειδικών επιστημόνων διδάσκοντα στη Σχολή Ικάρων εδώ και μία 8ετία με το επιχείρημα ότι... δεν έχει σχέση με την εθνική άμυνα και την ασφάλεια!

Αυτή είναι μία από τις κραυγαλέες περιπτώσεις απόρριψης από τον διαγωνισμό του υπουργείου Άμυνας, τα πρακτικά του οποίου βρίσκονται ήδη από την περασμένη εβδομάδα στο μικροσκόπιο του ΑΣΕΠ όσον αφορά την εγκυρότητά του, προκαλώντας αναστάτωση σε κύκλους του «Πενταγώνου».

Πρόκειται για την περίπτωση του δόκτορα Νίκου Μάντη, προέδρου του Πανελλήνιου Ψυχολογικού Συλλόγου, ο οποίος πέραν της Σχολής Ικάρων έχει πολυετή διδακτική εμπειρία στο αντικείμενο της ψυχολογίας στα Πανεπιστήμια Πάντειο, Πάτρας και Κρήτης και 25ετή επαγγελματική εμπειρία. Διεκδικούσε δε μία από τις 5 θέσεις στο «Πεντάγωνο» με αντικείμενο Ψυχολογική Υποστήριξη, Ψυχανάλυση, Διαχείριση ψυχολογικών κρίσεων.

Ιδού το σκεπτικό της απόρριψής του - όπως προκύπτει από την αναρτημένη στο site του υπουργείου Άμυνας απάντηση στην ένστασή του- που πέραν των άλλων δημιουργεί ερωτηματικά κατά πόσον το αξιολογούμενο στις διαβλητές, όπως έχουν καταγγελθεί, διαδικασίες ήταν εν γένει η... νομιμοφροσύνη: «Η επιτροπή- αναφέρεται- συνεκτιμώντας με τα ανωτέρω τυπικά προσόντα κυρίως την εν γένει προσωπικότητα και παρουσίασή του, όπως αξιολογήθηκε στο πλαίσιο ατομικής συνέντευξης (παρουσίαση του υποψηφίου, απαντήσεις σε ερωτήσεις γενικής και ειδικής φύσεως αναφορικά με το γνωστικό αντικείμενο τής υπό κατάληψη θέσης) κρίνει ομόφωνα ότι ο υποψήφιος δεν ανταποκρίνεται στα καθήκοντα της συγκεκριμένης θέσης. Πολλώ δε μάλλον που η συγκεκριμένη θέση ενέχει ιδιαιτερότητα, καθώς άπτεται θεμάτων άμυνας και ασφάλειας της χώρας». Οι καταγγελίες
Τα ερωτηματικά αυτά βέβαια δεν είναι τα μόνα που προκύπτουν από τις δεκάδες καταγγελίες και ενστάσεις που έχουν γίνει και οι οποίες, μαζί με όλα τα στοιχεία του διαγωνισμού, αξιολογούνται από το ΑΣΕΠ. Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του Μega, η Ολομέλεια του ΑΣΕΠ, αφού πήρε τους φακέλους από το υπουργείο Άμυνας, έκρινε ότι τα στοιχεία ήταν ανεπαρκή και πρόχειρα και ότι η επιλογή των 110 επιτυχόντων και επιλαχόντων έγινε με αυθαίρετο τρόπο από επιτροπή διορισμένη από το υπουργείο και όχι από το Συμβούλιο Επιλογής. Έτσι η υπόθεση παραπέμπεται για έλεγχο ουσίας σε τμήμα του ΑΣΕΠ. Μάλιστα η Ολομέλεια εξουσιοδότησε τον πρόεδρο της Διοικητικής Αρχής να στείλει εντός της εβδομάδας επιστολή στον υπουργό Άμυνας για πρόσθετα στοιχεία.

Ήδη για το θέμα έχουν κατατεθεί ερωτήσεις στη Βουλή από την αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ ενδιαφερόμενοι ετοιμάζουν προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο διαγωνισμός ήταν «στημένος» και ο μηχανισμός ελέγχου των διαδικασιών του κρυβόταν στις ομαδικές συνεντεύξεις των υποψηφίων. Η επιτροπή αναφέρει στις απαντήσεις που δίνει στις ενστάσεις ότι ναι μεν οι προσκλήσεις των υποψηφίων ήταν ομαδικές (σε ομάδες 3-5 ατόμων), όμως οι ερωτήσεις ήταν ατομικές.

zoug100
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 60
Εγγραφή: Πέμ Οκτ 23, 2008 12:49 pm

Δημοσίευσηαπό zoug100 » Δευ Μάιος 18, 2009 1:27 pm

μπραβο παιδια.τους ξεφτιλισατε.τον μειμαρακη τον αθλιο και την παρεα του.ετσι.συνεχιστε γερα.μην μασατε.θα βρειτε δικαιωσησας το ευχομαι ολοψυχα :D

zuzza
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: Τετ Μάιος 06, 2009 11:56 pm

Δημοσίευσηαπό zuzza » Δευ Μάιος 18, 2009 2:44 pm

Diabasa kai gw to arthro sta NEA shmera gia th periptwsh toy N. Manth o opoios leei exei 25 eth epaggelmatikh empeiria kai polyeth peira didaskalias se panepisthmia.
Dhladh sygnwmh, de dhmioyrghtai sto kathena h aporia?
O anthrwpos aytos me tosa xronia pou leei plhsiazei ta 60.
Ti to xreiazetai to Ypetha me tetoia empeiria poy exei? Den exei douleia dhladh?
Kai me th didaktikh empeiria se panepisthmia de katafere na ginei akadhmaikos tosa xronia na mpei se ena panepisthmio?
Einai o idios pou ekane tis kataggelies sto Mega? Toses kataggelies ginane ayton dialeksane sto kanali?
Einai aporias aksion ta kinhtra tou.. Krathste ta stoixeia toy mh ton deite epi endexomenh allagh kybernhshs na mpainei ....
Oloi ta idia einai telika.....

zuzza
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: Τετ Μάιος 06, 2009 11:56 pm

Δημοσίευσηαπό zuzza » Δευ Μάιος 18, 2009 2:46 pm

Diabasa kai gw to arthro sta NEA shmera gia th periptwsh toy N. Manth o opoios leei exei 25 eth epaggelmatikh empeiria kai polyeth peira didaskalias se panepisthmia.
Dhladh sygnwmh, de dhmioyrghtai sto kathena h aporia?
O anthrwpos aytos me tosa xronia pou leei plhsiazei ta 60.
Ti to xreiazetai to Ypetha me tetoia empeiria poy exei? Den exei douleia dhladh?
Kai me th didaktikh empeiria se panepisthmia de katafere na ginei akadhmaikos tosa xronia na mpei se ena panepisthmio?
Einai o idios pou ekane tis kataggelies sto Mega? Toses kataggelies ginane ayton dialeksane sto kanali?
Einai aporias aksion ta kinhtra tou.. Krathste ta stoixeia toy mh ton deite epi endexomenh allagh kybernhshs na mpainei ....
Oloi ta idia einai telika.....

nice_thess2003
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 169
Εγγραφή: Τρί Απρ 21, 2009 12:16 am

Δημοσίευσηαπό nice_thess2003 » Δευ Μάιος 18, 2009 3:46 pm

Μην ανησυχεις και το ξερουμε το συστημα φιλε μου, αλλα για κοιτα εσυ εδω τι εγινε στο ΥΠΕΘΑ! Τολμανε να βαλουνε τοσο απροκαλυπτα τα δικα τους παιδια, με αδιαφανεις διαδικασιες τι στιγμη που υπαρχουν πολυ πιο αξιολογοι ανθρωποι.Και να σου πω κατι; Δεν εχει σημασια τι ψηφιζεις αλλα να διεκδικεις αυτο που σου ανηκει και στο παιρνουν οποιος και να ειναι στην εξουσια με το ετσι γουσταρω και χωρις να σου δωσω και λογαριασμο! Δηλαδη το ΑΣΕΠ γιατι ειναι τοτε, το μπιμπελο τους η το εχουν για διακοσμητικο στοιχειο; Εδω τολμανε τωρα να μιλανε οτι πρεπει να το καταργησουν γιατι ακουσον, ακουσον: κανει τη δουλεια του! Ελεος δηλαδη, αυτες οι πρακτικες μου θυμιζουν πρακτικες του 1910-1911 με μια παραλλαγη και αλλαγη των προσωπων! Παντως, το αδειασμα του ΑΣΕΠ το ειδατε που εκανε και οριστε η δικαιωση.Φυσικα, περιμενουμε και το τι θα πει το ΥΠΕΘΑ και ο ιδιος ο υπουργος σχετικα με το θεμα, αλλα ολοι το εχουν παρει μυρωδια.Αλλα εγω απορω: τοσες προκηρυξεις βγαινουν και γινεται Ο ΧΑΜΟΣ με το πως μπαινουν και πως βγαινουν, γιατι δεν μιλαει κανεις και για αυτες; Ως ποτε δηλαδη θα ειμαστε οι μαλακες της υποθεσης και θα ανεχομαστε τον καθε ηλιθιο να μας αποκαλει βλακες και ηλιθιους; Τιμωρηστε τους, τους που*στηδες τους γαμι*οληδες με την ψηφο σας στις ευρωεκλογες για αρχη.Και οι αλλοι τα ιδια και χειροτερα θα κανουν, τους δικους τους και εκεινοι θα διορισουν στο πι και φι! Αν δεν κανει φασαρια το ΑΣΕΠ και δεν ξεσηκωθει το προσωπικο του για τις παρεμβασεις που δεχεται στο εργο του, τοτε δε νομιζω πως θα εχουμε πραγματικη διαφανεια στις προσληψεις προσωπικου.

Alina
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 25
Εγγραφή: Παρ Μαρ 27, 2009 10:40 am

Δημοσίευσηαπό Alina » Δευ Μάιος 18, 2009 5:04 pm

Παιδιά συγχαρητήρια θερμά σε όλους όσοι έτρεξαν και αφιέρωσαν χρόνο και χρήμα! Μπράβο σας!

Επιτέλους, να σπάσει η νοοτροπία που έχουν κάποιοι "έλα μωρέ τώρα, ποιος θα κάτσει να ψάξει, να ασχοληθεί...". Για να μην νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με μωρούς...


Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες