ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ/ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ-SOS!

Διαγωνισμοί με σειρά προτεραιότητας σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
nicky
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ/ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ-SOS!

Δημοσίευσηαπό nicky » Δευ Δεκ 08, 2008 7:12 pm

ΕΛΕΟΣ! ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ,ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΝΕΥΡΑ ΤΣΑΤΑΛΙΑ,ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΠΤΟΗΤΟΙ..
ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?
-ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΙΚΑ.
ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΟ ΟΙΚΕΙΟ ΙΚΑ?
-ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ,ΟΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ,ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ 100 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ??ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ...ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΑΣ,ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ??ΒΟΗΘΕΙΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!

ΕΛΠΙΝΙΚΗ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Re: ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ/ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ-SOS!

Δημοσίευσηαπό ΕΛΠΙΝΙΚΗ » Τρί Δεκ 09, 2008 9:20 am

nicky έγραψε:ΕΛΕΟΣ! ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ,ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΝΕΥΡΑ ΤΣΑΤΑΛΙΑ,ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΠΤΟΗΤΟΙ..
ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?
-ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΙΚΑ.
ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΟ ΟΙΚΕΙΟ ΙΚΑ?
-ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ,ΟΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ,ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ 100 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ??ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ...ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΑΣ,ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ??ΒΟΗΘΕΙΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ
ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΑΥΤΗ ΟΝΤΟΣ ΣΦΡΑΓΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΚΑ ΠΡΩΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΤΘΕΙ ΑΠΔ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ.ΔΛΔ ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΕΝΣΗΜΑ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΟΥ.ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ ΙΚΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΑΓΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΣΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΔΕ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΤΗΝ ΤΑΔΕ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΤΕΘΕΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ Υ/Δ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΟΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΖΗΤΟΥΣΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΤΕΘΕΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ Υ/Δ ΤΟΥ Ν1599/86 ΟΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΠ.
ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΠ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.
ΕΞΑΛΟΥ Η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ

pnofear
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό pnofear » Τρί Δεκ 09, 2008 9:57 am

Για να δειξεις την ειδικοτητα σου θα κανεις υπευθυνη δηλωση αποδειξης εμπειριας οπου θα αναγραφεις το αντικειμενο της εργασιας σου.
Και γω ετσι τη αποδεικνυω και δεν ειχα ποτε προβλημα με το ΑΣΕΠ.

Φυσικα , αν προσεξετε στην δηλωση επανω γραφει οτι η ακριβεια των στοιχειων δηλωσης ελεγχεται σε συνεργασια με αλλους φορεις του Δημοσιου. Δηλαδη ,αν καποιος ειναι διοριστεος σιγουρα θα ελεγξουν την προυπηρεσια του κανοντας ενα τηλεφωνημα στο ΙΚΑ

nyxterida2008
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό nyxterida2008 » Τρί Δεκ 09, 2008 10:54 am

καλημερα! εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο..ημουν σε ενα πολυκαταστημα σαν υπαλληλος γραφειου, οταν εφυγα μου εδωσαν ενα χαρτι οτι εργαστηκα ως πωλητρια.(ετσι εγραφε η συμβαση). θα εχω προβλημα αν δηλωσω τα καθηκοντα μου ως γραφειου?

pnofear
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό pnofear » Τρί Δεκ 09, 2008 12:52 pm

nyxterida2008 έγραψε:καλημερα! εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο..ημουν σε ενα πολυκαταστημα σαν υπαλληλος γραφειου, οταν εφυγα μου εδωσαν ενα χαρτι οτι εργαστηκα ως πωλητρια.(ετσι εγραφε η συμβαση). θα εχω προβλημα αν δηλωσω τα καθηκοντα μου ως γραφειου?

αν εγραφε ετσι η συμβαση , ετσι θα εισαι δηλωμενη και στο ΙΚΑ.
Κανε μια ερωτηση στο ΙΚΑ με ποια ειδικοτητα σε εχουν στα μητρωα τους...

nyxterida2008
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό nyxterida2008 » Τρί Δεκ 09, 2008 10:35 pm

ναι αλλα και εκει που ειμαι τωρα, πωλητρια λεει η συμβαση αλλα στην επιθεωρηση ειμαι γραφειου..μηπως αυτο μετραει?

pnofear
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό pnofear » Τρί Δεκ 09, 2008 11:23 pm

nyxterida2008 έγραψε:ναι αλλα και εκει που ειμαι τωρα, πωλητρια λεει η συμβαση αλλα στην επιθεωρηση ειμαι γραφειου..μηπως αυτο μετραει?

οτι λεει ο κωδικος επαγγελματος του ΙΚΑ

nyxterida2008
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό nyxterida2008 » Τρί Δεκ 09, 2008 11:37 pm

αλλο λεω.μου ειπαν οτι δεν μου αλλαζουν τη συμβαση, απλα αλλαζω θεση.απο πωλητρια με εκαναν υπαλληλο γραφειου. ετσι λεει η μισθοδοσια και μου ειπε οτι θα εχω ετσι προυπηρεσια σαν υπαλ.γραφειου γιατι με δηλωσε στην επιθεωρηση εργασιας ετσι.ασχετα με τη συμβαση.

pnofear
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό pnofear » Τετ Δεκ 10, 2008 5:35 pm

nyxterida2008 έγραψε:αλλο λεω.μου ειπαν οτι δεν μου αλλαζουν τη συμβαση, απλα αλλαζω θεση.απο πωλητρια με εκαναν υπαλληλο γραφειου. ετσι λεει η μισθοδοσια και μου ειπε οτι θα εχω ετσι προυπηρεσια σαν υπαλ.γραφειου γιατι με δηλωσε στην επιθεωρηση εργασιας ετσι.ασχετα με τη συμβαση.

πως θα το αποδειξεις αυτο στο ΑΣΕΠ? Ο τροπος αποδειξεις εμπειριας ειναι συγκεκριμενος και προβλεπεται καθε φορα απο την παρουσα προκυρηξη

nyxterida2008
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό nyxterida2008 » Τετ Δεκ 10, 2008 10:33 pm

τι προβλεπεται δηλαδη?τι χαρτι θελουν ? γραφει πανω κατι? ή μονο εταιρια και ενσημα?

pnofear
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό pnofear » Πέμ Δεκ 11, 2008 2:31 pm

nyxterida2008 έγραψε:τι προβλεπεται δηλαδη?τι χαρτι θελουν ? γραφει πανω κατι? ή μονο εταιρια και ενσημα?

σου εχω απαντησει πιο πανω πως θα αποδειξεις την εμπειρια σου.
Τι εννοεις αν γραφει κατι επανω....?
Αναγραφει αριθμο μητρωα ΙΚΑ. Απο εκει μπορουν να επιβεβαιωσουν την ειδικοτητα

nyxterida2008
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό nyxterida2008 » Πέμ Δεκ 11, 2008 10:19 pm

οκ τον ειδα τον αριθμο και μεσα απο το ιντερνετ ειδα οτι γραφει..χειριστης τηλεφωνικου κεντρου... καλο ειναι αυτο?λεει τιποτα?

nicky
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό nicky » Παρ Δεκ 12, 2008 3:06 pm

ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΜΙΑ Υ/Δ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΙ.ΟΚ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ!!

Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες