ΕΥΠ - ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ???

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
stentor
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 39
Εγγραφή: Σάβ Σεπ 20, 2008 4:18 am

Δημοσίευσηαπό stentor » Τρί Μαρ 31, 2009 3:09 pm

Α zarko πως Ο υπουργος εξωτερικων εταξε τις θεσεις σε "παιδια του Πασοκ" -πραγμα που με αφηνει παγερα αδιαφορο καθως ειτε Πασοκ ειτε ΝΔ ,το ιδιο σημαινει για μενα,το βυσμα παραμενει βυσμα- αφου ειναι Η υπουργος??? Εκτος κι αν εννοουσες εσωτερικων.
Τεσπα λεπτομερεια απλως μου κινησε την περιεργεια

stage
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 34
Εγγραφή: Τρί Φεβ 17, 2009 9:01 am

Δημοσίευσηαπό stage » Τρί Μαρ 31, 2009 5:38 pm

Πραγματικά κι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που γράφει ο φίλος.
Ο Παυλόπουλος έταξε τις θέσεις σε παιδιά του ΠΑΣΟΚ ;
Πως γίνεται αυτό ;

vasilis22
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 220
Εγγραφή: Σάβ Αύγ 26, 2006 7:02 pm

Δημοσίευσηαπό vasilis22 » Τρί Μαρ 31, 2009 7:01 pm

stage έγραψε:Πραγματικά κι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που γράφει ο φίλος.
Ο Παυλόπουλος έταξε τις θέσεις σε παιδιά του ΠΑΣΟΚ ;
Πως γίνεται αυτό ;


Σιγά μην γίνεται...

Απλώς, υπάρχει μια κατηγορία συμπολιτών μας για τους οποίους, κατά κάποιο περίεργο τρόπο, απλώς πρέπει να φταίει το ΠΑΣΟΚ και οι ΠΑΣΟΚτσήδες, ακόμα και για τις αναξιοκρατίες που συμβαίνουν επί κυβέρνησης ΝΔ.

[Όπως, αντίστροφα, υπάρχει η κατηγορία συμπολιτών μας που αποδίδει ευθύνες για κακή διακυβέρνηση στην... ΝΔ ακόμα και όταν κυβερνάει το ΠΑΣΟΚ!]

DhmhtriosEpix
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 247
Εγγραφή: Δευ Ιούλ 14, 2008 3:17 pm

Δημοσίευσηαπό DhmhtriosEpix » Τρί Μαρ 31, 2009 7:37 pm

Paidia den aksizei ton kopo na kanoume twra polles analuseis.Oloi kserame pws einai mia uphresia diaforetikh apo tis alles.Ta atoma pou mpainoun paramenoun mustika.DEN DHMOSIEYONTAI..kai kala kanoune...

File NET niw8w ton pono sou alla mhn psaxneis gia epanastash se mia tetoia yphresia. Akoma kai ta onomata twn upopshfiwn paramenoun mustika mias kai einai en dynamei summetexontes se mellontiko diagwnismo.Esu lew pws an mazeytei mia parea eksw apo thnKatexakh 8a ginei tpt?Edw den ginetai ayto se kati upourgeia nauthlias kai a8lhtismou pou ginetai O PANIKOS sta bismata kai sta mageiremata...kai 8a ginei se mia ...prosekse me...MUSTIKH uphresia?

Egw sunexizw na pistevw pws aneksarthta apo to pws mphkan ta paidia pou mphkaN...feroun to ptuxio kai tis gnwseis pou apaitountai kai me thn katallhlh ekpaideush 8a boh8hsoun thn Ellada.Einai paidia san emas...apla htan pio tyxeroi me ton enan h allon tropo.


SUNEXIZOUME PAIDIA...NA MASTE KALA KAI AN EXOUME THN YGEIA MAS...

KAI PALI KALH EPITYXIA STOUS EPITYXONTES..EYXOMAI NA SUMBALLOUN STO MEGISTO STHN KALUTEREUSH THS YPHRESIAS POU OLOI 8ELAME NA EIMASTE KAI PISTEVW OI PERISSOTEROI 8A SUNEXISOUME NA 8ELOUME..

mamon
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 28
Εγγραφή: Τρί Φεβ 10, 2009 3:38 pm

Δημοσίευσηαπό mamon » Τρί Μαρ 31, 2009 8:37 pm

Καλή επιτυχία στους επιτυχόντες και από εμένα.

Η σειρά κατάταξης δεν έχει σημασία, άλλωστε δεν μπορούμε να κατοχυρώσουμε βαθμολογία....Επίσης σίγουρα θα κόπηκε κόσμος στους ψυχολόγους. Δεν νομίζω όποιος είχε βύσμα να πέρασε από τα ψυχολογικά ή από τις ξένες γλώσσες χαριστικά. Μην ξεχνάτε πως κατά τα λεγόμενα των υπαλλήλων, ένας λόγος για τον οποίο γινόταν ο διαγωνισμός ήταν κάποια κρούσματα ανθρώπων που έβγαλαν διάφορα ψυχολογικά προβλήματα......

Και σίγουρα αποκλείεται να πουν "κύριε τάδε γράψατε πολύ καλά αλλά είστε ψυχολογικά ακατάλληλος....". Υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει ό,τι δεν στέκει με τα καλά του;

Ευτυχώς τα πήγα πολύ καλά στο τεστ δεξιοτήτων, οπότε έχω πλέον βάσιμες ελπίδες διορισμού εκτός ΕΥΠ.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ_ST
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 28
Εγγραφή: Τρί Σεπ 16, 2008 10:53 am

Δημοσίευσηαπό ΚΑΤΕΡΙΝΑ_ST » Τρί Μαρ 31, 2009 10:02 pm

Είμαι μία από αυτές που πήραν το μπούλο...
Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες, μπορώ να φανταστώ τη χαρά σας κ σας εύχομαι καλή σταδιοδρομία....
Δε πρόκειται καν να μπω στη διαδικασία να μάθω σε ποια θέση βρισκόμουν σύμφωνα με τη σειρά κατάταξης...Απείχα περίπου έναν υπουργό κ ένα βουλευτή νομίζω από το διορισμό!
Οι υπόλοιποι μη σταναχωριέστε έχει κ για εμάς ο θεός.....

leftkara
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 54
Εγγραφή: Τετ Οκτ 10, 2007 12:07 pm

Δημοσίευσηαπό leftkara » Τρί Μαρ 31, 2009 11:11 pm

Η πλακα ειναι πως τωρα που τελειωσε ο διαγωνισμος
τωρα ετοιμαζονται ΚΑΠΟΙΟΙ να κανουν επερωτηση στη βουλη
για το αξιοκρατικον του διαγωνισμου,αναμεινατε :lol:

Πλακα εχουνε...ΟΛΟΙ.

net
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 5
Εγγραφή: Πέμ Μαρ 12, 2009 9:42 am

Δημοσίευσηαπό net » Τετ Απρ 01, 2009 3:30 pm

Παιδιά μπορεί να μου στείλει κάποιος ένα τηλέφωνο μέσα στη Διεύθυνση Προσωπικού της ΕΥΠ γιατί το κέντρο δεν με περνάει μέσα.

net
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 5
Εγγραφή: Πέμ Μαρ 12, 2009 9:42 am

Δημοσίευσηαπό net » Τετ Απρ 01, 2009 5:51 pm

net έγραψε:Καλησπέρα και απο εμένα.

Συμφωνώ απόλυτα με κάποιο συνάδελφο παραπάνω που είπε ότι αντί να μαλώνουμε θα μπορούσαμε ίσως να πετύχουμε κάτι εάν εργασθούμε συναδελφικά και συντονίσμένα.

Ήμουν και εγώ στους 600 της Β φάσης με αρκετή προϋπηρεσία και προσόντα για την θέση της πληροφορικής.

Είδα την ανακοίνωση σήμερα και πήρα στο κεντρικό τηλέφωνο για να με συνδέσουν στο τμήμα προσωπικού και να μάθω σε τι κατάταξη ήμουν τελικά, μήπως είμαι επιλαχών, μήπως προσπαθήσαν να με ειδοποιήσουν και δεν με βρήκαν.

Αποτέλεσμα: Το κέντρο δεν μου πέρασε καν το τηλεφώνημα μέσα για να μην ενοχλώ το τμήμα προσωπικου :cry: :x ( απαράδεκτο;;; ) και μου ανακοίνωσε ότι όσοι ήταν να προσληφθούν έχουν ειδοποιηθεί.

Συνάδελφοι θα ανεχθούμε αυτή την απάντηση;Δεν έχουμε δικαίωμα να μάθουμε σε τι θέση τουλάχιστον φτάσαμε; Δεν έχουμε δικαίωμα μετά την τόση ταλαιπωρία, αναμονή, πολύτιμο χρόνο που αφιερώσαμε να μάθουμε σε τι θέση τελικά φτάσαμε;;; Πόσο απέχαμε από την πρόσληψη 10 θέσεις; 100 θέσεις; 500 θέσεις;;;

Δεν ξέρω πως το βλέπετε εσείς που έχετε μεγαλύτερη πληροφόρηση αλλά θεωρώ ότι είναι το λιγότερο που μπορούν να κάνουν για εμάς.

Μου επιτρέπεται να κάνω μία πρόταση:

Να μαζευτούμε όλοι εμείς οι μη ειδοποιημένοι κάποια μέρα την άλλη εβδομάδα στην υπηρεσία στην Κατεχάκη και να απαιτήσουμε να μάθουμε για τον καθένα μας τα μόρια που συγκέντρωσε και τουλάχιστον σειρά κατάταξης για την θέση που τον ενδιέφερε.

Σε περίπτωση που μας αρνηθούν μπορούμε να συζητήσουμε περαιτέρω μέτρα του στυλ να προσλάβουμε όλοι μαζί έναν δικηγόρο για να μας πει τι μπορούμε να κάνουμε. εάν μαζευτούμε πάνω από 50 άτομα 10Ευρώ ο καθένας να βάλει του φτάνει του δικηγόρου.

Κι εγώ εργάζομαι και θα πρέπει να πάρω άδεια για να το κάνω αυτό αλλά νομίζω αξίζει τον κόπο τουλάχιστον ηθικά.

Εάν κάποιος θεωρεί ότι αυτό που λέω δεν είναι σωστό ή εάν θεωρεί ότι πρέπει να ακολουθήσουμε κάποιο άλλο δρόμο παρακαλώ να το πει. Πιστεύω ότι έχουμε ηθική υποχρέωση να το συνεχίσουμε για λίγο περισσότερο αυτό το έργο.



μην ασχοληθεί κανείς με το τηλέφωνο που ζήτησα παραπάνω το βρήκα αλλά τώρα που έχω λίγο χρόνο να γράψω έχω να πω το εξής:

τι να σας πω ρε παιδιά ... όλοι δηλαδή με βύσμα πήγατε να μπείτε;;;

Δηλαδή δεν μπορώ να πιστέψω ότι 600 της ΄Β φάσης και άλλοι 300 της A φάσης προσπαθούσαν να μπουν στην ΕΥΠ με βουλευτές και υπουργούς.

Δεν είχατε δηλαδή τα προσόντα κανείς; Δεν σας ενδιαφέρει να μάθετε εάν σας έκοψαν από τα ψυχοτεχνικά ή εάν κοπήκατε από την βαθμολογία ανάλογα με τα χαρτιά σας; Δεν σας ενδιαφέρει να μάθετε την κατάταξή σας στο σύνολο;;

Στην τελική πόση καλή δουλειά έκανε το πολιτικό βύσμα που πουλούσε εκδούλευση για να τον ψηφίσετε; ή τωρα έχει υποσχεθεί άλλη θέση στο δημόσιο;

Ζητώ συγνώμη σε όποιον θιχτεί από αυτά αλλά έλεος πια. Δηλαδή να δεχτούμε την κατάσταση ότι το δημόσιο που πληρώνουμε με τα δικά μας λεφτά είναι το τσιφλίκι του κάθε υπαλληλίσκου και του κάθε αποτυχημένου επαγγελματία πολιτικάντη.

Γαμώ το κράτος μου δηλαδή και να πω ότι καλά κάνουν όλοι αυτοί που τα σπάνε γιατί σίγουρα δεν έχουν υπουργούς και βουλευτές να τους βολέψουν πουθενά.

vasilis22
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 220
Εγγραφή: Σάβ Αύγ 26, 2006 7:02 pm

Δημοσίευσηαπό vasilis22 » Τετ Απρ 01, 2009 6:43 pm

Μετά από όλα όσα έγιναν σε εκπλήσσει που δεν σκοπεύουμε να ασχοληθούμε ξανά με τον διαγωνισμό αυτής της υπηρεσίας? Η αδιαφάνεια έγινε ηλίου φαεινότερη από την διαδικασία, αλλά το γεγονός ότι πρόκειται για μυστική υπηρεσία δεν μας δίνει ευχέρεια κινήσεων ούτε νομικά εφόδια που θα επέτρεπαν να ζητήσουμε ή να ελέγξουμε βαθμολογίες και αποτελέσματα. Αν το βλέπεις διαφορετικά προχώρησε σε... ένσταση, σε διαγωνισμό του οποίου η διαδικασία και οι όροι δεν προβλέπουν δυνατότητα ένστασης - μόνο μην επιτίθεσαι σε εμάς που δεν συμμεριζόμαστε την... αγωνιστικότητά σου !

Προς αποφυγή παρεξήγησης, συμφωνώ ότι όλα όσα έγιναν ήταν απαράδεκτα. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ. Αλλά αν κανείς βλέπει με συμπάθεια τους εξτρεμιστές και τους αναρχικούς επειδή δεν κατόρθωσε να περάσει στον διαγωνισμό, ε με συγχωρείτε πάρα πολύ αλλά στην δική του περίπτωση ο αποκλεισμός ήταν απολύτως θεμιτός, για να μην πω επιβεβλημένος (όχι ότι έγινε με αυτό το κριτήριο βέβαια).

net
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 5
Εγγραφή: Πέμ Μαρ 12, 2009 9:42 am

Δημοσίευσηαπό net » Τετ Απρ 01, 2009 7:27 pm

vasilis22 έγραψε:Μετά από όλα όσα έγιναν σε εκπλήσσει που δεν σκοπεύουμε να ασχοληθούμε ξανά με τον διαγωνισμό αυτής της υπηρεσίας? Η αδιαφάνεια έγινε ηλίου φαεινότερη από την διαδικασία, αλλά το γεγονός ότι πρόκειται για μυστική υπηρεσία δεν μας δίνει ευχέρεια κινήσεων ούτε νομικά εφόδια που θα επέτρεπαν να ζητήσουμε ή να ελέγξουμε βαθμολογίες και αποτελέσματα. Αν το βλέπεις διαφορετικά προχώρησε σε... ένσταση, σε διαγωνισμό του οποίου η διαδικασία και οι όροι δεν προβλέπουν δυνατότητα ένστασης - μόνο μην επιτίθεσαι σε εμάς που δεν συμμεριζόμαστε την... αγωνιστικότητά σου !

Προς αποφυγή παρεξήγησης, συμφωνώ ότι όλα όσα έγιναν ήταν απαράδεκτα. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ. Αλλά αν κανείς βλέπει με συμπάθεια τους εξτρεμιστές και τους αναρχικούς επειδή δεν κατόρθωσε να περάσει στον διαγωνισμό, ε με συγχωρείτε πάρα πολύ αλλά στην δική του περίπτωση ο αποκλεισμός ήταν απολύτως θεμιτός, για να μην πω επιβεβλημένος (όχι ότι έγινε με αυτό το κριτήριο βέβαια).


1. Δεν επιτίθομαι σε κανέναν.
Με ενοχλεί αφάνταστα η άποψη που λέει ότι μόνο με βύσμα μπορείς να μπεις στο δημόσιο να είναι αποδεκτή από όλους σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Δηλαδή εάν είμαστε τέτοιοι αυτή είναι και η Ελλάδα που μας αξίζει.

2. Είναι μυστική υπηρεσία ΟΚ. Εμείς όμως οι διαγωνιζόμενοι, οι υποψήφιοι που έχουν πλέον φάκελο στην υπηρεσία (ίσως να είχαμε και πριν) με πλήρη στοιχεία δεν δικαιούμαστε να μάθουμε μέχρι που φτάσαμε. Δεν λέω να μάθω ποιοι μπήκαν τελικά, αλλά για τον εαυτό μου. Με κόψατε στα ψυχοτεχνικά; οκ θέλω να το ξέρω. Δεν ήμουν άρτιος στα επιστημονικά πεδία; καλώς πείτε τό μου. Δεν δικαιούμαστε τον σεβασμό μίας απάντησης; Πόση δουλειά έχουν πια σε αυτό το τμήμα προσωπικού;

3. Σχετικά με το ποιοι τελικά έσπασαν τα μαγαζιά δεν ξέρω εάν είδατε τα πλάνα του Ευαγγελάτου με τους μυστικούς που κρατάγανε σιδερολοστούς και κουκούλες. Οπότε το ποιος είναι κατάλληλος η όχι για την ΚΥΠ άσε αυτούς που κάνουν κουμάντο να αποφασίσουν.

4. Προσπάθησε να ζήσεις με 700 Ευρώ με σκληρή δουλειά και χωρίς την συμπαράσταση των γονιών σου και να βλέπεις ότι όλοι οι καρεκλοκένταυροι του Δημοσίου ξεκινάν με 1000-1200 και φτάνουν σε ασύληπτα νούμερα με τα λεφτά τα δικά σου.. που σου κρατάνε από τους φόρους... γνωρίζοντας ότι κανένας μπάρμπας δεν θα καθαρίσει ποτέ για σένα και απεχθάνοντας να φιλήσεις κατουρημένες ποδιές ανίκανων ανθρωπίσκων που διαλέξανε την πολιτική για ανέλιξη αφού δεν θα καταφέρνανε ούτε το ελάχιστο στην ελεύθεση αγορά και ... Μετά πες μου και εσύ εάν θα έβλεπες με συμπάθεια όλα αυτά τα παιδιά που έχοντας τίποτα άλλο πια να κάνουν και καμία πρόσβαση πουθενά δίνουν το μήνυμα τους προκαλώντας επεισόδια σε τράπεζες και οργανισμούς ... γιατί τα σπασίματα στα μαγαζιά είπαμε παραπάνω ποιοι τα έκαναν για να στρέψουν την κοινή γνώμη εκεί ακριβως που ήθελαν.

vasilis22
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 220
Εγγραφή: Σάβ Αύγ 26, 2006 7:02 pm

Δημοσίευσηαπό vasilis22 » Τετ Απρ 01, 2009 8:00 pm

Ο Ευαγγελάτος είναι γνωστό αστέρι της ερευνητικής δημοσιογραφίας και απολύτως άξιος της εμπιστοσύνης μας. Είναι άλλωστε μνημειώδες το περίλαμπρο έπος των ψεύτικων εκπομπών του για το Αφγανιστάν.

Από εκεί και πέρα δεν θα επιμείνω σε αντιπαράθεση μαζί σου, φίλε net.

Απλώς σκέψου πώς ακούγεται κάποιος που αρχίσε να λέει ότι "οι μπάτσοι πουλάνε την ηρωίνη" αφού απορρίφθηκε η αίτησή του για πρόσληψη στην υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών.

DhmhtriosEpix
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 247
Εγγραφή: Δευ Ιούλ 14, 2008 3:17 pm

Δημοσίευσηαπό DhmhtriosEpix » Τετ Απρ 01, 2009 8:37 pm

net έγραψε:
vasilis22 έγραψε:Μετά από όλα όσα έγιναν σε εκπλήσσει που δεν σκοπεύουμε να ασχοληθούμε ξανά με τον διαγωνισμό αυτής της υπηρεσίας? Η αδιαφάνεια έγινε ηλίου φαεινότερη από την διαδικασία, αλλά το γεγονός ότι πρόκειται για μυστική υπηρεσία δεν μας δίνει ευχέρεια κινήσεων ούτε νομικά εφόδια που θα επέτρεπαν να ζητήσουμε ή να ελέγξουμε βαθμολογίες και αποτελέσματα. Αν το βλέπεις διαφορετικά προχώρησε σε... ένσταση, σε διαγωνισμό του οποίου η διαδικασία και οι όροι δεν προβλέπουν δυνατότητα ένστασης - μόνο μην επιτίθεσαι σε εμάς που δεν συμμεριζόμαστε την... αγωνιστικότητά σου !

Προς αποφυγή παρεξήγησης, συμφωνώ ότι όλα όσα έγιναν ήταν απαράδεκτα. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ. Αλλά αν κανείς βλέπει με συμπάθεια τους εξτρεμιστές και τους αναρχικούς επειδή δεν κατόρθωσε να περάσει στον διαγωνισμό, ε με συγχωρείτε πάρα πολύ αλλά στην δική του περίπτωση ο αποκλεισμός ήταν απολύτως θεμιτός, για να μην πω επιβεβλημένος (όχι ότι έγινε με αυτό το κριτήριο βέβαια).


1. Δεν επιτίθομαι σε κανέναν.
Με ενοχλεί αφάνταστα η άποψη που λέει ότι μόνο με βύσμα μπορείς να μπεις στο δημόσιο να είναι αποδεκτή από όλους σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Δηλαδή εάν είμαστε τέτοιοι αυτή είναι και η Ελλάδα που μας αξίζει.

2. Είναι μυστική υπηρεσία ΟΚ. Εμείς όμως οι διαγωνιζόμενοι, οι υποψήφιοι που έχουν πλέον φάκελο στην υπηρεσία (ίσως να είχαμε και πριν) με πλήρη στοιχεία δεν δικαιούμαστε να μάθουμε μέχρι που φτάσαμε. Δεν λέω να μάθω ποιοι μπήκαν τελικά, αλλά για τον εαυτό μου. Με κόψατε στα ψυχοτεχνικά; οκ θέλω να το ξέρω. Δεν ήμουν άρτιος στα επιστημονικά πεδία; καλώς πείτε τό μου. Δεν δικαιούμαστε τον σεβασμό μίας απάντησης; Πόση δουλειά έχουν πια σε αυτό το τμήμα προσωπικού;

3. Σχετικά με το ποιοι τελικά έσπασαν τα μαγαζιά δεν ξέρω εάν είδατε τα πλάνα του Ευαγγελάτου με τους μυστικούς που κρατάγανε σιδερολοστούς και κουκούλες. Οπότε το ποιος είναι κατάλληλος η όχι για την ΚΥΠ άσε αυτούς που κάνουν κουμάντο να αποφασίσουν.

4. Προσπάθησε να ζήσεις με 700 Ευρώ με σκληρή δουλειά και χωρίς την συμπαράσταση των γονιών σου και να βλέπεις ότι όλοι οι καρεκλοκένταυροι του Δημοσίου ξεκινάν με 1000-1200 και φτάνουν σε ασύληπτα νούμερα με τα λεφτά τα δικά σου.. που σου κρατάνε από τους φόρους... γνωρίζοντας ότι κανένας μπάρμπας δεν θα καθαρίσει ποτέ για σένα και απεχθάνοντας να φιλήσεις κατουρημένες ποδιές ανίκανων ανθρωπίσκων που διαλέξανε την πολιτική για ανέλιξη αφού δεν θα καταφέρνανε ούτε το ελάχιστο στην ελεύθεση αγορά και ... Μετά πες μου και εσύ εάν θα έβλεπες με συμπάθεια όλα αυτά τα παιδιά που έχοντας τίποτα άλλο πια να κάνουν και καμία πρόσβαση πουθενά δίνουν το μήνυμα τους προκαλώντας επεισόδια σε τράπεζες και οργανισμούς ... γιατί τα σπασίματα στα μαγαζιά είπαμε παραπάνω ποιοι τα έκαναν για να στρέψουν την κοινή γνώμη εκεί ακριβως που ήθελαν.



Net nomizw oti ksefyges polu...eipame kai emeis den mphkame alla den kanoume etsi...
h uphrsia den exei sxesh me lostous...uparxoun kai akrodeksia atoma se touth thn koinwnia...
Oso gia to dhmosio kai ta asylhpta noumera sto 8ema mis8wn mallon milas gia deh...ote...ert..klp pou den exoun sxesh me thn uphresia...
Mia ka8ristria sto upourgeio oikonomikwn pairnei polla perissotera apo enan ypallhlo sthn uphresia pou 8elame na mpoume...epishs ekei den exei skexh me to "ka8omai se ena tameio kai pinw kafe"..alla exoun poles yperwries...oxi sta xartia alla dedoulevmenes...XALARA LOIPON...euxomenos thn epomenh fora an dokimaseis na eisai stous tyxerous..an ..lew..

stentor
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 39
Εγγραφή: Σάβ Σεπ 20, 2008 4:18 am

Δημοσίευσηαπό stentor » Τετ Απρ 01, 2009 8:38 pm

+1 για το Βασιλη.
Οσο για το ποιοι κατεστρεφαν/φουν περιουσιες να σαι σιγουρος οτι δεν το πραττους επειδη δε βολευτηκαν. Ειναι βολεμενοι ολοι απο τα λεφτα του μπαμπακα (ή των χρηματοδοτων οκ).Με τα Nautica μπουφανακια και τα παπουτσακια των 150ε .


Ξερεις net επειδη δεν εχουμε χρονο να ασχοληθουμε με το αναξικρατικο της υποθεσης δε σημαινει οτι ειχαμε βυσμα (που οπως καταλαβαινεις σαφως δεν ειχαμε για να ειμαστε απ'εξω), προσπαθουμε να κοιτουμε το εμπρος καθως δεν εχει νοημα να κοιταμε το πισω...

Ευαγγελατος χεχε.....

stentor
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 39
Εγγραφή: Σάβ Σεπ 20, 2008 4:18 am

Δημοσίευσηαπό stentor » Τετ Απρ 01, 2009 8:39 pm

Ωπα Δημητρη τι θες να πεις οτι αυτοι ηταν προβοκατορες της Ακροδεξιας?
Αυτα ειναι το ακουσα κι αυτο.
Παλι η Ακροδεξια φταιει....Επισης εχθες ειχα λιγη δυσκοιλια. Μηπως φταιει η Ακροδεξια???


Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες