Ενιαίο μισθολόγιο δημοσίων υπαλλήλων από 1/1/2010

Εκπαίδευση σε Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια, Πανεπιστήμια, ΑΕΙ, Δια βίου μάθηση. Εργασιακά σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
fotonio1971
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό fotonio1971 » Κυρ Μάιος 10, 2009 2:25 pm

Σήμερα πάλι στο βήμα στο ενθετο οικονομία αναφέρει πάλι για το ενιαίο μισθολόγιο των νέων από 2010. Επίσης φιλοξενεί και δηλώσεις του Λέγκα του υφυπουργού οικονομικών. Αρα δεν είναι φιλολογίες. Δεν μπορεί η μεγαλύτερη εφημερίδα της ελλάδος να γράφει αρλούμπες.

Εχουν σκοπό να δημιουργήσουν γενιά δημοσίων υπαλληλων 700-800 ευρώ. Είναι αδίστακτοί οι άνθρωποι. Πρέπει να τιμωρηθεί ο Καραμανλής και η παρέα του στις ευρωεκλογές ΚΑΙ ΣΤΙΣ εθνικες . Δεν γίνεται αλλιώς!!!

Ή αυτοί ή εμείς. ΞΥΠΝΑΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ (ΝΥΝ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΖΌΜΕΝΟΙ).

ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΩΪ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ 800 ΕΥΡΩ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ!!!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ!!! ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.

ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΑΦΟΥ ΦΙΛΗΣΕΤΕ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΑΝ ΜΑ..ΛΑΚΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ. ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΤΩΝ 700 ΕΥΡΩ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

fotonio1971
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό fotonio1971 » Κυρ Μάιος 10, 2009 2:33 pm

marionik
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό marionik » Κυρ Μάιος 10, 2009 2:35 pm

ΜΙΛΑΜΕ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ...ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕ????ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝΕ....

fotonio εχεις φτιαξει καμια επιστολη???να αρχισω να την στελνω δηλαδη μαζικα..

ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ...

narco
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό narco » Κυρ Μάιος 10, 2009 3:15 pm

fotonio1971 έγραψε:Ο Ελληνας αν και έξυπνος λαός μερικές φορές δείχνει πόσο κουτοπόνηρος είναι. Δηλαδή ρε POKER κομματικό είναι το πρόβλημα? Αν σου πετσοκόψει η ΝΔ που είναι κυβερνηση το μισθό εσύ θα πει ΝΑΙ (και θα σου αρέσει!!!) επειδή κατά την λογική σου το ίδιο θα κάνει το ΠΑΣΟΚ το ΚΚΕ το ΣΥΡΙΖΑ οι οικολόγοι εναλλακτικοί.
Νυσάφι πια με την βλακώδη επιχειρηματολογία κάποιων που όταν κάνει μια μα..λακία ένα κόμμα λένε "Μα και το ΠΑΣΟΚ αν ήταν το ίδιο δεν θα έκανε????". Οχι ρε φίλε δεν θα κάνει το ίδιο σου λέω εγώ. Εσύ έχεις στοιχεία για το αντίθετο???? Η ΝΔ το έχει διαρεύσει το ΠΑΣΟΚ δεν έχει διαρευσει κάτι τετοιο. Δεν λέω στο παρελθόν έχει κάνει πολλές μα..λακίες το ΠΑΣΟΚ. Αλλά όχι και να του αποδίδουμε πράγματα έτσι επειδή μας βολευει.

Άσε αγαπητε φωτόνιο1971 την κουβεντα για το ποσο έξυπνος και κουτοπόνηρος είναι ο ελληνικός λαός. Γιατί αν ήταν έστω και λίγο έξυπνος και ακόμα λίγο περισσότερο κουτοπόνηρος θα είχε στην στείλει στην γκιλοτίνα σχεδόν όλους τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για την κατάντια της χώρας. Αυτα στα λεει ισως ο πιο αδιαφορος κομματικα εδω μεσα (διοτι κόμμα=κέρδος και εγώ έχω συνηθίσει να κερδίζω solo τις μάχες στην ζωή μου).

fotonio1971 έγραψε:Το ζητούμενο δεν είναι το ΠΑΣΟΚ ή η ΝΔ αλλά η τσέπη μας. Αρα ας σκεφτούμε με βάση το συμφέρον μας.

Και να σου πω την αλήθεια εγώ και διορισμένος είμαι και σε καλό υπουργείο. Δηλαδή κανονικά θα έπρεπε να είμαι ΚΛΑΙΝ ΜΑΪΝ.

Αλλά βλέπω πως μακροπρόθεσμα τα ¨γκολντεν μάϊντς" της ΝΔ σκέφτονται την διάλυση των συνδικάτων αφού κανένας νέος δημόσιος υπαλληλος με 700 ευρώ δεν θα κάνει απεργία με τον παλιό των 2000 διότι τι κοινό στόχος θα έχουν? Αρα αργά ή γρήγορα και εμείς οι παλιοί θα πάρουμε τα πα..παρια μας. Καλό είναι οι συνδικαλιστές να το σκεφτούν καλά αυτό....

Σίγουρα οποιοσδήποτε παίζει σε βάρος του κόσμου που τον ψηφίζει του αξίζει κάρβουνο. Παρολαυτά τώρα δεν νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι, οποτε ας περιμένουμε να ξεκινήσει το θέμα να κουβεντιάζεται στην βουλή και τότε θα δούμε πόσοι και ποιοι θα φάνε μαύρο στις επόμενες εκλογές, διότι η ψήφος είναι η μοναδική δύναμη (και συνάμα αδυναμία εξαρτάται πως το βλέπεις) που έχεις σαν πολίτης αυτού του κράτους.

npir
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό npir » Κυρ Μάιος 10, 2009 3:16 pm

fotonio1971 έγραψε:Σήμερα πάλι στο βήμα στο ενθετο οικονομία αναφέρει πάλι για το ενιαίο μισθολόγιο των νέων από 2010. Επίσης φιλοξενεί και δηλώσεις του Λέγκα του υφυπουργού οικονομικών. Αρα δεν είναι φιλολογίες. Δεν μπορεί η μεγαλύτερη εφημερίδα της ελλάδος να γράφει αρλούμπες.

Εχουν σκοπό να δημιουργήσουν γενιά δημοσίων υπαλληλων 700-800 ευρώ. Είναι αδίστακτοί οι άνθρωποι. Πρέπει να τιμωρηθεί ο Καραμανλής και η παρέα του στις ευρωεκλογές ΚΑΙ ΣΤΙΣ εθνικες . Δεν γίνεται αλλιώς!!!

Ή αυτοί ή εμείς. ΞΥΠΝΑΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ (ΝΥΝ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΖΌΜΕΝΟΙ).

ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΩΪ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ 800 ΕΥΡΩ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ!!!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ!!! ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.

ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΑΦΟΥ ΦΙΛΗΣΕΤΕ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΑΝ ΜΑ..ΛΑΚΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ. ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΤΩΝ 700 ΕΥΡΩ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

καλυτερη περιγραφη δε θα μπορουσες να κανεις! δυστυχως παιδια ετσι ακριβως ειναι η κατασταση. και λιγα ειπες....

marionik
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό marionik » Κυρ Μάιος 10, 2009 3:36 pm

narco έγραψε:
fotonio1971 έγραψε:Ο Ελληνας αν και έξυπνος λαός μερικές φορές δείχνει πόσο κουτοπόνηρος είναι. Δηλαδή ρε POKER κομματικό είναι το πρόβλημα? Αν σου πετσοκόψει η ΝΔ που είναι κυβερνηση το μισθό εσύ θα πει ΝΑΙ (και θα σου αρέσει!!!) επειδή κατά την λογική σου το ίδιο θα κάνει το ΠΑΣΟΚ το ΚΚΕ το ΣΥΡΙΖΑ οι οικολόγοι εναλλακτικοί.
Νυσάφι πια με την βλακώδη επιχειρηματολογία κάποιων που όταν κάνει μια μα..λακία ένα κόμμα λένε "Μα και το ΠΑΣΟΚ αν ήταν το ίδιο δεν θα έκανε????". Οχι ρε φίλε δεν θα κάνει το ίδιο σου λέω εγώ. Εσύ έχεις στοιχεία για το αντίθετο???? Η ΝΔ το έχει διαρεύσει το ΠΑΣΟΚ δεν έχει διαρευσει κάτι τετοιο. Δεν λέω στο παρελθόν έχει κάνει πολλές μα..λακίες το ΠΑΣΟΚ. Αλλά όχι και να του αποδίδουμε πράγματα έτσι επειδή μας βολευει.

Άσε αγαπητε φωτόνιο1971 την κουβεντα για το ποσο έξυπνος και κουτοπόνηρος είναι ο ελληνικός λαός. Γιατί αν ήταν έστω και λίγο έξυπνος και ακόμα λίγο περισσότερο κουτοπόνηρος θα είχε στην στείλει στην γκιλοτίνα σχεδόν όλους τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για την κατάντια της χώρας. Αυτα στα λεει ισως ο πιο αδιαφορος κομματικα εδω μεσα (διοτι κόμμα=κέρδος και εγώ έχω συνηθίσει να κερδίζω solo τις μάχες στην ζωή μου).

fotonio1971 έγραψε:Το ζητούμενο δεν είναι το ΠΑΣΟΚ ή η ΝΔ αλλά η τσέπη μας. Αρα ας σκεφτούμε με βάση το συμφέρον μας.

Και να σου πω την αλήθεια εγώ και διορισμένος είμαι και σε καλό υπουργείο. Δηλαδή κανονικά θα έπρεπε να είμαι ΚΛΑΙΝ ΜΑΪΝ.

Αλλά βλέπω πως μακροπρόθεσμα τα ¨γκολντεν μάϊντς" της ΝΔ σκέφτονται την διάλυση των συνδικάτων αφού κανένας νέος δημόσιος υπαλληλος με 700 ευρώ δεν θα κάνει απεργία με τον παλιό των 2000 διότι τι κοινό στόχος θα έχουν? Αρα αργά ή γρήγορα και εμείς οι παλιοί θα πάρουμε τα πα..παρια μας. Καλό είναι οι συνδικαλιστές να το σκεφτούν καλά αυτό....

Σίγουρα οποιοσδήποτε παίζει σε βάρος του κόσμου που τον ψηφίζει του αξίζει κάρβουνο. Παρολαυτά τώρα δεν νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι, οποτε ας περιμένουμε να ξεκινήσει το θέμα να κουβεντιάζεται στην βουλή και τότε θα δούμε πόσοι και ποιοι θα φάνε μαύρο στις επόμενες εκλογές, διότι η ψήφος είναι η μοναδική δύναμη (και συνάμα αδυναμία εξαρτάται πως το βλέπεις) που έχεις σαν πολίτης αυτού του κράτους.

narco προσωπικα δεν μιλαω κομματικα..και πιστευω ουτε ο fotonio ουτε κανενας αλλος..και δεν θα ηθελα με τιποτα η συζητηση να γυρισει στο ποιος ειναι καλος και ποιος ο κακος..το θεμα μας ειναι να ξεκινησουμε να αντιδρουμε με επιστολες τηλεφωνα και οτι αλλο θελει ο καθενας προς τους βουλευταδες μας και την ΑΔΕΔΥ και οπου νομιζει ο καθενας προκειμενου να τους επιστησουμε την προσοχη οτι αυτο το θεμα δεν μας αφηνει αδιαφορους και δεν θελουμε να περασει..ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ..ΑΠΟ ΠΡΙΝ..οσο περισσοτεροι τοσο τοκαλυτερο..

"ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΧΩΤΟΜΗΣΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΣΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ..ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΙ..ΔΥΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ..Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΗ..ΟΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ Η ΜΗ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ..

και αυτα περι συγλησης...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑ..ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ...θα συγληθουμε μετα απο 30 χρονια οταν θα εχουν φυγει οι συνδικαλισταρες μας..τοσοι αγωνες ΧΑΜΕΝΟΙ....

jeannedarc
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό jeannedarc » Κυρ Μάιος 10, 2009 4:54 pm

ηδη υπαρχουν πολλες ταχυτητες στους μισθους των δημοσιων. δεν το ξερατε ? εγω δεν το ηξερα. τωρα το εμαθα. η επιπλεον ταχυτητα ειναι μια παραπανω. πριν πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ καιρο επρεπε να αντιδρασετε.

nice_thess2003
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό nice_thess2003 » Κυρ Μάιος 10, 2009 5:36 pm

Παιδιά και λίγη λογική: πιστεύετε ότι θα το αφήσουν να εφαρμοστεί; Αν είναι να εφαρμόσουν ενιαίο μισθολόγιο από 1/1/2010 κανονικά θα πρέπει να εφαρμοστεί βάσει του κοινοτικού δικαίου αλλά και του συντάγματος για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους, νυν, νεοεισερχόμενους, και συνταξιούχους καθότι παραβιάζεται τόσο η αρχή της ισότητας βάσει του δικού μας συντάγματός και που φυσικά αποτελεί μία από τις θεμελειώδεις αρχές του κοινοτικού δικαίου.

nice_thess2003
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό nice_thess2003 » Κυρ Μάιος 10, 2009 5:36 pm

Παιδιά και λίγη λογική: πιστεύετε ότι θα το αφήσουν να εφαρμοστεί; Αν είναι να εφαρμόσουν ενιαίο μισθολόγιο από 1/1/2010 κανονικά θα πρέπει να εφαρμοστεί βάσει του κοινοτικού δικαίου αλλά και του συντάγματος για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους, νυν, νεοεισερχόμενους, και συνταξιούχους καθότι παραβιάζεται τόσο η αρχή της ισότητας βάσει του δικού μας συντάγματός και που φυσικά αποτελεί μία από τις θεμελειώδεις αρχές του κοινοτικού δικαίου.

marionik
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό marionik » Κυρ Μάιος 10, 2009 5:43 pm

nice_thess αυτο θα γινει ΕΝΙΑΙΟ για ολους ΣΤΑΔΙΑΚΑ...αν διαβασεις το αρθρο ειναι ξεκαθαρο..

nice_thess2003
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό nice_thess2003 » Κυρ Μάιος 10, 2009 5:47 pm

Και κάτι ακόμη: εγώ περίμενα τη μεγαλύτερη αντίδραση από τους παλαιούς, δήθεν τελικά όπως αποδεικνύουν με τη σημερινή τους στάση για τους νεοδιοριζόμενους, που τους ξεφτιλίζουν κατά τέτοιο τρόπο.Δηλαδή θα είναι νίκη αν διοριστεί ένας καινούργιος ΠΕ και παίρνει 1000ευρω και ο παλαιός ΔΕ να παίρνει παραπάνω! Ξέρετε τι θα λένε ε, φάγατε τα χρόνια σας και τι καταλάβατε, εμείς που δεν κάναμε απολύτως τίποτα και παίρνουμε τον ίδιο μισθό με σας και παραπάνω! Μα τι νοοτροπία, για να τσιγκλάνε τους καινούργιους και να τους δουλεύουν! Μα δεν καταλαβαίνουν πως αν ανοίξει ο ασκός του αιόλου, μετά θα τους πάρει και αυτούς η μπάλα; Τώρα δεν αντιδρούν επειδή λένε "δεν μας αφορά εμάς, εμείς τα έχουμε κατοχυρώσει",έλα ντε που δεν είναι τίποτα σίγουρο, ούτε μόνιμο! Εδώ μπορεί να τους ανοίξει η όρεξη και αντί για αυξήσεις στους παλαιούς να τους κάνουν μεγαλύτερες κρατήσεις ώστε να φτάσουν στα γεράματα να παίρνουν όσα και ένας νεοδιοριζόμενος υπάλληλος, αν υπάρξει το σύστημα των 2 ταχυτήτων.Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί ζηλεύουν κάποιοι τα χρήματα που παίρνει ο άλλος.Αν τα στελέχη παρατηρούν πως οι κηπουροί και οι καθαρίστριες τους στηρίζουν τότε γιατί να μην τους υποστηρίξουν αργότερα και να τους δώσουν και επιδόματα (πχ δώθηκε και στην καθαρίστρια το επίδομα του Υπουργείου Οικονομικών).Για μένα, έπρεπε όλοι να αντιδράσουν και όχι να λένε "εμάς δεν μας πιάνει".Γιατί υπάρχουν και κάποιοι που έχουν πολλά έκτρωπα κατά νου τόσο για τους νέους όσο και για τους παλαιούς.

nice_thess2003
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό nice_thess2003 » Κυρ Μάιος 10, 2009 5:54 pm

Και στο κάτω κάτω οι συνδικαλιστές έπρεπε να σκέφτονται όχι να κοπούν οι καινούργιοι και να θιγούν, αλλά όσα πχ επιδόματα δεν υπάρχουν σε άλλους κλάδους να τα διεκδικήσουν και εκείνοι.Πχ επίδομα 176 ευρώ που το Συμβούλιο της Επικρατείας έχει αποφανθεί ότι το δικαιούνται όλοι οι υπάλληλοι του δημοσίου και όχι ορισμένοι που το παίρνανε.

nice_thess2003
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό nice_thess2003 » Κυρ Μάιος 10, 2009 5:54 pm

Και στο κάτω κάτω οι συνδικαλιστές έπρεπε να σκέφτονται όχι να κοπούν οι καινούργιοι και να θιγούν, αλλά όσα πχ επιδόματα δεν υπάρχουν σε άλλους κλάδους να τα διεκδικήσουν και εκείνοι.Πχ επίδομα 176 ευρώ που το Συμβούλιο της Επικρατείας έχει αποφανθεί ότι το δικαιούνται όλοι οι υπάλληλοι του δημοσίου και όχι ορισμένοι που το παίρνανε.

jeannedarc
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό jeannedarc » Κυρ Μάιος 10, 2009 5:55 pm

nice_thess2003 έγραψε:Και κάτι ακόμη: εγώ περίμενα τη μεγαλύτερη αντίδραση από τους παλαιούς, δήθεν τελικά όπως αποδεικνύουν με τη σημερινή τους στάση για τους νεοδιοριζόμενους, που τους ξεφτιλίζουν κατά τέτοιο τρόπο.Δηλαδή θα είναι νίκη αν διοριστεί ένας καινούργιος ΠΕ και παίρνει 1000ευρω και ο παλαιός ΔΕ να παίρνει παραπάνω! Ξέρετε τι θα λένε ε, φάγατε τα χρόνια σας και τι καταλάβατε, εμείς που δεν κάναμε απολύτως τίποτα και παίρνουμε τον ίδιο μισθό με σας και παραπάνω! Μα τι νοοτροπία, για να τσιγκλάνε τους καινούργιους και να τους δουλεύουν! Μα δεν καταλαβαίνουν πως αν ανοίξει ο ασκός του αιόλου, μετά θα τους πάρει και αυτούς η μπάλα; Τώρα δεν αντιδρούν επειδή λένε "δεν μας αφορά εμάς, εμείς τα έχουμε κατοχυρώσει",έλα ντε που δεν είναι τίποτα σίγουρο, ούτε μόνιμο! Εδώ μπορεί να τους ανοίξει η όρεξη και αντί για αυξήσεις στους παλαιούς να τους κάνουν μεγαλύτερες κρατήσεις ώστε να φτάσουν στα γεράματα να παίρνουν όσα και ένας νεοδιοριζόμενος υπάλληλος, αν υπάρξει το σύστημα των 2 ταχυτήτων.Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί ζηλεύουν κάποιοι τα χρήματα που παίρνει ο άλλος.Αν τα στελέχη παρατηρούν πως οι κηπουροί και οι καθαρίστριες τους στηρίζουν τότε γιατί να μην τους υποστηρίξουν αργότερα και να τους δώσουν και επιδόματα (πχ δώθηκε και στην καθαρίστρια το επίδομα του Υπουργείου Οικονομικών).Για μένα, έπρεπε όλοι να αντιδράσουν και όχι να λένε "εμάς δεν μας πιάνει".Γιατί υπάρχουν και κάποιοι που έχουν πολλά έκτρωπα κατά νου τόσο για τους νέους όσο και για τους παλαιούς.

δεν καταλαβα καλα...εννοεις αν στηριζει η καθαριστρια το στελεχος καλως πηρε το επιδομα ?

marionik
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό marionik » Κυρ Μάιος 10, 2009 5:58 pm

αντιδραση απο τους παλιους δεν θα υπαρχξει..ειδικα οσοι ειναι στην ηλικια 50+ ειναι αυτοι που μας κυβερνανε, ειναι αυτοι που ρημαξανε τον τοπο και αυτοι που καταστρεφουν το μελλον των νεων..παλια δεν υπηρχε ΑΣΕΠ ολοι απο τα παραθυρια μπαινανε και ετσι μαθανε..ο κολητος του κολητου η λαμογια η μιζα κοκ..μην περιμενετε απο αυτους που χρεωκοπησαν την χωρα ΤΙΠΟΤΑ.. ετσι εχουν μαθει..

οι νεοι απο την αλλοι εκτος απο τα τεκνα των απο πανω (τα οποιο εκτρεφονται απο τους γονεις στη συντριπτικη πλειοψηφια) και εχουν μαθει στην ιδια λογικη, παμε να γλιψουμε να μπουμε σε stage, υπαρχουν και οι αξιολογοι και αξιοπρεπειες που πολεμουν με τις γνωσεις τους, τα πτυχια τους μεσω ΑΣΕΠ (σε οτι ακομη δεν εχει ισοπεδωθει) για κατι καλυτερο..αυτοι πρεπει να αντιδρασουμε..μην περιμενετε απο τους παλιους..

Επιστροφή σε “ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες